شما خودتون این وضعیت رو روی چه تعرفه ای انتخاب کردید ؟ مثلا 256 نامحدود داشتید از طریق سایت اعتباری کردید با این صفحه روبرو شدید؟
بعد downstream و upstream رو ی چند ست میشه واسه 1 مگ اعتباری ؟ 2 مگ اعتباری نداره ؟
شما خودتون این وضعیت رو روی چه تعرفه ای انتخاب کردید ؟ مثلا 256 نامحدود داشتید از طریق سایت اعتباری کردید با این صفحه روبرو شدید؟
بعد downstream و upstream رو ی چند ست میشه واسه 1 مگ اعتباری ؟ 2 مگ اعتباری نداره ؟
شما آخرین باری که شارژ کردید کی بوده؟
بعد 20 اسفند؟
ظاهرا همه جا گرون هر شده! آسیاتک که جدیدا 15700 میده این سرویس رو! قبلا تو سایتش 12560 بود!
مخابرات کرمانشاه هم 256 رو 15700 و 512 رو 25 تومن میده....
جالبه که هنوز تهران عوض نشده!
در مورد سرعت سرپیس محدود، مخابرات کرمانشاه اینطوریه:
128 با 64
512 با 140
یک مک با 256
دو مگ با 310
مخابرات تهران فرقی داره؟
مخابرات تهران بابقیه شهرها فرق میکنه.
حجمی نداره.
قیمتش هم تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] زده.
سرعت هم سرعت واقعی رو میده :
128کیلوبیت= 16کیلوبایت
الان من 1 مگ بخوام دیگه نامه نگاری لازم نداره؟ می تونم تو سایتش درخواست بدم؟ در حال حاضر 512 دارم
چندی پیش مصوبه ای تصویب شد که adsl مخابرات ( یا هر جای دیگه ای رو ) با تعرفه های فوقالعاده گزافی مواجه می کرد و از نامحدود بودن در می اورد میخواستم ببینم کسی میدونه که کی قراره اجرا بشه ؟
این جوری که خودشون گفتن قراره برای هر گیگ 4500 تومن بگیرن به اضافه یه هزینه حدود 3000 تومن ثابت!!!!!! یعنی بدین ترتیب بنده که 256 دارم باید فقط برای دو گیگ دانلود همون قیمت 12 هزارتومن نامحدود الان رو بدم... اینجوری که بدبختیم!!!!![]()
سلام دوستان من تازگی adsl از مخابرات گرفتم و میخوام پهنای باندم رو از سایت مخابرات عوض کنم ولی یوزر و پسورد می خواد این یوزر و پسورد چی هست ؟ با تشکر
همون یوزر و پسوردی هست که وارد مودم کردید و یا باهاش کانکشن ساختید تا به اینترنت متصل بشید و اینجا پست بزارید.
هنگام ثبت نام adsl از مرکز مخابرات یک برگ a4 دریافت کردید که روی همون برگ یوزر و پسورد پرینت شده.
من اون برگه رو گم کردم میشه بفرمایید این یوزر و پسورد دقیقا تو کنترل پنل مودم کجاش نوشته شده ؟ با تشکر
من دیشب ساعت 2 رفتم تو سایت درخواست تغییر سرویس دادم از 512 به 1024 امروز صبح بیدار شدم ساعت 9 رفتم سروقت سیستم ببینم دانلود در چه حاله دیدم سرعتم شده 1 مگ!!!
ایول سرعت عمل ، یه لحظه احساس خارج بهم دست داد![]()
اگر توی تهران هستید بله،بدون نامه هم میشه!
میرید توی سایتش و درخواست میدین!
البته نامحدود!
من 512 دارم سرعتم دانلودم 64 هست
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)