سلام
اقا ping ام تازه گیا شده 300وقتی میخوام راه برم یه کمکی مشکل دارم . بقیه fix هستند ؟؟؟ یا کلا همه با این موموض مشکل دارند ؟؟
کسی تو سرور امریکا بازی میکنه ؟؟
سلام
اقا ping ام تازه گیا شده 300وقتی میخوام راه برم یه کمکی مشکل دارم . بقیه fix هستند ؟؟؟ یا کلا همه با این موموض مشکل دارند ؟؟
کسی تو سرور امریکا بازی میکنه ؟؟
NuNu تاپ این League Of Legends استادش هست ...
Duo باهاش میریم رانک تیم جمع میکنه همیشه ...
من دقیقا نمی دونم کارکرد لانچر بازی چطوره اما معمولا از اینترنت اکسپلورر استفاده می کنه
با اینترنت اکسپلورر ببین می تونی وب باز کنی یا نه
ببینید دوست عزیز این موموض که شما گفتید قبلا هم دوستان گوشزد کردند که پینگ در سرور های آمریکا بالاتر از اروپاست تنها راه اینه که این موموض رو در سرور های اروپا هم چک کنید ببیند باز هم همون موموض براتون پیش میاد یا نه. اگه دوباره همین موموض تکرار شد مشکل از اینترنته ولی اگه موموض تکرار نشد این عادیه که با سرور آمریکا پینگتون بالاتر باشه.
هی واااااای من یعنی ویندوز هم ریستارت کردی و درست نشد...
دیگه تمومه باید با League خداحافظی کنی.
شوخی کردم نترس اول برو تنظیمات Internet Explorer رو به حالت Default برگردون (از طریق:internet Option->Advanced Tab-->Reset) اگه درست نشد یه تست پینگ با Command Prompt بگیر (با این دستور : ping -t 4.2.2.4) اگه تایم اوت داشتی مشکل از نته و باید منتظر بمونی تا مشکل برطرف بشه اگه نه بگو تا یه خاک خوبی انتخاب کنم بریزم به سرم
![]()
Last edited by hm741; 01-07-2013 at 18:39. دليل: برای خنده
اقا مرسی از همتون درست عاشقتونممرسی مرسی مرسی
ترولهببینید دوست عزیز این موموض که شما گفتید قبلا هم دوستان گوشزد کردند که پینگ در سرور های آمریکا بالاتر از اروپاست تنها راه اینه که این موموض رو در سرور های اروپا هم چک کنید ببیند باز هم همون موموض براتون پیش میاد یا نه. اگه دوباره همین موموض تکرار شد مشکل از اینترنته ولی اگه موموض تکرار نشد این عادیه که با سرور آمریکا پینگتون بالاتر باشه.
الان هم داره بهت می خنده
دوستان بنظرتون atrox بیش از حد OP نیست؟؟
بعد کسی میتونه بگه برا adc باید armor peteration گرفت یا AD?
بعد من اگه بخوام runes هامو بفروشم چیکار کنم؟
هم اکنون 23 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 23 مهمان)