تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 637 از 2365 اولاول ... 13753758762763363463563663763863964064164768773711371637 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,361 به 6,370 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

پروفشنال Mohammadkiller's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    استان قم بیوگرافی:نام:محمد

پيش فرض

سلام دوستان
    امپ و باندی رو گرفتم و بسته یارو حالا صداش در نمیاد صدا رو تا ته زیاد میکنیم یه زره صدای کوبیدن میاد اون خیلی خفه
    یارو میگه خروجی آمپلی پخشت خرابه باید بدی گارانتی
    میگه جنس های پایونیر اکثرا همینه
    به نظر شما مشکل از جای دیگه نیست؟؟؟
    اعصابم خیلی به هم ریخته
    به یارو میگم 1 ماهه پخشم رو گرفتم میگه بعضی پخش های پایونیر همین جوری هستند.
    جواب که ندادید
    ماشینم رو بردم پیش یکی دیگه میگه پخشت(2350 پایونیر) خروجی آمپ نداره . فقط خروجی ساب داره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    برای همینه همش صدای ساب میاد!
    مگه میشه پخشی فقط خروجی ساب داشته باشه؟
    تو همه سایت ها نوشته که خروجی آمپ داره!
    یعنی ممکنه کارخونه اشتباه زده باشه؟
    گارانتی این مشکل رو ساپورت میکنه؟
    Last edited by Mohammadkiller; 05-12-2011 at 20:53.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سلام
    اول اینکه منظور از آمپلی 2 کانال یا 3 کانال یا چها کانال چیست؟
    تو آمپلی های 4 کانال قیمت مناسب پایونیر آیا فقط 6500F وجود داره و آیا این مدل آمپلی خوبی هست یا نه ؟و اینکه تو چهار کاناله های موجود در بازار بهترین انتخاب تو رنج قیمتی متوسط کدام مورد را پیشنهاد میکنید؟
    ممنون

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون دوست من،

فقط این مدل پخش و این اسپیکر کاملا باهم همخونی دارن و به قول گفتنی همدیگرو ساپورت میکنن؟

دیگه اینکه انشااله این دو مدل رو تهیه کردم کجا ببرم که نصبشون کنن؟ از همونجایی که پخش رو میخرم بدم که جفتشون رو همراه با کنترل روی فرمان نصب کنن؟
    سلام
    بله من براتون میگیرم و همونجا هم میتونید نصب نمائید.اگر تمایل داشتید PM یدید.
    با سلام خدمت اساتيد محترم
    من يه 206 معمولي دارم كه ميخوام واسش سيستم بزارم و متاسفانه خيلي ازشون سر در نميارم.
    من خيلي اهل ور رفتن باهاش نيستم، همه ي اوني كه من ميخوام شفافيت و كرستالي بودن صداست، مخصوصا براي موسيقي سنتي، و بلندي برام بي اهميته.
    حداكثر 600 ميتونم هزينه كنم، حالا 100 اينور اونور مهم نيست،
    يه پخش يه ساب و يه آمپ و يه كامپ اگه بشه با اين پول گرفت عاليه، پخش مورد نظر خودمم x303 هستش.
    حالا اگه اساتيد زحمت بكشن و منو راهنمايي كنن ممنون ميشم، شديدا نياز دارم.
    اگه كامل باشه راهنماييتون لطف كردن.

آقا خواهش ميكنم كممممممممممممممك!!!!!!
    من واسه كل كل نميخوام
    فقط دوست دارم تو ماشين از موسيقي لذت ببرم.
    مقصر شمائید که چند جا پست گذاشتید؟!
    من که اینجا پاسخ دادم
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    جواب که ندادید
    ماشینم رو بردم پیش یکی دیگه میگه پخشت(2350 پایونیر) خروجی آمپ نداره . فقط خروجی ساب داره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    برای همینه همش صدای ساب میاد!
    مگه میشه پخشی فقط خروجی ساب داشته باشه؟
    تو همه سایت ها نوشته که خروجی آمپ داره!
    یعنی ممکنه کارخونه اشتباه زده باشه؟
    گارانتی این مشکل رو ساپورت میکنه؟
    دوست عزیز،وقتی پخشی خروجی PRE AMP داشته باشه یعنی میتونه از طریق کابل RCA به آمپلیفایر قدرت خارجی وصل بشه.حالا شما از آمپتون خروجی برای اسپیکر میگیرید یا ساب ووفر دیگه بستگی به خودتون داره.گلم
    یه سر بیا تهران،دست از سر کارشناسان قم بردار برادر
    سلام
    اول اینکه منظور از آمپلی 2 کانال یا 3 کانال یا چها کانال چیست؟
    تو آمپلی های 4 کانال قیمت مناسب پایونیر آیا فقط 6500F وجود داره و آیا این مدل آمپلی خوبی هست یا نه ؟و اینکه تو چهار کاناله های موجود در بازار بهترین انتخاب تو رنج قیمتی متوسط کدام مورد را پیشنهاد میکنید؟
    ممنون
    سلام
    اول اینکه هر کانال روی آمپلیفایر یعنی دو عدد خروجی مثبت و منفی،که این خروجیها به ورودیهای یک اسپیکر وصل میشه.
    آمپ خوبیه ولی زیاد پروتکت میکنه. یعنی زیر بار قطع میکنه.من HE 4 هرتز رو دقیقا جای همین آمپ که به گفته کارخونه توان بیشتری هم میده وصل کردیم (با اسپیکرهای ثابت) و توان RMS کمتر ولی بدون حتی یک بار Protect به وظیفه اش عالی عمل کرد.
    قیمتش 206،000 تومن هست.البته تخفیف هم میگیرم براتون.
    سلام دوستان.

پخش پایونیر که دارای خروجی 3xRca Preout High Volt باشه چی داخل بازار موجود هست ؟ برای بستن چهار عدد 6975 ؟

به نظر شما DEH-4050 میشه گیر اورد؟

یک آمپ بوشمن 1300W با خروجی چهار کاناله هم دارم.

به جزء گزینه های بالا پیشنهاد دیگه ای دارید ؟ 5350 / 4350 ؟ (USB خور باشه) در حال حاضر یک DEH-6850 دارم که میخوام ردش کنم بره...

ممنون/ موفق باشید.
    کن وود 7016
    چهار تا 6975؟!دوست من دیگه دوره 6975 تموم شده نمیخواهید به روز بشید؟

4. 2 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت

پيش فرض

دوست عزیز،وقتی پخشی خروجی PRE AMP داشته باشه یعنی میتونه از طریق کابل RCA به آمپلیفایر قدرت خارجی وصل بشه.حالا شما از آمپتون خروجی برای اسپیکر میگیرید یا ساب ووفر دیگه بستگی به خودتون داره.گلم
    یه سر بیا تهران،دست از سر کارشناسان قم بردار برادر
    دوست من خودم میدونم که آمپ میخوره
    خوب چرا الان باند های من حالت ساب دارن؟؟؟؟
    من با یه پخش دیگه تست کردم هیچ مشکل نداشته ولی با پخش خودم باند ها حالت ساب داره و فقط میکوبه.
    حالا که شما استادی و تو تهران هم هستی یه کمکی بکن بگو الان من چیکار کنم؟ چی بخرم ؟ کابل بخرم؟
    شما هر کاری بگی من میکنم که درست شه
    به خدا اعصابم به هم ریخه
    اون سری اول که یه پخش و یه جفت باند گرفتم 3-4 روز در گیر مشکل پخشم بودم
    حالا هم که اومدم آمپ بندازم 3-4 روزه در گیر این مشکلم.
    جون 7 جدت اگه راهی بلدی کمک کن.
    مر30

راستی راسته میگن پخش هایی که یه خروجی آمپ دارن مثل 2350 کیفیت صدای خوبی ندارن نسبت به اونایی که بیشتر خروجی دارن؟؟؟؟
    Last edited by Mohammadkiller; 06-12-2011 at 15:56.

داره خودمونی میشه iNSANE's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

سلام
    بله من براتون میگیرم و همونجا هم میتونید نصب نمائید.اگر تمایل داشتید PM یدید.
    دوست من، بنده تهران نیستم، وگرنه خدمت میرسیدم

1 سوال که منو گیج کرده اینکه، این مدل اسپیکر هرتز که گفتین 180 وات قدرت داره، آیا این مقدار به اندازه کافی هستش؟ چون اسپیکر معمولی کامپیوتر من الان 560 وات هستش!
    میخواستم بدونم کلا سیستم های صوتی ماشین تا حد میتونه قدرت داشته باشه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

[QUOTE
    اول اینکه هر کانال روی آمپلیفایر یعنی دو عدد خروجی مثبت و منفی،که این خروجیها به ورودیهای یک اسپیکر وصل میشه.
    آمپ خوبیه ولی زیاد پروتکت میکنه. یعنی زیر بار قطع میکنه.من HE 4 هرتز رو دقیقا جای همین آمپ که به گفته کارخونه توان بیشتری هم میده وصل کردیم (با اسپیکرهای ثابت) و توان RMS کمتر ولی بدون حتی یک بار Protect به وظیفه اش عالی عمل کرد.
    قیمتش 206،000 تومن هست.البته تخفیف هم میگیرم براتون.][/QUOTE]

سلام
    پس با این حساب به یک آمپلی 4 کاناله چه چیزهایی را میشه وصل کرد؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه dops dops's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

[QUOTE
    قیمتش 206،000 تومن هست.البته تخفیف هم میگیرم براتون.]

سلام
    پس با این حساب به یک آمپلی 4 کاناله چه چیزهایی را میشه وصل کرد؟[/QUOTE]

بستگی به آمپت داره و قدرته بقیه قطعاته سیستم . خیلی بلاها میشه سرش آورد

9. این کاربر از dops dops بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت

پيش فرض

آقا مشکل من حل شد
    رفتم پیش یارو که ازش پخشم رو خریدم دیدم نه بابا یه آدم حرفه ای هم تو قم پیدا میشه
    رفتم بش گفتم من پخش و باند و آمپم رو وصل کردم ولی فقط صدای ساب میاد
    دیدم داره میخده میگه کجا بردی نصب کرده؟ یارو رادیو پخشی بوده؟!؟!!!
    میگم آره تازه گفت 15 سال سابقه داره و تو این کاره
    میگه این پخش 2350 پایونیر یه پخش نیمه حرفه ایه و وقتی خاموشش میکنی یه سری تنظیمات مخفی داره که میتونی خروجی اونو به صورت جدا یا ساب بکنی یا آمپ
    اینو که گفت میخواستم برم اون یارو که بهم گفت پخشت خرابه رو بگیرم .....
    خلاصه تنظیمش کرد و درست شد
    صدای عالی هم داره و اصلا صداش تیز نیست این 718
    در کل از همه اساتید ممنون
    راستی یه سوال داشتم . الان آمپ من 2 کانالس یعنی میتونم 4 تا باند یعنی 2 جفت باند وصل کنم و ازش صدای خوب بگیرم یا نه؟؟؟؟
    Last edited by Mohammadkiller; 07-12-2011 at 12:43.

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست من، بنده تهران نیستم، وگرنه خدمت میرسیدم

1 سوال که منو گیج کرده اینکه، این مدل اسپیکر هرتز که گفتین 180 وات قدرت داره، آیا این مقدار به اندازه کافی هستش؟ چون اسپیکر معمولی کامپیوتر من الان 560 وات هستش!
    میخواستم بدونم کلا سیستم های صوتی ماشین تا حد میتونه قدرت داشته باشه؟
    سلام
    خدمت ازر بنده هستش.
    ببين ما دوتا توان داريم تو اسپيكرها،يكي توان RMS يا نامي و ديگري توان Maximu يا peak ما فقط به توان RMS كار داريم يعني تواني كه به مدت طولاني ميتونه اسپيكر اون رو تحمل كنه و آسيب نبينه.اسپيكر DCX 690 توان RMS ش 90 هست ولي با توجه به متريال مصرفي و توصيه خود كارخونه براي درايو كردنش نياز به آمپليفاير نداره.
    كلا مقايسه اسپيكرها چه خانگي چه كامپيوتر و چه اتوموبيل با هم كار صحيحي نيست.
    من اسپيكر خانگي از برند Bose ديدم كه 40 وات RMS بود ولي بدون آمپليفاير درايو نميشد.ولي همين اسپيكر مورد نظر 90 واتي هست ولي نياز به ام نداره.
    آقا مشکل من حل شد
    رفتم پیش یارو که ازش پخشم رو خریدم دیدم نه بابا یه آدم حرفه ای هم تو قم پیدا میشه
    رفتم بش گفتم من پخش و باند و آمپم رو وصل کردم ولی فقط صدای ساب میاد
    دیدم داره میخده میگه کجا بردی نصب کرده؟ یارو رادیو پخشی بوده؟!؟!!!
    میگم آره تازه گفت 15 سال سابقه داره و تو این کاره
    میگه این پخش 2350 پایونیر یه پخش نیمه حرفه ایه و وقتی خاموشش میکنی یه سری تنظیمات مخفی داره که میتونی خروجی اونو به صورت جدا یا ساب بکنی یا آمپ
    اینو که گفت میخواستم برم اون یارو که بهم گفت پخشت خرابه رو بگیرم .....
    خلاصه تنظیمش کرد و درست شد
    صدای عالی هم داره و اصلا صداش تیز نیست این 718
    در کل از همه اساتید ممنون
    راستی یه سوال داشتم . الان آمپ من 2 کانالس یعنی میتونم 4 تا باند یعنی 2 جفت باند وصل کنم و ازش صدای خوب بگیرم یا نه؟؟؟؟
    خب خدا رو شكر.مي خواستم بگم خدممتون كه مشكل حل شد.پخشهائي كه فقط يك جفت خروجي PRE دارند،ميتوانند دو حالت خروجي روي اسپيكر داشته باشند،Front/Sub woofe .پخش شما روي حالت Sub Woofer بوده به همين خاطر هم صداي فركانس پائين به اسپيكرها فرستاده ميشد.
    اگر امپليفايرتون چهار كانال بود ميتوانستيد با تهيه دوتا كابل يك به دو ،يك جفت اسپيكر ديگه رو هم روي آمپليفايرتون ببنيديد.
    اگر كابل دو به يك كه دو سرش مادگي و يك سرش نري بتوني پيدا كني مشكلتون حل ميشه.
    كابل يك سر مادگي و دو سر نري هست تو بازار ولي اون يكي رو نميدونم.

اين عكس رو ببين البته اين كابل فيش كوچك هست و RCA نوكش ضخيمتر است.اين الان كابل يك به دو هست. سمت چپ قسمت نري هست و سمت راست دوتا مادگي.
    حالا شما چهار تا كابل (2*2) ميخواهيد با سر هاي متفاوت.

12. 4 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه iNSANE's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

سلام
    خدمت ازر بنده هستش.
    ببين ما دوتا توان داريم تو اسپيكرها،يكي توان RMS يا نامي و ديگري توان Maximu يا peak ما فقط به توان RMS كار داريم يعني تواني كه به مدت طولاني ميتونه اسپيكر اون رو تحمل كنه و آسيب نبينه.اسپيكر DCX 690 توان RMS ش 90 هست ولي با توجه به متريال مصرفي و توصيه خود كارخونه براي درايو كردنش نياز به آمپليفاير نداره.
    كلا مقايسه اسپيكرها چه خانگي چه كامپيوتر و چه اتوموبيل با هم كار صحيحي نيست.
    من اسپيكر خانگي از برند Bose ديدم كه 40 وات RMS بود ولي بدون آمپليفاير درايو نميشد.ولي همين اسپيكر مورد نظر 90 واتي هست ولي نياز به ام نداره.
    خیلی خیلی ممنونم از توضیحات کاملی که دادین

پس بنده یک پخش پایونیر بهمراه اسپیکر DCX 690 میگیرم و میدم که نصب کنند.

فقط در مورد کنترل روی فرمان، قیمتش چه چقدره؟ و مورد خاصی هست که منو راهنمایی کنین؟ یا فقط بگم که کنترل روی فرمان هم برام نصب کنن؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •