من معمولا وقتی توی مسیر telia میافتم که سرعتش خوبه بعد چند دقیقه قطع میشه و یه مسیر جدید میاد با سرعت کم !!! و دیگه ثابت میمونه تا آخر از نظر نویز هم چک کردم مشکلی نیست نمیدونم شاید از قصد باشه !!![]()
من معمولا وقتی توی مسیر telia میافتم که سرعتش خوبه بعد چند دقیقه قطع میشه و یه مسیر جدید میاد با سرعت کم !!! و دیگه ثابت میمونه تا آخر از نظر نویز هم چک کردم مشکلی نیست نمیدونم شاید از قصد باشه !!![]()
این تعرفه حجم از 4240 تومن به 3880 ( تنها ۱۰ درصد رسید !) اما !!! > قیمت های طرح ها همونه !!! تازه از 79 تومن شده ۸۱ !!!!!!
برای من همه گیتها 5و6و7و8و9و10
همه از آمریکا میگذره ... یعنی یک مسیر . برای همین شاید سرویس داغونه
تو روزم سرعت بالای 400 دیگه نمیره ... قبلا تا 1 مگ هم میگرفتم
شما همیشه همین مشکلات رو دارید ؟
من از همان اولی از های وب سرویس گرفتم همین تست هایی میزارم تغییری نداره و همیشه همین رنج هست تک کانکشن به 550 تا 600 هم رسیده و مولیتی هم که همیشه 699 تا 710 میزنه ولی هنگام دانلود تا 750 کیلو هم میره و اصلا اذیت هم نمیکنه شاید مشکل شما از جای دیگری باشه
سلام
من دو ماهه که تک مسیر شدم
قبلا سرعت تک کانکشن 1 مگ بیشتر نمیداد
دقیقا از خرداد پارسال اینطوری شد
پارس آنلاین هم دارم اونم بیشتر از 1 مگ تک کانکشن نمیده
فکر کنم پهنای باند مرکز ما پره و کسی گوشش بده کار نیست
آسیاتک هم داشتم همینطور بود
ولی تک مسیره شدن های وب از همه بدتر شده
شما کدام شهر هستین ؟
من مشهدم اینجا که ما هستیم مشکلی نداره
درود به همه دوستان.
کسی از های وب اصفهان، مرکز قندی سرویس گرفته (مثلا 8 Mb) بگه وضعیت سرویسشون چطوره (پینگ، قطعی، سرعت تک کانکشن، وضعیت دانلود شبانه، حجم دزدی)؟
والا ما از این صبانت داریم، سرویس 1 مگ، دیگه جونمون به لب رسیده....هی میگن مرکز قندی شلوغه و ازین مزخرفات
از گوشه کنار شنیدم های وب خوبه ولی انقدر این جا پست ضد و نقیض دیدم از سرویسش که بازم دودلم صبا رو تخلیه کنم بیام های وب، یا با همون سرویس داغون صبا بسازم.
رفتم دفتر نماینده اصلی های وب توی اصفهانم دیدم. واقعا رقت انگیز بود. اصلا باور نمیشه کرد مثلا یه همچین دفتر داغونی بتونه اصلا ساپورت کنه! یه میز با یه مانیتور زورکی توی یه کافی نت اجاره کردن
باز حداقل صبا واسه حفظ ظاهرم که شده یه نیمچه تشکیلاتی داره
حالا اگه دوستان راهنمایی کنند مدیون لطفشونم![]()
Last edited by ixtlan; 13-04-2014 at 13:46.
سلام رفتم سایت های وب خوشبختانه ایلام رو ساپورت کرده.بخوام شبانه رایگان حدودا دو گیگی دانلود کنم و سرعتش پایین نیاد چه سرویسی پیشنهاد میدید؟تو سایت انلاین ثبتنام کنم میتونم خودم ثبتنام کنم؟چون خط تلفن به نام پدرمه.تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)