تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 636 از 1805 اولاول ... 13653658662663263363463563663763863964064668673611361636 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,351 به 6,360 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

اره از خط خودم دانلود کردم خودشون تو سایت مخابرات گفتن8روز اینترنت رایگان که4روز تو عید قربان بود 4روز هم عید غدیر. 62 گیگ گرفتم حالشو بردم فقط امروز صبح برق رفت تا ظهر نیومد ضد حال خوردم وگرنه یه10گیگ دیگه هم میزدم تو گوشش الانم یه گیگ شارز کردم این عکسش ولی الان سرعتا بشدت خرابه میخواستم یه خدابیامرزی بهشون بدم ولی هرچی فکر کردم گفتم حیفه(نه به سرعت این چند روزه که مدام بالای300کیلو بود نه به الان که به5کیلو هم نمیرسه
    نوش جونت حقمون خیلی بیشتر ازاین حرفاست
    Last edited by babak2111; 26-10-2013 at 23:54.

2. 2 کاربر از babak2111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Dark Paradise

پيش فرض

سلام .
    دوستان گل توجه کنند .
    امروز رفتم مخابرات کل . با ملک جعفریان هم صحبت کردم .
    تمامی مشکلات مسائل خودم و باقی دوستان رو به اطلاعش رسوندم ولی ایشون آنچنان این مسائل رو جدی نگرفتند و گفتند که توی ایران بهترین شرکت مخابرات هستند .
    خلاصه زیاد صحبت کردیم راجع مشکلات قبلی و همچین همین قطعی های هفته های پیش و....
    راجع قعطی های هفته های قبل گفتند توی روزنامه مثل اینکه عذرخواهی کردند و چاپ شده . ( من که ندیدم ) و بعد اینکه به خاطر همون هم قراره یک ماه شارژ زمانی به تمامی کاربران هدیه داده شود.
    خبر بعدی اینکه قراره به زودی دانلود شبانه رایگان رو حذف کنند ( به طور کامل ) و به جاش قیمت هر گیگ رو نیز کاهش بدند .

و مهمتر از همه :
    وقتی گفتم که ما اینجا یک سره داریم شکایت میکیم از وضعیت فعلی و ... ایشون اومدند این تاپیک رو نگاه کردند ( صفحه ی 634 و 635 ) رو کامل نگاه کردند .
    و وقتی هم که پست شماره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو هم دید کلارنگش پرید . ( اون دوست عزیزی که اون رو نوشته بهتره بره اون رو ادیت کنه تا واسش دردسر نشه .از ما گفتن بود دوست عزیز )
    هواتون باشه بچه ها. از این به بعد توی پست هاتون از کلمات رکیک و توهین پرهیز کنید . باز واستون شر نشه .
    قرار هم شده یک نفر از همکارنش هر روز بیاد تاپیک رو زیر نظر داشته باشه . حالا به چه دلیل معلوم نیست .

از من که پرسید اسم و فامیلم رو ولی من فقط اسمم رو گفتم .
    الان هم که این پست رو دارم میدم اگه فردا باز این پست رو ببینه صد در صد لو خواهم رفت پ ن : من دیگه باید محتاط تر سخن بگم اینجا .
    Last edited by OMiD.1080p; 26-10-2013 at 23:16.

4. 6 کاربر از OMiD.1080p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

این جوری که خیلی ناجوره من این همه دانلود دارم اگه دانلود رایگان شبانه نباشه که بدبخت میشم

حالا اگه قیمت هر گیگ رو خوب کم بکنن عیب نداره ولی من تقریبا مطئنم می کننش 3200 تومن که بازم نمیصرفه

ای بابا هر روز یک فیلم رو سره ما در می ارن

اگه میشد نامحدود رو برگردونند خیلی خوب می شد

6. 2 کاربر از imanghamari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

ای بابا اگه حتی قیمت هر گیگ هزار تومن هم باشه تا دانلود شبانه رایگان نباشه به مفت نمی ارزه.

8. 4 کاربر از shoki.joon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

اینا احمق ها هدیه دادنشون هم مثل ادم نیست رفتن این دوروزهرچی اکانت که تموم شده بوده رو ازاد گزاشتن با سرعت سه مگ من اولش فکرمی کردم رو طرح های قدیمی این جورشده اما دیشب که همین کمپین که جدید گرفتم رو 100مگ منفی شده بود تو تایم شبانه دیدم ای دل غافل اینکه داره با 350دانلود می کنه اومدم یک گیگ شارزکردم همین که شارژکردم سرعت اومد رو 90

بعد اون طرح منقضی شده داداشم رو وصل کردم دیدم اون هنوز350هستش
    خاک عالم برسرشون کنن که بجای اینکه بیان طرح های جدید رو بها بدن که براشون تبلیغ بشه رفته بودن اکانت های تاریخ گذشته رو ازاد کرده بودن حداقل نکردن سرعت این جدیدا رو هم این دوشب ازاد بزارن تمام خاک های عالم برسرشون با این مدیریت کردنشون

10. 4 کاربر از babak2111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خاک عالم برسرشون کنن که بجای اینکه بیان طرح های جدید رو بها بدن که براشون تبلیغ بشه رفته بودن اکانت های تاریخ گذشته رو ازاد کرده بودن حداقل نکردن سرعت این جدیدا رو هم این دوشب ازاد بزارن تمام خاک های عالم برسرشون با این مدیریت کردنشون
    میگن کاربلدها پارتی ندارن، پارتی دارا بی عرضه هستن (از خودم بود البته)
    شده حکایت کارمندای مخابرات

تو دانشگاه فردوسی هم یه مدت همین داستان بود بخش عظیمی از دانشجوها که فارغ التحصیل شده بودن و رفته بودن اکانتهاشون همچنان فعال بود و بچه ها استفاده میکردن
    اینم همونه
    اگه نبود مطمئن باشین سریع ماست مالیش نمیکردن بره اینکه من ظرف دو روز 30 گیگ با این خط دانلود کنم و بعد با 4200 دوباره خطم فعال باشه

12. 2 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه AliTavakoli7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد، ایران

پيش فرض

سلام .
    دوستان گل توجه کنند .
    امروز رفتم مخابرات کل . با ملک جعفریان هم صحبت کردم .
    تمامی مشکلات مسائل خودم و باقی دوستان رو به اطلاعش رسوندم ولی ایشون آنچنان این مسائل رو جدی نگرفتند و گفتند که توی ایران بهترین شرکت مخابرات هستند .
    خلاصه زیاد صحبت کردیم راجع مشکلات قبلی و همچین همین قطعی های هفته های پیش و....
    راجع قعطی های هفته های قبل گفتند توی روزنامه مثل اینکه عذرخواهی کردند و چاپ شده . ( من که ندیدم ) و بعد اینکه به خاطر همون هم قراره یک ماه شارژ زمانی به تمامی کاربران هدیه داده شود.
    خبر بعدی اینکه قراره به زودی دانلود شبانه رایگان رو حذف کنند ( به طور کامل ) و به جاش قیمت هر گیگ رو نیز کاهش بدند .

و مهمتر از همه :
    وقتی گفتم که ما اینجا یک سره داریم شکایت میکیم از وضعیت فعلی و ... ایشون اومدند این تاپیک رو نگاه کردند ( صفحه ی 634 و 635 ) رو کامل نگاه کردند .
    و وقتی هم که پست شماره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو هم دید کلارنگش پرید . ( اون دوست عزیزی که اون رو نوشته بهتره بره اون رو ادیت کنه تا واسش دردسر نشه .از ما گفتن بود دوست عزیز )
    هواتون باشه بچه ها. از این به بعد توی پست هاتون از کلمات رکیک و توهین پرهیز کنید . باز واستون شر نشه .
    قرار هم شده یک نفر از همکارنش هر روز بیاد تاپیک رو زیر نظر داشته باشه . حالا به چه دلیل معلوم نیست .

از من که پرسید اسم و فامیلم رو ولی من فقط اسمم رو گفتم .
    الان هم که این پست رو دارم میدم اگه فردا باز این پست رو ببینه صد در صد لو خواهم رفت پ ن : من دیگه باید محتاط تر سخن بگم اینجا .
    کلماتی ک برخی استفاده کردنو نایید نمیکنم اما در مقایسه با دزدیها و فریبکاریهای مخایرات، هیچه، هیچ. مثلا یک موردش اینکه: من یکساله طلایی کمپین بدون حق فسخ گرفتم ک شبانه بالای 200 دانلود کنم. الان سرعتم 90 بزور میشه. یعنی یکسال منو درست کردن. بیام اینجا چی بگم؟؟ فقط بگم دزدی، فریب در معامله، غش در معامله،کم فروشی، حروم خوری عاقبت نداره. همین جهان و اگراینا اعتقاد داشته باشن اون جهان پا شو میخورن.

14. 5 کاربر از AliTavakoli7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Dark Paradise

پيش فرض

کلماتی ک برخی استفاده کردنو نایید نمیکنم اما در مقایسه با دزدیها و فریبکاریهای مخایرات، هیچه، هیچ. مثلا یک موردش اینکه: من یکساله طلایی کمپین بدون حق فسخ گرفتم ک شبانه بالای 200 دانلود کنم. الان سرعتم 90 بزور میشه. یعنی یکسال منو درست کردن. بیام اینجا چی بگم؟؟ فقط بگم دزدی، فریب در معامله، غش در معامله،کم فروشی، حروم خوری عاقبت نداره. همین جهان و اگراینا اعتقاد داشته باشن اون جهان پا شو میخورن.
    خوب این درسته .
    حتی همین ها رو هم من گفتم اونجا .

ملک جعفریان درباره با واژه دزدی که مابه کار میبریم میگفـت :
    دزدی اصلا واژه درستی نیست و ما همچین کاری نمیکنیم ما نمیایم خودمون رو مدیون کنیم و .....

16. این کاربر از OMiD.1080p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه AliTavakoli7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد، ایران

پيش فرض

اینقدر هم پر روین و بد حرف میزنن انگار طلبکارند. میگه سرعت ممکنه تا صفر هم برسه، طبیعیه چون شیر میشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!! بعد کلی پشت خط بودن. لعنت به این دروغگوهای پررو.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

احمق ها دقیقا پهنای باند رو حداکثر775kbps محدود کردن حداقل نیومدن بین طرح های مختلف تفاوت قائل بشن
    بازهم می گم تمام خاک های عالم برسرشون

19. 2 کاربر از babak2111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •