تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سرویس دهی شاتل را چگونه ارزیابی میکنید!؟

راي دهنده
305. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ★★★★★

37 12.13%
  • ✩★★★★

37 12.13%
  • ✩✩★★★

55 18.03%
  • ✩✩✩★★

34 11.15%
  • ✩✩✩✩★

142 46.56%
صفحه 637 از 1547 اولاول ... 1375375876276336346356366376386396406416476877371137 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,361 به 6,370 از 15466

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

توف تو گور بی وجدانشون
    بسته 100 گیگ رو این ماه فقط با 20 درصد تخفیف می خواهند بفروشند احتمالا از ماه های بعد هم دیگه نفروشند :|
    خجالت هم نمیکشند به خدا
    ما ها به خاظر تخفیف های 50 یا 60 درصد توی همین بسته ها اومدیم شاتلی شدیم حالا که مشتری رو جمع کردن دارند یواش یواش بسته های تخفیف رو دارند برمی دارند اول که با بسته تعطیلات شروع کردن و کلا حذفش کردن حالا هم رسیدن به بسته 100 گیگ که تخفیفش این ماه فقط 20 درصده و اصلا ارزش خرید نداره و پس فردا هم احتمالا شاتلند رو قیمتش رو دو سه برابر میکنند دیگه باید رسما دنبال تخلیه باشیم :|

2. این کاربر از .::Mohammad::. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز George Shelly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

توف تو گور بی وجدانشون
    بسته 100 گیگ رو این ماه فقط با 20 درصد تخفیف می خواهند بفروشند احتمالا از ماه های بعد هم دیگه نفروشند :|
    خجالت هم نمیکشند به خدا
    ما ها به خاظر تخفیف های 50 یا 60 درصد توی همین بسته ها اومدیم شاتلی شدیم حالا که مشتری رو جمع کردن دارند یواش یواش بسته های تخفیف رو دارند برمی دارند اول که با بسته تعطیلات شروع کردن و کلا حذفش کردن حالا هم رسیدن به بسته 100 گیگ که تخفیفش این ماه فقط 20 درصده و اصلا ارزش خرید نداره و پس فردا هم احتمالا شاتلند رو قیمتش رو دو سه برابر میکنند دیگه باید رسما دنبال تخلیه باشیم :|
    دقیقا منم به خاطر همین بسته ها اومدم من شهریور تو جشنواره گرفتم تو تابستون 100 گیگ نامحدود رو میداد 56 تومن با مالیات 60 تومن الان میده 90 تومن این ماه رو نمی دونم خودم 30 گیگ بیشتر الان حجم ندارم قراردادمم تو اردیبهشت تموم میشه نمی دونم چه سرویسی باید جاش بگیرم چون الان شبانه دارم چند وقت پیش خونه یکی از اشناها بودم براش تمدید کردم بعد چند تا سرویس آشغال خود شاتل پیشنهاد داده بود فک کنم مال منم تاریخش تموم شه یه سرویس مسخره بدون شبانه پیشنهاد میده .
    امروز پینگم بعد از 2 ماه که کاملا stable بود شدیدا خراب شده که دقیقا به خاطر شبکه نکبتی هست که فاز دومش راه افتاده تو خبرام گفتن مسنجرهای به اصطلاح ملیشون سال دیگه میاد که معلومه میخوان چیکار کنن قراره ترافیک اینترنت هم 10 برابر باشه ( خبر کاملا صحیحه نگید غیرممکنه چنین چیزی) قیمتش نسیت به اینترانت همین امروز یکی از سرکردگان اینترانت ملی گفته بود اینو واقعا تاسف باره همه دنیا دارن به طرز تکان دهنده ای با هم رقابت می کنن و در اثر این رقابت ها پیشرفت های حیرت آور رقم میخوره اینا تازه می خوان اینترنت رو قطع کنن یه شبکه پر از چرت و پرت تحویل مردم بدن ولی خیلی براشون سنگین تموم میشه
    اینترنت چیزی نیست که بشه باهاش شوخی کرد تو این مملکت مردم به شدت وابسته هستن بهش و خوشون میدونن عواقبش چیه ولی اینو بدونید دارن به شدت محدود می کنن .

4. این کاربر از George Shelly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    آرت 1 بعد از چه مقدار محدود می کنه ؟
    روزانه محاسبه می کنه ؟
    سلام
    شما اگه مصرف روزانتون روزی 1.5-1.8 باشه محدود نمیشن در طول ماه

- - - Updated - - -

سلام دوست عزیز
    آرت 1 بعد از چه مقدار محدود می کنه ؟
    روزانه محاسبه می کنه ؟
    سلام
    شما اگه مصرف روزانتون روزی 1.5-1.8 گیگ باشه محدود نمیشن در طول ماه

6. این کاربر از maniya12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

به به تبریک میگم 100 گیگ یه ساله هم شد 144 تومن!!!! بعید میدونم کسی صداش در بیاد!!! همه فقط میگن تخلیه !!!!
    برید تو اینستگرم شاتل و شدیدا اعتراض کنید اگر هیچی نگید بدتر میشه !!!!
    من یه حسی بهم میگه شاتل مجبور شده زیاد تخفیف نده !!! شاید بگید مسخره بیاد ولی دقت کنید دقیقا روز بعد از افتتاح فاز دوم اینترانت این اتفاق افتاد چرا ماه قبل اینجوری نشد ؟ دقیقا باید الان اتفاق بیوفته ؟ من شکی ندارم نذاشتن بیشتر تخفیف بده چون همون جور که تو پست قبلم هم گفتم یکی از مقامات اینترانت گفته بود که اختلاف اینترنت و اینترانت به 10 برابر میرسه !!!!!
    کلا میخوان اینترنت رو اروم اروم گرون و محدود کنن انتظار نمیره مثلا تو 3 ماه اینکارو بکنن اما طی برنامه حساب شده و بلند مدت اینکارو می کنن !!!!!
    فقط برید تو اخبار بخونید کیا شدیدا روی راه اندازی هرچی سریع تر این شبکه تاکید کردن !!!! همونایی که همه ازشون متنفرن !!!! معلومه چیز خیلی خوبی براشون داره اینجوری بی تاب هستن واسه راه اندازیش و اون چیزی خوب محدود کردن اینترنت هست !!!!
    مثل شکر فروش و بقیه فقط برید تو اینستگرم شاتل و اعتراض کنید .

8. 2 کاربر از George Shelly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

اول هفتاد بعدش نود تومن الانم صدو چهل . من به خاطر همین تخفیفاش اصلا اومدم شاتل هی دارن کمش میکنن

10. این کاربر از R.min بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Black.Hawk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

به به تبریک میگم 100 گیگ یه ساله هم شد 144 تومن!!!! بعید میدونم کسی صداش در بیاد!!! همه فقط میگن تخلیه !!!!
    برید تو اینستگرم شاتل و شدیدا اعتراض کنید اگر هیچی نگید بدتر میشه !!!!
    من یه حسی بهم میگه شاتل مجبور شده زیاد تخفیف نده !!! شاید بگید مسخره بیاد ولی دقت کنید دقیقا روز بعد از افتتاح فاز دوم اینترانت این اتفاق افتاد چرا ماه قبل اینجوری نشد ؟ دقیقا باید الان اتفاق بیوفته ؟ من شکی ندارم نذاشتن بیشتر تخفیف بده چون همون جور که تو پست قبلم هم گفتم یکی از مقامات اینترانت گفته بود که اختلاف اینترنت و اینترانت به 10 برابر میرسه !!!!!
    کلا میخوان اینترنت رو اروم اروم گرون و محدود کنن انتظار نمیره مثلا تو 3 ماه اینکارو بکنن اما طی برنامه حساب شده و بلند مدت اینکارو می کنن !!!!!
    فقط برید تو اخبار بخونید کیا شدیدا روی راه اندازی هرچی سریع تر این شبکه تاکید کردن !!!! همونایی که همه ازشون متنفرن !!!! معلومه چیز خیلی خوبی براشون داره اینجوری بی تاب هستن واسه راه اندازیش و اون چیزی خوب محدود کردن اینترنت هست !!!!
    مثل شکر فروش و بقیه فقط برید تو اینستگرم شاتل و اعتراض کنید .
    ربطی به نهاد های دیگه نداره...
    همه شرکت ها به زودی مجبور میشن قیمت ترافیک داخل و خارج رو تفکیک کنن و ترافیک داخلی رو نصف قیمت بفروشن و از الان دارن کم شدن سود خودشون رو جبران میکنن...
    من آسیاتک دارم و دقیقا از دیروز روز آپلود رایگان رو برداشت و از این به بعد حجم آپلود هم محاسبه میشه و دلیلش رو هم سواستفاده بعضی از کاربران اعلام کرده... در صورتی که میتونست همون کاربرا رو محدود کنه... اما کاملا واضح هست که دارن کاهش قیمت ها رو با این روش ها پیشاپیش جبران میکنن

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

آخر فروم باز Gamemaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

منکه این ماه تموم شه تخلیه
    نه خدمات خوبی میده
    نه فروش گیگ نداره دیگه
    شما هم تونستین تخلیه کنید

13. این کاربر از Gamemaster بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

ربطی به نهاد های دیگه نداره...
    همه شرکت ها به زودی مجبور میشن قیمت ترافیک داخل و خارج رو تفکیک کنن و ترافیک داخلی رو نصف قیمت بفروشن و از الان دارن کم شدن سود خودشون رو جبران میکنن...
    من آسیاتک دارم و دقیقا از دیروز روز آپلود رایگان رو برداشت و از این به بعد حجم آپلود هم محاسبه میشه و دلیلش رو هم سواستفاده بعضی از کاربران اعلام کرده... در صورتی که میتونست همون کاربرا رو محدود کنه... اما کاملا واضح هست که دارن کاهش قیمت ها رو با این روش ها پیشاپیش جبران میکنن

Sent from my SM-N920C using Tapatalk
    چه داشته باشه یا نداشته باشه بازم واسه کاربر نهایی ضرره چون ما چه نیازی داریم که قیمت اینترانت بی مصرفشون نصف شه من کل مصرفم از ترافیک بین الملل هست اصلا نیازی ندارم داخلی نصف شه اما چون اینا همه کاراشون احمقانه ست بازم به ضرر کاربر نهایی شد!!!!
    در آخر هدف نهایی معلومه چیه .
    ضمنا یه موردم به پست اضافه کنم که اگر اخبار رو خونده باشید یکی از این عوامل اینترانت گفته بود قیمت اینترنت قراره 10 برابره اینترانت بشه یعنی چی ؟ یعنی اینا میان قیمت اینترانت رو پله ای کم می کنن وقتی اینکارو کنن سود شرکت ها کم میشه و مجبورن جبران کنن از اون طرف قیمت ترافیک بین الملل رو بالاتر میبرن تا ضررشون جبران شه یعنی تو یه برنامه حساب شده قیمت اینترنت زیاد و اینترانت کم میشه و کاربر رو زوری سوق میدن به سمت اینترانت و سایت های مزخرفشون .
    الان که کاربرا اعتراض می کنن دفعه بعدی میگن چقدر این 144 تومن خوب بود چون باز قراره قیمت زیادتر بشه .
    فک کردید الکی اون شکر فروش 90 ساله نشسته اونجا میگه باید سریع تر این شبکه راه بیفته ؟ نه عزیزم برنامه های اساسی دارن واسه محدود سازی .
    Last edited by George Shelly; 07-02-2017 at 12:30.

15. این کاربر از George Shelly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

منکه این ماه تموم شه تخلیه
    نه خدمات خوبی میده
    نه فروش گیگ نداره دیگه
    شما هم تونستین تخلیه کنید
    نه تخلیه نکن اصلا فقط وقت خودتو هدر میدی اصلا ربطی نداره به شاتل اینا همش برنامه ست اینترانت پله ای ارزون تر میشه و اینترنت گرون تر اینو تو ماه های اینده همه می بینن .

تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

پینگم از دیروز خیلی خراب شده از 92 شده 190 دقیقا از دیروز نه حتی روز قبلش 2 ماه بود پینگم خیلی ثابت بود دریغ از یه نوسان ..
    شاتل هم تو جواب به اعتراضات گفته دیگه نمیزارن ما بیشتر از این تخفیف بدیم و سقف گذاشتن واسه تخفیف میخوان اینترنت رو از اینی که هست بی کیفیت تر و محدود تر کنن و اینترانت رو گسترش بدن 96 سال خیلی وحشتناکی برای اینترنت خواهد بود این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بخونید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •