یعنی اگه سرویست تموم شه اینترنت قطع نمیشه تا15 روز؟؟؟
یعنی اگه سرویست تموم شه اینترنت قطع نمیشه تا15 روز؟؟؟
هـــــمه ترس مـــن ايـــن اســـت كه بـــعد انــــــتــــخـــابــــات ـــ ؛ نــــت مــــــــثـــل قــــبلـــــش نـــــشـــــه و هــــمـــيــــنـــطـــوري بــــمـــونه ...
از دیروز اینترنتم کلا قطعه
باز نمیدونم چه مرگشون شده
سلام دوستان وضعیتت نت شما هم امروز انقدر افتضاح بوده؟ خیلی داغونه امروز و یه چیز دیگه : دیشب وقتی میخواستم ازین سایت دانلود کنم هر دفعه نت قطع میشد البته چراغ اینترنت مودم روشن بود ولی حتما باید ریستارت میکردم تا نتم دوباره به وضعبت نرمالش برگرده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگه میشه از زیرنویسهای پایین سایت (زیر نویس فصل اول کاری از تیم ترجمه تی وی سنتر) رو دانلود کنید ببینید واسه شما هم همین طوری میشه. سه بار امتحان کردم هر دفعه هم نتم به طور کامل قطع شد.
Last edited by majideblis; 12-06-2013 at 10:43.
داداش من همین تازه امتحان کردم خیلی راحت دان شد.کلا 16 کیلوبایت که. یعنی این حجم رو هم نمیتونی دان کنی؟؟
لینک چپی ماله مدیافایره تا 120 دان داشتم چون 2 تا لینک گذاشتم سرعت مدیافایر اومده پایین.
سلام به همه دوستان! من بالاخره از دست شاتل خلاص شدم و به مخابرات پناه آوردم! (البته واسه وبگردی وایمکس دارم) دوستان بابلی میشه بگین مودمو چطور کانفیگ کنم؟ dns رو چی بذارم؟ vpi و vci مخابرات چنده؟
vpi=8
vci=81
dns هم لازم نیست
دستت طلا! ممنون!
نه داداش نمیدونم چه مرگشه هر وقت میره تو سایت و بخوام دانلود کنم نت قطع میشه. الان که اصلا تو آپارات نیمشه یه فیلم دید داغونه داوغونه نت.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)