نه از من ته شیشه -- شده made in spain .خوب دم دستی هست دیگه![]()
نه از من ته شیشه -- شده made in spain .خوب دم دستی هست دیگه![]()
دوستان لالیک کله اسب رو شیشه هست به نظرتون 50 میل 50 تومن میارزه؟
گالری دنیز جردن. aventus رو 413 green هم 350 میداد فکر کنم قیمتاش بالاست یکم.
اما! تو این 4 تا باند که تست کردم باز نظرم عوض شد.. the scent of peace خوب هست ولی به نظرم ارزش خرید نداره واسه من با این قیمت! الان به نظرم بهترینشون cooper square هست چه بویی داره و چه با کلاس!رفیقمم با من هم نظر هست رو این مورد! احتمالا امروز باز میرم تست کنم ببینم از توشون باز چی پیدا میکنم مثل اینکه بالاخره ما ادکلنی پیدا کردیم که هم تک باشه و هم کیفیت داشته باشه و هم اینکه با سلیقه من سازگار باشه!
![]()
بچه ها ادکلن زنونه تلخ و خنک هم داریم یا ترش؟
ترش: لایت بلو زنانه (واقعا ترش!)
تلخ: سفری-سامسارا-بیژن بلک-کریستال نویر-پور الی انسر نویر-اوپیوم اورینت پرفیوم و ............
تلخ و خنک: شی وود- روچاس- استی-ویش-بی ال وی-212 اسپلاش-اترنتی سامر-باریری سامر-
رفقا من میخوام عطر بگیرم اما کلا تعطیلم
تاپیکو خوندم به این نتیجه رسیدم خیلی مبتدیم،اصلا عطر باز نبودم آخه
یه عطر خوب بهم معرفی کنید لطفا(میدونم سلیقه ایه اما عطری که به همه سلیقه ها بخوره دیگه)
درضمن قیمت 10 میل (نمیدونم چن میلی باید میگفتم استاندارد)عطرای متوسط تا عالی در چه حدودیه؟
ممنون میشم کمکم کنین
دوستان از کارای ادویه ایه شرقی که دووم معقولی داشته باشه چی سراغ دارین ؟
الان s3x appeal by JOVAN دارم راضیم از بوش....
من جاک بوگارت عربین نایت دارم اونم ادویه ای هستش دوام و قیمتشم خوبه میتونی تست کنی
چرا هر چی عطر با رایحه گلی هست زنونه اند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
مگه فقط زنا گل دوست دارن ؟؟؟؟
![]()
بچه ها لطفا چند تا عطر مردونه که توش رایحه گل(به ویژه یاسمن و رز و ارکیده )کاملا محسوس باشه و البته با پخش و موندگاری بالا معرفی کنید قیمت مهم نیست از خیر خنکی هم گذشتیم(ترجیحا خیلی گرم نباشه) خلاصه اینکه :1-گلی باشه 2 پخش و ماندگاری بالا داشته باشه. ممنون از همه بچه های خوب و بامعرفت پیج .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)