یکم بحث درباره بازی بکنید همش پینگ و اینا حرف میزنید
داداش شما 6 ماهه دنیا اومدی؟؟
Aatrox دقیقا مثل Teemo جونش کمه اما هایت دمیج داره پس نرف نمیخواد به نظرم اما تیم فایتش خیلی OP هست
منADC باز نیستم اما به نظرم یه سری از ADCها Armor pentration میخوان مثل Corki /Garves/miss fortune
Last edited by GL & HF; 01-07-2013 at 19:34.
baw emroz nemidonam mobin net cheshe aslan nmishe bazi kard hey reqest miyad vaslam ke mishe ping 3500![]()
حیف نیست ؟ پاشید بیاید با هم hon بزنیم ...
اسکین قشنگیه بعد کسی می تونه راهنمایی کنه چجوری rune بفروشم؟
3 بار می تونی هر ایتم یا هیرو یا هر چیزی که خریدی تو مدت 3 ماه قبل رو پس بدی .راهی برای فروش rune وجود نداره.اگر اصلا بدردت نمی خورن می تونی با هم قاطیشون کنی شاید بهت rune بهتری بده(به شانست بستگی داره).من چند بار tier2 داشتم rune هاشو قاطی کردم ولی چیز جالبی بهم نداد
آخه مسلمون میشه بازی کرد که حالا ما بیایم درباره ی بازی کردنمون حرف بزنیم ؟
باف اش mov speed va attack speed میده . منظورم اینه که رو خودت تنها نزن باف رو . بزن رو هم تیمیت . اگه بزنی رو هم تیمیت هم خودت باف میشی هم هم تیمیت . مثلا من امروز باjax هم تیمی شده بودم تو آرام ، وقتی تیم فایت میشد و جکس حمله می کرد من باف اش می کردم . attack speed va move speed دوتامون زیاد میشد میزدیم دهنشون رو سرویس می کردیم.
Last edited by Mohaddi; 01-07-2013 at 22:07.
سلام
به نظر که OP نیست ، فقط باید بدونی کی و کجا باهاش بحنگی
برای ADC بسته به نوع champ و تیم مقابل باید بگیرید.
اگر تیم مقابل آرمور بست ، باید peneterate بگیرید ، و گرنه اگر منگل بودند ، لازم نیست
بعضی چمب ها هم نیاز به AS دارند ، بعضی ها AD ، مثلا champ هایی که بر روی ضربات Auto attack متمرکز هستند ، باید براشون AS بگیری ، اون هایی که بر روی اسپل ها و ضربات سنگین و ناگهانی متمرکز هستند ، باید براشون AD بگیری.
rune هم نمیشه فروخت ، فقط میشه سه تا از champ ها رو فروخت ، شما باید rune ها رو 5 تا 5تا ، یا 3 تا 3 تا ، میکس کنید (5 تا 5 تا یه tier بالاتر میده)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)