تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 637 از 737 اولاول ... 137537587627633634635636637638639640641647687 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,361 به 6,370 از 7364

نام تاپيک: مــــــشــــــــاوره بــــــرای خــــــریــــــــد اتـــــومــــبــــیـــــل

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

.................................................. ............................. بقیه امکانات پارس سفارشی رو میدونید چیه ؟؟
    سنسور دنده عقب
    رینگ اسپرت
    چراغ عقب ( مثل پارس ELX )
    کپسول اتشنشانی
    کروز کنترل
    جعبه فیوز نوری
    رادیو پخش بلوتوث دار
    آینه های برقی تا شونده با راهنما
    شیشه ضد اشعه مضر خورشید

البته در کل بخوای بدونی همون پارس سال هست فقط کروز کنترل رو اضافه کردن
    با رادیو پخش بلوتوث دار

2. این کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه behrad_f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام دوستان چند روز پیش با یکی از اقوام رفتیم نمایندگی ایران خودرو میخواست وانت پیکان بگیره طرف کارشناس فروش گفت اگه عجله ندارین از اذر ماه وانت با موتور با کد tu5 میاد چون پلیس موتور پیکان و روا رو دیگه شماره نمیکنه و قراره هر چی ماشین هست تو ایران خودرو به غیر تندر همشون موتور tu5 روشون سوار بشه و قیمت وانت حداکثر یک و نیم ملیون با این موتور گرون تر میشه و این وانتهای معمولی میخوره تو سرش و خیلی ارزون میشه رای این فامیل مارو زد ثبت نام نکرد حالا به هر کی میگیم میگه اشتباه کردین ایران خودرو سر و صاحب نداره یکهو میبینین تا یک سال هم نمیاد دوستانی که تو بازار هستن و واردن لطف کنن راهنمایی کنن که چنین پرنامه ای برای وانت هست و یا یارو یک چیزی پرونده ممون میشم کمک کنید که بدونیم چه کنیم.

داره خودمونی میشه kING ANSHAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    AHVAZ

پيش فرض

سلام دوستان.من قصد دارم ماشینوعوض کنم.ولی نمیدونم چی بگیرم.20تومنی تودستم هست.داداش محمد پارس ال اس وسمندموتورملی روپیشنهادکرد.ولی گفتن پارس دنده اتوماته.ایا درسته یانه؟میشه سفارشی ال اسو گرفت که کروز ودستی باشه؟ممنون میشم راهنمای کنید.مصرفشون چقده.چون میگفتن داخل شهر موتورملی 11.12میسوزونه.درسته؟پارس ال اس چطور اونم حتما همینقدمیسوزونه؟اگه ماشین دیگه ای تو نظرتون هست البته بجز چینی بهم بگید ممنون میشم

آخر فروم باز total_overdose's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کاکو شیرازیم ما.

پيش فرض

سلام دوستان چند روز پیش با یکی از اقوام رفتیم نمایندگی ایران خودرو میخواست وانت پیکان بگیره طرف کارشناس فروش گفت اگه عجله ندارین از اذر ماه وانت با موتور با کد tu5 میاد چون پلیس موتور پیکان و روا رو دیگه شماره نمیکنه و قراره هر چی ماشین هست تو ایران خودرو به غیر تندر همشون موتور tu5 روشون سوار بشه و قیمت وانت حداکثر یک و نیم ملیون با این موتور گرون تر میشه و این وانتهای معمولی میخوره تو سرش و خیلی ارزون میشه رای این فامیل مارو زد ثبت نام نکرد حالا به هر کی میگیم میگه اشتباه کردین ایران خودرو سر و صاحب نداره یکهو میبینین تا یک سال هم نمیاد دوستانی که تو بازار هستن و واردن لطف کنن راهنمایی کنن که چنین پرنامه ای برای وانت هست و یا یارو یک چیزی پرونده ممون میشم کمک کنید که بدونیم چه کنیم.

بدبخت موتور tu5 رو دهنشو سرویس کردن
    بعید میدونم رویه پیکان وانت و آردی بیاد

6. این کاربر از total_overdose بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

سلام
    امروز زنگ زدم نمایندگی و از اونجایی که چند روزی هست که وضعیت قراردادم خط تیره شده پرسیدم و گفتن وقتی که خط تیره میشه به این معنیه که کارخانه ماشین رو تایید و فاکتور کرده جهت ارسال به نمایندگی مربوطه که خب چند روزی هم زمان میبره تا بارگیری بشه و برسه نمایندگی.
    اینو گفتم که دوستانی که وضعیت قرارداد شون خط تیره میشه بدونن منظور چیه.

خب همین الان از نمایندگی زنگ زدن و گفتن ماشین رسیده و بیایید تحویل بگیرید . پس نتیجه میگیریم که بعد از اینکه وضعیت خط تیره میشه تقریبا 4 یا 5 روز دیگه ماشین میرسه .
    Last edited by jupiterx; 25-09-2011 at 11:52.

آخر فروم باز oghyanoos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

دوستان تفاوت بدنه و ظاهری تندر90 ایران خودرو و سایپا در چیه؟؟
    به نظرم بعضی تندر ها قشنگتره

تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

دوستان تفاوت بدنه و ظاهری تندر90 ایران خودرو و سایپا در چیه؟؟
    به نظرم بعضی تندر ها قشنگتره

دوست من تندر 90 تمام کارخانه ها یه جور هستن.
    تندر 90 از نظر تیپ باهم یه تفاوت هایی دارن.

---------- Post added at 02:30 PM ---------- Previous post was at 02:25 PM ----------

سلام دوستان.من قصد دارم ماشینوعوض کنم.ولی نمیدونم چی بگیرم.20تومنی تودستم هست.داداش محمد پارس ال اس وسمندموتورملی روپیشنهادکرد.ولی گفتن پارس دنده اتوماته.ایا درسته یانه؟میشه سفارشی ال اسو گرفت که کروز ودستی باشه؟ممنون میشم راهنمای کنید.مصرفشون چقده.چون میگفتن داخل شهر موتورملی 11.12میسوزونه.درسته؟پارس ال اس چطور اونم حتما همینقدمیسوزونه؟اگه ماشین دیگه ای تو نظرتون هست البته بجز چینی بهم بگید ممنون میشم

دوست من پارس اتوماتیک جداست پارس LX با موتور TU5 هم جداست.
    من امروز رفتم واسه خودم سمند خریدم تو نمایندگی هنوز نمیدونستن پارس با موتور TU5 داره عرضه میشه.
    درسته پارس اتوماتیک هم موتورس TU5 هست که البته 3 سال پیش اومد به بازار
    اما
    پارس با موتور TU5 دنده دستی از ماه گذشته دره پیش فروش میشه.

دوست من الان پزو پارس سفارشی با کروز کنترل دارن ثبت نام میکنن اما موتورش TU5 نیست.
    شما پارس LX با موتور TU5 بخر بعد بده کروز ببندن برات.

ماشین دیگه با بودجه 20 میلیون تومان:

پژو 206 SD V9
    پژو 206 SD V8
    پژو 206 تیپ 6
    سمند LX EF7

گزینه های خوبی هستن ملاک هاتون رو طبقه بندی کنید خودروی مورد نظر رو انتخاب کنید.
    موفق باشید

10. این کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز oghyanoos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

من همیشه شنیدم تندر پارس خودرو بهتر هست، اما الان میگن ایرانخودرو بهتره!!؟

تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

والا نظر شخصی من اینکه تندر پارس خودرو و ایران خودرو از نظر کیفیتی فرقی ندارن
    اینا همش حرف زیادی که شرکت ها و رسانه ها از خودشون در میارن.

پروفشنال Amir..H's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    "گااااااا"

پيش فرض

دوستان کسی از صحت این خبر اطلاعی داره....؟
    مگه الکیه که موتور tu5 بندازن رو وانت ...؟باید همه چیز وانت تغیر کنه..!!!
    من هر جفتشو داشتم
    اینا همش کذبه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •