تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما قدرت ps3 ر چه حدي است

راي دهنده
1216. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالي

740 60.86%
  • خوب

273 22.45%
  • متوسط

84 6.91%
  • بد

16 1.32%
  • بسيار ضعيف

103 8.47%
صفحه 637 از 1219 اولاول ... 1375375876276336346356366376386396406416476877371137 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,361 به 6,370 از 12190

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Play Station 3

آخر فروم باز J A V I D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    محل زندگی قلب تپنده ایران تهران

پيش فرض

پس من خواستم ps3 بگیرم حواسم باشه از روش کاستل فریمور cfw ه ک شده باشه نه از روش دانگل ممنونم از همه

می خواستم بدونم برای اجرای بازی ها آیا به یک دیسک اورجینال نیاز دارم یا نه؟؟؟؟؟
    واسه بعضی بازیا مثل Mass Effect 2 دیسک اوریجینال لازم دارید ! روش -- هم سلیقه ای هست نمی شه گفت چیزی رفته تو پاچتون ! در هر دو روش بازی ها به یک نسبت اجرا می شن و فرقی با هم ندارن ! فقط استفاده از دانگل یکم دنگ و فنگ داره همین!

در ضمن دانگل جدیدی اومده که البته من هنوز تو بازار ایران ندیدم! که مثل گیم شارک عمل می کنه و همچنین قابلیت اجرای بازی های پلی استیشن یک به صورت iso از روی هارد و همچنین اجرای بازی های PSP Mini رو داره !

یک نمونه از این دانگل ها :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. 3 کاربر از J A V I D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه pouya_1631's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    PC و دیگر هیچ

پيش فرض

سلام
    من میخوام یک کنسول بگیرم . بین Xbox360 و PS3 موندم . یکی راهنمایی کنه کدوم بهتره ؟ تو قسمت Xbox باز ها همشون میگفتند Xbox . اما میگن PS3 هم خوبه !؟!؟
    میشه بگید چند مدل PS3 داریم ؟
    قیمتهاشم بزنید ؟
    اگه حالشا داشتید یه توضیح بدید کدومش بهتره چرا ؟
    میگن PS3 به طور کلی ه ک شده درسته ؟

پروفشنال sony_W810i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

واسه بعضی بازیا مثل Mass Effect 2 دیسک اوریجینال لازم دارید ! روش -- هم سلیقه ای هست نمی شه گفت چیزی رفته تو پاچتون ! در هر دو روش بازی ها به یک نسبت اجرا می شن و فرقی با هم ندارن ! فقط استفاده از دانگل یکم دنگ و فنگ داره همین!

در ضمن دانگل جدیدی اومده که البته من هنوز تو بازار ایران ندیدم! که مثل گیم شارک عمل می کنه و همچنین قابلیت اجرای بازی های پلی استیشن یک به صورت iso از روی هارد و همچنین اجرای بازی های PSP Mini رو داره !

یک نمونه از این دانگل ها :
    کد:
    والا دانگل هیچ مزیتی نداره نسبت به CFW. تازه کلی هم پولش هست. مثلاً با دانگل و بدون CFW چجوری میخواین از PSN استفاده کنید رو 3.41؟ فعلاً که با CFW هم نمیشه ولی قبلاً که روشهایی اومده بود همه با CFW بودن. و ازین به بعد هم همین هست دوست من.

این دانگلهای جدید دستگاه رو ه ک نمیکنه و نمیتونه جایگزین اون دانگ قدیمی ها باشه. روی دستگاهی که ه ک شده باشه با CFW با این دانگل میتونید تو بازی ها از کد تقلب استفاده کنید. یک دانگل دیگه هست به اسم Cobra که اونم هنوز تولید نشده و میشه باهاش Hard NTFS رو تو XMB ساپورت کرد.

اساتید بهتر میدونن ولی فکر کنم دیگه نمیخواد.
    البته فکر کنم واسه آنلاین بازی کردن لازم داشته باشه!

یه سوالی داشتم!
    اگه کپی خور کنیم دستگاه رو،واسه دستگاه ضرر داره!
    یه جا خوندم که فنش بیشتر از حالت عادی کار میکنه!

یکی از دوستان تست کرده و میگه همچین اتفاقی میفته ولی من به مشکلی بر نخوردم تا حالا.

پس من خواستم ps3 بگیرم حواسم باشه از روش کاستم فریمور cfw ه ک شده باشه نه از روش دانگل ممنونم از همه

می خواستم بدونم برای اجرای بازی ها آیا به یک دیسک اورجینال نیاز دارم یا نه؟؟؟؟؟
    حتماً یک دیسک بازی اصل باید داشته باشید به هر حال. بعضی از بازی ها بدون دیسک اجرا نمیشن. مثل LittleBigPlanet2

یدونه دسته دومشو بگیر دوروبر 15. هر بازی بود بود فقط باید اصل باشه.

سلام
    من میخوام یک کنسول بگیرم . بین Xbox360 و PS3 موندم . یکی راهنمایی کنه کدوم بهتره ؟ تو قسمت Xbox باز ها همشون میگفتند Xbox . اما میگن PS3 هم خوبه !؟!؟
    قیمتهاشم بزنید ؟
    راستش کاملاً سلیقه ای هست. هیچ کدوم برتری کامل ندارن نسبت به هم. ولی اگه میخوای Xbox بگیری حیف اگه پول بدی مدل FAT بگیری دوباره. Slim خیلی بهتر هست و Wireless N هم داره . ولی هنوز کپی خور نشده و این یک مشکل محسوب میشه. هارد Xbox هم قابل تعویض با هارد معمولی نیست ولی PS3 میشه هاردش رو با هارد Laptop جایگزین کرد. و حتی اگه کپی خورش بیاد بازم با دیسک بازی اجرا میشه ولی تو PS3 از تو هارد مستقیم اجرا میشه.

از نظر بازی های انحصاری Xbox خیلی از PS3 عقب تر هست و بازی های PS3 جذابیت بیشتری داره. به همین نسبت تو بازی های Multi که واسه هر دوشون هست تو نسخه xbox بازی بهتر و روان تر اجرا میشه. مثال بارز ==>Assassins Creed

دیگه تصمیم با خودت.

مثل Xbox دو مدل FAT و Slim داره که FAT چون خیلی وقت هست که دیگه تولید نمیشه نوش پیدا نمیشه. Slim به دلایل مختلف بهتر هست.
    Slim 250g حدود 410
    320g حدود 430

ه ک به طور کامل که نداریم کلاً. ه کر ها هر کاری کنن سونی میتونه Patch کنه ولی راحت هست استفاده از این روش ه ک و مشکلی نیست فعلا توش. البته فعلاً به هیج وجه نمیتونید با PS3 که ه ک شده Online بازی کنید .
    Last edited by sony_W810i; 02-04-2011 at 11:47.

5. 3 کاربر از sony_W810i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

لینکی که آوزش داده باشه داری؟چون من هیچکدوم از اینایی که شما گفتید رو نمیشناسم!باید سخت افزار خاضی رو تهیه کنم؟با لپ تاب نمیشه!؟
    مدلی که اینجا رایج هست همون کارت های External Capture با کیفیت های HD و SD هستن که شما خب نسبت به استفادت میتونه هرکدوم رو تهیه کنی.

تو این تاپیک توضیح دادم :

کد:
    سلام
    قیمتهاشم بزنید ؟
    فعلا خریدن PS3 به صرفه تره چون هنوز درایو Xbox360 ه ک نشده و دردسر های تازه ای هم داره روسرش خراب میشه.

7. 2 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه pouya_1631's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    PC و دیگر هیچ

پيش فرض

ه ک به طور کامل که نداریم کلاً. ه کر ها هر کاری کنن سونی میتونه Patch کنه ولی راحت هست استفاده از این روش ه ک و مشکلی نیست فعلا توش. البته فعلاً به هیج وجه نمیتونید با PS3 که ه ک شده Online بازی کنید .
    من اصلا قصد آنلاین بازی کردن ندارم . راستی یه مدل شما گفتید -- نشده بهتره من صبر کنم تا -- شه یا برم slim که -- شده را بخرم ؟؟؟من تو تیر ماه میخوام بخرم !

---------- Post added at 01:30 PM ---------- Previous post was at 01:28 PM ----------

Wireless N چیه که اسلیم داره ؟ به چه دردی میخوره ؟

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

من اصلا قصد آنلاین بازی کردن ندارم . راستی یه مدل شما گفتید -- نشده بهتره من صبر کنم تا -- شه یا برم slim که -- شده را بخرم ؟؟؟من تو تیر ماه میخوام بخرم !

---------- Post added at 01:30 PM ---------- Previous post was at 01:28 PM ----------

ما انواع مختلف Wireless داریم که فرقشون تو میزان مصرف انرژی و (Boardband(Wideband و میدان کاری است.

که مدل های a/b/g/n به ترتیب از چپ به راست Release شدن.

به این درد میخوره که شما برای وصل شدن به NET و LIVE دیگه نیازی به سیم کشی به Modem یا Router نداری و میتونی دستگاه رو توسط هر مودم وایرلسی Share کنی.
    Last edited by SamGun; 02-04-2011 at 13:23.

10. 2 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز منظورت Xbox هست یا PS3?
    هر دو تا هم مدل FAT دارند و هم مدل Slim
    Xbox مدل FAT -- شده هست ولی Slim هنوز ه ک نشده و مدل FAT کارت Wireless نداره و باید اگه بخوای جدا تهیه کنی ( حدود 120 تومن قیمتش هست ) ولی مدل Slim Xbox کارت Wireless با جدیدترین استاندارد که همون 802.11n هست رو داخلش داره.

PS3 هم FAT و هم Slim ه ک شده هست و هر دوتا هم کارت Wireless دارند ولی چون FAT نو پیدا نمیشه و سخت افزار قدیمی تری داره Slim پیشنهاد میشه.

همونطور که دوستمون گفتن Wireless به این درد میخوره که اگه خواستی با کنسولت به Internet وصل بشی با کنسول رو به دلایل مختلف به PC وصل بکنی میای به جای کابل کشی به صورت بی سیم این کار رو انجام میدی.

کارت وایرلس PS3 فقط 802.11 b/g رو ساپورت میکنه ولی کارت وایرلس XboxSlim 802.11 b/g/n رو ساپورت میکنه. n نسبت به b و g برد بالاتری داره و سرعت پهنای باند بسیار بالاتری هم داره.
    Last edited by sony_W810i; 02-04-2011 at 13:52.

12. 3 کاربر از sony_W810i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

14

از همه به خاطر راهنمایی هاشون ممنونم..
    یه سوال دیگه داشتم .من خودم نمی خوام هکش کنم .
    من فردا می خوام برم ps3 بگیرم می خوام بدونم به اون طرف چی بگم و بگم چه طوری هکش کن . لطفا یه قیمت حدودی هم به من بدین تا نره تو پاچم . ؟؟؟
    ps3 320GB , ps3 250GB,ps3 160 GB, ps3 120GB?
    من یه هارد اکسترنال 640GB دارم ولی می ترسم یه سری از بازی ها رو هارد اکسترنال اجرا نشه مثل گار آف وار به خاطر همین می خوام یه حافظه بالاتر بگیرم ؟؟
    یه سوال دیگه هم داشتم اصلا خریدن یک دسته اضافی برای ps3 کاربرد داره غیر از این که بایکی می خوای بشینی فوتبال بازی کنی . می خواستم ببینم دسته ps3 مارکش باید چی باشه یعنی پشتش چی باید نوشته باشه یکی میگه باید sixesix باشه یکی میگه ww یه راهنمایی در این زمینه می خوام ؟؟؟کدومش اصله؟؟؟

از همه ی دوستان به خاطر کمک هاشون ممنونم
    Last edited by hamed-akbarie; 02-04-2011 at 14:27.

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

از همه به خاطر راهنمایی هاشون ممنونم..
    یه سوال دیگه داشتم .من خودم نمی خوام هکش کنم .
    من فردا می خوام برم ps3 بگیرم می خوام بدونم به اون طرف چی بگم و بگم چه طوری هکش کن . لطفا یه قیمت حدودی هم به من بدین تا نره تو پاچم . ؟؟؟
    ps3 320GB , ps3 250GB,ps3 160 GB, ps3 120GB?
    من یه هارد اکسترنال 640GB دارم ولی می ترسم یه سری از بازی ها رو هارد اکسترنال اجرا نشه مثل گار آف وار به خاطر همین می خوام یه حافظه بالاتر بگیرم ؟؟
    یه سوال دیگه هم داشتم اصلا خریدن یک دسته اضافی برای ps3 کاربرد داره غیر از این که بایکی می خوای بشینی فوتبال بازی کنی . می خواستم ببینم دسته ps3 مارکش باید چی باشه یعنی پشتش چی باید نوشته باشه یکی میگه باید sixesix باشه یکی میگه ww یه راهنمایی در این زمینه می خوام ؟؟؟کدومش اصله؟؟؟

از همه ی دوستان به خاطر کمک هاشون ممنونم
    بگو برات با Kmeaw CFW هکش کنه. و multiman 1.16.11 نصب کنه. lv2 patcher v9 هم نصب کنه.
    250گیگ 410
    320گیگ 440
    همیشه فضای بالاتر بهتر هست ولی این الان دفعه سوم هیت دارم بهت میگم گوش نمی کنی. با برنامه Iris manager میتونی همه بازی هارو از رو هارد external اجرا کنی. فقط فایل های بالای 4 گیگ بازیرو خودش میریزه تو هارد PS3.

دسته اگه تقلبی باشه کلاً فکر کنم تو فیرم ویر جدید کار نمیکنه. اگه اصل باشه فقط کار میکنه کلاً. یک مدل بیشتر نداره که همین SIXAXIS هست. حدود 60 قیمت داره.

ولی شدیداً پیشنهاد میشه خودت هکش کنی و یاد بگیری تا اگه به یک مشکل برخوردی دست نگیری کنسول رو دوباره ببری بدی بیرون. بابا بخدا کاری نداره. کلی هم پول می گیرن ازت

15. 4 کاربر از sony_W810i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

1

الان دفعه سوم هیت دارم بهت میگم گوش نمی کنی. با برنامه Iris manager میتونی همه بازی هارو از رو هارد external اجرا کنی. فقط فایل های بالای 4 گیگ بازیرو خودش میریزه تو هارد PS3.

میدونم ولی این کار طول می کشه ، آ خه بازی های ps3 حجمش 5 الی 6 گیگ نیست که، بلو ری هست یعنی بالا 20 گیگ هست طول می کشه بریزه تو هاردش، یعنی زمان بر ،به طرف میگم با همون روش کاستل فریمور هکش کنه که دیگه احتیاج نباشه بازی ها رو share کنم تو هاردش .

بازم به خاطر راهنمایی هات تشکر می کنم .

حالا شما اجازه بده بار اول رو بدم بیرون هکش کنن . بعدم خودم دست به کار می شم .

راستی این لینک ه ک رو می شه برا من بزاری یه نگاه بهش بکنم.
    Last edited by hamed-akbarie; 02-04-2011 at 15:43.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •