واقعا بازي تو سه سال تموم ميشه يا نه؟؟؟؟
واقعا بازي تو سه سال تموم ميشه يا نه؟؟؟؟
مرسی که اصلاح را گفتید
وای ای کاش اون موقع که انقدر حرص می خوردم و دنبال اون چیزایی که بلد نبودم می گشتم، با این تایپیک آشنا می شدم
اصلاً فکرش نمی کردم چنین چیزی باشه
راستی لینکی می شناسید که نسخه کامپیوتری این بازی را برای دانلود گذاشته باشه
من هر لینکی که رفتم یا فیلتر بود یا اینکه وسط های دانلود نمی دونم چی می شد قطع می شد
لینک سالم سراغ دارید
کاش می دونستم ست های که آموزش دارن کدوم ها هستند
ای کاش یک فهرست در صفحه اول ایجاد می شد
من چطوری بخونم این 600 تا رو![]()
من اخرین سیو بازی رو میخام اگه دارید بزارید مرسی
چطور باید از این استفاده کرد
1 سوال فنی
چجوری شکر، نمک، سرکه و از قبیل چیزا بدست می آد؟
بره آشپزی بد جور نیاز داریم به اینا
راستی یه سری Recipe هم تو صفحه اول Sanr گذاشته! (با زیر نویس فارسی)
فکر کنم تو صفحات 1 تا 20 لینک بره دانلودش دیده بودم، من که 3 سال پیش سی دی شو گرفتم هنوزم دارم1 دونه خش هم نداره
نه فکر کنم بعد سه سال مشخص میشه شما صلاحیت داشتن این مزرعه رو دارید یا نه!!! تا اونجایی که یادمه شهردار می اومد و اگه صلاحیت شما رو تائید کرد می تونستید به بازی ادامه بدید... ولی در اصل باید در طول این 3 سال مزرعه رو به 100% برسونی.
سلام این کدها را چطور باید استفاده کرد
---------- Post added at 04:22 PM ---------- Previous post was at 04:21 PM ----------
[QUOTE=SANR;354835]نوشته شده توسط gamehackir
سلام این لینک ها باز نمی شه چکار باید کرد
---------- Post added at 04:25 PM ---------- Previous post was at 04:22 PM ----------
از کجا باید بدونیم تا چند درصد رفتیم
---------- Post added at 04:30 PM ---------- Previous post was at 04:25 PM ----------
چطوری ازدواج می کنه
---------- Post added at 04:31 PM ---------- Previous post was at 04:30 PM ----------
نوشته شده توسط marge_moosh
بله درسته. با اين برنامه مي تونين كدهاي گيم شارك رو وارد كنين:
کد:
http://www.ngemu.com/download.php?action=get&id=20
متأسفانه لینک از بین رفته
---------- Post added at 04:33 PM ---------- Previous post was at 04:31 PM ----------
متأسفانه اینم از بین رفته
سلام
بهتره موقع نقل قول،یه نگاه به تاریخ پست ها هم بکنید.
سرچ کنید پیدا می کنید.
[QUOTE=nelahe;6487449]سلام این کدها را چطور باید استفاده کرد
---------- Post added at 04:22 PM ---------- Previous post was at 04:21 PM ----------
[QUOTE=SANR;354835]
سلام این لینک ها باز نمی شه چکار باید کرد
---------- Post added at 04:25 PM ---------- Previous post was at 04:22 PM ----------
از کجا باید بدونیم تا چند درصد رفتیم
---------- Post added at 04:30 PM ---------- Previous post was at 04:25 PM ----------
چطوری ازدواج می کنه
---------- Post added at 04:31 PM ---------- Previous post was at 04:30 PM ----------
در مورد لینکها که خب PC راس میگه تاریخش بره خیلی قبله! طبیعیه که لینک از بین بره![]()
برای دیدن درصد (اگه جوی استیک داری) start رو بزن بالای صفحه درصدت رو می بینی، برای ازدواج هم تو صفحه قبلی اسم 5 دختر رو نوشتم اول مخ یکیشونو بزن تا جایی که قلبش به رنگ قرمز برسه بعد تا اونجاییکه یادمه باید برای اون برگه رو از فروشگاه بخری بعد بدی به عشق مورد نظرت (این قسمتشو خوب یادم نیستافک کنم اینجوری بود) بعد اگه خونه 2 تخت خواب داشته باشه 1 تاریخ ازدواج معین میشه و در کلیسا عشقتو می بوسی و....
اِهِم...
آره اینجوریه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)