یک خبر کاملا موثق
اندیشه از یکشنبه تعرفه های جدیدش رو اعلام و اجرا میکنه
با احترام
تیم مدیریت انجمن
یک خبر کاملا موثق
هورا ممنونMAILER عزیز ایشالا هرچی از خدا میخوای بهت بده این از بهترین خبرای عمرم بود
دوستانی که شاتل دارند (مخصوصا خط 4) واسه من مثلا میزارم یه فایل 300 مگی دانلود شه ... مشکل نداذه و سرعت همش بین 50 تا 75 هستش .. اما وقتی دارم وبگردی میکنم یا چند تا فایل کوچیک دانلود میکنم ... سرعت میره رو 1 کیلوبایت یا هم قطع میشه و 1 ساعتم منتظر واسم همونجوری میمونه ... اما پشت مودم سیم خط رو میکشم و دوباره جا میزنم و همچنین مودمو خاموش روشن میکنم . دوباره سرعت میشه 60 اونورا ؟/// چرا اینجوریه ؟ تنظیماتی چیزی هست که درستش کنم ؟ ... انگار سرعت میخوابه ... کمکم کنید لطفا . هر 20 دقیقه اونورا یا دارم سیم میکنم . جا میزنم یا خاموش روشن میکنم . پدر مودم در اومد و همچنین اعصابم داره خط خطی میشه ... به نظرتون مشکل از کجاست ؟ واسه شما اینطوریه یا نه ؟ این چیزه عادی هست ؟ پشتیبانی هم فقط میگه احتمالا مشکل نویز هست که باعث قطعی پی در پی شما میشه /// اگه مشکل نویزه پس چرا همش اینجور نیست . در ضمن من این مشکلو همش دارم چه 6 بعد از ظهر چه 4 صبح ...!!! کمککککککککک
درستهیک خبر کاملا موثق
منم زنگ زدم به انديشه ، همين نتيجه رو بهم گفتن
بايد ديد كه قيمت ها چقدره ، مثل اينكه قيمت گيگ اضافه رو هم دارن ارزون ميكنن
منم شديدا منتظرم![]()
سلام عزیزان من قبلا توی یکی ازین ISP ها کار می کردم ... شنیدم که سرویس های نامحدود سرعتشون به نسبت سرویس های محدود پایین تره چون اصلا سیاست خرید حجم اضافه تا سرعت بالا نباشه تحقق یافته نمیشه من خودم از اندیشه سرویس می گیرم البته پارسال زمستون سرعتش بالاتر بود من که بهار بهش پیوستم یهو سرعت دانلود اومد پایین.
حالا که فعلا سرعت اندیشه بهتره![]()
ایول ایول داش ماهانیان ایول.
ایول ایوله ایول اندیشه یله ایول.
(به خاطر تبلیغ یک ماه رایگان)
به شما یه بار گفتم با یه مدم دیگه امتحان کنید ممکنه مشکل از مدم باشه از یه دوستی یا آشنایی یه مودم قرض کنین با اون امتحان کنین ببینین درست میشه یا نه اگه دیگه مشکلی نبود پس از مدمه؟
الان هر کیلوبایتی که دارم دانلود میکنم ، به خودم فحش میدم که چرا 128 نامحدود گرفتم
اییی خدااااااااااااااااااااااا اااااااااا
کاش حداقل محدود میگرفتمو شبا دانلود میکردم
100 مگ میخوام دانلود کنم 1 ساعت و نیم زمان زده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بیاین این فرم رو هم پر کنین
neteiran.co.cc
مثل اینکه مستقیما به مدیرعامل آی تی سی ارسال میشه
من که پر کردم
شما هم تست کنید شاید نتیجه داد!
پارس آنلاینهر روز و شب بدتر از روز و شب قبل. سندش موجوده، نششششششون بدددددمم.
رشت - منطقه 4 - 128 - 5گیگ
---------- Post added at 12:48 AM ---------- Previous post was at 12:43 AM ----------
ما که حرفمونو زدیم ولی کو گوش شنوااااااااااا.![]()
برای من که خیلی خوبه
خط 2
این برای غروبه
الانم اومدم دانلود کنم سرعت بالای 150 بود البته فقط 12 مگ حجمش بود
جالبه من همیشه اپلودم پایین بوده.
ارزو به دلم موند تو یوتیوب اپلود کنم
داداشم زنگ زد گفتند باید بیایم بررسی کنیم تو خونتون
ترسیدم جاسوس بازی در بیارند گفتم خدا پدرتون رو بیامرزه ما پشیمون شدیم .همین دانلود رو راضی هستیم
گرچه خودم اصلا به آپلود نیاز ندارم
راستی امروز که رفته بودم تو اون ساختمون نیمه ساختهگفتم نمیشه زیرچشمی سرعت ما رو بکنین بالای 200 اخه من فکر کنم از مشتری های قدیمی و همواره ثابتشون بودم ولی فقط خندیدند نامردا
باور کنید 7.8 سال پیشم کارت 3 ساعته پارس وی رو میخردیم.یه بار یه کارت 20 ساعته جایزه برده بودم
راستی این جریان پینگ چیه؟
من نمیفهمم
خودم که پینگ میگیرم زیر 300 هستش ولی این سایته زده بالای 700
![]()
Last edited by mohammadirani; 09-09-2010 at 00:20.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)