من گوشیم قابلیت 3G رو داره میتونم بسته ی اینترنتی بگیرم و با کامپیوتر به اینترنت وصل شم؟
آیا این بسته ها دانلود شبانه دارند؟
من گوشیم قابلیت 3G رو داره میتونم بسته ی اینترنتی بگیرم و با کامپیوتر به اینترنت وصل شم؟
آیا این بسته ها دانلود شبانه دارند؟
سلام حسین
میخوای از تری جی رو کامپیوتر استفاده کنی؟
اول ازهمه مطمئن شو ایرانسل سرعتش خوب باشه توی محلتون
بعد باید مودم تری جی داشته باشی تابتونی رو پی سی استفاده کنی
بسته شبانه داره ایرانسل
بله میتونید با استفاده از گوشیتون Hotspot درست کنید و لپتاپتون از اینترنتش به صورت وایرلس استفاده کنه . در این حالت نیازی هم به خرید مودم 3g نیست .
اگر منظورتون از دانلود شبانه ، مصرف رایگان شبانه با بسته های اینترنتی هست خیر ولی بسته هایی برای استفاده فقط شبانه وجود داره ( که اونم حجمیه )
مطمئناً قیمت 3G و 4G از ADSL خانگی بالاتر خواهد ماند . چون هدف این دو سرویس کلاً جدا و متفاوت از همدیگه هست و الی اخر ...
و دیگه اینکه عمده توجه من سمت کیفیت هست که فکر نمیکنم پهنای باندی که در اختیار دارن کافی باشه و در نهایت احتمالا منجر میشه به 3G با سرعت 1 مگ و 4G با سرعت 8 مگ در بهترین حالت !
Last edited by hermione; 22-11-2014 at 00:12.
به نظرم نباید اختلاف قیمت نسل 3 و 4 با اینترنت خانگی خیلی باشه
یک نکته جالب اینکه گوشی نوت۴ مدل،N910G از TD-LTE هم پشتیبانی میکنه.
تا اونجایی که من میدونم iPhone 6 Plus - LG G3 هم ساپورت میکنند
TD-LTE رو باند 2300 هست گوشی هایی که این باند ساپورت میکنند
اینده بهتری دارند دوستانی که قصد خرید دارند این نکته رو لحاظ کنند
سلام اینا سیم کارت نسل ۴ رو برای فروش گذاشتن اما چرا نمیشه فرم ثبت نام رو تکمیل کرد روی قسمت تایید شماره گیر میکنه
بسته ها دارای دوره ی شبانه ی رایگان مثل ADSL نیستند!
بعضی بسته ها مختص شب هستند که بهای پایینتری هم دارند. سایر بسته ها مربوط به کل 24 ساعتند.به تعرفه های ایرانسل در ص اول همین تاپیک و یا وبسایت ایرانسل رجوع شود
ضمنا خرید مودم 3G-4G اصلا بصرفه نیست. یک گوشی/تبلت مناسب تهیه کن. راههای گوناگونی هم برای دانلود توسط گوشی وجود داره:
1.ساده تر از همه توسط خود گوشی
2.از راه اتصال گوشی به PC توسط کابل USB
3.از راه ایجاد ارتباط وایرلس Hot Spot در گوشی
4.از راه بلوتوث
نه عزیزدل اینطور نیست
بهای تمام شده ی اینترنت همراه اپراتورها بسیار پایینتر از ISPهاست. همونطور که مدیر عاملها در مناظره ی هفته ی قبل اعتراف کردند و چند ص قبل هم گفتم دستور شورای رقابت هست که نرخ ها در این حد بمونه و پایینتر نیاد تا باعث متضرر شدن ISPها نشه
ضمنا یادتون نره هدف اولیه توی ایران معنایی نداره. اینجا بلحاظ وضع محدودیتهای جاهلانه و بی دلیل، از هر وسیله ای مردم سعی میکنن به منظور خودشون برسن
مثلا کاربرد ابزار VPN در دنیا برای اتصال شرکتها با افراد و ایجاد یک شبکه ی امن خصوصی مستقل از اینترنت هست اما در ایران تبدیل شده به ابزاری برای دور زدن پیلترینگ!!!
اینترنت همراه هم برای خیلیها جایگزین ADSL شرکتهای بی انصاف هست و کسی کاری به تفاوت داشتن اهداف و این حرفها نداره ...
استفاده ی گسترده از utorrent اندروید و سایر دانلود منیجرهای مربوطه هم گواهی بر این مطلبه
Last edited by HardwareMaster; 22-11-2014 at 05:25.
در نسل 2 همزمان نمیشه هم از داده همراه و هم مکالمه استفاده کرد، شباهت زیادی داره به اتصال دایل آپ
در 3G و 4G یکی امتحان کنه ببینه به همون سیاق هست یا مثل ADSL همزمان میشه از هر دو سرویس استفاده کرد
به نظرم مودم به صرفه است پدر گوشی در میاد خالی شدن باتری زیاد میشه و در نتیجه عمر کم. فقط مشکل اینه که از اون سیم کارت نمی تونی برای تماس توی گوشیت استفاده کنی. قیمت مودمها کمی بالاتر از قیمت جهنایشون هست
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)