تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 636 از 827 اولاول ... 136536586626632633634635636637638639640646686736 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,351 به 6,360 از 8267

نام تاپيک: تاپیک جامع >> هارد اکسترنال <<

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

قطعاً این حرف درست نیست . بنده برج 9 هارد چهارترابایتی my book خریدم و مشکلی هم نداشت . به یکی از همکاران هم Wd my passport ultra پیشنهاد دادم که کاملاً زاضی بودند .
    به هر حال نمیخوام بگم که این هاردهای اکسترنال وسترن و حتی سایر مدلها به هیچ عنوان خرابی ندارند . احتمال خرابی در هر مدلی و از هر برندی وجود دارد . اگر در نگهداری و استفاده دقت کنید احتمال اینکه مشکلی پیش بیاد کمتر خواهد بود . buffalo گرچه تولید کننده معتبری هست ولی سازنده اصلی هارد نیست و همینطور ADATA .
    پس با این اوصاف همون WD My Book مناسب نیاز های منه (البته شاید یه مدل my passport هم بگیرم)
    فقط یک سوال
    چرا برای خرید هارد اکسترنال دسکتاپی WD My Book توصیه میکنید حداقل 2 ترابایتی باشه؟

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پس با این اوصاف همون WD My Book مناسب نیاز های منه (البته شاید یه مدل my passport هم بگیرم)
    فقط یک سوال
    چرا برای خرید هارد اکسترنال دسکتاپی WD My Book توصیه میکنید حداقل 2 ترابایتی باشه؟
    در مورد سوال آخر ؛ حداقل حجم مدلهای WD my book دوترابایت هست و یکترابایتی توسط کمپانی تولید نمیشه (مدلهای رایج در بازار که بصورت NTFS فرمت شده اند) .

3. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mehrdad092000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

1. خب بستگي به اين داره كه هارد در چه وضعيتي باشه . مثلاً در هاردهاي 3.5 اينچي WD Green در حالت sleep حدود 0.4 وات و در حالت كار هم در حدود 4.1 وات خواهد بود . در لحظه استارت هم از شاخه 12 ولتي نهايت 1.73 آمپر جريان ميكشه .
    2. همانطوريكه قبلاً هم گفتم از هاردهاي ديگر توليد كنندگان مثل وسترن و يا سيگيت و ... استفاده ميشه . ولي ممكنه خصوصيات و يا امكانات ويژه اي هم داشته باشند كه از ساير مدلهاي عادي متمايز ميشوند . مثلاً در مدل Buffalo Drive Station DDR يك گيگابايت DRAM cache بر روی قسمت sata to usb برای افزایش سرعت و كارايي اضافه شده .
    3. مدلهايي كه باكس آن جهت تعويض هارد بسادگي باز بشه و يا محفظه هايي براي خروج و نصب مجدد هارد داشته باشند از انواع خاص هستند (مثل مدلهاي تحت شبكه) و قيمت بالايي هم دارند .
    5. قاعدتاً مشكلي پيش نمياد . ولي همانطوري كه گفتم تا حد امكان تعداد دفعات خاموش و روشن كردن را كمتر كنيد . مثلاً ديتاها مورد نياز را روي هارد اصلي سيستم كپي كنيد و يا اينكه صبر كنيد ديتاها به حداكثر حجم ممكنه برسه و سپس به هارد اكسترنال منتقل كنيد .
    ممنون
    1.در کل منظوم این بود هارد 2.5 اینچیو میشه به پاور هارد 3.5 وصل کرد یا نه ؟اخه توی یه جا قبلا خونده بودم باید به سیمو قطع کرد
    2.پس یا این اوصاف فرقی ندارن من فکر میکردن جون سخت ترن -من برام فقطو فقط امنیت هارد مهمو اطلاعت نه سرعتش
    3.پس اینا هم ارزون ندارن ok
    4.----
    5.بله حرفتون متینه-حالا این هاردارو دکمه روشن خاموش دارن ؟یا باید هی زد اداپتورو روشن کرد؟شما چه تبدیری برای این کار دیدی مصلا چنتا هارد داری اداپتوری ؟فن گذاشته ؟ جاش چطوریو ؟برقشو اینا

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون
    1.در کل منظوم این بود هارد 2.5 اینچیو میشه به پاور هارد 3.5 وصل کرد یا نه ؟اخه توی یه جا قبلا خونده بودم باید به سیمو قطع کرد
    2.پس یا این اوصاف فرقی ندارن من فکر میکردن جون سخت ترن -من برام فقطو فقط امنیت هارد مهمو اطلاعت نه سرعتش
    3.پس اینا هم ارزون ندارن ok
    4.----
    5.بله حرفتون متینه-حالا این هاردارو دکمه روشن خاموش دارن ؟یا باید هی زد اداپتورو روشن کرد؟شما چه تبدیری برای این کار دیدی مصلا چنتا هارد داری اداپتوری ؟فن گذاشته ؟ جاش چطوریو ؟برقشو اینا
    در کل منظوم این بود هارد 2.5 اینچیو میشه به پاور هارد 3.5 وصل کرد یا نه ؟اخه توی یه جا قبلا خونده بودم باید به سیمو قطع کرد
    بايد سيم زرد رنگ 12 ولتي قطع بشه كه اونهم نيازي به اينكار نيست .

.پس یا این اوصاف فرقی ندارن من فکر میکردن جون سخت ترن -من برام فقطو فقط امنیت هارد مهمو اطلاعت نه سرعتش
    چه دليلي هست كه مدلهاي Buffalo نسبت به ساير مدلها سخت جون تر باشد !؟ بطور كلي فرقي با ساير مدلها ندارند . اين مدلها مثل ساير مدلها هم احتمال خرابي دارند . اگر اطلاعات براي شما خيلي مهم هست روي دو يا چند هارد ذخيره كنيد .

حالا این هاردارو دکمه روشن خاموش دارن ؟یا باید هی زد اداپتورو روشن کرد؟
    بعضي از هاردها دكمه براي خاموش و روشن كردن دارند مثل WD my book . مدلهايي كه چنين دكمه اي ندارند اجباراً بايد آداپتور را به برق متصل و جدا كرد يا اينكه ميتونيد از سه راهي هاي كليد دار استفاده كنيد . دقت كنيد كه اين سه راهي هاي كليد دار بايد كيفيت خوبي داشته باشند .

شما چه تبدیری برای این کار دیدی مصلا چنتا هارد داری اداپتوری ؟فن گذاشته ؟ جاش چطوریو ؟برقشو اینا
    عكس زير گويا هست . داخل كمد سيم كشي شده و كليدهاي هر هارد در قسمت جلو ديده ميشه . براي فن هم از فن رك استفاده ميكنم .

محتوای مخفی: wd my book 

6. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام

در باره هارد پرتابل وسترن الترا یک ترا نوشته شده بود که ضد شوک هست

دقیقا به چه معناست

سوال دوم اینکه میشه مثلا تو ماشین استفاده کرد بالاخره در حال حرکت بالا و پایین داره دیگه بخاطر دسنداز. تو این حالت هارد (موردی که من میخوام وسترن المنت usb3 یک ترا هست) صدمه نمیبینه؟

سوال سوم هارد ۱ ترا و ۲ ترا وسترن کلا چه مقدار فضای مفید داره؟ قطعا ۱ ترا و ۲ ترا نیست.

برای فرمتهای مختلف(NTFS FAT و ..) آیا متفاوت هست ؟چطوری میشه فهمید؟
    Last edited by yonsen; 26-01-2014 at 22:20.

آخر فروم باز Mehrdad092000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

بايد سيم زرد رنگ 12 ولتي قطع بشه كه اونهم نيازي به اينكار نيست .

چه دليلي هست كه مدلهاي Buffalo نسبت به ساير مدلها سخت جون تر باشد !؟ بطور كلي فرقي با ساير مدلها ندارند . اين مدلها مثل ساير مدلها هم احتمال خرابي دارند . اگر اطلاعات براي شما خيلي مهم هست روي دو يا چند هارد ذخيره كنيد .

بعضي از هاردها دكمه براي خاموش و روشن كردن دارند مثل WD my book . مدلهايي كه چنين دكمه اي ندارند اجباراً بايد آداپتور را به برق متصل و جدا كرد يا اينكه ميتونيد از سه راهي هاي كليد دار استفاده كنيد . دقت كنيد كه اين سه راهي هاي كليد دار بايد كيفيت خوبي داشته باشند .

عكس زير گويا هست . داخل كمد سيم كشي شده و كليدهاي هر هارد در قسمت جلو ديده ميشه . براي فن هم از فن رك استفاده ميكنم .

محتوای مخفی: wd my book 

خوب اخر این سیمو باید قطع کرد یا نه ؟؟ میشه یه توضیح بدی من رو هوا موندم !
    من بخوام یه هارد بگیرم نیاز به فن هست بازم؟
    این هارد بالایه طبقه اول سری جدیدا دکمه پاور داره ؟؟کلا چجور هاردیه این بالایه از همین میخوام
    بعدش شما چیو سیم کشی کردیی؟ :-s

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

در باره هارد پرتابل وسترن الترا یک ترا نوشته شده بود که ضد شوک هست

دقیقا به چه معناست

سوال دوم اینکه میشه مثلا تو ماشین استفاده کرد بالاخره در حال حرکت بالا و پایین داره دیگه بخاطر دسنداز. تو این حالت هارد (موردی که من میخوام وسترن المنت usb3 یک ترا هست) صدمه نمیبینه؟

سوال سوم هارد ۱ ترا و ۲ ترا وسترن کلا چه مقدار فضای مفید داره؟ قطعا ۱ ترا و ۲ ترا نیست.

برای فرمتهای مختلف(NTFS FAT و ..) آیا متفاوت هست ؟چطوری میشه فهمید؟
    والا اگر متني كه در عكس زير ديده ميشه منظور شماست بيشتر جنبه تبليغاتي ، مشتري مداري مدنظر هست تا يك ويژگي فني برجسته . به هر حال اگر سلامتي هارد ديسك براي شما مهمه بايد در نگهداري و استفاده از آن كوشا باشيد .

هاردهاي اكسترنال پرتابل وسترن ضد ضربه و يا آنتي شوك نيستند و در نتيجه استفاده از آن در خودرو پيشنهاد نميشه . توصيه ميكنم از فلش مموري براي اينكار استفاده كنيد .
    در مورد سوال آخر ؛ در حجمهاي يكترابايتي حدود 931 گيگابايت و دوترابايتي حدود 1.86 ترابايت در دسترس هست .

خوب اخر این سیمو باید قطع کرد یا نه ؟؟ میشه یه توضیح بدی من رو هوا موندم !
    من بخوام یه هارد بگیرم نیاز به فن هست بازم؟
    این هارد بالایه طبقه اول سری جدیدا دکمه پاور داره ؟؟کلا چجور هاردیه این بالایه از همین میخوام
    بعدش شما چیو سیم کشی کردیی؟ :-s
    نه نيازي به قطع كردن سيم زرد 12 ولتي هم نيست . ازش استفاده اي هم نميكنه .
    معمولاً هر چه هارد ديسك در دماهاي پايينتر كار كند بهتر هست و عمر بيشتري خواهد داشت . پس بهتره كه از فن جهت كولينگ هارد استفاده كنيد .

هاردي كه در طبق بالا هست از سري جديد هست . مثل مدلهاي قديمي هم دكمه داره . در حجمهاي كمتر از چهارترابايت فقط از نظر شكل ظاهري و نرم افزارها ، متفاوت از مدلهاي قديمي هست .

سيم كشي داخل كمد در عكسهاي زير تقريباً مشخص هست . براي هر آداپتور يك پريز جداگانه در نظر گرفته شده كه هر كدام از اين پريزها كليد مستقلي دارند .

محتوای مخفی: عكس 

10. 3 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    کلا هارد
    پرتابل ضد ضربه یا ضد شوک وجود داره چه مدلی؟ همین هارد وسترن را اگه تو کیف ضد ضربه تو ماشین استفاده بشه بازم مشکلی بوجود میاد؟

هارد خود لپ تاپ چی تو ماشین صدمه میبینه؟

ضد ضربه با ضد شوک بودن یکیه؟

در مورد فرمتهای مختلف نگفتید فرمولی برای حجم هارد وجود داره؟ مثلا هاردو با ntfs یا fat32 و.. فرمت کنیم تو حجم باقی مانده تاپیری داره (فرمولی داره؟)

این فرمت جدید هارد وسترن تو کدوم محصولاتش وجود داره؟

راستی این هارد پپرتابل وسترن مای پاسپورت (همچنین الترا) دارای سطحی تقریبا زبریه ؟ اون دایره هایی که دیده میشه جریانش چیه سوراخ هستش یا نه؟

با تشکر از حوصله و جوابهای شما
    Last edited by yonsen; 27-01-2014 at 11:36.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Rastin.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

بله ؛ میتونید اینکار را انجام بدید و نیازی به باز کردن باکس هارد نیست . در صورتیکه چنین کاری انجام میدید باید قسمتی از کانکتورهای SATA و پاور را ببرید تا بیشتر وارد شکاف بشود
    بدون خارج کردن از باکس راهی برای محکم کردن هارد درون کیس وجود داره؟؟

1. . بنده سال 90 هارد اکسترنال 500 گیگابایتی سیگیت خریدم 78 هزار تومن فقط برای PS3 و تا الان هم هیچ مشکلی مثل بدسکتوری و ... نداشته .
    سیگتتون usb 2 هست؟...فرمت fat32 یا ntfs ؟؟

سازگاری هاردهای usb 3 با کنسول(ps3) و TV چطوره؟

تشکر.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    کلا هارد
    پرتابل ضد ضربه یا ضد شوک وجود داره چه مدلی؟ همین هارد وسترن را اگه تو کیف ضد ضربه تو ماشین استفاده بشه بازم مشکلی بوجود میاد؟

در مورد فرمتهای مختلف نگفتید فرمولی برای حجم هارد وجود داره؟ مثلا هاردو با ntfs یا fat32 و.. فرمت کنیم تو حجم باقی مانده تاپیری داره (فرمولی داره؟)

راستی این هارد پپرتابل وسترن مای پاسپورت (همچنین الترا) دارای سطحی تقریبا زبریه ؟ اون دایره هایی که دیده میشه جریانش چیه سوراخ هستش یا نه؟

با تشکر از حوصله و جوابهای شما
    سلام .

کلا هارد پرتابل ضد ضربه یا ضد شوک وجود داره چه مدلی؟

برندهای ADATA و یا Silicon power چند مدل آنتی شوک و یا ضد ضربه (که در واقع هردو مفهوم یکسانی را تداعی میکنند) تولید میکنند ولی توصیه میکنم قبل از هر چيزي این پست ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) را بخونید .

همین هارد وسترن را اگه تو کیف ضد ضربه تو ماشین استفاده بشه بازم مشکلی بوجود میاد؟
    به هر حال توصیه میکنم اینکار را نکنید . همانطوریکه قبلاً هم گفتم بهتره که از فلش مموری برای اینکار استفاده کنید .

حتی اگر نوع فرمت هم یکسان باشد و اگر هم هیچ دیتایی روی آن پارتیشن ذخیره نشده باشد در سایزهای متفاوت کلاستر ، Used space های متفاوتی خواهیم داشت به دو عکس زیر دقت کنید .از فرمول خاصی برای محاسبه حجم هر پارتیشن با توجه به سایزهای متفاوت کلاستر ، نوع فرمت پارتیشن و ... اطلاعی ندارم .

4K Cluster size

64K Cluster size

باید دیتاشیت هارد را بررسی کنید که کدام مدل 4K هستند .

اونها سوراخ نیستند صرفاً نقشهای رنگین هست . روی آن صاف هست ولی نه صیقل ؛ قسمت زیرین هم به صافی روی آن نیست .

سازگاری هاردهای usb 3 با کنسول(ps3) و TV چطوره؟

تشکر.
    خب تا زمانیکه هارد را باز نکنید و در محفظه خودش (با تبدیل مناسب برای هاردهای 2.5 اینچی) پیچ نکنید راهی برای محکم کردن هارد در درون کیس نیست مگر اینکه خودتون بصورت ابتکاری چیزی درست کنید .

usb2 هست و همچنین فایل سیستم بصورت FAT32 هست (برای ps3 استفاده میشه) .
    Last edited by ata.royalfalcon; 27-01-2014 at 22:37.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •