تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 636 از 754 اولاول ... 136536586626632633634635636637638639640646686736 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,351 به 6,360 از 7539

نام تاپيک: بحث و بررسی نویز خط (پست اول مطالعه شود)

پروفشنال zadis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سرعت اپلود شما خوبه؟؟!! برین تست سرعت بگیرین بیارین اینجا
    آپلود زیاد کاری ندارم باهاش ولی دانلودم سرعت اومده پایین نمیدونم چرا

آخر فروم باز hamid3369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    ایلام

پيش فرض

آپلود زیاد کاری ندارم باهاش ولی دانلودم سرعت اومده پایین نمیدونم چرا
    خب شما به سر خط دسترسی دارین که؟؟ برین از اونجا چک کنین اگر مشکل حل شد سیم کشی رو چک کنین و اگر نه زیز سر اپراتور میباشد

3. این کاربر از hamid3369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

تمام مشکلات خط و نویز زیر سر مخابرات هست.
    وقتی میری امور مشترکین تقصیرها رو میندازن گردن مشترک
    من سیم مستقیم کشیدم خیلی فرق نکرد.
    وقتی سیم کشی خراب باشه کاری از دست مشترک بر نمیاد
    مخابرات هم که مسئولیتی جز پول گرفتن نداره.
    فاصله من از مرکز مخابراتی 1500 متر هست ولی بازم نمیتونم 16 مگ بگیرم.

اشتراکم تموم بشه دیگه تمدید نمی کنم.

تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    ایلام

پيش فرض

تمام مشکلات خط و نویز زیر سر مخابرات هست.
    وقتی میری امور مشترکین تقصیرها رو میندازن گردن مشترک
    من سیم مستقیم کشیدم خیلی فرق نکرد.
    وقتی سیم کشی خراب باشه کاری از دست مشترک بر نمیاد
    مخابرات هم که مسئولیتی جز پول گرفتن نداره.
    فاصله من از مرکز مخابراتی 1500 متر هست ولی بازم نمیتونم 16 مگ بگیرم.

اشتراکم تموم بشه دیگه تمدید نمی کنم.
    دوست عزیز شرکت مخابرات مناقصه برگزار میکنه و یک عده به عنوان پیمانکار تو مخابرات کار میکنن وقتی میری mdf اونایی که دارن قفسه کابل رو چک میکنن با دستگاه ها اونا بیشترشون هنرستانی بودن و فقط عملی یاد گرفتن به غیر از رییس شبکه کابل رییس اتاق تلفن مباقی سواد ندارن نمیفهمن db snr up stream down stream چیه فاصله از مرکز بهتون میخنندن اونا فقط تعویض و اضافه ها ی قفسه هارو انجام میدن نرین mdf این بحثارو بکنین باور کنین بیشتر مهندسین هم snr رو نمیدونن چیه پیمانکار شبکه کابل فقط اجرائیات نصب رو انجام میدن اینچیزارو نمیفهمن فقط میگن تلفن بوق میخوره تمام بریم .....توی آمریکا یا ژاپن روستاها کلبه های جنگلی هم فیبر نوری دارن مگر در موارد خیلی نادر کابل مسی وجود داره اون هم وقتی مشکلی پی میاد میاین کل مفصل رو عوض میکنن و مفصل فیبر روی مسی میندازن

6. 2 کاربر از hamid3369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    ایلام

پيش فرض

[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]یک نوع مفصل فویلی جهت کاهش نویز ابتدا سر سیم هارا چسب زده و سپس مثل تصویر انجام دهید
    Last edited by hamid3369; 29-10-2018 at 10:41.

8. 2 کاربر از hamid3369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام روز بخیر، من پارسال نت 512 کیلوبیت نامحدود مخابرات رو داشتم و SNR من 40 بود بعد که این طرح جدید اومد رفتم 16 مگابیت گرفتم از اون موقع در طول روز چند بار پرش لینک میگیرم یا دراپ میشم و دوباره وصل میشه
    SNR دانلود من در حال حاظر 10.4 و آپلود من 8.5 ( روی مودم دی لینک ) روی تی پی لینک هم دانلود 15 الی 18 و آپلود 10 دیسیبل و در هر دو مودم بازم هم دراپ میشم

برای تست من رفتم توو گیم و وقتی فهمیدم داره دراپ میشه سریع رفتم از کانفیگ مودم عکس گرفتم و دیدم Downstream من از 10.4 اومده روی 1.7

آیا دلیل خاصی داره که یوهو اینقدر SNR دانلود من میاد پایین یا از سمت مخابراته ؟

زمانی که عادیه

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

==============

زمانی که میخواد دراپ شه

10. این کاربر از alimcc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز shaahani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام روز بخیر، من پارسال نت 512 کیلوبیت نامحدود مخابرات رو داشتم و SNR من 40 بود بعد که این طرح جدید اومد رفتم 16 مگابیت گرفتم از اون موقع در طول روز چند بار پرش لینک میگیرم یا دراپ میشم و دوباره وصل میشه

سرعت خط با SNR رابطه معکوس داره ، وقتی سرعت خط زیاد بشه SNR کم میشه ، اگه مقدارش از 10 کمتر بشه احتمال دیسکانکت شدن زیاد میشه .

ممکنه سیم کشی منزل و یا دستگاه تلفن روی خط شما نویز بندازه ؛ باید مودمتون رو مستقیم بدون هیچ اتصال اضافه ای به سیم ورودی به منزل متصل کنید.
    بعد از این اگر همچنان SNR شما تغییر نکرد ، باید این موضوع رو به پشتیبانی گزارش کنید و بگین که خط شما کشش این سرعت رو نداره .
    از پشتیبانی بخواهید سرعت آپلود رو به کمتر از 750 کیلوبیت در ثانیه تغییر دهد و سرعت دانلود رو روی 8مگابیت یا حداکثر 12 مگابیت قرار بدهد.

12. این کاربر از shaahani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    ایلام

پيش فرض

SNR دانلود من در حال حاظر 10.4 و آپلود من 8.5 ( روی مودم دی لینک ) روی تی پی لینک هم دانلود 15 الی 18 و آپلود 10 دیسیبل و در هر دو مودم بازم هم دراپ میشم

برای تست من رفتم توو گیم و وقتی فهمیدم داره دراپ میشه سریع رفتم از کانفیگ مودم عکس گرفتم و دیدم Downstream من از 10.4 اومده روی 1.7

زمانی که عادیه

==============

زمانی که میخواد دراپ شه

این قضیه غیر طبیعی هستش خط شما ظاهرا توان این سرعت رو نداره از سرخط هم دقیقا اینفرمه ..پس اگر قطعی ندارید استفاده کنید در غیر اینصورت کاهش بدید سرعت رو تا بهبود پیدا کنه اگر بازم بد بود بایستی از اتاق تلفن چک بشه

14. این کاربر از hamid3369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز shaahani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

من فکر میکنم تلفن روی خطشون هست ، بر میدارن و صحبت میکنن
    یا اسپلیترشون خرابه که وقتی مصرف زیاد میشه SNR میفته ، یا اینکه سیم کشی داخل منزل و درب حیاط مشکل داره و وقتی هوا بارونی میشه SNR شون کم میشه .

در حالت نرمال SNR تقریبا همیشه باید ثابت باشه و بی علت نمیشه کم بشه .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سرعت خط با SNR رابطه معکوس داره ، وقتی سرعت خط زیاد بشه SNR کم میشه ، اگه مقدارش از 10 کمتر بشه احتمال دیسکانکت شدن زیاد میشه .

ممکنه سیم کشی منزل و یا دستگاه تلفن روی خط شما نویز بندازه ؛ باید مودمتون رو مستقیم بدون هیچ اتصال اضافه ای به سیم ورودی به منزل متصل کنید.
    بعد از این اگر همچنان SNR شما تغییر نکرد ، باید این موضوع رو به پشتیبانی گزارش کنید و بگین که خط شما کشش این سرعت رو نداره .
    از پشتیبانی بخواهید سرعت آپلود رو به کمتر از 750 کیلوبیت در ثانیه تغییر دهد و سرعت دانلود رو روی 8مگابیت یا حداکثر 12 مگابیت قرار بدهد.
    من این موضوع رو با ۲۰۲۰ مطرح کردم اونا ارجاع دادن به بخش فنی و بخش فنی به من گفت تا snr 7 فیکسه و شما ۱۰ میگیری مناسبه
    مودم با تلفن به یه اسپلیتر وصله و وقتی زنگ میخوره snr تغییر نمیکنه و بدون تلفن هم مودم رو زدم بازم snr من همینه

این سرویس ۱۶ مگابیت هم بیشتر به خاطر حجمش گرفتم

17. این کاربر از alimcc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •