ممنون . از استرس نجاتم داديد . يعني يه شهرو كامل گشتم ولي دريغ از يه hje 300 . اگه تقلبي باشه دلم به حال خودم ميسوزه كه 5 ساعت راه رفتم
ممنون . از استرس نجاتم داديد . يعني يه شهرو كامل گشتم ولي دريغ از يه hje 300 . اگه تقلبي باشه دلم به حال خودم ميسوزه كه 5 ساعت راه رفتم
تازه نیت کرده بودم یه هدفون بخرمیعنی panasonic HJE-300 الان تو بازار نیست؟
راستی بین اون و این ( nokia HS-28 +extension )کدوم بهتره؟
من اصفهان رو تقريبا كامل گشتم نبود . جاهاي ديگه رو نميدونم . من تعريف اين hje رو خيلي شنيده بودم . واقعا حيف شد![]()
خوب اگه میخوای بگو بهت پیغام خصوصی بدم یه سایت معتبر اینترنتی موجود داره این مدلو واسه فروش.
سلام به دوستان عزیز
میشه یه هدفون بی سیم که برای TV بیشتر استفاده میشن معرفی کنید...کیفیت صدا و این جور چیزا مهم نیست و فقط تا حد امکان خوب کار بده و قیمت هم زیر 50هزار تومان ...
ممنون
البته میدونم که اینجا جای حرفه ای هاست ولی گفتم شاید کسی مدلی بشناسه
برند فیلیپس هیچوقت ارزش خرید نداشته و نداره. اولین تجربه من She 9700 بود که کاملا" نا امید کننده بود. بیس ضعیف، مید و های خیلی تیز از ویژگی های بارز صداش بودن. صدای She 9800 رو گوش ندادم ولی در محدوده قیمت 50 هزار تومان Creative EP-830 بی رقیبه.
سلام. به جز بعضی مدلها که به تقویت کننده (Amplifier) نیاز دارند، مثل EX 1000 بقیه مدلها برای گوش دادن موزیک با موبایل خوبند. قیمتش از 30 هزار تومان تا 600 هزار تومان متفاوته!
با سلام دوست عزیز برند Hi-Fi S.XBS مدل MH2001 wireless Earphone هست من خودم حدود 3 سال پیش 11 تومن خریدم الانم نیمدونم ولی باید زیر 50 تومن باشه اين هدفون رادیو و چت هم داره اگه غرب تهران هستی بگو آدرسشو برات بفرستم.
من هم ماله اصفهانم.تهران رو هم یه برسی میکنم.
فکر کنم باید برم جمهوری درسته؟
بنام خدا.دوستان به داد منم برسید اخه.البته با انتظاراتی که گفتم.ممنون از همه
عزیز شما خودتون جواب سوالتون رو دادید توی همون پست. S4A متاسفانه تو ایران موجود نیست، یا حداقل از بچه های این تاپیک کسی مشاهده نکرده.
ایرفون دیگه ای که کنترلر مخصوص اندروید داشته باشه هم همینطور!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)