تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 637 از 720 اولاول ... 137537587627633634635636637638639640641647687 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,361 به 6,370 از 7197

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

در مورد سونی تا حدی موافقم خیلی از محصولاتش واقعا آشغال شده خصوصا همون سینمای خانگی که فرمودید من خودم چند مدلشو تست کردم و همه مزخرف بودن
    البته شما در مورد تی وی اگه مدل های جدید سونی و سامسونگ رو مقایسه کنی تازه می بینی که قیمت های سونی بهتر هم هست مثلا 46w900 سونی قیمتش 5.5 هست ولی معادل سامسونگ که بشه سری 8 6.300 قیمتشه

در مورد آمار خرابی بالای vt30 هم این هیچ ربطی به پلاسما و ال ای دی بودن نداره این به خاطر کیفیت پایین board های استفاده شده تو vt30 هست اگه بخواهیم آمار خرابی پنل هارو مقایسه کنیم کلا پلاسما ها پنلشون کمتر از پنل های led / lcd خراب میشه خیلی شرکت ها ( به خصوص پاناسونیک که قسمت تلویزیونش این چند ساله فروش خوبی نداشته ) دارن برای اینکه هزینه تولید رو پایین بیارن از برد های نا مرغوب تو محصولات استفاده می کنن ... توی لینک زیر در این مورد توضیح داده :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دوستان عزیز که قصد خرید تی وی دارن شاید بهترین کار این باشه که مدل های جدید که میاد صبر کنن امتحانشونو پس بدن و آمار خرابیشون معلوم بشه بعد بسته به سلیقه و نیازشون از بین پلاسما و led های خوب یکی رو انتخاب کنن .
    سلام
    در مورد خرابی پلاسمای مدل 2013 باید بگم من تو همین تاپیک که دیدم و مطالعه کردم
    فقط اونایی خرابی داشتند که پنل مخصوص ایران بودند یعنی سری r من ندیدم کسی از سریای دیگه شکایت کنه
    مثلا vt30 همه کسانی که سری r داشتند شکایت کردند.
    به نظر من پلاسمای پاناسونیک رو نباید از سری r خرید

2. این کاربر از delmajid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه arash_a59's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام
    در مورد خرابی پلاسمای مدل 2013 باید بگم من تو همین تاپیک که دیدم و مطالعه کردم
    فقط اونایی خرابی داشتند که پنل مخصوص ایران بودند یعنی سری r من ندیدم کسی از سریای دیگه شکایت کنه
    مثلا vt30 همه کسانی که سری r داشتند شکایت کردند.
    به نظر من پلاسمای پاناسونیک رو نباید از سری r خرید
    نه داداشم این چه حرفیه؟ شما کافیه توی گوگل بزنید panasonic SC board failure (یا Sd/Su Board) تا ببینید از چهارگوشه جهان و در مدلهای های مختلف(از جمله VT30) این مشکل بوده و هست.
    این مشکل اصلا ربطی به سری R و ایران نداره.

4. 4 کاربر از arash_a59 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

برادر یک سوالی دارم از شما!من تلویزیونم کنتراستش حد آخرش 60 هست!الان مال شما حد آخرش چنده؟یعنی من باید نسبت بگیرم مثلاً از 40 بیشتر نذارم؟
    عزیز بیشتر این مشکلات به سری 30 بر می گرده که سری 30 هم همگی تا عدد 100 درجه تنظیم کنتراستش هست.اگر شما از سری های قدیمی تر و یا جدیدتر دارید نگران نباشید.انشالله که مشکلی پیش نمیاد.ولی اگر خیلی واستون این قضیه مهمه روی 40 قرار بدید.

6. 3 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

عزیز بیشتر این مشکلات به سری 30 بر می گرده که سری 30 هم همگی تا عدد 100 درجه تنظیم کنتراستش هست.اگر شما از سری های قدیمی تر و یا جدیدتر دارید نگران نباشید.انشالله که مشکلی پیش نمیاد.ولی اگر خیلی واستون این قضیه مهمه روی 40 قرار بدید.
    جناب رایان من اکثر تاپیکای خارجی رو که سر زدم هیچ جا در مورد علت این قضیه که کنتراست بالا هست چیزی نگفته بودند، دوست دارم راجب این قضیه مطمئن شم
    آخه کنتراست 70 خیلی پایینه...
    شما بر اساس گفته تعمیر کار این مطلب رو گفتید؟ تعمیر کار منم همین رو گفت...
    ضمنا با عرض معذرت این مشکل در سری های قبل از 30 هم هست، مثال عینیش پلاسمای فامیل ما که سری قدیمی تر از من هست و تقریبا با هم خریدیم و اون چند روز زودتر از من بردش سوخت و 480 تومن خرجش شد. روزی که اون تلوزیونش رو از تعمیرگاه تحویل گرفت من اینو بردم تعمیرگاه !
    Last edited by arash_a59; 12-09-2013 at 07:20.

8. این کاربر از arash_a59 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

یه سوال مهم: بردی که بعد خرابی روی vt30 ما گذاشتن دقیقا همون برد قبلی هست یا جدیده کیفیت بالاتری داره؟
    اگه دقیقا همون قبلی باشه که بازم میسوزه

Sent from my LT22i using Tapatalk 2

10. 3 کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

یه سوال مهم: بردی که بعد خرابی روی vt30 ما گذاشتن دقیقا همون برد قبلی هست یا جدیده کیفیت بالاتری داره؟
    اگه دقیقا همون قبلی باشه که بازم میسوزه

Sent from my LT22i using Tapatalk 2
    این سوال واقعا مهمه! سوال منم هست
    من برای یافتن جواب این سوال کلی سرچ کردم هیچجا چیزی نبود فقط توی یه تاپیک یه نفر نوشته بود من Vt30 خریدم و بعد از 10 ماه سوخت، سرویس کار اومد و نگاه کرد و جای تعویض برد یه VT30 نو بمن دادند و گفتند این سری جدید(با برد جدید)هست و دیگه مشکلی نداره...این نقل قول هست از یکی از تاپیکهای خارجی صحت و اعتبارش رو نمیدونم...

چیزیکه من متوجه شدم، بردهای ما چه با کنتراست 100 چه با 60 میسوزه! فقط با 100 زودتر و با 60 دیرتر...
    اما حالا آیا واقعا برد جدید و رفع ایراد شده وجود داره؟اگه داره روی تی وی ما بسته شده؟ اصلا پاناسونیک فکری برای برد کرده؟ اگه خیر که 2سال دیگه یا شاید هم زودتر دوباره باید اینجا جمع شیم و بهم دلداری بدیم!

من 2روز پیش یه ایمیل به پاناسونیک زدم و مشکلم رو براش توضیح دادم و ازش راهنمایی خواستم برای جلوگیری از تکرار این معضل، هنوز پاسخی نداده...!

12. 2 کاربر از arash_a59 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

برگرفته از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    تاریخ درج این پست: 2013-01-05 (یعنی حدود 4ماه پیش)

So I've followed the trouble-shooting guide for 2011 televisions, and have identified the problematic part as the SU board. The guide recommends replacing the SU/SD/SC boards all together if any single one is defective. I can find the SU and SD boards online, but the SC board is sold out everywhere and has apparently been back-ordered with Panasonic since December with no production date in sight.

Panasonic themselves were no help, suggesting that I should provide an estimate from an authorized Panasonic repair shop ($150), and they will give me 10% off another Panasonic TV (but from their online store, which is about 10-20% more expensive than Fry's or Amazon ). I don't know what kind of drugs they are smoking over there, but I want some!

Could I use the SC board from a 65" vt30, or perhaps the SC boards from a newer set like the VT50? Or should I just risk changing the SU/SD boards only, and see if that fixes my problem?

Any help would be greatly appreciated
    این آقا هم با مشکل ما برخورده
    اونجارو که قرمز کردم نکته مهمی رو میگه: اگه یکی از بردهای SD-SU-SC خراب شد، پیشنهاد شده هر سه باهم عوض شوند!
    و اینکه میگه برد SC رو نتونستم پیدا کنم و هیچجا نیست...
    خلاصه کلام اینکه اینسری برد SD عوض کردم سری بعد نوبت برد SC هست و اونم پیدا نمیشه و تلوزیون میره گوشه انباری ...

منو این همه خوشبختی محاله...!
    Last edited by arash_a59; 12-09-2013 at 14:21.

14. 3 کاربر از arash_a59 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

عزیز دل
    بنده اصلا قصد خراب کردن یا تبلیغ منفی کردن ندارم
    فرمودید برد، بنده هم کلی قلم فرسایی کردم راجب همین برد جایی بنده راجب پنل صحبت کردم؟

این برد آشغالی که فرمودید در حال حاضر در کدوم تی وی استفاده شده؟ جواب: پلاسمای پاناسونیک
    آیا تلوزیون های هم نسل این تی وی (چه پلاسما چه ال ای دی چه ال سی دی از برندهای سونی، سامسونگ، ال جی) این مشکل رو دارند که چپ و راست برد بسوزونند؟ جواب: خیر
    آیا لازمه یک تی وی خوب فقط داشتن یک پنل عالی هست؟ جواب: خیر می بایست تمامی قطعات از جمله برد دارای کیفیت بالا باشه
    آیا هزینه تعویض برد 600 تا 1 تومنی با توجه به گارانتی بسیار محدود(1ساله) این تی وی کمر شکن نیست؟ جواب : بله
    ایا داشتن یک تلوزیون با کیفیت پنل و تصویر فوق العاده اما عمر مفید 2سال به صرفه تره یا یک تلوزیون عادی و نسبتا خوب با عمر بیشتر؟ جواب: گزینه دوم
    نتیجه گیری(از دید بنده): با توجه به تکرار این مشکل در چند سری از پلاسماهای پاناسونیک، از دید من پلاسمای پاناسونیک غیر قابل اعتماده.

شما درست متوجه عرایض بنده نشدی
    جواب سوال اول vt30 هست نه همه مدلای پلاسما پاناسونیک - شما از خرابی بالای یه مدل داری نتیجه میگیری که کلا پاناسونیک اشغاله و پلاسما مزخرفه واز این چیزا کما اینکه این حرفا رو قبلش در مورد سونی هم زده بودید
    تا جایی که من خبر دارم تو ایران تا الان همین vt30 خراب در اومده و بقیه خوب بودن حتی همین مدل st30 که با vt30 اومد آمار خرابیش خیلی پایین بوده اینو در جواب اون پست شما دادم که فرموده بودید "" پلاسما نخرید یا اگه می خرید پاناسونیک نخرید "" حالا چون این vt30 آشغال در اومده نمیشه نتیجه گرفت همه پلاسما ها اینجورین یا همه پاناسونیک ها اینجورین

توی همین سایت ها خارجی که شما در مورد خرابی پاناسونیک گذاشتید کلی مطالب هم در مورد خرابی مدل های دیگه از برند های دیگه هم پلاسما و هم led هست پس اگه اینجور باشه دیگه کلا اصلا نباید تی وی بخریم
    اون لینکی که تو پست قبلیم گذاشته بودم رو اگه خونده بودید می دیدید که گفته عمر متوسط تلویزیون های لامپی قدیمی و پلاسمای نسل اول که مال 10 تا 15 سال قبل بودن بین 5 تا 10 سال بوده در صورتی که عمر محصولات جدید چه پلاسما چه led کمتر از 5 سال هست
    حالا فرضا 2 روز دیگه یکی از مدلای led سامسونگ عین vt30 آشغال در اومد اونوقت نمیشه نتیجه گرفت که همه led ها آشغالن .
    نتیجه از دید من اینکه اگه یه مدل پلاسما یا LED از هر برندی خراب در بیاد دلیل نمیشه کلا پلاسما یا LED مشکل بده یا اینکه همه محصولات اون برند بی کیفیته

16. 2 کاربر از unepus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

جناب رایان من اکثر تاپیکای خارجی رو که سر زدم هیچ جا در مورد علت این قضیه که کنتراست بالا هست چیزی نگفته بودند، دوست دارم راجب این قضیه مطمئن شم
    شما بر اساس گفته تعمیر کار این مطلب رو گفتید؟ تعمیر کار منم همین رو گفت...
    ضمنا با عرض معذرت این مشکل در سری های قبل از 30 هم هست، مثال عینیش پلاسمای فامیل ما که سری قدیمی تر از من هست و تقریبا با هم خریدیم و اون چند روز زودتر از من بردش سوخت و 480 تومن خرجش شد. روزی که اون تلوزیونش رو از تعمیرگاه تحویل گرفت من اینو بردم تعمیرگاه !
    این حرفی بود که تکنسین شرکت پاناسونیک به صورت غیر مستقیم بهش اشاره کرد و عنوان کرد که این هم یکی از دلایل می تونه باشه.
    میشه با کمی تامل به این نتیجه رسید.با توجه به اینکه پلاسما حرارت بالایی تولید می کنه و هرچی کنتراست افزایش پیدا می کنه این حرارت بیشتر میشه در نتیجه کنتراست بالا ضرر بیشتری داره چون شما داری از حداکثر توان تی وی استفاده میکنید.مثل این میمونه ماشینی که حداکثر سرعتش 200 تا هست شما بخوای فقط باهاش 200 تا سرعت بری اونم برای طولانی مدت.خب مطمئنا دچار خرابی میشه.این قضیه برای LED خیلی کمتر پبش میاد به دلیل اینکه حرارت بالایی تولید نمیکنه چون همین حرارت باعث تشدید قضیه میشه.این مشکل برمیگرده به طراحی برد و ... تی وی.پاناسونیک برای افزایش کنتراستش نسبت به مدل های سالهای قبلش و درخشندگی بیشتر اقدام به استفاده از توان بیش از اندازه تی وی هاش گرفته که نتیجه شده این.اگر هم دقت کرده باشی وقتی برای بار اول تی وی روشن میشه سوال میپرسه که حالت مغازه یا منزل که اگر حالت مغازه استفاده بشه کنتراست حداکثر و اگر حالت منزل انتخاب میشه کنتراست متعادل میشه.

18. 2 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

!
    اگر کنتراست 70 برای شما پایینه یا نور منزل کم کنید و یا تی وی با یه مدل LED عوض کنید.
    به نظر من هم 70 زیاد نیست ولی کم هم نیست و برای من کافیه.برای من بیشتر تصاویر فیلم های سینمایی مهمه که استفاده اونم همیشه تو نور فوق العاده کمه,مثل سینما.

20. 3 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •