استاد EXTREME لطفا به من راهنمایی کنید. چون مشکلم با احتمال زیاد به هاردم مربوطه و شما خیلی ماهری
استاد EXTREME لطفا به من راهنمایی کنید. چون مشکلم با احتمال زیاد به هاردم مربوطه و شما خیلی ماهری
منظور از بوتيبل ، همانطوريكه در عكس زير ميبينيد بايد یكي از دو دكمه bootable CD/DVD رو براي ساخت يك CD/DVD يا دكمه bootable usb flash رو براي ساخت يك فلش مموري بوتيبيل بزنيد .پس از ساختن CD/DVD یا usb flash بوتيبل ، براي بوت شدن از آن بايد در بايوس گزينه اول بوت رو رايتر یا usb flash قرار بديد و پس از تنظيم كردن تغييرات ايجاد شده و ريستارت مجدد سيستم ، به جاي بوت ويندوز برنامه مورد نظر اجرا ميشه ...
![]()
با متد scan and repair اسکن کنم؟
آیا با فرمت هارد درست میشه این اِرور ها؟
بالاخره تونستم هاردم رو low level فرمت کنم
متاسفنه سکور delay بر طرف نشد و همچنان در برنامه hd tune هشدار می ده
برای رفعش باید چی کار کنم؟؟
دوستان این هارد من دیگه کلا روشن نمیشه و به سیستم اجازه روشن شدن نمیده و از موقعی که روشن میکنم صدای بوق ازش بلند میشه الان باید چیکار کنم؟؟؟؟؟
سلام و خسته نباشيد
من كامپيوترم اين اواخر مرتب هنگ ميكرد و فكر ميكردم به خاطر سيستم عامل و ويندوزم هست.
هنگام بك آپ گرفتن به منظور نصب سيستم عامل جديد،ديگه اينقدر هنگ ميكرد كامپيوترم كه اجازه ي هيچ كاري رو نميداد.
با چندتا برنامه ي بوت هارد رو چك كردم،تقريبا ١٠٠٠٠تا بد سكتور داشت.
هارد ١ ترابايت هست.
چند بار واستم با برنامه ي checkdisk درستش كنم ولي وسطاش هنگ ميكنه..
راهي هست براي اين مشكل؟؟
مرسي
Mehrdad Sh.
دوستان اگه کسی می تونه به پست 6304 جواب بده.
ممنون.
فعلا این تست رو انجام بدین درست نشد برین روی فرمت سطح پایین و آپدیت فریم ویر
اگه با نرم افزار و فرمت سطح پایین مشکل حل نشد دیگه نمیشه نرم افزار ی این مشکل رو حل کرد باید هارد رو ببرین برای تعمیر
بوق های پشت سرهم با چه فاصله ای ؟
منظورتون از روشن نشدن دیتکت نشدنه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)