نوش جونت حقمون خیلی بیشتر ازاین حرفاست
نوش جونت حقمون خیلی بیشتر ازاین حرفاست
Last edited by babak2111; 26-10-2013 at 23:54.
سلام .
دوستان گل توجه کنند .
امروز رفتم مخابرات کل . با ملک جعفریان هم صحبت کردم .
تمامی مشکلات مسائل خودم و باقی دوستان رو به اطلاعش رسوندم ولی ایشون آنچنان این مسائل رو جدی نگرفتند و گفتند که توی ایران بهترین شرکت مخابرات هستند .
خلاصه زیاد صحبت کردیم راجع مشکلات قبلی و همچین همین قطعی های هفته های پیش و....
راجع قعطی های هفته های قبل گفتند توی روزنامه مثل اینکه عذرخواهی کردند و چاپ شده . ( من که ندیدم ) و بعد اینکه به خاطر همون هم قراره یک ماه شارژ زمانی به تمامی کاربران هدیه داده شود.
خبر بعدی اینکه قراره به زودی دانلود شبانه رایگان رو حذف کنند ( به طور کامل ) و به جاش قیمت هر گیگ رو نیز کاهش بدند .
و مهمتر از همه :
وقتی گفتم که ما اینجا یک سره داریم شکایت میکیم از وضعیت فعلی و ... ایشون اومدند این تاپیک رو نگاه کردند ( صفحه ی 634 و 635 ) رو کامل نگاه کردند .
و وقتی هم که پست شماره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو هم دید کلارنگش پرید .( اون دوست عزیزی که اون رو نوشته بهتره بره اون رو ادیت کنه تا واسش دردسر نشه .از ما گفتن بود دوست عزیز )
هواتون باشه بچه ها. از این به بعد توی پست هاتون از کلمات رکیک و توهین پرهیز کنید . باز واستون شر نشه .
قرار هم شده یک نفر از همکارنش هر روز بیاد تاپیک رو زیر نظر داشته باشه . حالا به چه دلیل معلوم نیست .
از من که پرسید اسم و فامیلم رو ولی من فقط اسمم رو گفتم .
الان هم که این پست رو دارم میدم اگه فردا باز این پست رو ببینه صد در صد لو خواهم رفتپ ن : من دیگه باید محتاط تر سخن بگم اینجا .
Last edited by OMiD.1080p; 26-10-2013 at 23:16.
این جوری که خیلی ناجوره من این همه دانلود دارم اگه دانلود رایگان شبانه نباشه که بدبخت میشم
حالا اگه قیمت هر گیگ رو خوب کم بکنن عیب نداره ولی من تقریبا مطئنم می کننش 3200 تومن که بازم نمیصرفه
ای بابا هر روز یک فیلم رو سره ما در می ارن
اگه میشد نامحدود رو برگردونند خیلی خوب می شد
ای بابا اگه حتی قیمت هر گیگ هزار تومن هم باشه تا دانلود شبانه رایگان نباشه به مفت نمی ارزه.![]()
اینا احمق ها هدیه دادنشون هم مثل ادم نیست رفتن این دوروزهرچی اکانت که تموم شده بوده رو ازاد گزاشتن با سرعت سه مگ من اولش فکرمی کردم رو طرح های قدیمی این جورشده اما دیشب که همین کمپین که جدید گرفتم رو 100مگ منفی شده بود تو تایم شبانه دیدم ای دل غافل اینکه داره با 350دانلود می کنه اومدم یک گیگ شارزکردم همین که شارژکردم سرعت اومد رو 90
بعد اون طرح منقضی شده داداشم رو وصل کردم دیدم اون هنوز350هستش
خاک عالم برسرشون کنن که بجای اینکه بیان طرح های جدید رو بها بدن که براشون تبلیغ بشه رفته بودن اکانت های تاریخ گذشته رو ازاد کرده بودن حداقل نکردن سرعت این جدیدا رو هم این دوشب ازاد بزارن تمام خاک های عالم برسرشون با این مدیریت کردنشون
میگن کاربلدها پارتی ندارن، پارتی دارا بی عرضه هستن (از خودم بود البتهخاک عالم برسرشون کنن که بجای اینکه بیان طرح های جدید رو بها بدن که براشون تبلیغ بشه رفته بودن اکانت های تاریخ گذشته رو ازاد کرده بودن حداقل نکردن سرعت این جدیدا رو هم این دوشب ازاد بزارن تمام خاک های عالم برسرشون با این مدیریت کردنشون)
شده حکایت کارمندای مخابرات
تو دانشگاه فردوسی هم یه مدت همین داستان بود بخش عظیمی از دانشجوها که فارغ التحصیل شده بودن و رفته بودن اکانتهاشون همچنان فعال بود و بچه ها استفاده میکردن
اینم همونه
اگه نبود مطمئن باشین سریع ماست مالیش نمیکردن بره اینکه من ظرف دو روز 30 گیگ با این خط دانلود کنم و بعد با 4200 دوباره خطم فعال باشه![]()
کلماتی ک برخی استفاده کردنو نایید نمیکنم اما در مقایسه با دزدیها و فریبکاریهای مخایرات، هیچه، هیچ. مثلا یک موردش اینکه: من یکساله طلایی کمپین بدون حق فسخ گرفتم ک شبانه بالای 200 دانلود کنم. الان سرعتم 90 بزور میشه. یعنی یکسال منو درست کردن. بیام اینجا چی بگم؟؟ فقط بگم دزدی، فریب در معامله، غش در معامله،کم فروشی، حروم خوری عاقبت نداره. همین جهان و اگراینا اعتقاد داشته باشن اون جهان پا شو میخورن.
خوب این درسته .
حتی همین ها رو هم من گفتم اونجا .
ملک جعفریان درباره با واژه دزدی که مابه کار میبریم میگفـت :
دزدی اصلا واژه درستی نیست و ما همچین کاری نمیکنیمما نمیایم خودمون رو مدیون کنیم و .....
اینقدر هم پر روین و بد حرف میزنن انگار طلبکارند. میگه سرعت ممکنه تا صفر هم برسه، طبیعیه چون شیر میشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!بعد کلی پشت خط بودن. لعنت به این دروغگوهای پررو.
احمق ها دقیقا پهنای باند رو حداکثر775kbps محدود کردن حداقل نیومدن بین طرح های مختلف تفاوت قائل بشن
بازهم می گم تمام خاک های عالم برسرشون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)