تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 637 از 2014 اولاول ... 13753758762763363463563663763863964064164768773711371637 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,361 به 6,370 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

اگه نباشه جاش خالی می مونه arash_3tar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    شیراز جنت تراز

پيش فرض

سلام به بروبکس پرسپولیسی
    به امید یه بازی خوب چذاب دیدنی و پر گل والبته باگلزنی جادوگر و این برزیلیه دیکارمو (اگر بازی کنه )

آخر فروم باز mstf666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    خیال

پيش فرض

قطبى: فقط به بازيكنان شجاع، بازى مى دهم

اين ۳ امتياز را فداى دربى نمى كنيم

ايران ورزشى - پرسپوليس امشب در ورزشگاه آزادى آخرين بازى خود قبل از دربى را مقابل پگاه برگزار مى كند. انتظار مى رود اين مسابقه مطابق عادت هميشگى سرخابى ها همراه با احتياط باشد اما قطبى خلاف اين عقيده را دارد كه مى گويد: «من بازيكنان شجاع را به زمين مى فرستم چون نمى خواهم به خاطر دربى امتيازات مسابقات ديگر را از دست بدهيم.»
    بازى با پگاه را چطور مى بينيد، طبيعتا از شما انتظارى به جز پيروزى نيست.
    براى ما بازى در ورزشگاه آزادى هميشه سخت است چون تيم هاى شهرستانى مى خواهند براى تساوى و بسته نگاه داشتن دروازه خودشان تلاش كنند. آنها در زمين خودشان با نفرات زيادى دفاع مى كنند. براى گلزنى هم به ضد حملات و ضربات ايستگاهى اميدوار خواهند بود. پرسپوليس بايد آرام و خونسرد باشد. فضاى لازم را به حريف ندهد و از فرصت ها استفاده كند.بايد با حوصله بازى كنيم. فضاهاى خوبى بسازيم و با سرعت توپ را منتقل كنيم.
    از اين تيم تا چه حد شناخت داريد
    ما همه حريفان را به دقت آناليز مى كنيم اما در روز مسابقه همه چيز تغيير مى كند. اول به اين دليل كه بازيكنان حريف با انگيزه و نيروى بيشترى مقابل پرسپوليس قرار مى گيرند. دوم اينكه حريفان مقابل ما بسته تر بازى مى كنند و شكل بازى آنها با مسابقات قبلى كاملاً متفاوت است. به هر حال ما نبايد حريفانمان را دست كم بگيريم. در اين فصل هيچ بازى آسانى نداشته ايم و باز هم نخواهيم داشت. بايد آنقدر خوب باشيم كه هيچ چيزى باعث توقف ما نشود. قطعاً مى توانيم مثل بازى هاى قبلى بيشتر جريان مسابقه را در دست داشته باشيم اما مهم اين است كه در طول اين زمان برترى ضربه را به حريف وارد كنيم.
    پيش از دربى معمولا پرسپويس واستقلال با احتياط خاصى بازى مى كنند.
    اين عادت بدى است كه من در پرسپوليس و استقلال ديده ام. فصل گذشته هم همينطور بود. 3 امتياز قبل و بعد از دربى خيلى مهم است و در جدول شرايط را تغيير مى دهد. ما با گرفتن اين سه امتياز مى توانيم به صدر جدول برويم و با وضعيت روحى بهترى مقابل استقلال قرار بگيريم پس اين سه امتياز را قربانى دربى نمى كنيم.
    من هميشه دوست دارم بازيكنانم شجاع باشند و همه توان خودشان را بگذارند. اين اصلا درست نيست كه به خاطر يك بازى ديگر امتيازات مسابقه قبل و بعد را از دست بدهيم. من دوست دارم هم بازى هاى قبل و بعد از دربى را ببريم و هم در دربى پيروز باشيم. بازيكنانى را به زمين مى فرستم كه شجاعت داشته باشند و با همه وجود براى گرفتن سه امتياز بجنگند. اين موضوع براى من اهميت زيادى دارد كه بازيكنانم همه تلاش خودشان را انجام بدهند.
    اتفاقات تمرين روز سه شنبه نارضايتى خبرنگاران را در پى داشت و حاشيه هايى براى پرسپوليس به وجود آورد.
    ما در آرامش كامل قرار داريم و هيچ مشكلى براى تيم به وجود نيامده. من هم گفتم منظور بدى نداشتم و نمى خواستم به كسى توهين كنم. هميشه به خبرنگاران احترام گذاشته ام و با آنها گفت و گو كرده ام. منظور من همان كسانى بوده كه آن دروغ را گفته بودند و دنبال مقاصد ديگرى هستند.من قصد توهين به خبرنگاران ورزشى را نداشتم.

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    خیال

پيش فرض

پارسال هم ما همه چيز را جمع و جور مى كرديم

استيلى: قطبى با ظاهرش مردم را گول زده

ايران ورزشى- درگيرى اخير قطبى با خبرنگاران، بهترين فرصت براى حميد استيلى بود تا حرف هاى ناگفته اش درباره سرمربى پرسپوليس را به زبان بياورد. البته اين مساله چندان دور از انتظار هم به نظر نمى رسيد. همكارى استيلى و قطبى در فصل گذشته پر بود از اختلاف و درگيرى و در نهايت همين مساله جدايى استيلى از كادر فنى پرسپوليس را رقم زد. استيلى هم اگرچه جسته و گريخته حرف هايى را عليه قطبى به زبان مى آورد اما بعد از جدايى از پرسپوليس سكوت اختيار كرد تا شايد تقصيرى بر گردنش نيفتد اما حالا و با اتفاقاتى كه در اين چند روزه رخ داده و جو فوتبال ايران عليه قطبى است، حميد استيلى هم تصميم به مصاحبه كردن گرفته و براى مطرح كردن حرف هايى كه به اجبار آنها را در دل نگه داشته بود، فرصت را غنيمت دانسته. استيلى در مصاحبه با ايلنا درباره توهين افشين قطبى به خبرنگاران و درگيرى اخير اينچنين مى گويد: «فصل گذشته حرف هاى بدترى را هم از سوى قطبى شاهد بوديم اما سعى مى كرديم به نوعى آن را جمع و جور كنيم تا به شخصيت پرسپوليس آسيبى نرسد.
    البته در مرام ما نيست كه بعد از جدايى از يك مجموعه آن هم پرسپوليس پشت سر مجموعه خود حرفى بزنيم و تا به امروز هم من سكوت كرده ام اما اينجا يك بحث ديگرى مطرح شده و آن هم اهانت به خبرنگاران زحمت كش است كه اميدوارم دروغ باشد.
    فصل گذشته مشكلات اين چنينى زيادترى داشتيم اما آقاى كاشانى يك نفر را مامور كرده بود تا همه جا مراقب حرفهاى قطبى باشد و اگر در جايى يك حرفى زد كه متناسب با فرهنگ ايرانى اسلامى ما نبود سريعا آن را با تدبيرى خاص درست مى كرديم.
    مردم ما مردمى بسيار خونگرم و مهربان هستند ولى بعضى اوقات تحت تأثير ظاهر برخى افراد قرار مى گيرند در حاليكه اصل قضيه چيز ديگرى است .به طور مثال اين آقا فصل گذشته و هر زمان كه پرسپوليس به مشكلى بر مى خورد به گونه اى مظلوم نمايى و رفتار مى كرد كه انگار استيلى نمى گذارد و يا نمى خواهد پرسپوليس موفق شود. او در حالى خود را يك پرسپوليسى دو آتشه معرفى مى كرد كه تازه چند سالى است پرسپوليس را مى شناسد در حاليكه گوشت و پوست حميد استيلى و افرادى مثل من با پرسپوليس عجين شده.
    من اميدوارم اين حرفها و اين حركات او به پرسپوليس آسيبى نرساند اما تا جايى كه من شناخت دارم او همه چيز را فداى منافع شخصى خود مى كند. قطبى فصل گذشته و در جلسات خصوصى با برخى از بازيكنان مسائلى را مطرح مى كرد كه من به عنوان مربى خجالت مى كشيدم ولى تا آخر فصل خون دل خوردم. او خود را مديون كاشانى مى دانست و مى گفت كه در ايران فقط با كاشانى كار مى كنم اما ديديد كه خيلى زود كاشانى را فراموش كرد و البته در كار حرفه اى من اين مسائل را درك مى كنم ولى منظورم به نيت آدم ها وظاهر و باطن آنها است كه با هم يكسان نيست.»

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به بروبکس پرسپولیسی
    به امید یه بازی خوب چذاب دیدنی و پر گل والبته باگلزنی جادوگر و این برزیلیه دیکارمو (اگر بازی کنه )
    ما هم همچنین
    بعید میدونم بازی بکنه
    سر itc هنوز گیره

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    خیال

پيش فرض

پرسپوليس

تساوى پرسپوليس و استقلال در دربى هاى مهرماه

ايران ورزشى- دهمين دربى پايتخت در ماه مهر، جمعه هفته آينده برگزار مى شود. تا امروز دو تيم پرسپوليس و استقلال ۹ بار در مهرماه به مصاف هم رفته اند كه سهم هر كدام ۳ پيروزى بوده و ۳ بازى آنها هم با نتيجه تساوى به پايان رسيده است. بايد ديد در روز جمعه هفته آينده كدام تيم آمار پيروزى هايش را افزايش مى دهد و شايد هم مساوى ها رشد كنند.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پارسال هم ما همه چيز را جمع و جور مى كرديم

استيلى: قطبى با ظاهرش مردم را گول زده

خوبه
    استیلی هم دوباره شروع کرد.
    فکر کنم هنوز مایه باشه ازینکه سرمربی گری رو از دست داد
    چطور بود که اظهار آمادگی هم کرده بود که این فصل بازم دستیار قطبی باشه(بعد از قهرمانی)حالا دوباره....

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نورى: هميشه پرسپوليس را بردم
    ايران ورزشى- مهدى نورى هافبك پگاه عقيده دارد تيمش شايستگى آن را دارد كه در ديدار امروز به پيروزى مقابل پرسپوليس برسد. مهدى نورى مى گويد: شرايط مساعدى داريم و پرسپوليس را به خوبى مى شناسيم. يك بازى سخت پيش روى ماست. پرسپوليس بازيكنان با تجربه و بزرگى در اختيار دارد كه چند سال است كنار هم بازى مى كنند . از همه مهمتر مورد حمايت هواداران خود هستند. هافبك پگاه تصريح مى كند: ما براى كسب امتياز به ميدان مى رويم و براى رسيدن به اين مهم فرقى نمى كند چه تيمى روبه روى ما است چرا كه با پتانسيلى كه داريم، قابليت شكست پرسپوليس در ما وجود دارد. نورى در پاسخ به اين سؤال كه آيا تدافعى بازى مى كنيد توضيح مى دهد: به هرحال بازى تدافعى كامل جلوى پرسپوليس خطرناك تر از بازى هجومى است ولى طبيعى است وقتى تحت فشار قرار بگيريم عقب نشينى خواهيم كرد تا گل نخوريم. مشكلى كه در تيم ما وجود دارد اين است كه به سختى گل مى زنيم ولى به راحتى دروازه ما باز مى شود با اين اوصاف بازى با پرسپوليس انگيزه و حساسيت خود را دارد.
    هافبك پگاه به غيبت آلوز اشاره مى كند: آلوز بازيكن بزرگ و تأثيرگذار تيم پگاه است كه وجود او در مسابقه مى توانست به ما كمك كند ولى جايگزين ها چيزى از وى كم ندارند.
    نورى در پايان در پاسخ به اين سؤال كه براى مهار على كريمى چه برنامه اى داريد مى گويد: از شرايط بدنى و آمادگى وى بى اطلاعيم ولى او بازيكن بزرگ و تكنيكى محسوب مى شود كه براى هرتيمى نعمت است. با اين اوصاف در بيشتر مواقع كه من با هر تيمى مقابل پرسپوليس قرار گرفته ام، پيروز
    شده ايم.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

امید واریم این بازی مساوی نشه

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پرسپوليس، اسير مهاجم

ايران ورزشى - پرسپوليس به اندازه كافى مهاجم دارد اما آنقدر بدشانس هست كه حتى براى بازى دادن به آنها هم به دردسر بيفتد. در واقع فورواردهاى پرسپوليس هيچكدام شرايط حضور در ديدار امروز را ندارند. پائولو دى كارمو كه قطبى خيلى دلش مى خواست او را در ديدار امروز برابر پگاه به ميدان بفرستد هنوز با مشكلى به نام Itc دست به گريبان است و طبق قانون اجازه ندارد براى پرسپوليس به ميدان برود. عليرضا نيكبخت هم به خاطر ۳ اخطاره بودن هيچ شانسى براى حضور در اين بازى ندارد. از طرف ديگر ابراهيم توره كه چندى قبل از ناحيه زانو آسيب ديده بود تنها دو روز با پرسپوليس تمرين كرده و از لحاظ بدنى شرايط چندان خوبى ندارد. اما شايد قطبى كه حسابى دستش بسته شده چاره اى جز به ميدان فرستادن اين مهاجم سنگالى نداشته باشد.
    البته پرسپوليسى ها على كريمى را هم دارند. بازيكنى كه مى گويند آمادگى بالايش، مربيان پرسپوليس را به وجد آورده، اما بعيد به نظر مى رسد كه قطبى او را در نوك خط حمله و به عنوان تك مهاجم به كار بگيرد. به احتمال فراوان توره با همين شرايط نه چندان راضى كننده اش مهاجم نوك پرسپوليس در ديدار امشب خواهد بود و على كريمى هم با توجه به توانايى هايش در كنار پتروويچ پشت سر توره بازى خواهد كرد.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

امید واریم این بازی مساوی نشه
    مسلما پگاه برای بستن بازی و مساوی میاد
    و اینجاست که دریبلای کریمی میتونه به دادمون برسه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •