سلام
نمیدونم والا ولی من 2 باری قطع کردم اونم توی دو شب مختلف و باز وصل شدم
سلام
نمیدونم والا ولی من 2 باری قطع کردم اونم توی دو شب مختلف و باز وصل شدم
این چه وضعیه صبانت درست کرده...
شبانه رو که نابود کردین؛ حالائم که سرعتو آوردین پایین بازم میگین "شبانه مشکل ترافیک زیاد داریم"...؟!!!
به نظر من صبانت عمداً در ساعات شبانه timeout ایجاد میکنه تا جلوی اتصالات ثابت (حالا به هر دلیل شاید مبارزه با تورنت) رو بگیره و چند شبه اصلاً چهار تا سایتو به زور میشه باز کرد بین ساعات 1 تا 6 و فقط در این زمان این موضوع برقراره...
قبلاً که اکانت شبانه جدا بود، پینگ بالا میرفت یکم ولی به هیچ وجه timeout وجود نداشت معمولاً؛ در این چند روزی که از یکی شدن شبانه و روزانه میگذره هم همچین مشکلی نبوده و فقط 2 روزه این مشکل ایجاد شده... این اصلاً معلوم نیست که عمدیه...!
به هر کسیم زنگ میزنی میگه که چون همه وصل میشن اینطوریه و ترافیک بالاس؛ آخه **** من همه این چیزا رو حفظم برو واسه یکی دیگه بباف...
من که درست نشه جداً بعد از 4.5 سال فسخ میکنم میرم یه گور دیگه بهتر از ایناس که اینهمه پول میدی واسه چند ساعت شبانه اونوقت علاوه بر ری*دن توی سرعت، توی کیفیتم گرفتن ری*دن... ری*دین آقا بدجور؛ خود من حداقل 30-40 نفر از کاربراتون رو حرفم به شدت حساب میکنن و من فسخ کنم حداقل 40 نفر از تورتون پریدن همراهم...
اعصاب آدمو داغون میکنن با این نوناشون اصن یه وضی... :/
آخه شما اسم اینو چی میزارین...؟!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Zeitgeist; 20-07-2012 at 01:27.
برای من یک بار پیش اومد که قطع شد دیگه وصل نشد ... از لاگ UPS و PC فهمیدم که سیستم روشن بوده اما کانکت نشده .... دیگه خودم رویه حسنه دسکانکتی دستی رو هر دو ساعت یه بار گذاشتم
برادر 240 که خیلی خوبه! تازه شما میگی شبانش اینجوریه! اینجا روزانه پینگ ها رو 500-800 می چرخه، 10% مینموم timeout داره همیشه
ظاهراً شل سرعت شبانت قبلاً به اندهزه می فروخت، الان اول می فروشن بعد نگاه می کنند که اصلاً جواب می دن یا نه!
اینجا با خود سرور صبانت 300 تا پینگ داره، دیگه حساب کن بقیه چه جوریه .... با سرور های ایرانی که باید زیر 50 تا پینگ داشته باشد تا 300 پینگ متغیره، تازه timeout هم داره
حالا خودشونم می دونن خراب کردن، توی سایت نوشتن یکی از دلایل کندی سرعت اینترنت اعلام شد!!! آخه بچه گول می زنید؟ چطور ساعت 7 صبح تا 9 صبح سرعت عالیه؟؟ ولی 9 صبح به اونور دیگه به فنا میره؟؟ یعنی ویروس و DNS changer ساعتی کار می کنند؟
بچه ها من اصفهان هستم 128 گرفتم.ساعت 11:30 ظهر
اما شبانه گند زدند.
![]()
سلام
خوب من طبق قولی که دادم عمل کردم
دیشب این سرویس رو گذاشتم برای دانلود
دقیقا این مقدار دانلود دیشب با این سرویس
حالا سرویس خودم
مقدار دانلود من در پریشب البته با یک بار دیسکانکت دستی کردن و دوباره کانکت شدن چون سرعت اولیه خوب بود ! به هر حال
اختلاف این دو نوع سزویس مثل اختلاف پیکان با بنز باید باشه پس میبینیم سرعت شبانه برای هر سرویسی پایین است
من سعی میکنم یک سرویس دو مگ هم گیر بیارم و تست کنم و همین جا دوباره اعلام میکنم
من با این سرویسی که دارم هیچ وقت حرفی مبنی بر اینکه باید چقدر دانلود کنم و نکنم نزدم ولی فکر میکنم کسی که سرویس بهتری از من میگیره حداقل باید بهتر دانلود داشته باشه مخصوصا اینکه شبانه دیگه با یوزر روزانه شده و این یک دستی دو نوع سرویس کمی ظلم است
===
به هر حال من چون جایی زندگی میکنم که فقط شاتل و صبانت و مخابرات سرویس میدن که البته من توی این 5 سالی که مشترک صبانت هستم شاتل و مخابرات خیلی وقت نیستند اینجا سرویس میدن و بین این 3 باید موندگارصبانت باشم .
دوستان جریان این صبانت که زنگ میزنه خونه ملت میگه یه سرویس 25 تومنیه نامحدود و فلان و اینا...چیه ؟؟به شماها زنگ زدن؟؟؟
دیشب سرعت شبانه واقعا افتضاح بود دیگه نمیدونم چی بگم میگفتن سرعت رو خوب میکنن ...(ولی همیشه گفتن حرف باد هواست درسته...)
کسی براش اتفاق افتاده اینترنتش اتومات قطع شده باشه و بعد دوباره وصل شه؟ (مقصودم ساعت 1 صبح به بعد هستش)
جوری که آی پی تغییر کنه
حدودا بعد یک ساعت از اتصال
شب از ساعت 1 تا6 اندازه 400 مگابایت دانلود کرده تازه سرور دانلود هم عالی بود هفته دیگه میرم قراردادمو فسخ میکنم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)