همین ؟ اگر فرانسیس رو بکشم چی ؟ برادرش سودی واسمون نداره ؟برادرشو بکشی بهتره چون فرانسیس بهت یه کد میده که تو دفترچه تلفن روی اسم فرانسیس کلیک کنی یه گزینه هست که تمام پلیس هایی که دنبالت هست رو میپیچونه!
همین ؟ اگر فرانسیس رو بکشم چی ؟ برادرش سودی واسمون نداره ؟برادرشو بکشی بهتره چون فرانسیس بهت یه کد میده که تو دفترچه تلفن روی اسم فرانسیس کلیک کنی یه گزینه هست که تمام پلیس هایی که دنبالت هست رو میپیچونه!
فرانسیس بهت پول هم میده ولی برادرشو اگه بکشی فک کنم هیچ چیزی بهت نده من امتحان کردم اتفاق خاصی نیفتاد!
سلام دوستان در بازی packie به من زنگ میزنه و این حرفو میزنه
لطفا راهنماییم کنید. ممنونتون میشمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
والا ما هرچی زدیم یا برنداشت ، یا وقتی هم برداشت ما رو پیچوند !نوشته شده توسط aseman e ghermez 2 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بالاخره pegerino رو کشتم/ بعدش یه صفحه اومد که عکس شهر بود و نوشته بوود rockstar games یعنی تموم شد ؟
آمار بازی میگه که 66% از بازی رو رفتم و 94 تا مرحله رو بازی کردم
packie و roman بهم زنگ زدن ولی هیچ ماموریتی ندارم
الان باید چیکار کنم ؟![]()
تبریک
داستان اصلی رو به پایان رسوندی باید هرچی توی نقشته انجام بدی مثل باجه تلفن یا ادمک های که در نقشه ظاهر میشوند و ...![]()
فقط میتونه وقتی پلیسها یک ستاره هستند اینکار رو بکنه.
به کافی نت برو وایمیلت رو چک کن یک نقشه توی میلت هست که جای ماشینهایی که باید بدزدی برای دوست بروسی .محل کبوترها و... همه اینها را انجام بده تا 100% بازی رو انجام داده باشی.
شما با موبایل زنگ بزن به 911 و بگو که پلیس بفرستن
بعد که پلیس اومد ماشینشون رو بگیر و برو
من میخوام معامله رو هم برم یه بارم جون دادن دیمیتری رو ببینم .
ولی خب وقتی سوار هلیکپتر جاکوب میشیم وقتی هلیکپتر میره جلو یا حرکت میکنه دوربین تکون نمیخوره . یعنی مثلا جلوتو نمیبینی ! باید چیکار کرد ؟ (ولی توی Revenge این طوری نبود ...)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)