من از خود مخابرات (مرکز استقلال) سرویس 128 نامحدود گرفتم. سرعت دانلودش الان که اینترنت کل کشور مشکل داره بین 12 تا 14 هستش. قیمتش هم ماهی 9800 تومان هست. هیچ هزینه اضافی هم نداره.
من از خود مخابرات (مرکز استقلال) سرویس 128 نامحدود گرفتم. سرعت دانلودش الان که اینترنت کل کشور مشکل داره بین 12 تا 14 هستش. قیمتش هم ماهی 9800 تومان هست. هیچ هزینه اضافی هم نداره.
سلام
تمام فعالیت شما در محیط اینترنت در isp سرویس دهنده ثبت و ضبط میشه
و با دستور قضایی میتونن بررسی کنن که شما چیکارا کردی
البته بازدید سایتها و اینا مشکلی نداره
ولی فعالیت سیاسی میتونه مشکل ساز باشه
بستگه به کاربرد شما داره
اگه شما توی برج زندگی میکنین میتونین با اهالی برج صحبت کنید و یه wireless سراسری بگیرید و قیمتشم زیاد در نمیاد چون تعداد زیاده
اگه شما کاربر خانگی هستید ADSL از نظر هزینه بهتره
اما اگه شما مسافرت زیاد میرید و از لپ تاپ استفاده میکنید wireless برای شما بهتره
بستگی به استفادتون داره
با تشکر
سلام دوستان
یکی من رو از سردرگمی نجات بده
میخوام یه سرویس پرسرعت بگیرم هرکی یه چیزی میگه ما منطقه مخابرات شهید محلاتی هستیم 2246 و.... یکی میگه سپنتا یکی میگه نه
یکی میگه لایزر ولی لایزر گمنامه و تا حالا تبلیغش رو تو شهر دیدم ولی خیلی مشترک هاش کم هستن
یکی میگه صبانت
قبلا ها آسیاتک اینجا خوب جواب میداد
دوست دارم لایزر بگیرم ولی میترسم بد در بیاد آخه وقت تعویض سرویس و ... رو ندارم
لطفا یکی از دوستان که اطراف ما هستن یه کمکی به من بکنن مرسی![]()
به نظر من لایزر بگیر
سیاست لایزر اینه : مشترک کم کیفیت عالی
من ازش ناراضی ندیدم تا حالا
بعدش میتونی روی سپنتا و شاتل فکر کنی(البته اگه تو محلتون سرویس بدن)
آسیاتکم یه سرویس متوسط هست
البته همه این سرویس ها تو جاهای مختلف نقاط ضعف و قوتی دارن
شما بهتره از یکی که تو منطقتون هست سوال کنی که از سرویسش راضی هست یا نه
سوالی بود در خدمتم
با تشکر![]()
اوکی
ولی لایزر 128 با 3 گیگ رو 13 میده و شبانه نداره ولی صبا همون قیمت و شبانه هم داره در صورتی که لایزر باید با 22 تومن و 7 گیگ و شبانه بخری!!!
شاتل که من تو تاپیکش رفتم ناراضی خیلی داره!!!!!!
سپنتا قیمت هاش چطوریه؟؟ من تو سایتش رفتم و ارزون تر از 28 ندید»!!! ارزون تر همن حدود 15 تومن نداره؟؟؟
با سلام خدمت همه دوستان
من سرویس شاتل 512 دارم چند وقتی هستش که نوسان زیاد داره از سرعت دانلودی که 60 در idm میزنه بعد از مدتی که از دانلود میگزره سرعت میشه 32 یا حتی کمتر 20 باید دانلود رو نگه دارم دیس بشم و دوباره کانکت بشم تا خوب بشه دو باره بعد از چند دقیقه همون طور میشه ایا مشکل از منه چون من حتی مودم رو ریست کردم چندین ویندوز عوض کردم ولی فایده ای نداره یه فایل تا میاد دانلود شه باید چندین بار کانکت ودیسکانکت بشم تا سرعت افت نکنه مودمم هم asus 602 هستش ممنون میشم راهنماییم کنید![]()
کسی از دوستان هست که توی کوی فراز ADSL داشته باشه؟ (2212)
واقعا مرسی. درسته که سرعتش کمه اما حداقل از هیچی بهتره. اینو میگیرم تا بلکه یه شرکت قوی این منطقه رو هم پورت بده....همممممممممم
با سلام خدمت دوستان عزیز .
من یک سوالی داشتم .
توی اینترنت یکسری برنامه است به عنوان افزایش دهنده سرعت دانلود و ... برای سرویس های Adsl .
این برنامه ها واقعا عملی هستند ؟ یا خیر
سلام
خیر واقعی نیستن
سرعت شما رو isp تعیین میکنه و یه حد مجازی براش میزاره که نمیتونید از اون فراتر برید
این برنامه ها ممکنه کمی توی سرعت Dial up تغییر ایجاد کنه (اونم خیلی جزیی) ولی برای ADSL کلربردی نداره
با تشکر![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)