تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 637 از 3347 اولاول ... 13753758762763363463563663763863964064164768773711371637 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,361 به 6,370 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

داره خودمونی میشه H_O_S_E_I_N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

من گوشیم قابلیت 3G رو داره میتونم بسته ی اینترنتی بگیرم و با کامپیوتر به اینترنت وصل شم؟
    آیا این بسته ها دانلود شبانه دارند؟

2. این کاربر از H_O_S_E_I_N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    بهشت

پيش فرض

من گوشیم قابلیت 3G رو داره میتونم بسته ی اینترنتی بگیرم و با کامپیوتر به اینترنت وصل شم؟
    سلام حسین
    میخوای از تری جی رو کامپیوتر استفاده کنی؟
    اول ازهمه مطمئن شو ایرانسل سرعتش خوب باشه توی محلتون
    بعد باید مودم تری جی داشته باشی تابتونی رو پی سی استفاده کنی
    بسته شبانه داره ایرانسل

آخر فروم باز hermione's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    !!جاده!!

پيش فرض

بله میتونید با استفاده از گوشیتون Hotspot درست کنید و لپتاپتون از اینترنتش به صورت وایرلس استفاده کنه . در این حالت نیازی هم به خرید مودم 3g نیست .

اگر منظورتون از دانلود شبانه ، مصرف رایگان شبانه با بسته های اینترنتی هست خیر ولی بسته هایی برای استفاده فقط شبانه وجود داره ( که اونم حجمیه )

تا حدودی با حرف شما موافقم
    ولی اون زمان نسل 2 بود
    ولی الان شرایط کمی فرق می کنه
    من از برنامه ایرانسل خبر ندارم و نمی دونم که دقیقا می خواد چیکار کنه
    ولی اگر قیمت های بالا بره و یا کیفیت سرویس پایین بیاد شاید زیاد جالب نباشه برای شرکت
    به این دلیل که من فکر می کنم هیچ اپراتوری تو دنیا نسل 4 رو برای مکالمه و پیام راه اندازی نمی کنه و حتی نسل 3 هم برای این نیست
    بیشترین انگیزه برای مهاجرت به نسل 3 و 4 ارتباط دیتا است
    و این رو هم توجه کنید که در حال حاضر بسته های اینترنت شاید قیمت بالاتری نسبت به قیمت های ADSL داشته باشن
    پس اگر باعث بشن که مشتری تمایل بیشتری برای استفاده از اینترنت خانگی داشته باشه به ضرر خودشونه
    ولی با توجه به اینکه در حال حاضر تمایل زیادی از سمت شرکت ایرانسل دیده میشه برای مهاجرت به نسل های بالا
    این خودش می تونه یک توضیح برای این باشه که سرویس نسل 2 با نسل های بالاتر خیلی فرق داره
    مطمئناً قیمت 3G و 4G از ADSL خانگی بالاتر خواهد ماند . چون هدف این دو سرویس کلاً جدا و متفاوت از همدیگه هست و الی اخر ...

و دیگه اینکه عمده توجه من سمت کیفیت هست که فکر نمیکنم پهنای باندی که در اختیار دارن کافی باشه و در نهایت احتمالا منجر میشه به 3G با سرعت 1 مگ و 4G با سرعت 8 مگ در بهترین حالت !
    Last edited by hermione; 22-11-2014 at 00:12.

5. 3 کاربر از hermione بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

بله میتونید با استفاده از گوشیتون Hotspot درست کنید و لپتاپتون از اینترنتش به صورت وایرلس استفاده کنه . در این حالت نیازی هم به خرید مودم 3g نیست .

اگر منظورتون از دانلود شبانه ، مصرف رایگان شبانه با بسته های اینترنتی هست خیر ولی بسته هایی برای استفاده فقط شبانه وجود داره ( که اونم حجمیه )

مطمئناً قیمت 3G و 4G از ADSL خانگی بالاتر خواهد ماند . چون هدف این دو سرویس کلاً جدا و متفاوت از همدیگه هست و الی اخر ...

و دیگه اینکه عمده توجه من سمت کیفیت هست که فکر نمیکنم پهنای باندی که در اختیار دارن کافی باشه و در نهایت احتمالا منجر میشه به 3G با سرعت 1 مگ و 4G با سرعت 8 مگ در بهترین حالت !
    به نظرم نباید اختلاف قیمت نسل 3 و 4 با اینترنت خانگی خیلی باشه

7. این کاربر از Armin.Computer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Tehranshahr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یک نکته جالب اینکه گوشی نوت۴ مدل،N910G از TD-LTE هم پشتیبانی میکنه.

9. 5 کاربر از Tehranshahr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

یک نکته جالب اینکه گوشی نوت۴ مدل،N910G از TD-LTE هم پشتیبانی میکنه.
    تا اونجایی که من میدونم iPhone 6 Plus - LG G3 هم ساپورت میکنند
    TD-LTE رو باند 2300 هست گوشی هایی که این باند ساپورت میکنند
    اینده بهتری دارند دوستانی که قصد خرید دارند این نکته رو لحاظ کنند

11. 3 کاربر از paradisepersian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز isbn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام اینا سیم کارت نسل ۴ رو برای فروش گذاشتن اما چرا نمیشه فرم ثبت نام رو تکمیل کرد روی قسمت تایید شماره گیر میکنه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

بسته ها دارای دوره ی شبانه ی رایگان مثل ADSL نیستند!
    بعضی بسته ها مختص شب هستند که بهای پایینتری هم دارند. سایر بسته ها مربوط به کل 24 ساعتند.به تعرفه های ایرانسل در ص اول همین تاپیک و یا وبسایت ایرانسل رجوع شود
    ضمنا خرید مودم 3G-4G اصلا بصرفه نیست. یک گوشی/تبلت مناسب تهیه کن. راههای گوناگونی هم برای دانلود توسط گوشی وجود داره:
    1.ساده تر از همه توسط خود گوشی
    2.از راه اتصال گوشی به PC توسط کابل USB
    3.از راه ایجاد ارتباط وایرلس Hot Spot در گوشی
    4.از راه بلوتوث

نه عزیزدل اینطور نیست
    بهای تمام شده ی اینترنت همراه اپراتورها بسیار پایینتر از ISPهاست. همونطور که مدیر عاملها در مناظره ی هفته ی قبل اعتراف کردند و چند ص قبل هم گفتم دستور شورای رقابت هست که نرخ ها در این حد بمونه و پایینتر نیاد تا باعث متضرر شدن ISPها نشه
    ضمنا یادتون نره هدف اولیه توی ایران معنایی نداره. اینجا بلحاظ وضع محدودیتهای جاهلانه و بی دلیل، از هر وسیله ای مردم سعی میکنن به منظور خودشون برسن
    مثلا کاربرد ابزار VPN در دنیا برای اتصال شرکتها با افراد و ایجاد یک شبکه ی امن خصوصی مستقل از اینترنت هست اما در ایران تبدیل شده به ابزاری برای دور زدن پیلترینگ!!!

اینترنت همراه هم برای خیلیها جایگزین ADSL شرکتهای بی انصاف هست و کسی کاری به تفاوت داشتن اهداف و این حرفها نداره ...
    استفاده ی گسترده از utorrent اندروید و سایر دانلود منیجرهای مربوطه هم گواهی بر این مطلبه
    Last edited by HardwareMaster; 22-11-2014 at 05:25.

14. این کاربر از HardwareMaster بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

تا حدودی با حرف شما موافقم
    ولی اون زمان نسل 2 بود
    ولی الان شرایط کمی فرق می کنه
    من از برنامه ایرانسل خبر ندارم و نمی دونم که دقیقا می خواد چیکار کنه
    ولی اگر قیمت های بالا بره و یا کیفیت سرویس پایین بیاد شاید زیاد جالب نباشه برای شرکت
    به این دلیل که من فکر می کنم هیچ اپراتوری تو دنیا نسل 4 رو برای مکالمه و پیام راه اندازی نمی کنه و حتی نسل 3 هم برای این نیست
    بیشترین انگیزه برای مهاجرت به نسل 3 و 4 ارتباط دیتا است
    و این رو هم توجه کنید که در حال حاضر بسته های اینترنت شاید قیمت بالاتری نسبت به قیمت های ADSL داشته باشن
    پس اگر باعث بشن که مشتری تمایل بیشتری برای استفاده از اینترنت خانگی داشته باشه به ضرر خودشونه
    ولی با توجه به اینکه در حال حاضر تمایل زیادی از سمت شرکت ایرانسل دیده میشه برای مهاجرت به نسل های بالا
    این خودش می تونه یک توضیح برای این باشه که سرویس نسل 2 با نسل های بالاتر خیلی فرق داره
    در نسل 2 همزمان نمیشه هم از داده همراه و هم مکالمه استفاده کرد، شباهت زیادی داره به اتصال دایل آپ
    در 3G و 4G یکی امتحان کنه ببینه به همون سیاق هست یا مثل ADSL همزمان میشه از هر دو سرویس استفاده کرد

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

به نظرم مودم به صرفه است پدر گوشی در میاد خالی شدن باتری زیاد میشه و در نتیجه عمر کم. فقط مشکل اینه که از اون سیم کارت نمی تونی برای تماس توی گوشیت استفاده کنی. قیمت مودمها کمی بالاتر از قیمت جهنایشون هست

17. 2 کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •