تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 637 از 3017 اولاول ... 13753758762763363463563663763863964064164768773711371637 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,361 به 6,370 از 30162

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خوزستان

کاربر فعال آفيس soroosh_cz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

پاسخ اين سوالاتت رو مي توني ساعت 10 صبح بياي بهارستان از وزير پيشنهادي امور خارجه بپرسي
    گلم چرا اسبي ميشي؟ از دست من دلگير نشو ايمان مي دونه كه من سعي مي كنم(قول نمي دم) الكي چيزي نگم. پينگ رو مي گيريم كه استفاده كنيم يا كلاسش رو بذاريم؟‌من واسه سرور گيم خودم دنبال وي پي اس پينگ پايين بودم داخلي ها هزينه پهناي باند بالايي دارن مي مونه خارجي ها كه بايد نزديك باشه مثل تركيه كه پينگ خوب باشه ولي وي پي اس تركيه خيلي كم هست اغلب مال آلمان و انگليس و ... هستند.
    حالا سايتهاي داخلي كه هيچ شما مي خواي از سايتهاي خارجي دانلود كني چند درصد سرور تركيه هستند كه به كارت بياد؟
    خود من اشتباهي يه تست گذاشتم از يه جايي نزديك بود بذارنم توي گوني ببرنم.
    ولي تستي كه گذاشتي مال massy انصافا پينگ خوبي داره(آشتي؟)

مدل ايسوس N10 بود به قول بچه ها ان تن! ولي اگه اشتباه نكنم قيمتش حدود 150 تومن بود كه زياده برات. تي پي لينك هيچ مشكلي نداره برند به قول معروف جيگر كاريه. شما اگه توي تهيه اش مشكل داري از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بگير مورد اعتماده شايد حتي تونستيم پول كرايه هم بهش نديم.
    اين مدل 8901 رو براي 5-6 تا از اقوام گرفتم هنوز داره عين شير كار ميكنه يادش بخير اون موقع 43500 قيمت همكار بهم ميدادن!

سروش جان صد البته راه شما حرفه اي تر هست. ولي مسئله ايمان 2 مورد هست يكي اينكه مي خواد با كمترين هزينه حل كنه قضيه اش رو. ديگري با ساده ترين حالت! چون دوباره يه دستگاه ديگه اضافه كنه اول مودمش رو كانفيگ كنه بعد بيوفته به جون اون كه كانفيگش كنه
    من با توجه جمع و جوري و ساده بودن كار بهش پيشنهاد مي كنم يه مودم 4 پورت بگيره. البته اگه به روتر نياز داشته باشه مي تونه مودم روتر دار هم بگيره!
    البته قبلش بهش پيشنهاد مي كنم اگه درايور usb مودمش رو گم كرده بره دانلودش كنه مشكلش حل بشه بدون هزينه اضافي
    در پايان يه تست هم مي ذارم براتون.

256 نامحدود
    محمد پایان خیلی قشنگی داشت، واقعا تحت تاثیر قرار گرفتم چقدر سرعتت بالاس؟ چی کردی؟

روتر کانفیگ داره... سوییچ که هیچی نداره، به صورت اضافی با برنامه های دیگه میشه کانفیگش کرد وگرنه به جز سیم وصل کردن تنظیم خاص دیگه ای نداره. یعنی مودمت رو کانفیگ میکنی و وصلش میکنی به یکی از پورت های سوییچ، دیگه هیچی نمیخواد، بقیه ی سیستم ها رو هم وصل میکنی به اون، مودم همه ی کارها رو اتوماتیک انجام میده.

مشکل روترها سرعت پایینشون هست، معمولا 10/100 هستن و 10/100/1000 ها طرفای 300 هستن قیمتشون فکر کنم. ولی سوییچ 10/100 نزدیک به 40 تومن و 10/100/1000 نزدیک به 60-80 ممکنه باشه... اگر گیرش بیاد 8 پورت 10/100/1000 خیلی خوبه... من خودم SMC دارم...

2. 2 کاربر از soroosh_cz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

ممد من حتی با دشمنم هم قحر نمیکنم که با تو بقهرم عزیزم ولی همینقدر که تو و عیمان به اشتیباهه خودتون پی بردین واسم یه دنیا ارزش دارد ولی خوب اعترافی ازتون گرفتم

4. این کاربر از alimail3248 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن پرینتر و اسکنر mohammad.t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

محمد پایان خیلی قشنگی داشت، واقعا تحت تاثیر قرار گرفتم چقدر سرعتت بالاس؟ چی کردی؟

روتر کانفیگ داره... سوییچ که هیچی نداره، به صورت اضافی با برنامه های دیگه میشه کانفیگش کرد وگرنه به جز سیم وصل کردن تنظیم خاص دیگه ای نداره. یعنی مودمت رو کانفیگ میکنی و وصلش میکنی به یکی از پورت های سوییچ، دیگه هیچی نمیخواد، بقیه ی سیستم ها رو هم وصل میکنی به اون، مودم همه ی کارها رو اتوماتیک انجام میده.

مشکل روترها سرعت پایینشون هست، معمولا 10/100 هستن و 10/100/1000 ها طرفای 300 هستن قیمتشون فکر کنم. ولی سوییچ 10/100 نزدیک به 40 تومن و 10/100/1000 نزدیک به 60-80 ممکنه باشه... اگر گیرش بیاد 8 پورت 10/100/1000 خیلی خوبه... من خودم SMC دارم...
    كار خاصي نكردم براي سرعت همين دو روز پيش بچه ها اومدن گفتن سرعتها رفته بالا مال منم رفته بالا.
    چرا لقمه رو مي پيچوني؟(آخ چقدر گشنمه! ديشب شام نخوردم) يه راهي بهش پيشنهاد بده 2 تا سيستم رو به يه مودم وصل كنه
    به سرعت 10 مگ هم نياز نداره چه رسد به 1000! يه نت 2 مگ داره كه يه هفته ديگه ميشه سرعتش 64 يه پورت 1 مگ هم بستشه
    ولي خارج از شوخي مودم وايرلس توي خونه چيز خوبيه موبايلي لپ تاپي چيزي بخواي وصل كني عاليه!

تست دوست داري؟
    بفرما:

6. این کاربر از mohammad.t بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال آفيس soroosh_cz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

كار خاصي نكردم براي سرعت همين دو روز پيش بچه ها اومدن گفتن سرعتها رفته بالا مال منم رفته بالا.
    چرا لقمه رو مي پيچوني؟(آخ چقدر گشنمه! ديشب شام نخوردم) يه راهي بهش پيشنهاد بده 2 تا سيستم رو به يه مودم وصل كنه
    به سرعت 10 مگ هم نياز نداره چه رسد به 1000! يه نت 2 مگ داره كه يه هفته ديگه ميشه سرعتش 64 يه پورت 1 مگ هم بستشه
    ولي خارج از شوخي مودم وايرلس توي خونه چيز خوبيه موبايلي لپ تاپي چيزي بخواي وصل كني عاليه!

تست دوست داري؟
    بفرما:
    میری تو سایت اسپیدتست، در و دیوارش پیوندهاس
    برای من همون 512 هست هنوز... ما که دوتامون زا مارمالادیم :|

همون سوییچ دیگه من سرعت رو گفتم برای اینکه اگر بخواد بین کامپیوترش چیزی جابجا کنه... البته خوب وایرلس هم چیز دیگه اس

8. 3 کاربر از soroosh_cz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال 8-1kel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    7kl

پيش فرض

سلام بچه ها مخابرات خوزستان در چه وضعه؟واسه دانلود شبانه سرعت رو پایین میارین؟حالا با توجه به اینکه میگن آسیاتک جدیدنا افتضاح ترم شده کدوم رو بگیرم؟
    اطلاعی هم از اکسین دارین؟

11. 3 کاربر از mohamad hosain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز lamp23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

سلام بچه ها مخابرات خوزستان در چه وضعه؟واسه دانلود شبانه سرعت رو پایین میارین؟حالا با توجه به اینکه میگن آسیاتک جدیدنا افتضاح ترم شده کدوم رو بگیرم؟
    اطلاعی هم از اکسین دارین؟
    سلام
    مخابرات تقریبا" خوبه پینگش معمولا" خوبه ولی سرعت یکم شانسیه منظورم اینه که ممکنه شانس بیاری سرعتت رو بالاتر از سرویست ببندن ولی ممکن هم هست برات واقعی ببندن شبا هم اگه روی گیت وی خوبی باشی سرعت معمولا" مثل روزه ( در کل محدود نمیکنن شبا ) .
    به امضام هم نگاه نکن من اینترنتم از طرف مخابرات مشکل داره قراره هم حل بشه ( شما برام دعا کن ) ....... ولی اگه قبلا" راضی بودی از اینترنتت یکم صبر کن شاید درست بشه ممکنه مقطعی باشه

__________________________________________________ __________________________________________________ ______________________________________________

بچه ها من یه روتر D link 2730U دارم لپ تاپم رو با وایرلس باش شیر کردم سرعت کپی 7 مگ هست بنظرتون نباید بیشتر باشه ؟؟؟
    Last edited by lamp23; 14-08-2013 at 09:03.

13. این کاربر از lamp23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

تست دوست داري؟
    بفرما:
    محمد شما سرعت چه قدره؟
    همیشه همینه سرعتت؟

کاربر فعال انجمن پرینتر و اسکنر mohammad.t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

بچه ها من یه روتر D link 2730U دارم لپ تاپم رو با وایرلس باش شیر کردم سرعت کپی 7 مگ هست بنظرتون نباید بیشتر باشه ؟؟؟
    سلام لامپ عزيز
    7 مگ ضربدر 8 مساوي با 56 مگابيت. وايرلس سري g همين سرعت رو ميده به طور دقيق تر 54mbps ميده. اگه مودم و لپ تاپ هر دو سري n باشن تا 150 زيادتر ميشه كه تقسيم بر 8 ميشه نزديك 19 مگ سرعت كپي شما!

محمد شما سرعت چه قدره؟
    همیشه همینه سرعتت؟
    نه 48 ساعته اينطور شده اين تست ها مربوط به الانه:

داخل:

خارج :

16. این کاربر از mohammad.t بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

سلام لامپ عزيز
    7 مگ ضربدر 8 مساوي با 56 مگابيت. وايرلس سري g همين سرعت رو ميده به طور دقيق تر 54mbps ميده. اگه مودم و لپ تاپ هر دو سري n باشن تا 150 زيادتر ميشه كه تقسيم بر 8 ميشه نزديك 19 مگ سرعت كپي شما!

نه 48 ساعته اينطور شده اين تست ها مربوط به الانه:

داخل:

خارج :
    اینم سرعت 256 من :

18. 2 کاربر از Armin.Computer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •