پاسخ اين سوالاتت رو مي توني ساعت 10 صبح بياي بهارستان از وزير پيشنهادي امور خارجه بپرسي

گلم چرا اسبي ميشي؟ از دست من دلگير نشو ايمان مي دونه كه من سعي مي كنم(قول نمي دم) الكي چيزي نگم. پينگ رو مي گيريم كه استفاده كنيم يا كلاسش رو بذاريم؟من واسه سرور گيم خودم دنبال وي پي اس پينگ پايين بودم داخلي ها هزينه پهناي باند بالايي دارن مي مونه خارجي ها كه بايد نزديك باشه مثل تركيه كه پينگ خوب باشه ولي وي پي اس تركيه خيلي كم هست اغلب مال آلمان و انگليس و ... هستند.
حالا سايتهاي داخلي كه هيچ شما مي خواي از سايتهاي خارجي دانلود كني چند درصد سرور تركيه هستند كه به كارت بياد؟
خود من اشتباهي يه تست گذاشتم از يه جايي نزديك بود بذارنم توي گوني ببرنم.
ولي تستي كه گذاشتي مال massy انصافا پينگ خوبي داره(آشتي؟)
مدل ايسوس N10 بود به قول بچه ها ان تن! ولي اگه اشتباه نكنم قيمتش حدود 150 تومن بود كه زياده برات. تي پي لينك هيچ مشكلي نداره برند به قول معروف جيگر كاريه. شما اگه توي تهيه اش مشكل داري از
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بگير مورد اعتماده شايد حتي تونستيم پول كرايه هم بهش نديم.
اين مدل 8901 رو براي 5-6 تا از اقوام گرفتم هنوز داره عين شير كار ميكنه يادش بخير اون موقع 43500 قيمت همكار بهم ميدادن!
سروش جان صد البته راه شما حرفه اي تر هست. ولي مسئله ايمان 2 مورد هست يكي اينكه مي خواد با كمترين هزينه حل كنه قضيه اش رو. ديگري با ساده ترين حالت! چون دوباره يه دستگاه ديگه اضافه كنه اول مودمش رو كانفيگ كنه بعد بيوفته به جون اون كه كانفيگش كنه

من با توجه جمع و جوري و ساده بودن كار بهش پيشنهاد مي كنم يه مودم 4 پورت بگيره. البته اگه به روتر نياز داشته باشه مي تونه مودم روتر دار هم بگيره!
البته قبلش بهش پيشنهاد مي كنم اگه درايور usb مودمش رو گم كرده بره دانلودش كنه مشكلش حل بشه بدون هزينه اضافي

در پايان يه تست هم مي ذارم براتون.
256 نامحدود