تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 637 از 1124 اولاول ... 137537587627633634635636637638639640641647687737 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,361 به 6,370 از 11233

نام تاپيک: اینترنت استان كرمانشاه

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

اینکه بهت گفتن یک هفته دیگه حجمارو پس میدیم، از سر وا کردن....
    منم کلی سر کار گذاشتن، از لج اینا حجم رو دان کردم، گفتم نمیتونم یک هفته صبر کنم! الان این دو برابری که کم کردینو بدین'!!! طرفم گفت ساعت دو بزنگ، 2 زنگ زدم گفتن کاملا درست از حساب شما کم شده!!! شما حجم فایلت 500 مگ نبوده، 800 مگ بوده! هرچیم باشون حرف زدم زیر بار نرفتن!!! همون لحظه خسارت خرابی یک ماهه رو خواستم، گفتن بخشنامه نیومده!!!!!!! این چه معنی داره؟!؟!،!، یک 12-13 روزه که تقریبا بهتر شده، اما بخشنامه شما نیومد؟!!؟!؟!
    از این حرفا گذشته، اکثرا یک ماهه شارژ میکنن، هرکی تو دی نت داشت، الان تموم شده! پس یعنی یک ماه نت خراب دادن، کسی هم هیچی نگفت...

پ.ن: این adm رو درستش کردم، مشکلش این بود هروقت share link رو میزدی که به برنامه share کنی، آخر آدرس فایلت یه (share by ucbrowser) میزد، که طبیعتا باعت میشد لینک خراب شه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

بستن down rate , up rate پورت دست کیه؟نمایندگی یا 2020؟هیچ کدام زیر بار نمیرند و میگن دست اون یکی است-چند بار برا دوبرابر کم کردن حجم تماس گرفتن هر سه بار سر کارم گذاشتن ،یک بار گفتند اضافه میکنیم یک بار گفتند مشکل نداره و اضافه نمیکنیم خداییش خیلی رو اعصابند

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

بستن down rate , up rate پورت دست کیه؟نمایندگی یا 2020؟هیچ کدام زیر بار نمیرند و میگن دست اون یکی است-چند بار برا دوبرابر کم کردن حجم تماس گرفتن هر سه بار سر کارم گذاشتن ،یک بار گفتند اضافه میکنیم یک بار گفتند مشکل نداره و اضافه نمیکنیم خداییش خیلی رو اعصابند
    در مورد قسمت اول، دنبالش رفتم، اول 2304 بودم، الانم همینم فقط نویز خطم بدتر شد!!!! از من میشنوی اینا بخوان یه چیزی رو درست کنن، 2 تارو خراب میکنن، پس بدون ریسکیه

در مورد حجم هم، پس نخواهند داد!!! افت سرعت رو قبول داشت و خسارت ندادن( که حتما میگیرم!!!!) حالا حجم رو که قبول هم ندارن، میخوان بدن؟!؟!؟!

آخر فروم باز smohsen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

اینکه بهت گفتن یک هفته دیگه حجمارو پس میدیم، از سر وا کردن....
    منم کلی سر کار گذاشتن، از لج اینا حجم رو دان کردم، گفتم نمیتونم یک هفته صبر کنم! الان این دو برابری که کم کردینو بدین'!!! طرفم گفت ساعت دو بزنگ، 2 زنگ زدم گفتن کاملا درست از حساب شما کم شده!!! شما حجم فایلت 500 مگ نبوده، 800 مگ بوده! هرچیم باشون حرف زدم زیر بار نرفتن!!! همون لحظه خسارت خرابی یک ماهه رو خواستم، گفتن بخشنامه نیومده!!!!!!! این چه معنی داره؟!؟!،!، یک 12-13 روزه که تقریبا بهتر شده، اما بخشنامه شما نیومد؟!!؟!؟!
    از این حرفا گذشته، اکثرا یک ماهه شارژ میکنن، هرکی تو دی نت داشت، الان تموم شده! پس یعنی یک ماه نت خراب دادن، کسی هم هیچی نگفت...

پ.ن: این adm رو درستش کردم، مشکلش این بود هروقت share link رو میزدی که به برنامه share کنی، آخر آدرس فایلت یه (share by ucbrowser) میزد، که طبیعتا باعت میشد لینک خراب شه
    عزیز اینکه اینجا حرف نمی زنیم دلیل نیست که چیزی نگفتیم
    من بشخصه روزانه زنگ ردم بهشون
    بشدت پینگ من رو اذیت می کنه برا همین حداقل یک بار رو زنگ میزنم و هربار هم بهشون میگم دارین پول حرام میگیرید چون هیچکس از سرویس راضی نیست و شماها هم از همین پولها تغذیه میشید
    در مورد شارژ هم این گوسپندها خرفت تر از این حرفها هستن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

در مورد قسمت اول، دنبالش رفتم، اول 2304 بودم، الانم همینم فقط نویز خطم بدتر شد!!!! از من میشنوی اینا بخوان یه چیزی رو درست کنن، 2 تارو خراب میکنن، پس بدون ریسکیه

در مورد حجم هم، پس نخواهند داد!!! افت سرعت رو قبول داشت و خسارت ندادن( که حتما میگیرم!!!!) حالا حجم رو که قبول هم ندارن، میخوان بدن؟!؟!؟!
    میشه لطف کنید بگید تنظیم سرعت پورت دست کیه؟چطوری حالیشان کنم زیادش کنند؟ بله درسته اینها هیچی حالیشون نیست
    Last edited by serkaw; 21-01-2013 at 22:20.

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

میشه لطف کنید بگید تنظیم سرعت پورت دست کیه؟چطوری حالیشان کنم زیادش کنند؟ بله درسته اینها هیچی حالیشون نیست
    MDF مرکز مخابراتی که هست@ی.... حالا من یه چیزی میگم، تو یه چیزی میشنوی، امل وقتی رفتی اونجا میفهمی با کیا طرفی!!!!! ورودیش شبیه سلول انفرادیه( فرار از زندان :-D)

درضمن، طرف فکر میکنه خودش از همه بیشتر حالیشه

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

عزیز اینکه اینجا حرف نمی زنیم دلیل نیست که چیزی نگفتیم
    من بشخصه روزانه زنگ ردم بهشون
    بشدت پینگ من رو اذیت می کنه برا همین حداقل یک بار رو زنگ میزنم و هربار هم بهشون میگم دارین پول حرام میگیرید چون هیچکس از سرویس راضی نیست و شماها هم از همین پولها تغذیه میشید
    در مورد شارژ هم این گوسپندها خرفت تر از این حرفها هستن

به شما در مورد خسارت خرابی چیزی نگفتن؟ :-دی میگه 25 روزه اما نمیدیم!!!!!
    راستی، تو یه پستی یه بار سن این اساتید بزرگوار رو یکم بیشتر گفتم ، به خاطرش اخطار گرفتم!! مراقب باش

آخر فروم باز smohsen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

به شما در مورد خسارت خرابی چیزی نگفتن؟ :-دی میگه 25 روزه اما نمیدیم!!!!!
    راستی، تو یه پستی یه بار سن این اساتید بزرگوار رو یکم بیشتر گفتم ، به خاطرش اخطار گرفتم!! مراقب باش
    بیخود
    حداکثر اینه دیگه سایت پی سی رو باز نمی کنم
    اینجا که دیگه کهری/زک که نمی برمون که

9. این کاربر از smohsen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

دوستان فندق شکن یا ان پی وی سراغ ندارین که سرعت تک کانکشن رو ببره بالا؟
    سرعت تک کانکشن از سرورهای داخل کشور بالاست بنابراین اگه اون هم سرور داخل ایران داشته باشه سرعت رو بالا میبره.
    Last edited by AliMirzaie; 23-01-2013 at 18:04.

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

وقتی نت سالمه دیگه کسی اینجا پست نمیده!!!! به امید پست ندادن های بیشتر و سالم بودن نت!!!
    Last edited by ShadowDragon; 23-01-2013 at 08:42.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •