من دارم top palyer بازی می کنم به مربی ربطی داره ؟ مربی می تونه بگه به تاکنیک من اینا نمی خوره ؟
در ضمن فقط در نقل و انتقالات میشه ؟ آخه من وسط بازی ها درخواست دادم !!
من دارم top palyer بازی می کنم به مربی ربطی داره ؟ مربی می تونه بگه به تاکنیک من اینا نمی خوره ؟
در ضمن فقط در نقل و انتقالات میشه ؟ آخه من وسط بازی ها درخواست دادم !!
نه دوست عزیز، دخالت چیه! حرفتون درسته اما این فایل برای DirectX هستش و با نصب DirectX کامل هیچوقت همچین مشکلاتی نخواهید داشت. خودتون انتخاب کنید، نصب یه DirectX کامل یا دانلود دونه دونه فایل های DirectX!!
من تاحالا یک بار هم با مربی بازی نکردم؛ نمیدونم!
نقل و انتقال خارج از فصل انتقالات؟! میخوای FIFA باشگاه رو جریمه کنه درش رو تخته کنن ببندن
؟!
Last edited by resident; 05-06-2011 at 13:28.
مربی نه که ! یعنی اگه مثلا من می خوام مسی رو بیارم به تیم ( بخرم ) آخه تو مستر لیگ مربی هم هست دکتر سلامت اینا هم هستش میگم شاید اونا ردش می کنن ؟مثلا میگن به تانتیک اینا ما نمی خوره
![]()
آهان!! نه! اونا از خداشونه
ازا ونا نیست
![]()
به رانکین من تو جدول ربطی داره ؟![]()
نه بابا به رنکینگ ربطی نداره... منم همین مشکلو دارم یعنی همه دارن ....آخه مثل فوتبال واقعی میمونه دیگه ،مگه مسی به همین راحتی ها از بارسا میره؟!
شما توی ستینگ بازی همونطور که دوست عزیزمونم گفت باید تنظیمات نقل و انتقالاتو روی high بزاری تا همه ی بازیکنا راحت و کشکی درخواستاتو قبول کنن![]()
این high که گفتین تو تنظیمات دقیقا کجاس ؟ پلیز![]()
دقیقا قبل از ساختن مستر لیگ. و اینکه آخر هر فصل بعضی تنظیمات رو میشه تغییر داد، دقیقا یادم نیست توی این نسخه هم هست یا نه، و البته اگر هم باشه باید اون اول تنظیم میکردین آخر فصل بشه تنظیمات رو تغییر داد.
شما سوالت اینه که چطوری میشه بازیکن های گرو نقیمت رو جذب کرد، درسته؟
عواملش یکی دو تا نیست، کل باشگاهت باید ارزشمند باشه و راحتت کنم، سر باشگاه به تنش بیارزه.
محبوبیت باشگاه؛ رضایت بازیکنان؛ سابقه خوب؛ نتایج خوب؛ حقوق و مزایای خوب؛ رده ی خوب توی لیگ و در بین تمام تیم ها و... اینا یه سری عوامل کلی هستش که تاثیر گذاره. ضمنا مشاور حرفه ای خرید و فروش بازیکنان (اسمشو یادم رفته) هم مهمه. شما ده بیلیون $ هم پول بدی وقتی اون آقای نقل و انتقالات باشگاهت بی ادب با طرف حرف بزنه معلومه طرف میگه $ت مال خودت.
راحتت کنم، فک کن توی واقعیتی و میخوای برای باشگاه بازیکن جذب کنی
منتها اینجا دیگه میزی نداری که زیر میزی رد کنی![]()
شما باید فایل زیر رو دانلود کرده و توی پوشه ی system 32 ویندوز و پوشه ی نصب بازی کپی کنید ( البته بعد از اینکه از حالت فشرده خارجش کردید )
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در مورد خرید بازیکن هم راحت ترین راه برای جذب بازیکن های بزرگ خرید دو آیتم مربوط به مسترلیگ در قسمت Extra Content ( ماکسیمم بودجه و ماکسیمم شانس در قبولی پیشنهادات ) و فعال کردن اون ها قبل از ساخت مستر لیگ هست !
تو pes11 تو هر هفته از فصل که بخوای می تونی پیشنهاد به بازیکن واسه خرید داد و لازم نیست حتما منتظر آغاز فصل نقل و انتقالات بشید..البته در صورت توافق بین دو تیم انتقال بازیکن به تیم مقصد فقط در پایان نیم فصل جاری انجام میشه(یعنی تو فصل نقل و انتقالات)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)