تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 637 از 1805 اولاول ... 13753758762763363463563663763863964064164768773711371637 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,361 به 6,370 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

کاربر فعال انجمن موسیقی
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Dark Paradise

پيش فرض

همین آقای مدیر عامل دفعه قبلی که حضوری رفتم جاش ( تقریبا یه چیزی حدود 3 ماه پیش ) با اطمینان گفتش بهم که تا دو ماه دیگه خطوط فیبر نوری رو میخوان تقویت و تجهیزاتش رو کامل کنند.
    ولی امروز که ازش پرسیدم ( تقریبا 2 ماه بیشتر از دفغه قبلی میگذره ) یه جواب درست حسابی نداد بهم. فقط با کمال خونسردی اومده میگه که ما بهترین مخابرات ایرانیم !

راستی یادم رفت بگم . اونجا بهم عیدی هم دادند . یک صد تومانی نو و لا نخورده نگهش میدارم واسه آیندگان . تا آیندگان بدونند ما در چه دورانی زندگی میکردیم و بگند خاک برسرشون.

2. 2 کاربر از OMiD.1080p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه abdolahe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Helm's Deep

پيش فرض

یک ماه هدیه شون بخوره فرق سرشون! جلو تمدید طرح رو نگیرن خودمون زمان بگیریم یک ماه نخواستیم ،
    هم اکنون که با شما سخن میگویم سرعت دانلود 15 کیلو بایت بر ثانیه! والا بیان شب آ رم حجمی کنن مثلا بگن شبی 500 مگ میتونی دانلود کنی! ولی تو ده دقه دانلود کنی بری سرت بذاری بمیری دیگه ، برا چند تا پی دی اف یک ساعت نشستم هر جا دنیا بگی میشینن خون گریه میکنن

4. 6 کاربر از abdolahe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه XXS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام .
    دوستان گل توجه کنند .
    امروز رفتم مخابرات کل . با ملک جعفریان هم صحبت کردم .
    تمامی مشکلات مسائل خودم و باقی دوستان رو به اطلاعش رسوندم ولی ایشون آنچنان این مسائل رو جدی نگرفتند و گفتند که توی ایران بهترین شرکت مخابرات هستند .
    خلاصه زیاد صحبت کردیم راجع مشکلات قبلی و همچین همین قطعی های هفته های پیش و....
    راجع قعطی های هفته های قبل گفتند توی روزنامه مثل اینکه عذرخواهی کردند و چاپ شده . ( من که ندیدم ) و بعد اینکه به خاطر همون هم قراره یک ماه شارژ زمانی به تمامی کاربران هدیه داده شود.
    خبر بعدی اینکه قراره به زودی دانلود شبانه رایگان رو حذف کنند ( به طور کامل ) و به جاش قیمت هر گیگ رو نیز کاهش بدند .

و مهمتر از همه :
    وقتی گفتم که ما اینجا یک سره داریم شکایت میکیم از وضعیت فعلی و ... ایشون اومدند این تاپیک رو نگاه کردند ( صفحه ی 634 و 635 ) رو کامل نگاه کردند .
    و وقتی هم که پست شماره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو هم دید کلارنگش پرید . ( اون دوست عزیزی که اون رو نوشته بهتره بره اون رو ادیت کنه تا واسش دردسر نشه .از ما گفتن بود دوست عزیز )
    هواتون باشه بچه ها. از این به بعد توی پست هاتون از کلمات رکیک و توهین پرهیز کنید . باز واستون شر نشه .
    قرار هم شده یک نفر از همکارنش هر روز بیاد تاپیک رو زیر نظر داشته باشه . حالا به چه دلیل معلوم نیست .

از من که پرسید اسم و فامیلم رو ولی من فقط اسمم رو گفتم .
    الان هم که این پست رو دارم میدم اگه فردا باز این پست رو ببینه صد در صد لو خواهم رفت پ ن : من دیگه باید محتاط تر سخن بگم اینجا .
    عجبجدی یاشوخی؟؟؟شما که اینقدرادعات میشه بااین تعداد پست شما خودت تواین 637 صفحه همیشه نفراول صف اعتراض بودی حالااددست گذاشتی روی اون پسته من واونو نشون دادی؟؟؟؟؟شماخوشی؟؟؟؟بعدشم مگه من چی نوشته بودم

6. 2 کاربر از XXS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه AliTavakoli7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد، ایران

پيش فرض

عجبجدی یاشوخی؟؟؟شما که اینقدرادعات میشه بااین تعداد پست شما خودت تواین 637 صفحه همیشه نفراول صف اعتراض بودی حالااددست گذاشتی روی اون پسته من واونو نشون دادی؟؟؟؟؟شماخوشی؟؟؟؟بعدشم مگه من چی نوشته بودم

شما عین حقیقتو گفتی. یک هفته از عمرتو پشت خط 2020 تلف کردی. اگر خود همین رئیس مخابرات یک هفته معطل میشد "میفهمید" چی میکشیم. اگر تو صف 2020 میبد و وقتی نوبتش میشد تلفن قطع میشد میفهمید ما چی میگیم و ده ها مورد دیگه..... تغییر و کاهش ساعات رایگان بعثت بدون اطلاع قبلی و بر خلاف قرارداد اولیه با کاربر و کم شدن هزاران گیگ از کاربرها اگر "دزدی" نیست چیه؟؟؟ ناراحت شده بره مشکلات شرکتشو درست کنه. مگه ما حرف نا حق زدیم؟؟؟، سرعت خوب هنگام فروش قراردهای یکساله کمپین بدون حق فسخ و کاهش سرعت به زیر90، و ..........................

8. 4 کاربر از AliTavakoli7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد، ایران

پيش فرض

بد حرف زدن اپراتورا، تعداد کم اپراتورا، دانش کم اپراتورا، کاهش شدید حجم نسبت به دیگر شرکتها، قطعی های بدون اطلاع، وعده دادن زمان و حجم و "ندادن" (وعده دروغ) و ...............

10. 4 کاربر از AliTavakoli7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

شما عین حقیقتو گفتی. یک هفته از عمرتو پشت خط 2020 تلف کردی. اگر خود همین رئیس مخابرات یک هفته معطل میشد "میفهمید" چی میکشیم. اگر تو صف 2020 میبد و وقتی نوبتش میشد تلفن قطع میشد میفهمید ما چی میگیم و ده ها مورد دیگه..... تغییر و کاهش ساعات رایگان بعثت بدون اطلاع قبلی و بر خلاف قرارداد اولیه با کاربر و کم شدن هزاران گیگ از کاربرها اگر "دزدی" نیست چیه؟؟؟ ناراحت شده بره مشکلات شرکتشو درست کنه. مگه ما حرف نا حق زدیم؟؟؟، سرعت خوب هنگام فروش قراردهای یکساله کمپین بدون حق فسخ و کاهش سرعت به زیر90، و ..........................
    ممنون دوسته گرامی شمانگاه کن همین اقا توهمین تاپیک بالا وپایین مخابراتوفحش داده حالا برای دوکلمه حرفه من رفته جای اون خودشیرینی کرده واسکناس لاخورده هم ازش به عنوان جایزه گرفته حالابرای کدوم حرفه من رنگش رفته من نمیدونم.

تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

یک ماه هدیه شون بخوره فرق سرشون! جلو تمدید طرح رو نگیرن خودمون زمان بگیریم یک ماه نخواستیم ،
    هم اکنون که با شما سخن میگویم سرعت دانلود 15 کیلو بایت بر ثانیه! والا بیان شب آ رم حجمی کنن مثلا بگن شبی 500 مگ میتونی دانلود کنی! ولی تو ده دقه دانلود کنی بری سرت بذاری بمیری دیگه ، برا چند تا پی دی اف یک ساعت نشستم هر جا دنیا بگی میشینن خون گریه میکنن
    غیرازاین انتظاردیگه هم ازشون داشتی؟؟؟من دیروزبابازرسی صحبت میکردم بیشتربدهکارشدم میگه تومیدونی مابرای هرگیگ ازجیبمون میدیم.منم گفتم شماراس میگی.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض فقط برلی کسانی که فیبر نوری هستند

های وب مشهد ببینید شاید بدردتون خورد استان شهر و مرکز مخابرات خود و شماره تلفن را وارد کنید گویا فیبر نوری هم سرویس می ده

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینم
    کیانت:

و بر روی فیبر هم میتونن براتون سرویس بدن.
    Last edited by rtmreza; 27-10-2013 at 15:53.

14. 2 کاربر از rtmreza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد، ایران

پيش فرض

ممنون دوسته گرامی شمانگاه کن همین اقا توهمین تاپیک بالا وپایین مخابراتوفحش داده حالا برای دوکلمه حرفه من رفته جای اون خودشیرینی کرده واسکناس لاخورده هم ازش به عنوان جایزه گرفته حالابرای کدوم حرفه من رنگش رفته من نمیدونم.

بنظر من اینکه امید زحمت کشیده و رفته کار باارزشی کرده. نمیخاسته جمله کسیرو نشون بده،طرف تصادفی دیده. هدف همه ما اینجا دفاع از حقمونه و انتقاد بجا از مخابرات و اگرو خوبیی داره گفتن واقعیات. پیشنهاد میکنم از مسیرمون همونجور ک دوستمون "آرمین کامپیوتر" میگن،دور نشیم. ارزش نداره بخاطر مخابرات ما از هم انتقاد کنیم.
    رییس مخابراتم توقع نداشته که ما افراد بافرهنگ از اینچنین کلماتی استفاده کنیم. اما اختلالات اخیر و.....از جمله صف تمام نشدنی 2020 ممکنه هر کسی رو عصبانی کنه. همین جا از رییس مخابراj اگر داره میخونه و ناراحت شده عذر خواهی میکنم، اما جناب رئیس خدماتتون نسبت به پول دریافتیتون (بخصوص با گرون کردنهای اخیر) خیلی ضعیفه. ما کاربرا توقع بیجایی نداریم. فقط توقع داری شعار خودتونو " پاك باش و خدمتگزار" که در سایتتون در این آدرسه http://www.tci-khorasan.ir/tabid/205/Default.aspx انجام بدید. مشکلاتم که اینجا ذکر شده بجای حاشا کردن (برخی از اپراتورا حاشا میکنن،جواب سربالا میدن)حل فرمایید.

16. 6 کاربر از AliTavakoli7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد، ایران

پيش فرض

خلاصه:
    سلام.
    طرح طلایی به اسم 2 مگا بایت فروختین حالا سرعت شبانه دائما زیر 100 کیلو بایته. این کم فروشی عت شکایت منه.
    شرح:
    سلام.
    طرح طلایی به اسم 2 مگا بایت فروختین حالا سرعت شبانه دائما زیر 100 کیلو بایته. این کم فروشی عت شکایت منه. که از اواخر مهر 92 تا الان دوم ابان ادامه داره. لطفا پیگیری نموده، حق زایل شده من را برگردانید( به شکل دادن حجم اضافه یا معادل آن) و سرعت را نیز درست کنید
    پاسخ:
    سرعت 100 کیلوبایت معادل 800 کیلوبیت است که با توجه به ضریب اشتراک پهنای باند که 8 می باشد در محدوده مجاز می باشد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •