lotfan komakam konid
ببخشید من کلن راه شما رو بدرستی رفتم برای نصب پچ های سوپر نچرل و لت نایت ولی وقتی می خواهم هر کدوم از ای پچارو نصب کنم پنجره اش برای اینیستال باز می شه ولی وقتی next رو می زنم یه ارور می ده این ارور:
setup has detected that the sims 3 is corrupt or not properly installed.
setup is unable to continue.
لطفا کمکم کنید .
خیلی ممنون
وقتی همچین اروری میده یعنی مراحل درست انجام نشده ...
بله غلطه ... اگه توی اون آدرس نداریدش ... باید اینجا باشه :1.من این فایل sims رو تو HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE ندارم!!!!!
2.من تو خوده پوشه ی سمز skuverjion که با نت پد باز می شد اون عدد اخرش رو از 7 به 2 تغییر دادم.این غلطه؟
HKEY_LOCAL_MACHINE > SOFTWARE > Wow6432Node > Sims > The Sims 3
man raftam oonja va taghiresh dadam ama baz in peyghamo mide:
setup has detected that the sims 3 is corrupt or not properly installed.
setup is unable to continue
شما اون پک های تکمیلی رو نصب کردین؟
ممکن هم هست از آپدیت باشه ... چون سوپر نچرال آخرین پک سیمزه باید کامل آپگرید باشه.
maggy khanom man tebghe gofyeye shoma kamel oon kararo anjam dadam.dar zemn man tu sku raftam bdoone inke taghir bedam 2 bude!!
in help page ro tu help page khode sims paste konam ya birun?
male man ghablan simsamo migoft nasb nakardi chon oon moghe in filaro narikhte budam vaghti rikhtam ta safheye avalesh ke bayad next bezanim myad vaghti ru next klick mikonam oon error ro mide!!
kheyli delam mikhad ino bazi konam.mamnnoon misham age rahnamaim konid,
منظور من آپدیت سیمز بود ... چون سوپر نچرال آخرین پک سیمز هست باید بازیتون قبلش کاملا آپگرید بشه (غیر از اون مراحلی که انجام دادین)
اگه همه ی پکیج ها رو پشت سر هم نصب میکردین این مشکلو نداشت. ولی شما الآن دارید اولین و آخرین پک رو نصب میکنید و این وسطه کلی فایل آپگرید اومده
khob hala ye rahnamai mikonid chi kar konam?
man kheyli delam mikhad bazi konam
گفتم که ... پچ های آپدیتش رو دانلود کنید و نصب کنید ...
از اینجا میتونی بگیریشون :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان.میشه لطفا من رو راهنمایی کنید.لانچر ورزن 1.0.63 من بطور اتومات به 1.42 ارتقا پیدا کرده.اما الان دو مشکل اساسی هست.یک اینکه فایلهای سیمزی مثل موها و لوازم جدید رو که بصورت سیمز3 پک هست رو دیگه نمیتونم از طریق لانچر نصب کنم و ارور میده و دو اینکه وقتی دکمه ورود به بازی رو میزنم باز نمیشه و این خطا رو میده.چه کار باید کنم؟
![]()
Last edited by SaraJoonia; 26-11-2012 at 17:29.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)