سلام..
کسانی که این گوشی رو دارن راضی هستن ؟ آخرین ورژنی که میشه آپگریدش کرد چنده ؟
سلام..
کسانی که این گوشی رو دارن راضی هستن ؟ آخرین ورژنی که میشه آپگریدش کرد چنده ؟
سلام.
این گوشی در زمان خودش گوشی خوبی بود.(البته یه سری ایراد داشت مثل هر گوشی دیگه ای).ولی الان دیگه موقع خریدنش نیست.اگر قصد خرید دارید گوشیهای بهتری رو میتونید انتخاب کنید.![]()
به نظر من، اگه کسی میخواد کمتر از 300 پول بده و:
سیستم عامل میخواد، روزلیشن بالا میخواد، صفحه نمایش بزرگ و تاچ میخواد، کیبرد میخواد و خیلی چیزای دیگه... بهترین گزینه هنوز هم x1 هست.
دوست عزیز موردی بهتر از x1 با این قیمت هست؟ (البته هر کس انتظاراتی داره ولی منظورم تو مایه های خودش هست)
اره iphone 4دوست عزیز موردی بهتر از x1 با این قیمت هست؟شوخی کردم....
البته اندروید گیر میاد مثل ایکس8
اگه نخوایم بین آندروید و ویندوز موبایل فرقی بذاریم:
برتری های x8 نسبت به x1:
جدیدتر
طراحی بهتر
وزن کمتر
تعداد رنگ بیشتر صفحه نمایش (محسوس نیست واقعا)
2 گیگ همراه
cpu کمی قویتر
شتاب سنج
حالا برتری های x1:
روزلیشن بیشتر.
حافظه ram
حافظه رام
دوربین از جمله ( داشتن فلاش دوربین ، داشتن فوکس خودکار (و دستی)،تنظیم خودکار نور)
دوربین دوم
عمر خوب باتری
کیبرد کامل
50 هزار تومان کمتر (که اگه رم 2 گیگ بزنیم روش میشه 40 تومن )
====
کا با توجه به اینا به نظر من و با نیاز های من x1 باز هم مناسب تره.
خب البته باید خازنی بودن صفحه رو هم به مزیت های x8 اضافه کرد.
سلام.
عرض بنده هم همینه .اگر کسی بخواد حدود 300 تومن پول بده واسه گوشی اشتباه اگه مثلا" 50 تومن نزاره روش و گوشی بروز تر و بهتری رو بخره و بره به فرمایش شما گوشی تو این مایه ها بگیره.
البته همونطور که قبلا" هم اشاره کردم X1 همون موقع هم که بروز بود مشکلاتی داشت که دیگه الان موقع تکوندن دوباره تاپیک نیست.اینو هم عرض کنم بنده به عنوان کسی که این گوشی رو داشته و هنوز هم دارم نظر خودم رو گفتم .به هر حال اینم یه نظره دیگه.![]()
به نظر من مهمتر از همه نظر شخصی هست که می خواد گوشی بگیره . کدوم امکانات واسش مهمه و کدوم نیست .
به شخصه هنوز که هنوز X1 رو در این رنج گوشی بسیار خوبی می دونم اما اگه کسی از من راهنمایی بخواد اول پیشنهاد می کنم گوشی به روز بگیره ! X1 یکی از محبوب ترین گوشی هاست .
ببینید x1 دیگه یک گوشی مرده بازار محسوب میشه اگر چه خیلی خوب بود و هست و راماش خیلی زیادن..ولی من جای شما بودم یک گوشی روز می خریدم..
ناظر جان.. بیا بتکونیم خاطراتو.. من پایه هستم دوباره شروع کنیم مثل 2 سال پیش!! حال میده ها .. حالا از من گفتن .. تازه دلمون واسه گلمحمدی تنگ شده اگر یک تاپیک مقایسه بزنیم یه دیداری هم تازه میشه..
حالا دیگه تصمیم با شماست![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)