من ۸ مگابیت هم داشتم اون موقع snr من ۲۳ بود ولی بازم پرش لینک یا دراپ میشد
فقط یه چیزی که برای من عجیبه اینکه چرا باید snr 10 یوهو بشه ۱.۷ و این مشکل به وجود بیاد
من ۸ مگابیت هم داشتم اون موقع snr من ۲۳ بود ولی بازم پرش لینک یا دراپ میشد
فقط یه چیزی که برای من عجیبه اینکه چرا باید snr 10 یوهو بشه ۱.۷ و این مشکل به وجود بیاد
من ۳ تا اسپلیتر تست کردم هر سه تاشون پرش میگیرن
خونه ما به صورت مجتمع مسکونبه و جعبه مخابرات تا بلوک ساختمون نهایت ۳۰ متره و کل تجهیزات زیر زمینه. فکر نکنم بارون تاثیر بزاره ( البته امروز بارون نیومده )
ینطور شما میگی احتمالش هست mdf برای جلوگیری ز تداخل voice یک تغیراتی اعمال کرده که موجب کاهش snr شده بایستی اتاق تلفن توسط رییس مخابرات بررسی شود نه توسط کارمندان
حالا شما سر خط رو پیا کن یه مقدار کوچیک از سیم رو ببر دوباره ببند خوب چسبکاری کن مسیرش رو دنبال کن سالم باشه توی تنضیمات مودم اپراتور رو روی هیچ شرکتی تنضیم نکنید ..نتیجه و بگید و اگر تونستید اپگرید مودم انجام بدید نهایتا
تجهیزات زیر زمین یک مجوعه سیم 150 زوج نهایتا 60 زوج هستش که درون یک مفصل حرارتی قرارش دادن شبیه یه تکه توپ ایزوگامی هستش متاسفانه با مرور زمان خراب میشه و کسی بهش رسیدیگی نمیکنه و مقاومت عایقی با شدت بالا موجب کاهش snr میشه
بی فایده است دوست عزیز وقت خود را هدر ندهید snr 10 دارین خدارو شکر کنید بهبود پیدا نمیکنه
سلام به دوستان
چند وقتیه مشکل کاهش سرعت پیدا کردم و همش با پشتیبانی 2020 و مخابرات سر این مساله درگیرم
نویز خط الان عالیه ولی ببینید چرا اینقدر سرعت رو پایین زده!!
![]()
Last edited by ursamajor; 06-11-2018 at 14:07.
بطور قطعی از طرف isp سرعت شما محدود شده .
چون وضعیت اتصال شما Adsl2+ هست و SNR margin نیز نشون میده که خط شما کشش بسیار بیشتری برای سرعت بالاتر داره .
شابد آستانه مصرف ترافیک سرویس شما تمام شده و سرعت خط شما تا انتهای زمان باقی مانده سرویس کاهش داده شده و یا اینکه سرویس کم سرعتی خریداری کرده اید.
با درود
دوستان من از مخابرات سرویس دارم قبلا یعنی حدود یک ماه پیش کشش خط تا 8 مگ می رسید اما الان پایین اومده و به حدود 6 مگ رسیده با همان snr و بدون قطعی که در تصویر زیر قابل مشاهده هست.هنوز با مخابرات تماسی نداشتم سر این موضوع و یک مشکلی دیگه هم اینکه جدیدا رو گوشی تلفن شماره تماس گیرنده گاهی اوقات نمی افته و این مسئله همزمان شد با کاهش کشش خط برای اینترنت ضمنا اسپیلتر و سیم کشی هم چک شده حالا به نظرتون پی گیری کنم به نتیجه میرسم یا وقت خودم رو تلف نکنم.
![]()
Last edited by irmedia; 06-11-2018 at 15:02.
سرویس که جدید خریداری شده و 16 مگ هست با ترافیک 175 گیگ. نمیدونم چه فیلمیه که اینا دارن در میارن. هرچی زنگ میزنم و پیگیری میکنم جواب درستی نمیدن. والا موندم دیگه چکار کنم. پیشنهادی دارید ممنون میشم بگید
خط شما نویز زیادی داره ، کشش خطتون بیشتر از این نیست
عجیبه که قطعی ندارید
پیشنهاد میکنم در بخش تنظیمات مودم ،بخش ADSL Setup حالت Mode کانکشن ADSL رو روی ADSL2+ انتخاب کنید و از انتخاب گزینه Multi mode و یا گزینه های دیگر پرهیز کنید.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)