تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 637 از 1320 اولاول ... 1375375876276336346356366376386396406416476877371137 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,361 به 6,370 از 13198

نام تاپيک: 3G & 4G MCI / شرکت همراه اول

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

نه کاملا رایگان هست من چند روز پیش تعویض کردم به یو سیم و بعد 2 دقیقه اینترنت 2+2 هم فعال شد و هیچ هزینه ای دفتر ارتباطی گرفت

از شارژ هم کم نشد
    به نظرت اون 5 تومن شارژ رو اون مسئول تعویض سیم کارت کش نمیره؟ چون من قبلش پیامی اومد از همراه اول که اطلاع نداشتن از رمز دوم و درخواست رمز دوم دادن و این چیزها بود و بعد سیم رو داد بهم. بعد دیدم خط خودش که رفیقم هم هست 6 هزار شارژ بود داخلش و با اینکه گوشیش 3 جی ساپورت بود خطش رو سریع بعد من اونم تعویض کرد. من به شوخی هم بهش گفتم مال من رایگان بود و شارژم از طریق سیستم کش رفتی که قسم قران خورد که نه

2. 2 کاربر از m2music بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

چرا بسته نا محدود یکماهه شبانه فورجی نمیشه راهی داره؟
    دوستان
    کسی همچنین مشکلی داشته.بسته شبانه برای شما فورجی هست یا نه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه iman2919's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2016
    محل سكونت
    (زندان)

پيش فرض

به نظرت اون 5 تومن شارژ رو اون مسئول تعویض سیم کارت کش نمیره؟ چون من قبلش پیامی اومد از همراه اول که اطلاع نداشتن از رمز دوم و درخواست رمز دوم دادن و این چیزها بود و بعد سیم رو داد بهم. بعد دیدم خط خودش که رفیقم هم هست 6 هزار شارژ بود داخلش و با اینکه گوشیش 3 جی ساپورت بود خطش رو سریع بعد من اونم تعویض کرد. من به شوخی هم بهش گفتم مال من رایگان بود و شارژم از طریق سیستم کش رفتی که قسم قران خورد که نه
    در اصل نباید هزینه ای چه دفتر خدماتی بگیره و یا از شارژ کم بشه چون اسمش روشه طرح تعویض رایگان یوسیم و اینترنت 2+2 هم که رایگان هست

احتمالا سرت کلاه رفته

5. 2 کاربر از iman2919 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

در اصل نباید هزینه ای چه دفتر خدماتی بگیره و یا از شارژ کم بشه چون اسمش روشه طرح تعویض رایگان یوسیم و اینترنت 2+2 هم که رایگان هست

احتمالا سرت کلاه رفته
    اره سرم کلاه گذاشت و سر باقی ملت که میرن پیشش هم مطمئنم میزاره...
    مثلا رفیقم هست چند سال .منم تا دیدم بعد من چک کرد چقد شارژ داره شک کردم چون مقداری هم سابقش خرابه، دیدم 6 هزار شارژ توی گوشیش بود و سریع بعد من خط خودشم تعویض کرد با اینکه گوشیش 3جی ساپورت میکنه. من بهش گفتم همون لحظه که من برام پیامک اومده رایگانه و شارژم رو کش رفتی که گذاشت به قسم و قران خوردن!

7. این کاربر از m2music بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ms368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سر همه داره کلاه میره
    یکم سرچ کنید توی این چند روز از ۵ تومن تا ۷۳۰۰ + ۱۰۰۰ تومن خدمات کم کردن

9. 2 کاربر از ms368 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال اینترنت همراه اول
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

طرح تعویض "رایگان" سیم کارت به یوسیم (ویژه دارندگان تلفن همراه با پشتیبانی از اینترنت پر سرعت نسل 4)
    کافی است با مراجعه به یکی از دفاتر خدمات مشتریان یا فروشگاههای زنجیره ای همراه اول، علاوه بر تعویض "رایگان" سیم کارت خود به یوسیم جهت بهره مندی از اینترنت نسل 4 و 4.5، یک بسته اینترنت پرسرعت 4GB (2+2) هدیه بگیرید.
    تازه ابلاغ شده ؟ بازم باید پیامک بیاد ؟ این طرح همون ماله 22 بهمن هستش دوباره تمدید کردن ؟
    Last edited by saber73; 14-02-2017 at 22:03.

11. این کاربر از saber73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2016

پيش فرض

تازه ابلاغ شده ؟ بازم باید پیامک بیاد ؟ این طرح همون ماله 22 بهمن هستش دوباره تمدید کردن ؟
    بله این طرح تمدید شده امروز یکی از دوستام رفته بود رایگان واسش عوض کرده بودن بسته هم بلافاصله فعال شده بود واسش

13. این کاربر از mehran5486 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال اینترنت همراه اول
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

بله این طرح تمدید شده امروز یکی از دوستام رفته بود رایگان واسش عوض کرده بودن بسته هم بلافاصله فعال شده بود واسش
    کسی پیامک رو داره با برنامه : sms backup & restore بک اپ بزاره تا ری استور کنیم رو گوشی و ببریم موقع تعویض نشون بدیم تا شاید رایگان عوض کنن . من دیدم چند نفر بدون پیامک رایگان تعویض کردن حالا محض احتیاط پیامک هم داشته باشیم . این دفاتر دارن دروغ میگن اونجا سیستم هیچ چیزی نشون نمیده .

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

امروز پیامک شد برام. همون طرح هست ولی الان شرط گذاشته که گوشیت حتما باید 4جی رو ساپورت کنه.

16. این کاربر از m2music بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2016

پيش فرض

کسی پیامک رو داره با برنامه : sms backup & restore بک اپ بزاره تا ری استور کنیم رو گوشی و ببریم موقع تعویض نشون بدیم تا شاید رایگان عوض کنن . من دیدم چند نفر بدون پیامک رایگان تعویض کردن حالا محض احتیاط پیامک هم داشته باشیم . این دفاتر دارن دروغ میگن اونجا سیستم هیچ چیزی نشون نمیده .
    من بکاپ گرفتم چجوری واستون بفرستمش؟

18. این کاربر از mehran5486 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •