تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 636 از 3017 اولاول ... 13653658662663263363463563663763863964064668673611361636 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,351 به 6,360 از 30162

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خوزستان

کاربر فعال آفيس soroosh_cz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

انگار وزیر پشینهادی ارتباطات و فناوری اطلاعات برای کسب رای اعتماد نشسته رو شیر اینترنت... گیت وی ها ترکیدن فقط آذربایجان خوبه

از دوباره مارجین اومد پایین، Downstream همیشه تک رقمی لعنت خدا به مسئول نفهم...

یکساعت قطع و وصل کردم، گیت وی آذربایجان گیرم اومد، بعد از دو دقیقه لینک پرید، دوباره یک ساعت قطع و وصل کردم، می بینم SNR Downstream روی 2 هست... خداکنه قطع نشه...
    فردا دیگه زنگ میزنم ببینم چه مرگشونه.

ویرایش: محمد میخوای مودم بخری؟
    اگر آره، برو پاساژ ولی عصر، طبقه ی اول، کنار دفتر دزایران(اینترنت پرقیمت کم سرعت) یا یکی اونورترش، یه مغازه هست که تجهیزات شبکه میفروشه، نمایندگی ASUS بوده قبلا، چند وقت پیش هم رفته بودم پیشش، گفته بود مودم Aztech فقط به کاربرای مخابرات میفروشن... اگر Aztech گیرت اومد، بخر حتما، خیلی خوبن.
    Last edited by soroosh_cz; 13-08-2013 at 22:37.

2. 3 کاربر از soroosh_cz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز porya_spy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

مدل اون اسوسه چی بود که میخواستی بگیری؟این تی پی لینکه خوبه؟
    بچه های اهواز کسی نمیتونه کار ما رو راه بندازه؟

از یه سروری تست بذار که 4150 کیلومتر فاصله داشته باشه ازت.
    ایمان داداش من که بهت گفتم برات بگیرم پست کنم . من قبلا زنگ زدم گارانتی تهران asus آدرس نمایندگی اهواز ازشون گرفتم . البته قیمت ندارم ولی اگه خواستی فردا میرم قیمت برات سوال میکنم ولی قبلا که قیمت کردم قیمتش با سایت های اینترنت یکی بود ! خواستی بهم خبر بده

آخر فروم باز KING iMAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خوزستان - بندر امام خمینی(سربندر)

پيش فرض

ایمان داداش من که بهت گفتم برات بگیرم پست کنم . من قبلا زنگ زدم گارانتی تهران asus آدرس نمایندگی اهواز ازشون گرفتم . البته قیمت ندارم ولی اگه خواستی فردا میرم قیمت برات سوال میکنم ولی قبلا که قیمت کردم قیمتش با سایت های اینترنت یکی بود ! خواستی بهم خبر بده
    آره حتماً.ممنون میشم اگه واسم یه قیمت بگیری.ترجیحاً زیر 100 تومن باشه
    بپرس ببین چه مدلایی داره.دیگه ریش و قیچی دست خودت.
    انگار وزیر پشینهادی ارتباطات و فناوری اطلاعات برای کسب رای اعتماد نشسته رو شیر اینترنت... گیت وی ها ترکیدن فقط آذربایجان خوبه

از دوباره مارجین اومد پایین، Downstream همیشه تک رقمی لعنت خدا به مسئول نفهم...

یکساعت قطع و وصل کردم، گیت وی آذربایجان گیرم اومد، بعد از دو دقیقه لینک پرید، دوباره یک ساعت قطع و وصل کردم، می بینم SNR Downstream روی 2 هست... خداکنه قطع نشه...
    فردا دیگه زنگ میزنم ببینم چه مرگشونه.

ویرایش: محمد میخوای مودم بخری؟
    اگر آره، برو پاساژ ولی عصر، طبقه ی اول، کنار دفتر دزایران(اینترنت پرقیمت کم سرعت) یا یکی اونورترش، یه مغازه هست که تجهیزات شبکه میفروشه، نمایندگی ASUS بوده قبلا، چند وقت پیش هم رفته بودم پیشش، گفته بود مودم Aztech فقط به کاربرای مخابرات میفروشن... اگر Aztech گیرت اومد، بخر حتما، خیلی خوبن.
    گلم من مودم میخوام.ممد واسه من میخواد بگیره

5. این کاربر از KING iMAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

عیمان

7. این کاربر از alimail3248 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

آره حتماً.ممنون میشم اگه واسم یه قیمت بگیری.ترجیحاً زیر 100 تومن باشه
    بپرس ببین چه مدلایی داره.دیگه ریش و قیچی دست خودت.

گلم من مودم میخوام.ممد واسه من میخواد بگیره
    عه؟ مبارکه رفتی مث محمد مودمو باز کردی، ترکوندیش؟
    Aztech خیلی خوبه... من فقط Asus رو ندیدم، وگرنه از بقیه ی برندها خیلی بهتره.

9. این کاربر از soroosh_cz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت

پيش فرض

باید اعتراف کنم که پینگت عالیه.
    عه؟ مبارکه رفتی مث محمد مودمو باز کردی، ترکوندیش؟
    Aztech خیلی خوبه... من فقط Asus رو ندیدم، وگرنه از بقیه ی برندها خیلی بهتره.
    نه بابا.مودمم سرحاله.منتها یه سیستم اضافه کردم تو خونه،مودم ساده س و تک پورت.

11. این کاربر از KING iMAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

باید اعتراف کنم که پینگت عالیه.

نه بابا.مودمم سرحاله.منتها یه سیستم اضافه کردم تو خونه،مودم ساده س و تک پورت.
    خوب حالا چرا میخوای مودم بگیری؟ اگر مودمت سرحاله، یا روتر بگیر(امنیت بیشتر) یا سوییچ بگیر (سرعت بیشتر) من الان سوییچ دارم، یه گیگابیت، یه هارد شبکه 2 ترا هم وصل کردم بش، خیلی چیز خوبیه برای به اشتراک گذاری بین دو کامپیوتر... مگر اینکه وایرلس لازم باشی...

13. این کاربر از soroosh_cz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت

پيش فرض

خوب حالا چرا میخوای مودم بگیری؟ اگر مودمت سرحاله، یا روتر بگیر(امنیت بیشتر) یا سوییچ بگیر (سرعت بیشتر) من الان سوییچ دارم، یه گیگابیت، یه هارد شبکه 2 ترا هم وصل کردم بش، خیلی چیز خوبیه برای به اشتراک گذاری بین دو کامپیوتر... مگر اینکه وایرلس لازم باشی...
    اتفاقاً به وایرلس کوچکترین نیازی ندارم.
    راهنمایی بیشتر در مورد پیشنهادت لطفاً.

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

اتفاقاً به وایرلس کوچکترین نیازی ندارم.
    راهنمایی بیشتر در مورد پیشنهادت لطفاً.
    والا من بهت سوییچ پیشنهاد میکنم، از هر پورتی که به وسیله ای بش اینترنت وصل بشه، اون پورت رو Gateway میکنه و به بقیه IP و اینترنت میده... سرعتشم خوبه، فقط ممکنه امنیتش کمتر باشه نسبت به روتر... فکر میکنم 8پورت 1گیگابیتش، حدود 80 تومن باشه...
    روتز سرعت های بالاش گرونن ولی تنظیمات دارن... یعنی میتونی بری تو کنسولش و یه سری تنظیمات انجام بدی، در صورتی که سوییچ بصورت عادی نداره اینو و همه چی توسط مودمت کنترل میشه... مثلا برای من، سوییچ، مودم رو 1 داده برای IP و بقیه ی کلاینت ها از 100 شروع میشن...

به نظر من سوییچ بگیر، بعدا میتونی مثل خودم پرینت سرور وصل کنی، بعدش پرینتر رو اشتراک بذاری، هارد شبکه بذاری، و هارد رو به اشتراک بذاری و ...

16. 2 کاربر از soroosh_cz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن پرینتر و اسکنر mohammad.t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

باشه حالا هی بزن تو سر مال

اگه ترکیه رو خارج حساب نمیکنی پس چرا اینترنتش فیلتر نیست ؟ پس چرا برا رفتن توش ویزا میخواد ؟ چلااااااا؟
    پاسخ اين سوالاتت رو مي توني ساعت 10 صبح بياي بهارستان از وزير پيشنهادي امور خارجه بپرسي
    گلم چرا اسبي ميشي؟ از دست من دلگير نشو ايمان مي دونه كه من سعي مي كنم(قول نمي دم) الكي چيزي نگم. پينگ رو مي گيريم كه استفاده كنيم يا كلاسش رو بذاريم؟‌من واسه سرور گيم خودم دنبال وي پي اس پينگ پايين بودم داخلي ها هزينه پهناي باند بالايي دارن مي مونه خارجي ها كه بايد نزديك باشه مثل تركيه كه پينگ خوب باشه ولي وي پي اس تركيه خيلي كم هست اغلب مال آلمان و انگليس و ... هستند.
    حالا سايتهاي داخلي كه هيچ شما مي خواي از سايتهاي خارجي دانلود كني چند درصد سرور تركيه هستند كه به كارت بياد؟
    خود من اشتباهي يه تست گذاشتم از يه جايي نزديك بود بذارنم توي گوني ببرنم.
    ولي تستي كه گذاشتي مال massy انصافا پينگ خوبي داره(آشتي؟)

مدل اون اسوسه چی بود که میخواستی بگیری؟این تی پی لینکه خوبه؟
    بچه های اهواز کسی نمیتونه کار ما رو راه بندازه؟
    مدل ايسوس N10 بود به قول بچه ها ان تن! ولي اگه اشتباه نكنم قيمتش حدود 150 تومن بود كه زياده برات. تي پي لينك هيچ مشكلي نداره برند به قول معروف جيگر كاريه. شما اگه توي تهيه اش مشكل داري از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بگير مورد اعتماده شايد حتي تونستيم پول كرايه هم بهش نديم.
    اين مدل 8901 رو براي 5-6 تا از اقوام گرفتم هنوز داره عين شير كار ميكنه يادش بخير اون موقع 43500 قيمت همكار بهم ميدادن!

والا من بهت سوییچ پیشنهاد میکنم، از هر پورتی که به وسیله ای بش اینترنت وصل بشه، اون پورت رو Gateway میکنه و به بقیه IP و اینترنت میده... سرعتشم خوبه، فقط ممکنه امنیتش کمتر باشه نسبت به روتر... فکر میکنم 8پورت 1گیگابیتش، حدود 80 تومن باشه...
    روتز سرعت های بالاش گرونن ولی تنظیمات دارن... یعنی میتونی بری تو کنسولش و یه سری تنظیمات انجام بدی، در صورتی که سوییچ بصورت عادی نداره اینو و همه چی توسط مودمت کنترل میشه... مثلا برای من، سوییچ، مودم رو 1 داده برای IP و بقیه ی کلاینت ها از 100 شروع میشن...

به نظر من سوییچ بگیر، بعدا میتونی مثل خودم پرینت سرور وصل کنی، بعدش پرینتر رو اشتراک بذاری، هارد شبکه بذاری، و هارد رو به اشتراک بذاری و ...
    سروش جان صد البته راه شما حرفه اي تر هست. ولي مسئله ايمان 2 مورد هست يكي اينكه مي خواد با كمترين هزينه حل كنه قضيه اش رو. ديگري با ساده ترين حالت! چون دوباره يه دستگاه ديگه اضافه كنه اول مودمش رو كانفيگ كنه بعد بيوفته به جون اون كه كانفيگش كنه
    من با توجه جمع و جوري و ساده بودن كار بهش پيشنهاد مي كنم يه مودم 4 پورت بگيره. البته اگه به روتر نياز داشته باشه مي تونه مودم روتر دار هم بگيره!
    البته قبلش بهش پيشنهاد مي كنم اگه درايور usb مودمش رو گم كرده بره دانلودش كنه مشكلش حل بشه بدون هزينه اضافي
    در پايان يه تست هم مي ذارم براتون.

256 نامحدود

18. 2 کاربر از mohammad.t بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •