مودمت چه مارک و مدلیه؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
مودمت چه مارک و مدلیه؟
باورم نميشهيعني مطمئنم اشتباه ميكني چون گزارش اتصالات pppoe زماني اونا رو جدا ميكنه كه آي پي عوض شده باشه. شما همون سايته كه دادم رو باز كن يه دانلود بزن با IDM مثلاً (ميخوام چند تا كانكشن باشه) بعد از 10 ديقه دوباره سايته رو باز كن آي پي رو با قبلي مقايسه كن نتيجشو بگو
![]()
آدرس های زیر مربوط به بزرگ ترین DNS سرور جهان هستش اصطلاحا به آدرس های زیر آدرس های SUN هم میگن
اگه جایی رفتید و به شما گفتند ping sun انجام بدید مربوط به آدرس های زیره مخصوصا 4.2.2.2
4.2.2.1 -4.2.2.6
و یک DNS سرور دیگر
192.9.9.3
دوستان به اینجا 1 سری بزنید
اگه کار واجبی هم تو نت دارید انجام بدین
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوب این که status خاموش روشن میشه اشکال از مخابراته که ؟؟ نه ؟؟؟ مشکلت رو مرتب با پشتیبانی پیگیری کن ... اوکی میشه ...
بچه ها من پینگم از یاهو زیر 200 ه ... حدود 180 تا 190 ... خوبه خدایی ...![]()
ASUS AM602
من وقتي دوباره Status روشن ميشد صفحه را refresh ميكردم و آي پي عوض نميشد.
فكر نكنم اين كارم با كاري كه شما ميگي فرق كنه!
آخه وقتي Status خاموشه يعني ديس و وقتي روشنه يعني كانكتم . من كانكشنم داخليه. آي پي هم ديناميك
يعني هر وقت مي ديس و بعدش كانكت ميشم بايد آي پيم عوض بشه كه نميشه!
اين با راه شما فرقي داره؟
همين الان ميخاستم همينا بگم كه زودتر گفتي
20:30 گفت كه دوباره كوسه و ماهي با هم دعوا كردن ميخان سيما را قوي كنن يا چه ميدونم مرمت
نميدونم
امشب زنگ زدم گفت داريم ميپيگيريم!
عجب بدبختیه ها؟
3 +12 گیگ دانلود دارم حالا باید حتما 3 روز صبر کنیم با این وضعیت؟؟
خیلی مسخرس به خدا خیلیییییییییی
من یه مدت مودمم مشکل داشت، تند تند قطع میشد، رفتم firmwareشو بهروز کردم، درست شد.
بعضی موقع برای من هم پیش میاد که بعد از قطع کردن ارتباط (عمدی) و وصل کردنش، آیپیم عوض نمیشه.
یه بار که یادمه چند روز بود عوض نمیشد. فکر کردم استاتیک شده، از شاتل پرسیدم گفت نه.
فکر کنم اگه بعد از قطع یهکم صبر کنی بعد کانکت شی، آیپیتو میده به یکی دیگه ماله تو عوض میشه
ميشه بگي چه چراغ هايي داره مودمت؟
اگه اين status حكم همون synk يا link ما رو داشته باشه اشكال يا از سيم كشي كوچه هست يه سيم كشي داخلي يا نويز بالاي خط. حالت سوم رو شما ميتوني با 23089 تماس بگيري بگي برات نويز رو چك كنن. يادمه منم مشكل چشمك زن شدن زود به زود چراغ synk رو داشتم تا اينكه 1 سال و نيم پيش كوچه رو كابل برگردون كردن از اون روز مشكلم حل شده.
ممنون بابت اطلاعات
حالا پینگ منم خوب شده. به 4.2.2.2 حدود 250 میلیثانیه است.
این پینگ در طول روز خیلی نوسان میکنه. فکر کنم الان خلوته
هم اکنون 64 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 64 مهمان)