تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 637 از 1138 اولاول ... 1375375876276336346356366376386396406416476877371137 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,361 به 6,370 از 11376

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

حدف از لاستیک وجلو بندی شددوستان ماشین من وقتی فرمان را کاملا صاف میکنم بعد از روبرو که به چرخهای جلو نگاه میکنم چرخ سمت راننده بیرونتر قرار داره تا اون یکی یعنی از سمت شاگرد از لبه گلگیر عقب تره ولی از راننده تقریبا از گلگیر بیرون زده به طوری که تو آب که باهاش میرم چرخ سمت راننده آب ها را میپاشه بالا چون کمی از گلگیر بیرونتره عیب از کجاست کسی میتونه کمکم کنه جلو بند ی را تعمیر هم کردم ولی تعمیر کا آخر نتونست درستش کنه با توجه به اینکه کمی هم فرمانم گیجه ولی این هم خوب نشدطرف میگفت احتمالا از جعبه فرمانن باشه به نظر شما عیب از کجاست؟

2. این کاربر از سعید سوپری بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

حدف از لاستیک وجلو بندی شددوستان ماشین من وقتی فرمان را کاملا صاف میکنم بعد از روبرو که به چرخهای جلو نگاه میکنم چرخ سمت راننده بیرونتر قرار داره تا اون یکی یعنی از سمت شاگرد از لبه گلگیر عقب تره ولی از راننده تقریبا از گلگیر بیرون زده به طوری که تو آب که باهاش میرم چرخ سمت راننده آب ها را میپاشه بالا چون کمی از گلگیر بیرونتره عیب از کجاست کسی میتونه کمکم کنه جلو بند ی را تعمیر هم کردم ولی تعمیر کا آخر نتونست درستش کنه با توجه به اینکه کمی هم فرمانم گیجه ولی این هم خوب نشدطرف میگفت احتمالا از جعبه فرمانن باشه به نظر شما عیب از کجاست؟
    چندتا عكس واضح از مشكل بگيريد،از اجزاء جلوبندي و طبقها، و بخصوص از جلو و انحراف تاير ها، تا ببينيم زواياي اون با توجه به وضعيت قرارگيري بقيه اجزاء چطوريه؟

اگر جلوبند ساز نتونسته مشكل رو حل بكنه، اين احتمال وجود داره كه شاسي ضربه شديد خورده باشه و تعميرش كار يك صافكار است،با استفاده از جك و وينچ ، تا كشيده شده و در صورت لزوم مناطقي از بخشهاي كج شده و انحناهاي بوجود آمده ، گرم بشه.

البته با توجه به سابقه اي كه از تعميركاران اين دوره و زمانه دارم، احتمال اينكه جلوبندساز مورد نظر هنوز تبحر لازم و كافي براي حل مشكل رو نداشته باشه ، هم هست!

4. 7 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سیم کشی بخش میانی و عقبی نوا رو برای سرویس باز کردم و بعد از رفع مشکلات و عایق کردن سیمها مجددا اون رو سوار کردم.اما 2 تکه سیم وجود داشت که نمیدونم مربوط به چی هستن.
    اولیش این هست که یه تکه سیم دوقلو هست به طول 2 متر و یکسرش فیش 2 تایی داره و یکسرش یه اتصال بدنه و یک سوکت دوتایی تک سیم.
    این عکس یک سرش هست.

این هم عکس سر دیگرش هست.ضمنا این بخش سیم کشی مستقل هست و نمیدونم به کجا وصل میشه و کارش چیه؟

این هم یه تکه سیم هست که از یک سر ازاد هست و سر سیمش از داخل درب صندوق عقب به داخل صندوق میاد و یک سرش هم یه چیزی هست که داخل درب صندوق قرار داشت و من بیرون اوردمش و نمیدونم کارش چیه و سر سیمش به چی وصل میشه؟

به نظر شما این سیمها مربوط به چی هستن و به کجا وصل میشن؟؟

Last edited by MJ1970; 04-05-2013 at 20:48.

6. 7 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    اون دوتا عکس اول هم به نظر میرسه ماله بیزر کمربند باشن.البته از اینجا زیاد مشخص نیست.
    ولی این سه تا عکس آخر اینا پایه های جیوه ایه چراغ صندوق هستن که با باز شدن درب صندوق و با تفییر سطح جیوه تو اونا باعث روشن شدن چراغهای تو صندوق میشن (حداقل اینطوری تو بازار معرفن) و توی درب صندوق دوتا جا هست که اینا توش نصب میشه.یه سرش که جای چراغه معمولیه و اتصال بدنه هم باپیچ شدن به درب صندوق میگیره و سر دیگش هم به یه برق مستقیم وصل میشه.

8. 6 کاربر از aminbest بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

برای اون سیم 2 متری دوقلو روی سیمکشی ماشین جایی پیدا نکردم و اگه جای اون رو میدونید و یا عکسی دارید لطفا نشون بدید.البته قفل کمربند راننده 2 تا سیم داره و احتمالا یک سر فیش به اون میخوره.ولی سمت دیگه رو نمیدونم چطوری به سیمکشی وصل میشه؟شاید جاش بوده و چیدنش!!
    در مورد سنسور جیوه ای هم روی بیوک شنیده بودم ولی نوا نه!!
    البته اینطور که معلومه چیز دیگه ای هم نمیتونه باشه .اما اگر هم سنسور جیوه ای باشه کار نمیکرد.البته محل دقیق اتصال اون هم نمیدونم.اگر عکسی از نحوه ی اتصال اون دارید لطفا قرار بدید.
    راستی محل قرارگیری بیزر کجا هست و اصلا این قطعه چه شکلی هست و کجا نصب میشه؟ماشین قبلیم بیزرش کار میکرد ولی این یکی رو تا حالا صداش رو نشنیدم.

10. 6 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

محل قرار گرفتن اون بخشهايي از سيم كشي كه سوال كرديد، كجا بود؟ داخل ماشين و اتاق؟ داخل صندوق عقب؟ توي موتور؟ سمت چپ و يا راست موتور؟
    اوني كه يك تك فيش با يك سر سيم داره به نظر مال برق كمپرسور كولر بايد باشه چون مال من هم اين شكليه.
    بعضي از سوكتها و اتصالات هم ممكنه مربوط به چيز خاصي نباشه، چون اين سيمكشيها براي تعداد مختلفي از انواح اتومبيل استفاده شده كه با توجه به وسائل و تجهيزات به كار رفته در اونها ممكنه تعدادي استفاده بشه و تعدادي ديگه هم بدون استفاده باشن، و يا بعدا از اونها براي رساندن برق به وسائل ديگه اضافي كه نصب ميشه ، استفاده كرد.
    بيزرها زير پاي راننده و بالاتر از جعبه فيوز به سيم خودشون وصل شدن و تقريبا شكل يك قوطي پلاستيكي مكعب مستطيل كه زير اون قسمت نصب شده و يك طرفشون داراي شبكه خروج صدا است، تقريبا شكل بلندگو.

12. 5 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

2 تا عکس اول مربوط به یه سیم حدودا 2 متری هست که داخل اتاق هم ارز با سیم کشی بخش میانی بود و با 2 تکه چسب معمولی به اون متصل بود ولی سر و ته اون ازاد بود!اون تصاویر بعدی هم مربوط به یک قطعه کوچک بود که داخل درب صندوق عقب قرار داشت و یک سر اون هم ازاد بود .البته ظاهرا هیچ کدوم کار های اصلی رو انجام نمیدن
    Last edited by MJ1970; 05-05-2013 at 22:52.

14. 3 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

توي سيمكشي داخل اتاق نوا همچين چيزايي هست، اما معمولا براي مدلهايي بكار ميره كه احتمالا وسائل ديگه اي در اونها نصب شده باشه. الان توي ماشين منهم تعدادي فيش و رابط بصورت آزاد وجود داره كه توي بعضي از اونها برق هست و بعضي ديگه نه، كه من براي برق پخش صوت از يكي برق گرفتم. توي كامارو هم اينجوري بود و كلا سيمكشيهاي مشابه رو در تعداد زيادي از مدلها ميبينيم.
    شما وقتي وسائل رو كامل نصب كردين، اونوقت بهتر ميتونيد جاي اتصالها رو پيدا كنين.
    توي صندوق عقب هم هلدرهاي چراغها و فن برقي شيشه عقب وجود داره و چيز ديگه اي نديدم.
    شايد براش قبلا چيزي اضافه نصب كرده بودن و بعدا برداشتن.

16. 7 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

چند ماه قبل یک جفت بلوری چراغ جلو کریستال برای نوا گرفتم .این مدل چراغ کوچک هم داره و فکر میکنم نور بهتر و قویتری هم داشته باشه.

در مورد داشبرد هم فعلا تمام رویه ی داشبرد به کمک یک لایه موم به خوبی پوشیده شده و بعد از پرداخت رنگ میشه.

نظرتون در مورد این مدل فرمون چیه؟

در فروشگاههای اسپرت فروشی مشابه این فرمون رو دیدم که ظاهرا از چوب گردو ساخته شده بود و ساخت ژاپن بود .
    اگر بخوام فرمان دیگری برای نوا بگیرم و از اون مدلهای بی 5 پیدا نکردم و خواستم از مدلهای جدیدتر ولی مشابه استفاده کنم به غیر از قطر غربیلک باید اون هزار خاری هم بهش بخوره .میدونید شماره ی اون هزار خاری چنده یا مشابه چه ماشینی هست؟

18. 7 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

من از اين نمونه لامپ خريدم كه هالوژني است و نور خيلي عالي هم داره، ساخت چين بايد باشه.
    قبلا هر عدد 10.000 تومان بود و آخرين بار قيمت كردم 20.000 تومان شده بود.

در مورد داشبرد، نقش و طرح روي سطح اون را هم به فرم و شكل اولش ميسازيد ، يا كاملا صاف و مسطح ميشه؟

براي فرمان هم فكر ميكنم نمونه خودش از همه بهتر باشه و بيشتر بهش بياد، اين نمونه اي كه نشان داديد، خيلي جالب نيست( از نظر من) و مهمتر اينكه فرم هزار خاري و بوق توي فرمان هم خودش داستاني ديگه داره.
    هزار خاري سر ميل فرمان شورلت، با بقيه ماشينهايي كه تا حالا ديدم خيل فرق داره و فكر كنم اگر بخواهيد اين نمونه غربيلك رو سوار كنين ، حتما بايد بخش هزار خاري انتهاي ميل فرمان رو بريده و يك هزار خاري جديد به اون جوش بديد كه كلي حساب و كتاب براي اون لازمه، منجمله قفل فرمان و قيفي بوق و ست شدن با قاب فلزي پوسته فرمان و ...

20. 7 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •