تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 637 از 754 اولاول ... 137537587627633634635636637638639640641647687737 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,361 به 6,370 از 7539

نام تاپيک: بحث و بررسی نویز خط (پست اول مطالعه شود)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این قضیه غیر طبیعی هستش خط شما ظاهرا توان این سرعت رو نداره از سرخط هم دقیقا اینفرمه ..پس اگر قطعی ندارید استفاده کنید در غیر اینصورت کاهش بدید سرعت رو تا بهبود پیدا کنه اگر بازم بد بود بایستی از اتاق تلفن چک بشه
    من ۸ مگابیت هم داشتم اون موقع snr من ۲۳ بود ولی بازم پرش لینک یا دراپ میشد

فقط یه چیزی که برای من عجیبه اینکه چرا باید snr 10 یوهو بشه ۱.۷ و این مشکل به وجود بیاد

2. این کاربر از alimcc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من فکر میکنم تلفن روی خطشون هست ، بر میدارن و صحبت میکنن
    یا اسپلیترشون خرابه که وقتی مصرف زیاد میشه SNR میفته ، یا اینکه سیم کشی داخل منزل و درب حیاط مشکل داره و وقتی هوا بارونی میشه SNR شون کم میشه .

در حالت نرمال SNR تقریبا همیشه باید ثابت باشه و بی علت نمیشه کم بشه .
    من ۳ تا اسپلیتر تست کردم هر سه تاشون پرش میگیرن
    خونه ما به صورت مجتمع مسکونبه و جعبه مخابرات تا بلوک ساختمون نهایت ۳۰ متره و کل تجهیزات زیر زمینه. فکر نکنم بارون تاثیر بزاره ( البته امروز بارون نیومده )

4. این کاربر از alimcc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hamid3369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    ایلام

پيش فرض

من ۸ مگابیت هم داشتم اون موقع snr من ۲۳ بود ولی بازم پرش لینک یا دراپ میشد

فقط یه چیزی که برای من عجیبه اینکه چرا باید snr 10 یوهو بشه ۱.۷ و این مشکل به وجود بیاد
    ینطور شما میگی احتمالش هست mdf برای جلوگیری ز تداخل voice یک تغیراتی اعمال کرده که موجب کاهش snr شده بایستی اتاق تلفن توسط رییس مخابرات بررسی شود نه توسط کارمندان
    حالا شما سر خط رو پیا کن یه مقدار کوچیک از سیم رو ببر دوباره ببند خوب چسبکاری کن مسیرش رو دنبال کن سالم باشه توی تنضیمات مودم اپراتور رو روی هیچ شرکتی تنضیم نکنید ..نتیجه و بگید و اگر تونستید اپگرید مودم انجام بدید نهایتا

6. این کاربر از hamid3369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    ایلام

پيش فرض

من ۳ تا اسپلیتر تست کردم هر سه تاشون پرش میگیرن
    خونه ما به صورت مجتمع مسکونبه و جعبه مخابرات تا بلوک ساختمون نهایت ۳۰ متره و کل تجهیزات زیر زمینه. فکر نکنم بارون تاثیر بزاره ( البته امروز بارون نیومده )
    تجهیزات زیر زمین یک مجوعه سیم 150 زوج نهایتا 60 زوج هستش که درون یک مفصل حرارتی قرارش دادن شبیه یه تکه توپ ایزوگامی هستش متاسفانه با مرور زمان خراب میشه و کسی بهش رسیدیگی نمیکنه و مقاومت عایقی با شدت بالا موجب کاهش snr میشه

8. این کاربر از hamid3369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    ایلام

پيش فرض

من این موضوع رو با ۲۰۲۰ مطرح کردم اونا ارجاع دادن به بخش فنی و بخش فنی به من گفت تا snr 7 فیکسه و شما ۱۰ میگیری مناسبه
    مودم با تلفن به یه اسپلیتر وصله و وقتی زنگ میخوره snr تغییر نمیکنه و بدون تلفن هم مودم رو زدم بازم snr من همینه

این سرویس ۱۶ مگابیت هم بیشتر به خاطر حجمش گرفتم
    بی فایده است دوست عزیز وقت خود را هدر ندهید snr 10 دارین خدارو شکر کنید بهبود پیدا نمیکنه

10. این کاربر از hamid3369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ursamajor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام به دوستان
    چند وقتیه مشکل کاهش سرعت پیدا کردم و همش با پشتیبانی 2020 و مخابرات سر این مساله درگیرم
    نویز خط الان عالیه ولی ببینید چرا اینقدر سرعت رو پایین زده!!

Last edited by ursamajor; 06-11-2018 at 14:07.

آخر فروم باز shaahani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام به دوستان
    چند وقتیه مشکل کاهش سرعت پیدا کردم و همش با پشتیبانی 2020 و مخابرات سر این مساله درگیرم
    نویز خط الان عالیه ولی ببینید چرا اینقدر سرعت رو پایین زده!!
    بطور قطعی از طرف isp سرعت شما محدود شده .
    چون وضعیت اتصال شما Adsl2+ هست و SNR margin نیز نشون میده که خط شما کشش بسیار بیشتری برای سرعت بالاتر داره .

شابد آستانه مصرف ترافیک سرویس شما تمام شده و سرعت خط شما تا انتهای زمان باقی مانده سرویس کاهش داده شده و یا اینکه سرویس کم سرعتی خریداری کرده اید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

با درود
    دوستان من از مخابرات سرویس دارم قبلا یعنی حدود یک ماه پیش کشش خط تا 8 مگ می رسید اما الان پایین اومده و به حدود 6 مگ رسیده با همان snr و بدون قطعی که در تصویر زیر قابل مشاهده هست.هنوز با مخابرات تماسی نداشتم سر این موضوع و یک مشکلی دیگه هم اینکه جدیدا رو گوشی تلفن شماره تماس گیرنده گاهی اوقات نمی افته و این مسئله همزمان شد با کاهش کشش خط برای اینترنت ضمنا اسپیلتر و سیم کشی هم چک شده حالا به نظرتون پی گیری کنم به نتیجه میرسم یا وقت خودم رو تلف نکنم.

Last edited by irmedia; 06-11-2018 at 15:02.

پروفشنال ursamajor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

بطور قطعی از طرف isp سرعت شما محدود شده .
    چون وضعیت اتصال شما Adsl2+ هست و SNR margin نیز نشون میده که خط شما کشش بسیار بیشتری برای سرعت بالاتر داره .

شابد آستانه مصرف ترافیک سرویس شما تمام شده و سرعت خط شما تا انتهای زمان باقی مانده سرویس کاهش داده شده و یا اینکه سرویس کم سرعتی خریداری کرده اید.
    سرویس که جدید خریداری شده و 16 مگ هست با ترافیک 175 گیگ. نمیدونم چه فیلمیه که اینا دارن در میارن. هرچی زنگ میزنم و پیگیری میکنم جواب درستی نمیدن. والا موندم دیگه چکار کنم. پیشنهادی دارید ممنون میشم بگید

آخر فروم باز shaahani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

با درود
    دوستان من از مخابرات سرویس دارم قبلا یعنی حدود یک ماه پیش کشش خط تا 8 مگ می رسید اما الان پایین اومده و به حدود 6 مگ رسیده با همان snr و بدون قطعی که در تصویر زیر قابل مشاهده هست.هنوز با مخابرات تماسی نداشتم سر این موضوع و یک مشکلی دیگه هم اینکه جدیدا رو گوشی تلفن شماره تماس گیرنده گاهی اوقات نمی افته و این مسئله همزمان شد با کاهش کشش خط برای اینترنت ضمنا اسپیلتر و سیم کشی هم چک شده حالا به نظرتون پی گیری کنم به نتیجه میرسم یا وقت خودم رو تلف نکنم.
    خط شما نویز زیادی داره ، کشش خطتون بیشتر از این نیست
    عجیبه که قطعی ندارید
    پیشنهاد میکنم در بخش تنظیمات مودم ،بخش ADSL Setup حالت Mode کانکشن ADSL رو روی ADSL2+ انتخاب کنید و از انتخاب گزینه Multi mode و یا گزینه های دیگر پرهیز کنید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •