تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 637 از 1178 اولاول ... 1375375876276336346356366376386396406416476877371137 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,361 به 6,370 از 11779

نام تاپيک: { آرشیو } مشاوره كلی برای خريد انواع لپ تاپ ( پست اول مشاهده شود )

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

سلام.
    یکی از دوستام می خواد لب تاب قسطی بخره.شما جایی رو میشناسید؟؟؟؟بعد مثلا روی یک لب تاب 1600000 تومنی چقدر می کشن؟
    بدترین کاری که میشه کرد خرید لپ تاپ قسطی هست ... چون با شرایط بدی داری اون لپ تاپ را میخری .... بجز هزینه ها و اینکه هنوز قیمت لپ تاپ تسویه نشده ، لپ تاپ قدیمی میشه و افت قیمت پیدا میکنه

و بدتر اینکه معلوم نیست فروشنده با کدام گارانتی و چه لپ تاپی بهتون میده !

الان همه جا با گارانتی معتبر رو دارن 2 درصد میدن و با گارانتی خودشان تا 1.3 هم پیدا میشه !

دو درصد میشه 36 هزار تومان سالانه ...
    Last edited by REGISTERED USER; 26-02-2009 at 12:17.

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

با سلام

تو انتخاب بين:

Dell - xps m1530 ; cpu 2.5ghz bus 800mb, hard 500gb, ram 4gb

dell - latitude d830 ; cpu 2.5ghz bus 800mb, hard 250gb, ram 4gb

hp - pavilion 1199 ; cpu 2.53ghz bus 1066mb, hard 320gb, ram 4gb

موندم!

Xps و latitude رو ميشناسم، ولي در مورد لپ تاپ هاي hp اطلاعي ندارم. لطفآ راهنمايي كنيد. آيا خرابي زياد دارن؟ كدوم گارانتيش رو بخرم؟ در ضمن خونمون اهوازه، تو اين شهر كدوم گارانتيش هست؟
    سی پی یو hp سنترینو2 هست. قوی تر و سریعتر از همه موارد بالایی و همچننی کم مصرف تر بر پایه 45 نانومتری ها . پس بقیه گزینه ها را بنداز دور ... ببین دبحث تکنولوژی روز که میاد وسط ، گرافیک و ... چیزی برای ارائه نیست !

بیشتری عامل در روان اجرا شدن برنامه ها ، بازی ها و ... همین باس سیستم هست ... کارت گرافیک هم که ATI 3680HD باشه ولی باس سیستم 800 باشه ، کمتر اثر داره تا گرافیک 8600M یا 9200M و باس 1066 !

اگر قبول ندارید من چند تا بنچ مارک معتبر بذارم

hp ها دستگاه های مولتی مدیا هستند و بیس و کیفی قوی دارند البته به اندازه آن بالایی ها مقاومت به ضربه و ... ندارد. پس بهتره بیشتر ازشون مراقبت کنی

توی اهواز همه کلاهبردارند و من با هیچ کدومشان کار نمی کنم

بهتره مستقیم از خود شرکت تهران بخرید ، ارزانتر ، شرایط و ساپورت بهتر
    Last edited by REGISTERED USER; 26-02-2009 at 12:25.

داره خودمونی میشه shahabazizi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض راهنمایی

ممنونم از راهنماييت . اين Hp ها قابل اطمينان هستند ؟. آخه همه ميگن اگه بخواي بخري فقط دل يا سوني
    اگه ممكنه يه چنتا دل و سوني خوبه ديگه تو همين قيمتا معرفي كنيد اينا خيلي زشت بودن . بعد چند نفر گفتن 10 اسفند تا يه مدت جشنواره ميزارن مثل پاسا‍‍ژ پايتخت و 10 تا 20 در صد قيمت هارو ميارن پايين براي فروش آخر سال . حقيقت داره ؟
    من تو اين هفته ديگه مي خوام بخرم . اگه خيالمو راحت كنيد كه يه لب تاب خوب بخرم يه دنيا ممنون ميشم آخه هركسي يه چيزي ميگه
    پست من جا موند ببخشید دوباره دادم .
    سری studio مثل 1537 1535 چطورند ؟ xps 1330 خوب درومدند ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

با سالم خدمت دوستان عزیز.
    من قصد خرید لپتاپ داشتم میخواستم بپرسم DELL XPS 1530 و HP DV5 1155 چه طور هستن ؟
    در واقع بیشتر برای بازی و دیدن فیلم میخوام - کدوم مناسبتر هست ؟
    در ضمن ایا Alienware و DELL XPS 16 تو ایران گیر میاد ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سی پی یو hp سنترینو2 هست. قوی تر و سریعتر از همه موارد بالایی و همچننی کم مصرف تر بر پایه 45 نانومتری ها . پس بقیه گزینه ها را بنداز دور ... ببین دبحث تکنولوژی روز که میاد وسط ، گرافیک و ... چیزی برای ارائه نیست !

بیشتری عامل در روان اجرا شدن برنامه ها ، بازی ها و ... همین باس سیستم هست ... کارت گرافیک هم که ATI 3680HD باشه ولی باس سیستم 800 باشه ، کمتر اثر داره تا گرافیک 8600M یا 9200M و باس 1066 !

اگر قبول ندارید من چند تا بنچ مارک معتبر بذارم

hp ها دستگاه های مولتی مدیا هستند و بیس و کیفی قوی دارند البته به اندازه آن بالایی ها مقاومت به ضربه و ... ندارد. پس بهتره بیشتر ازشون مراقبت کنی

توی اهواز همه کلاهبردارند و من با هیچ کدومشان کار نمی کنم

بهتره مستقیم از خود شرکت تهران بخرید ، ارزانتر ، شرایط و ساپورت بهتر
    یعنی dell xps153
    centrino2 نیست؟؟؟؟
    سری fw سونی چطور؟؟؟؟؟centrino2 هستند؟؟؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض راهنمایی در زمینه خرید یک لب تاپ با قابلیت های ویژه

با درود فراوان
    من در صدد خریدن یک لب تاپ با ویژگیهای زیر هستم در صورت امکان مرا راهنمایی کنید:
    1- از برند های معروف از قبیل hp , sony , dell باشه
    2- حداقل مانیتور 15 اینچی حداکثر 17 اینچی البته من نمی دانم که چشم ما قدرت تشخیص تفاوت کیفیت تصویر در مانیتورها با قابلیت پخش hd با مانیتورهای عادی را در یک نمایشگر 15 اینچی دارد یا خیر اگه تفاوت کاملا مشهود باشه که hd باشه بهتره ولی نه الزاما
    3- قابلیت پخش blu ray حتما داشته باشه اگه بتونه بلو ری رایت بکنه که خیلی بهتره چون من می خواهم در کمترین حالت این لب تاپ را سه سالی داشته باشم پس نمی خواهم به این زودی دموده بشه
    4- کارت گرافیکش خیلی نمی خواهم پیشرفته باشه چون گیم باز نیستم ولی گیم معمولی بخصوص fifa بازی می کنم می خواهم تو اجرای این بازی مشکلی نداشته باشم تا فیفا 2012 . در ضمن دی وی دی زیاد نگاه می کنم و با توجه به قابلیت داشتن بلو ری می خواهم در پخش فیلم های full hd با کیفیت عالی در آینده مشکلی نداشته باشم البته می خواهم با استفاده از درایور بلو ری لب تاپ و خروجی hdmi فیلم ها را از روی تلویزیون lcd تماشا کنم.
    5- قیمت لب تاپ برایم خیلی اهمیت ندارد اگه همه قابلیت هایی که را که می خواهم داشته باشم برایش به راحتی پول می دهم تا 2 میلیون را به راحتی می دهم .
    6- ویژگیهای خود لبتاپ خیل خوب باشه چون همان طور که گفتم نمی خواهم به این زودیها عوضش کنم مثلا سی پی یوintel core 2 duo 6 m cache رم 4 گیگا بایت تا حد امکان با باس 1066 حجم هارد برایم خیلی مهم نیست ولی کمتر 250 گیگا بایت نباشد البته من کارهای گرافیگی سنگین و نرم افزارهای تخصصی و وب مستری و ... انجام نمی دهم بیشتر با نرم افزارهای معمولی مثل افیس و فوتو شاپ و... کار می کنم ولی می خواهم سرعت لب تاپ برای کار با این نرم افزارها عالی باشه چرا که یکی از دوستانم به تازگی یک لب تاپ dell vostro 1510 –B با سی پی یو 6 مگ کش و 4 گیگ رم و ... خرید که به نظرمن سرعت لب تاپ برای کار با این نرم افزارهای معمولی نیز اصلا خوب نبود.
    7- از نظر مقاومت لب تاپ زیاد اهمیتی ندارد چون خیلی قصد انتقالش را ندارم عمر باتری برایم اهمیت دارد اگه 8 یا 9 سلولی باشه که خیلی بهتره وزنش اهمیت زیادی نداره و وزن خالصش از 4 کیلوگرم (در مورد 17 اینچ) بیشتر نباشه
    8- پورت های خروجی از لب تاپ برایم خیلی مهمه هر چه پورت های بیشتری داشته باشه بهتره خروجی hdmi حتما داشته باشه
    9- ساپورت سخت افزاریش هم قوی باشه که اگر یه موقعی دچار مشکل شد قطعاتش برا ی تعویض در ایران گیر بیاید.
    با سپاس ویژه

اگه نباشه جاش خالی می مونه hes_luckey's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام بچه ها خسته نباشید
    ایول دمتون گرم عجب تاپیک عالی و به درد بخوری راه انداختید .ایشالا که همیشه همینجوری بمونه

1سوال داشتم از اساتید محترم .نظرتون در مورد vaio ar850 چیه ؟
    قیمتشو تو سایت دیجی کالا زده .وقتی قیمتشو دیدم یه کم تعجب کردم1250000
    سونی با این کانفیگ و با این قیمت !!!
    زحمت بکشید از محاسن و معایبش بگید
    ممنون

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

یعنی dell xps153
    centrino2 نیست؟؟؟؟
    سری fw سونی چطور؟؟؟؟؟centrino2 هستند؟؟؟؟

خیر xps ها بجز xps 16 ، که فعلا توی خاورمیانه گیر نمیاد ، سنترینو2 نیستند

سری های fw سونی هم باید ببینی ... چون مثلا fw 290nab سنترینو سانتاروزا هست و باسش 800 ولی fw 290neb سنترینو2 هست

باید توی لیست خرید سرعت باس را مشخص کنند.. صفحه اول را ببینید

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام بچه ها خسته نباشید
    ایول دمتون گرم عجب تاپیک عالی و به درد بخوری راه انداختید .ایشالا که همیشه همینجوری بمونه

1سوال داشتم از اساتید محترم .نظرتون در مورد vaio ar850 چیه ؟
    قیمتشو تو سایت دیجی کالا زده .وقتی قیمتشو دیدم یه کم تعجب کردم1250000
    سونی با این کانفیگ و با این قیمت !!!
    زحمت بکشید از محاسن و معایبش بگید
    ممنون
    اتفاقا قبلا مفصل در مورد این دستگاه صحبت کردیم و مهایب و محاسنش رو گفتیم و برای خود من هم جای تعجبه که سونی همچین دستگاهی رو با این قیمت ساخته و بیشتر جنبه رقابتی با دل رو داره چون دستگاه های سونی اکثرا قیمت زیادی دارن و از نظر قیمت نمیتونستن رقابت کنن ، البته خود من بعد از دل رو سونی تاکید میکنم و واقعا معرکه است ... دیجیکالا هم حدود 60-70 گرون میگه و کمتر میشه گیر آورد ...
    محاسن خوبش گرافیک 8600 برای اولین بار هست با این قیمت روی سونی ! و همینطور ال سی دی 17 اینچی عالی و مقاوم و محکم بودن در مقابل بقیه سری های سونی و درایو بلو ری ( خواندنی ) جزو محاسن این دستگاه هست و معایب هم میشه به وزن بالا اشاره کرد و عمر کم باطری ...
    دستگاه ar870 ( مدل بالاتر 850 ) تو چندین صفحه قبل کامل شرح داده شده ...
    برای دیدن به این صفحه برو :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by Pami; 26-02-2009 at 20:13.

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

یکی از کاربران همین مدل 850 سونی رو داره فکر کنم Kiaelectro میتونی با ایشون مشورت کنی ( البته اگه دقیق یادم باشه ) ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •