تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 636 از 720 اولاول ... 136536586626632633634635636637638639640646686 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,351 به 6,360 از 7197

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

اگه نباشه جاش خالی می مونه MAPNAZ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

"من محصولات سونی رو بکل حذف کردم از چرخه تارگت هام"
    آرش جان چرا؟؟
    من يه ال سي دي سوني چهار - پنج سال پيش خريدم هنوز هم از كيفيت تصوير اون نسبت به بعضي از اين تلويزيون هاي جديد بسيار راضي ترم . سوني كارش حرف نداره
    البته من هم مدتي بود كه به شدت دنبال پلاسماي پاناسونيك بودم بخصوص منتظر آمدن vt60 ولي حالا با اين مشكلات دودل شدم .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

متاسفم...
    این مشکل سوختن برد در این تلوزیون هیچ ربطی به نوسانات برق نداره
    بر اساس یک باور قدیمی ، وقتی چیزی میسوزه میگیم برق ضعیف قوی شده...
    در VT30 چندین برد هست که هر کدام وظیفه ای بر عهده دارند ، از جمله پاور برد(یا supply board) که کارش دقیقا تغذیه برق TV هست، اگه اون میسوخت نشانه مشکل برقی یا نوسانات برق بود.اما مشکل این TV برد SD اون هست که مربوط به اسکن تصاویر میشه...
    من از وقتی دیدم تلوزیون بچه ها داره به صورت سریالی میسوزه به این قضیه شک کردم که نباید از برق باشه، آخه برق همه ما نوسان داره؟ اونم از نقاط مختلف کشور؟! من برق خونه جدیدم رو تست کردم بین 219 تا 222 هست که بسیار عالیه اما با این وجود سوخت...جالبه که تلوزیون یکی از اقوام هم که پلاسمای پاناسونیک سری قدیمی تر هست(فکر کنم V20 باشه) چند روز قبل من سوخت! اونم 480 تومن خرجش شد...
    من محصولات سونی رو بکل حذف کردم از چرخه تارگت هام
    پاناسونیک هم به این جرگه پیوست
    دیشب داشتم به این فکر میکردم که تلوزیونم درست شد بفروشمش یه ال ای دی LG یا سامسونگ بخرم، رفتم قیمت گرفتم زیر 4تومن نبودند، حالا این TV یکبار تعمیر شده منو که 2سال پیش با دلار 1050 حدود 3تومن خریدم رو چند میخرند؟ هیییچییی!
    البته من تلویزیونم مدل VT50 هستش!فعلاً که به مشکلی باهاش برنخوردم و ایشالله نخورم!
    من توی این تلویزیونهای LED توی بازار فقط سونی و شارپ رو می پسندم...با توجه به اینکه خط تولید پلاسماهای پاناسونیک داره حذف میشه به نظرم خریدشون دیگه منطقی نیست...منم خریدم یکم از روی احساس بود...بگذریم از این که واقعاً هیچ LED ای توانایی تولید رنگ مشکی رو با عمق زیاد مثل پلاسماها نداره!در مورد Refresh Rate هم باید بگم یکی از آشنایان تلویزیون سونی قدیمی داره با موتور پردازشی X-Reality، به نظرم تصاویرش از تلویزیون من Smooth تر و نرمتر هستش!در ضمن به نظر میاد که تکنولوژی سه بعدی هم داره به سمت Passive شدن پیش میره!من 7میلیون و خورده ای پول بابت تی وی دادم الان نمیتونم از سه بعدیش خیلی استفاده کنم چون سرم و چشمام درد میگیره!(نمیدونم چرا ولی با عینکهای Active سایر برندها سردرد و چشم درد نمیگیرفتم!شانس نداریم که)
    و در حال حاضر اینها چیزهایی هستن که توی بازار موجودن...
    تلویزیون LED سونی قدیمی من یه سنسور داره روش که وقتی حرکتی جلوش صورت نگیره تصویر پنل خاموش میشه و فقط صدای اسپیکرها میاد!تا وقتی میری جلوش دوباره اتومات تصویرش میاد!من نمیدونم چرا!ولی وجود این سنسور به نظرم توی پلاسماها خیلی ضروریه!به نظر میاد این عیبها بعضاً از روی قصد غرض روی تی وی ها قرار میگیره تا فروش تی وی های نسل بعدشونم تضمین بشه

3. این کاربر از soooti بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

آرش جان چرا؟؟
    من يه ال سي دي سوني چهار - پنج سال پيش خريدم هنوز هم از كيفيت تصوير اون نسبت به بعضي از اين تلويزيون هاي جديد بسيار راضي ترم . سوني كارش حرف نداره
    البته من هم مدتي بود كه به شدت دنبال پلاسماي پاناسونيك بودم بخصوص منتظر آمدن vt60 ولي حالا با اين مشكلات دودل شدم .
    در مورد پلاسماها باید بگم:
    1)تولید حرارت
    2)وجود فن برای خنک کردن سیستم
    3)مصرف بالا
    4)مشکلات سخت افزاری بعضاً عجیب(مثل بردهای VT30)
    رو باید در نظر بگیرید!
    در ضمن سونی سری W900 رو یه نگاهی بندازید بد نیست!

5. این کاربر از soooti بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه arash_a59's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

آرش جان چرا؟؟
    این دید و نظر شخصی من هست: سونی خیلی از محصولاتش دیگه هیچ حرفی برای گفتن نداره و اینجوری نیست که بگی چون سونیه پس خداست، مثلا سینماهای خانگیش، من خریدم و کیفیتش بسیار آشغال هست، منظورم از کیفیت کارکردش نیست کیفیت صدای خروجیش هست که اصلا و ابدا در حد محصولاتی چون پایونیر و حتی فیلیپس نیست.
    در مورد تلوزیون هم شما همون تلوزیون سونی رو در کنار یک محصول مشابه از سامسونگ قرار بده بعد اختلاف تصویرشون رو یادداشت کن(مثلا به سونی میدی 100 به سامسونگ میدی 90) بعد قیمتهاشونم کنار هم بنویس بعد متوجه میشی.
    یه توصیه برادرانه: دور پلاسمارو خط بکش، این رفرش ریت و عمق تصویر مشکی و هزارتا پارامتر دیگه وقتی که تلوزیونت بگه پووووک بسوزه برات دوزار ارزش نداره، الان تلوزیون من توی تعمیرگاست خدا میدونه کی درست میشه زن و بچم هم صبح تا شب نگای درو دیوار میکنند، اگه یه سامسونگ با رفرش ریت پایین تر عمق رنگ مشکی کمتر و هزارتا کوفت پایین تر خریده بودم الان مثل آدم داشتم تلوزیون نگاه میکردم.

البته من تلویزیونم مدل VT50 هستش!فعلاً که به مشکلی باهاش برنخوردم و ایشالله نخورم!
    من توی این تلویزیونهای LED توی بازار فقط سونی و شارپ رو می پسندم...با توجه به اینکه خط تولید پلاسماهای پاناسونیک داره حذف میشه به نظرم خریدشون دیگه منطقی نیست...منم خریدم یکم از روی احساس بود...بگذریم از این که واقعاً هیچ LED ای توانایی تولید رنگ مشکی رو با عمق زیاد مثل پلاسماها نداره!در مورد Refresh Rate هم باید بگم یکی از آشنایان تلویزیون سونی قدیمی داره با موتور پردازشی X-Reality، به نظرم تصاویرش از تلویزیون من Smooth تر و نرمتر هستش!در ضمن به نظر میاد که تکنولوژی سه بعدی هم داره به سمت Passive شدن پیش میره!من 7میلیون و خورده ای پول بابت تی وی دادم الان نمیتونم از سه بعدیش خیلی استفاده کنم چون سرم و چشمام درد میگیره!(نمیدونم چرا ولی با عینکهای Active سایر برندها سردرد و چشم درد نمیگیرفتم!شانس نداریم که)
    و در حال حاضر اینها چیزهایی هستن که توی بازار موجودن...
    تلویزیون LED سونی قدیمی من یه سنسور داره روش که وقتی حرکتی جلوش صورت نگیره تصویر پنل خاموش میشه و فقط صدای اسپیکرها میاد!تا وقتی میری جلوش دوباره اتومات تصویرش میاد!من نمیدونم چرا!ولی وجود این سنسور به نظرم توی پلاسماها خیلی ضروریه!به نظر میاد این عیبها بعضاً از روی قصد غرض روی تی وی ها قرار میگیره تا فروش تی وی های نسل بعدشونم تضمین بشه
    امیدوارم پاناسونیک عقلش رسیده باشه و این مشکل رو در سری شما برطرف کرده باشه چون این مشکل در اکثر تی وی های سری قبل دیده شده در غیر اینصورت خدای نکرده در صورت اتمام گارانتی با توجه به مدل تی وی تون چیزی حدود 1تومن پیاده خواهید شد(تازه اگه قطعش پیدا شه).
    ضمنا شما با 7 تومن میتونستید یه ال ای دی شارپ یا سامسونگ با مشخصه های بسیار عالی(حالا نه در حد Vt50) بخرید و مدتها بی دردسر لذت ببرید.

7. 3 کاربر از arash_a59 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

این دید و نظر شخصی من هست: سونی خیلی از محصولاتش دیگه هیچ حرفی برای گفتن نداره و اینجوری نیست که بگی چون سونیه پس خداست، مثلا سینماهای خانگیش، من خریدم و کیفیتش بسیار آشغال هست، منظورم از کیفیت کارکردش نیست کیفیت صدای خروجیش هست که اصلا و ابدا در حد محصولاتی چون پایونیر و حتی فیلیپس نیست.
    در مورد تلوزیون هم شما همون تلوزیون سونی رو در کنار یک محصول مشابه از سامسونگ قرار بده بعد اختلاف تصویرشون رو یادداشت کن(مثلا به سونی میدی 100 به سامسونگ میدی 90) بعد قیمتهاشونم کنار هم بنویس بعد متوجه میشی.
    یه توصیه برادرانه: دور پلاسمارو خط بکش، این رفرش ریت و عمق تصویر مشکی و هزارتا پارامتر دیگه وقتی که تلوزیونت بگه پووووک بسوزه برات دوزار ارزش نداره، الان تلوزیون من توی تعمیرگاست خدا میدونه کی درست میشه زن و بچم هم صبح تا شب نگای درو دیوار میکنند، اگه یه سامسونگ با رفرش ریت پایین تر عمق رنگ مشکی کمتر و هزارتا کوفت پایین تر خریده بودم الان مثل آدم داشتم تلوزیون نگاه میکردم.

امیدوارم پاناسونیک عقلش رسیده باشه و این مشکل رو در سری شما برطرف کرده باشه چون این مشکل در اکثر تی وی های سری قبل دیده شده در غیر اینصورت خدای نکرده در صورت اتمام گارانتی با توجه به مدل تی وی تون چیزی حدود 1تومن پیاده خواهید شد(تازه اگه قطعش پیدا شه).
    ضمنا شما با 7 تومن میتونستید یه ال ای دی شارپ یا سامسونگ با مشخصه های بسیار عالی(حالا نه در حد Vt50) بخرید و مدتها بی دردسر لذت ببرید.
    البته این درست هست که بعضی ار پنلهای سونی و سامسونگ یکی هست!ولی اگه با تحقیق کسی خرید کنه میبینه مدلهای خوب توی سونی هنوز هم هست...مثل همین سری W900 که گفتم...من خودم این تلویزیون رو دیدم...واقعاً کار سونی در این تلویزیون جای تحسین داره چه از لحاظ تصویر و کیفیت ساخت و چه از لحاظ طراحی!ایم مدل امسال به عنوان بهترین LED سال شناخته شده...قیمتشم حدود 8-8.5 برای مدل 55 اینچشه
    راستش به نظر من مدلهای خوب شارپ توی ایران هنوز وارد نشده و اینکه همشون الان مونتاژ مادیران هستن و یک سری قطعاتی از روشون برداشته میشه!در مورد سامسونگ هم باید بگ نظر شخصیه من اینه که خیلی رنگها رو اشباع و مصنوعی و روشن نشون میده ولی همچین موردی توی سونی دیده نمیشه!من خودم هم علاقه ای ندارم با حرکات سر و کله و دست با تلویزیونم ارتباط برقرار کنم!و اینکه به نظرم هنوز شرکتهای کره ای برای جذب مشتری سراغ شرایط گارانتی و امکانات نرم افزاری و و سخت افزاری سلیقه ای میرن...اما به قول شما اگه تلویزیون بسوزه دیگه این چیزا واست مهم نیست!این حرفتون درسته!در ضمن من به این نتیجه رسیدم که تلویزیونها اونقدر باهم تفاوت محسوسی ندارن که شما بخواین بابتشون 3-4 میلیون یا بیشتر هزینه کنید!به نظرم با این شرایط که گفتم و اوضاع بازار،خرید تلویزون ارزون قیمت تر ولی با اینچ بزرگتر مثلاً 50-55-60-65 منطقی تره تا اینقدر بخوایم وارد جزییات بشیم!چون واقعاً خیلیا این جزییات براشون مهم نیست و درک نمیکنن فرقشون رو!برای مثال یکی از اقوام رفته بود تلویزیون یکی از آشناهاشونو دیده بود که اون ال سی دی 60 اینچ بود میگفت کیفیتش از مال شما بهتره!
    بعداً مشخص شد معیار ایشون اینچ تلویزیون بوده!

9. 6 کاربر از soooti بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

در مورد سونی تا حدی موافقم خیلی از محصولاتش واقعا آشغال شده خصوصا همون سینمای خانگی که فرمودید من خودم چند مدلشو تست کردم و همه مزخرف بودن
    البته شما در مورد تی وی اگه مدل های جدید سونی و سامسونگ رو مقایسه کنی تازه می بینی که قیمت های سونی بهتر هم هست مثلا 46w900 سونی قیمتش 5.5 هست ولی معادل سامسونگ که بشه سری 8 6.300 قیمتشه

در مورد آمار خرابی بالای vt30 هم این هیچ ربطی به پلاسما و ال ای دی بودن نداره این به خاطر کیفیت پایین board های استفاده شده تو vt30 هست اگه بخواهیم آمار خرابی پنل هارو مقایسه کنیم کلا پلاسما ها پنلشون کمتر از پنل های led / lcd خراب میشه خیلی شرکت ها ( به خصوص پاناسونیک که قسمت تلویزیونش این چند ساله فروش خوبی نداشته ) دارن برای اینکه هزینه تولید رو پایین بیارن از برد های نا مرغوب تو محصولات استفاده می کنن ... توی لینک زیر در این مورد توضیح داده :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دوستان عزیز که قصد خرید تی وی دارن شاید بهترین کار این باشه که مدل های جدید که میاد صبر کنن امتحانشونو پس بدن و آمار خرابیشون معلوم بشه بعد بسته به سلیقه و نیازشون از بین پلاسما و led های خوب یکی رو انتخاب کنن .
    Last edited by unepus; 10-09-2013 at 18:22.

11. 5 کاربر از unepus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

در مورد سونی تا حدی موافقم خیلی از محصولاتش واقعا آشغال شده خصوصا همون سینمای خانگی که فرمودید من خودم چند مدلشو تست کردم و همه مزخرف بودن
    البته شما در مورد تی وی اگه مدل های جدید سونی و سامسونگ رو مقایسه کنی تازه می بینی که قیمت های سونی بهتر هم هست مثلا 46w900 سونی قیمتش 5.5 هست ولی معادل سامسونگ که بشه سری 8 6.300 قیمتشه

در مورد آمار خرابی بالای vt30 هم این هیچ ربطی به پلاسما و ال ای دی بودن نداره این به خاطر کیفیت پایین board های استفاده شده تو vt30 هست اگه بخواهیم آمار خرابی پنل هارو مقایسه کنیم کلا پلاسما ها پنلشون کمتر از پنل های led / lcd خراب میشه خیلی شرکت ها ( به خصوص پاناسونیک که قسمت تلویزیونش این چند ساله فروش خوبی نداشته ) دارن برای اینکه هزینه تولید رو پایین بیارن از برد های نا مرغوب تو محصولات استفاده می کنن ... توی لینک زیر در این مورد توضیح داده :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دوستان عزیز که قصد خرید تی وی دارن شاید بهترین کار این باشه که مدل های جدید که میاد صبر کنن امتحانشونو پس بدن و آمار خرابیشون معلوم بشه بعد بسته به سلیقه و نیازشون از بین پلاسما و led های خوب یکی رو انتخاب کنن .
    عزیز دل
    بنده اصلا قصد خراب کردن یا تبلیغ منفی کردن ندارم
    فرمودید برد، بنده هم کلی قلم فرسایی کردم راجب همین برد جایی بنده راجب پنل صحبت کردم؟

این برد آشغالی که فرمودید در حال حاضر در کدوم تی وی استفاده شده؟ جواب: پلاسمای پاناسونیک
    آیا تلوزیون های هم نسل این تی وی (چه پلاسما چه ال ای دی چه ال سی دی از برندهای سونی، سامسونگ، ال جی) این مشکل رو دارند که چپ و راست برد بسوزونند؟ جواب: خیر
    آیا لازمه یک تی وی خوب فقط داشتن یک پنل عالی هست؟ جواب: خیر می بایست تمامی قطعات از جمله برد دارای کیفیت بالا باشه
    آیا هزینه تعویض برد 600 تا 1 تومنی با توجه به گارانتی بسیار محدود(1ساله) این تی وی کمر شکن نیست؟ جواب : بله
    ایا داشتن یک تلوزیون با کیفیت پنل و تصویر فوق العاده اما عمر مفید 2سال به صرفه تره یا یک تلوزیون عادی و نسبتا خوب با عمر بیشتر؟ جواب: گزینه دوم
    نتیجه گیری(از دید بنده): با توجه به تکرار این مشکل در چند سری از پلاسماهای پاناسونیک، از دید من پلاسمای پاناسونیک غیر قابل اعتماده.

13. 2 کاربر از arash_a59 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

خوب...
    امروز عصر از تعمیرگاه باهام تماس گرفتند گفتند با فلان شماره تماس بگیر مهندس فلانی تا بهت بگه جریانت چیه!
    تماس گرفتم مهندس...برداشت و معرفی کردم خودم رو گفت دوست عزیز برد SD دستگاه شما سوخته و امکان تعمیرش اینجا برای ما نیست و میفرستیم تهران، هزینش هم حدود 600 میشه، بفرستیم؟
    گفتم چرا اینجوری شده؟ گفت این یه مشکل عمده در سری Vt30 , Ut30 و گاها st30 هست و همشون اینجوری میشن
    گفتم خوب علت؟ گفت از کنتراست بالاست، وقتی دستگاهت رو روی کنتراست بالا میذاری، برد ساخته شده برای اون در این مدلها کشش ندارند و بعد از مدتی میسوزه! کنتراست رو بیشتر از 80 نذار(من همیشه کنتراستم 90 تا 95 بود)

گفتم نوسان برق چی میتونه علت باشه؟ گفت بندرت!
    خوبکه یه استبلایزر 200 تومنی نخریدم، با وجود استابلایزر سوختنش شدیدا روی اعصاب میشد...
    حالا از دوستان اهل فن کسی هست بتونه صحت حرفهای ایشون رو تایید کنه؟

پاورقی: قبل از این تماس صبح با نمایندگی اصلی معرفی شده روی کارتن تماس گرفتم مشکل رو گفتم گفت بیارش، گفتم هزینش؟ گفت بردش سوخته و حداقل 700 خرجشه.

اینم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دستگاه که دارندگان پاناسونیک باید کم کم با این کدها آشنا شند.
    که برای 7بار چراغ چشمک زن نوشته:
    SU-Board / SD-Board

در توضیح وظیفه هر برد نوشته:

SU Board = Scan Out (Upper) - Non serviceable. Must be replaced for service

SD Board = Scan Out (Lower) - Non serviceable. Must be replaced for service

زمانی که تلویزیون من سوخت,اومدم اینجا و علل سوخت رو عنوان کردم.گفتم یکیش هم کنتراسته و بهتره بالای 70 قرار نگیره.از اون موقع به بعد مال من روی 68 بوده همیشه.تصاویر سینمایی هم روی 60.

15. 4 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

زمانی که تلویزیون من سوخت,اومدم اینجا و علل سوخت رو عنوان کردم.گفتم یکیش هم کنتراسته و بهتره بالای 70 قرار نگیره.از اون موقع به بعد مال من روی 68 بوده همیشه.تصاویر سینمایی هم روی 60.
    برادر یک سوالی دارم از شما!من تلویزیونم کنتراستش حد آخرش 60 هست!الان مال شما حد آخرش چنده؟یعنی من باید نسبت بگیرم مثلاً از 40 بیشتر نذارم؟

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

من با کنتراست 90 از کم نور بودن تصویر شاکی بودم
    حالا با 70...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •