در 90 درصد موارد 10
بدون رپیدباز تورنت بی تورنت
در 90 درصد موارد 10
بدون رپیدباز تورنت بی تورنت
اگر شما از تاریخ 24 تیر این مشکل رو دارید، من از اواخر اردیبهشت با اینترنت شل سرعت شبانت مشکل دارم، هم برای حجم ها (که تماس گرفتم برگردوندند حدوداً 4 5 گیگابیت)، هم برای سرعت افتضاح روزانه که page به زور باز میکنه که همیشه گفتند رفع میشه، داریم آپگریت می کنیم داره کانفیگ میشه سرورا تازه عوض شدند، اما چون 2 ماه میشه که تکرار می کنند بعید به نظر می رسه حل بشه .. هم پینگ بالای 500، از همه بالاتر پینگ بالای 300 برای سرورهای داخل ایران ...
بیش از حدی که بتونن جوبگو باشند فروختند، همینم کیفیت رو پایین آورده .. منم با پایان قرارداد از جای دیگه میگیرم، یکم کاربر از دست بدن شاید هوسشون رو جمع کنند.
فرق داره ..
با 128 فقط 8 مگ اول رو با سرعت بالا دان می کنی اما 512 و 1 تاۀخر سرعت بالا میمونه ..
شبانه هم همین طوریه ...
یعنی شبی خیلی دان کنی با سرعت 50 - 60 چیزی حدود 900 مگ ...
سلام . من می خواستم بدونم تمام سرویس های adsl شرکت صبانت شبانه رایگان داره ؟ و از چه ساعتی تا چه ساعتیه ؟ ممنون .![]()
آره داره ..
از ساعت 1 تا 6 صبح ...
اما مهم اینه که چه سرویسی داشته باشی ...
128 روز و سب چند مگ لول بالا دان می کنه بعد میاد روی 60...
اما512 و 1 مگ تاآخر با 230 دان می کنن ...
بله ، همشون دارن
ساعت 1 تا 6
سلام
بله
از ساعت 1 تا 6 صبح
====
خوب من سرویس 128 دارم ولی توی دفتر برای کسان زیادی که اشتراک میگیریم و با شرکت ها و کارخانه های زیادی کار میکنیم نتیجتا یوزر نیم و پسوورد های زیادی با سرویس های متنوع دم دست هست !!!
حالا من بین اونایی که سرور دارند و همیشه روشن هست که هیچ یکی از اونای دیگه رو انتخاب کردم که چنین سرویسی داره
امشب با سرویس ایشون دانلود میکنم ببینم این تغییر سرعت ها به سرویس بستگی داره یا نهطلایی 1 مگابیت
چون بعد از اون دو سه روز اول که 3 گیگ بیشتر میگرفتم به بعد همش شد 1 گیگ و میخوام ببینم بسته به نوع سرویس شده این سرعت شبانه
فردا نتیجه رو توی همین تاپیک اعلام میکنم
البته اگر مک آدرس دردسر ساز نشه ... نمی دونم هنوز چک می کنند یا نه
سلام
همچنان این سیاست پابرجاست اما من دارم میگم به این شرکت ها و .... ما خودمون سرویس میدیم
یعنی با نمایندگی هماهنگ میکنیم سرویس براشون میزنند ما پورسانت برمیداریم
خوب در نتیجه مک و پک برداشتنش برای ما کاری نداره
نه مشکل ساز نیست
میخواستم یک سرویس دو مگ رو تست کنم اونها سرور داشتن نمیشد
حالا بعد روی یکی از اون سرور ها هم اگه شد میرم فایل میذارم شبانه دانلود شه ببینیم چی به چیه اوضاع
شبانه قطع بشه، دیگه اصلا وصل نمیشه. مخصوصا اگر خود مودم کانکت باشه. رسیدگی کنید لطفا! زبونمون مو در آورد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)