سامانتل کیفیت سرویس هاش و سرعتش مزخرفه
سامانتل کیفیت سرویس هاش و سرعتش مزخرفه
Last edited by ali-m-s; 24-12-2018 at 20:00.
رایتل با افزایش قیمت، برتریش رو از دست داد.
نرخ مکالمهاش هم که تقریبا برابر با همراه اول دائمی شده.
اره
الان هیچی برای رقابت نداره ! فقط از بسته های نامحدود ساعتیش خوشم میاد که هر دقیقه میتونه نیاز رو برطرف کنه ! نیم ساعت نامحدود 2500
یا 2 ساعت نامحدود و...
به غیر اون هیچی نداره
پدر باتری رو هم که در میاره ! من از ایرانسل رفتم رو رایتل مصرف باتری گوشیم بیشتر شده ! همش باید تو شارژ باشه گوشیمولی مجبورم ! تنها رایتل انتن میده ! و اینترنت هم هرچند ضعیف هست روش
دقیقا ، هیچ برتری نداره دیگه
من اینترنتم تموم بشه میرم روی همراه اول اونو تست کنم
آخه منطقه ما دکل رایتل نداره از همراه اول سرویس میگیره عالیه خدمات همراه
من دائمی همراه اول داشتم بخاطرمکالمه امدم رایتل با وجود داغ کردن گوشی و کم کردن شارژ که بیشتر بخاطر سویچ شدن اتفاق میفته امروز بعد از 96روز ترابرد به رایتل برگشت زدم همون همراه اول![]()
یه مدتی به عنوان تست رایتل داشتم.به خاطر تعرفه مکالمه و اینترنت ارزون میخاستم بیام رایتل.ولی کیفیت خیی بده.سرعت در تری جی و فورجی به مراتب کمتر از همراه اول یا ایرانسله.
از خود سایت رایتل باید برگشت بزنی ؟
منم میخوام برگردم ایرانول [emoji24]
والا من الان فکر کنم 2سالی شده که ترابرد کردم و کاملا راضی هستم و از 3G و هم از LTE کیفیت 3G تا 20 مگ میره و LTE حدودا تا 45 مگ هم دیدم رفته و حتی کیفیت تماسی هم خوب بوده...
نه باید ازسایت ایرانسل اقدام کنی من حضوری رفتم10 دقیقه کلا شد همونجا هم سیمو تحویل داد 4700هم پیامک بدهی قبض امد که پرداخت کردم صفر شد وتا 3روز شرش کنده میشه
بسلامتیهمکنون 1روز کلا طول کشیدسیم دائمی از رایتل به ایرانسل ترابرد شد
یعنی دیروز ساعت 9اقدام کردم الان پیامک craامد و سیم رایتل در شبکه قطع و ایرانسل فعال شد
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)