آپلود زیاد کاری ندارم باهاش ولی دانلودم سرعت اومده پایین نمیدونم چرا
آپلود زیاد کاری ندارم باهاش ولی دانلودم سرعت اومده پایین نمیدونم چرا
خب شما به سر خط دسترسی دارین که؟؟ برین از اونجا چک کنین اگر مشکل حل شد سیم کشی رو چک کنین و اگر نه زیز سر اپراتور میباشد![]()
تمام مشکلات خط و نویز زیر سر مخابرات هست.
وقتی میری امور مشترکین تقصیرها رو میندازن گردن مشترک
من سیم مستقیم کشیدم خیلی فرق نکرد.
وقتی سیم کشی خراب باشه کاری از دست مشترک بر نمیاد
مخابرات هم که مسئولیتی جز پول گرفتن نداره.
فاصله من از مرکز مخابراتی 1500 متر هست ولی بازم نمیتونم 16 مگ بگیرم.
اشتراکم تموم بشه دیگه تمدید نمی کنم.
دوست عزیز شرکت مخابرات مناقصه برگزار میکنه و یک عده به عنوان پیمانکار تو مخابرات کار میکنن وقتی میری mdf اونایی که دارن قفسه کابل رو چک میکنن با دستگاه ها اونا بیشترشون هنرستانی بودن و فقط عملی یاد گرفتن به غیر از رییس شبکه کابل رییس اتاق تلفن مباقی سواد ندارن نمیفهمن db snr up stream down stream چیه فاصله از مرکز بهتون میخنندن اونا فقط تعویض و اضافه ها ی قفسه هارو انجام میدن نرین mdf این بحثارو بکنین باور کنین بیشتر مهندسین هم snr رو نمیدونن چیه پیمانکار شبکه کابل فقط اجرائیات نصب رو انجام میدن اینچیزارو نمیفهمن فقط میگن تلفن بوق میخوره تمام بریم .....توی آمریکا یا ژاپن روستاها کلبه های جنگلی هم فیبر نوری دارن مگر در موارد خیلی نادر کابل مسی وجود داره اون هم وقتی مشکلی پی میاد میاین کل مفصل رو عوض میکنن و مفصل فیبر روی مسی میندازن
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]یک نوع مفصل فویلی جهت کاهش نویز ابتدا سر سیم هارا چسب زده و سپس مثل تصویر انجام دهید
Last edited by hamid3369; 29-10-2018 at 10:41.
سلام روز بخیر، من پارسال نت 512 کیلوبیت نامحدود مخابرات رو داشتم و SNR من 40 بود بعد که این طرح جدید اومد رفتم 16 مگابیت گرفتم از اون موقع در طول روز چند بار پرش لینک میگیرم یا دراپ میشم و دوباره وصل میشه
SNR دانلود من در حال حاظر 10.4 و آپلود من 8.5 ( روی مودم دی لینک ) روی تی پی لینک هم دانلود 15 الی 18 و آپلود 10 دیسیبل و در هر دو مودم بازم هم دراپ میشم
برای تست من رفتم توو گیم و وقتی فهمیدم داره دراپ میشه سریع رفتم از کانفیگ مودم عکس گرفتم و دیدم Downstream من از 10.4 اومده روی 1.7
آیا دلیل خاصی داره که یوهو اینقدر SNR دانلود من میاد پایین یا از سمت مخابراته ؟
زمانی که عادیه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
==============
زمانی که میخواد دراپ شه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت خط با SNR رابطه معکوس داره ، وقتی سرعت خط زیاد بشه SNR کم میشه ، اگه مقدارش از 10 کمتر بشه احتمال دیسکانکت شدن زیاد میشه .
ممکنه سیم کشی منزل و یا دستگاه تلفن روی خط شما نویز بندازه ؛ باید مودمتون رو مستقیم بدون هیچ اتصال اضافه ای به سیم ورودی به منزل متصل کنید.
بعد از این اگر همچنان SNR شما تغییر نکرد ، باید این موضوع رو به پشتیبانی گزارش کنید و بگین که خط شما کشش این سرعت رو نداره .
از پشتیبانی بخواهید سرعت آپلود رو به کمتر از 750 کیلوبیت در ثانیه تغییر دهد و سرعت دانلود رو روی 8مگابیت یا حداکثر 12 مگابیت قرار بدهد.
این قضیه غیر طبیعی هستش خط شما ظاهرا توان این سرعت رو نداره از سرخط هم دقیقا اینفرمه ..پس اگر قطعی ندارید استفاده کنید در غیر اینصورت کاهش بدید سرعت رو تا بهبود پیدا کنه اگر بازم بد بود بایستی از اتاق تلفن چک بشه
من فکر میکنم تلفن روی خطشون هست ، بر میدارن و صحبت میکنن
یا اسپلیترشون خرابه که وقتی مصرف زیاد میشه SNR میفته ، یا اینکه سیم کشی داخل منزل و درب حیاط مشکل داره و وقتی هوا بارونی میشه SNR شون کم میشه .
در حالت نرمال SNR تقریبا همیشه باید ثابت باشه و بی علت نمیشه کم بشه .
من این موضوع رو با ۲۰۲۰ مطرح کردم اونا ارجاع دادن به بخش فنی و بخش فنی به من گفت تا snr 7 فیکسه و شما ۱۰ میگیری مناسبه
مودم با تلفن به یه اسپلیتر وصله و وقتی زنگ میخوره snr تغییر نمیکنه و بدون تلفن هم مودم رو زدم بازم snr من همینه
این سرویس ۱۶ مگابیت هم بیشتر به خاطر حجمش گرفتم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)