پس با این اوصاف همون WD My Book مناسب نیاز های منه (البته شاید یه مدل my passport هم بگیرم)
فقط یک سوال
چرا برای خرید هارد اکسترنال دسکتاپی WD My Book توصیه میکنید حداقل 2 ترابایتی باشه؟
پس با این اوصاف همون WD My Book مناسب نیاز های منه (البته شاید یه مدل my passport هم بگیرم)
فقط یک سوال
چرا برای خرید هارد اکسترنال دسکتاپی WD My Book توصیه میکنید حداقل 2 ترابایتی باشه؟
در مورد سوال آخر ؛ حداقل حجم مدلهای WD my book دوترابایت هست و یکترابایتی توسط کمپانی تولید نمیشه (مدلهای رایج در بازار که بصورت NTFS فرمت شده اند) .
ممنون
1.در کل منظوم این بود هارد 2.5 اینچیو میشه به پاور هارد 3.5 وصل کرد یا نه ؟اخه توی یه جا قبلا خونده بودم باید به سیمو قطع کرد
2.پس یا این اوصاف فرقی ندارن من فکر میکردن جون سخت ترن -من برام فقطو فقط امنیت هارد مهمو اطلاعت نه سرعتش
3.پس اینا هم ارزون ندارن ok
4.----
5.بله حرفتون متینه-حالا این هاردارو دکمه روشن خاموش دارن ؟یا باید هی زد اداپتورو روشن کرد؟شما چه تبدیری برای این کار دیدی مصلا چنتا هارد داری اداپتوری ؟فن گذاشته ؟ جاش چطوریو ؟برقشو اینا
بايد سيم زرد رنگ 12 ولتي قطع بشه كه اونهم نيازي به اينكار نيست .در کل منظوم این بود هارد 2.5 اینچیو میشه به پاور هارد 3.5 وصل کرد یا نه ؟اخه توی یه جا قبلا خونده بودم باید به سیمو قطع کرد
چه دليلي هست كه مدلهاي Buffalo نسبت به ساير مدلها سخت جون تر باشد !؟ بطور كلي فرقي با ساير مدلها ندارند . اين مدلها مثل ساير مدلها هم احتمال خرابي دارند . اگر اطلاعات براي شما خيلي مهم هست روي دو يا چند هارد ذخيره كنيد ..پس یا این اوصاف فرقی ندارن من فکر میکردن جون سخت ترن -من برام فقطو فقط امنیت هارد مهمو اطلاعت نه سرعتش
بعضي از هاردها دكمه براي خاموش و روشن كردن دارند مثل WD my book . مدلهايي كه چنين دكمه اي ندارند اجباراً بايد آداپتور را به برق متصل و جدا كرد يا اينكه ميتونيد از سه راهي هاي كليد دار استفاده كنيد . دقت كنيد كه اين سه راهي هاي كليد دار بايد كيفيت خوبي داشته باشند .حالا این هاردارو دکمه روشن خاموش دارن ؟یا باید هی زد اداپتورو روشن کرد؟
عكس زير گويا هست . داخل كمد سيم كشي شده و كليدهاي هر هارد در قسمت جلو ديده ميشه . براي فن هم از فن رك استفاده ميكنم .شما چه تبدیری برای این کار دیدی مصلا چنتا هارد داری اداپتوری ؟فن گذاشته ؟ جاش چطوریو ؟برقشو اینا
محتوای مخفی: wd my book
سلام
در باره هارد پرتابل وسترن الترا یک ترا نوشته شده بود که ضد شوک هست
دقیقا به چه معناست
سوال دوم اینکه میشه مثلا تو ماشین استفاده کرد بالاخره در حال حرکت بالا و پایین داره دیگه بخاطر دسنداز. تو این حالت هارد (موردی که من میخوام وسترن المنت usb3 یک ترا هست) صدمه نمیبینه؟
سوال سوم هارد ۱ ترا و ۲ ترا وسترن کلا چه مقدار فضای مفید داره؟ قطعا ۱ ترا و ۲ ترا نیست.
برای فرمتهای مختلف(NTFS FAT و ..) آیا متفاوت هست ؟چطوری میشه فهمید؟
Last edited by yonsen; 26-01-2014 at 22:20.
خوب اخر این سیمو باید قطع کرد یا نه ؟؟ میشه یه توضیح بدی من رو هوا موندم !
من بخوام یه هارد بگیرم نیاز به فن هست بازم؟
این هارد بالایه طبقه اول سری جدیدا دکمه پاور داره ؟؟کلا چجور هاردیه این بالایه از همین میخوام
بعدش شما چیو سیم کشی کردیی؟ :-s
والا اگر متني كه در عكس زير ديده ميشه منظور شماست بيشتر جنبه تبليغاتي ، مشتري مداري مدنظر هست تا يك ويژگي فني برجسته . به هر حال اگر سلامتي هارد ديسك براي شما مهمه بايد در نگهداري و استفاده از آن كوشا باشيد .
هاردهاي اكسترنال پرتابل وسترن ضد ضربه و يا آنتي شوك نيستند و در نتيجه استفاده از آن در خودرو پيشنهاد نميشه . توصيه ميكنم از فلش مموري براي اينكار استفاده كنيد .
در مورد سوال آخر ؛ در حجمهاي يكترابايتي حدود 931 گيگابايت و دوترابايتي حدود 1.86 ترابايت در دسترس هست .
نه نيازي به قطع كردن سيم زرد 12 ولتي هم نيست . ازش استفاده اي هم نميكنه .
معمولاً هر چه هارد ديسك در دماهاي پايينتر كار كند بهتر هست و عمر بيشتري خواهد داشت . پس بهتره كه از فن جهت كولينگ هارد استفاده كنيد .
هاردي كه در طبق بالا هست از سري جديد هست . مثل مدلهاي قديمي هم دكمه داره . در حجمهاي كمتر از چهارترابايت فقط از نظر شكل ظاهري و نرم افزارها ، متفاوت از مدلهاي قديمي هست .
سيم كشي داخل كمد در عكسهاي زير تقريباً مشخص هست . براي هر آداپتور يك پريز جداگانه در نظر گرفته شده كه هر كدام از اين پريزها كليد مستقلي دارند .
محتوای مخفی: عكس
سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلا هارد پرتابل ضد ضربه یا ضد شوک وجود داره چه مدلی؟ همین هارد وسترن را اگه تو کیف ضد ضربه تو ماشین استفاده بشه بازم مشکلی بوجود میاد؟
هارد خود لپ تاپ چی تو ماشین صدمه میبینه؟
ضد ضربه با ضد شوک بودن یکیه؟
در مورد فرمتهای مختلف نگفتید فرمولی برای حجم هارد وجود داره؟ مثلا هاردو با ntfs یا fat32 و.. فرمت کنیم تو حجم باقی مانده تاپیری داره (فرمولی داره؟)
این فرمت جدید هارد وسترن تو کدوم محصولاتش وجود داره؟
راستی این هارد پپرتابل وسترن مای پاسپورت (همچنین الترا) دارای سطحی تقریبا زبریه ؟ اون دایره هایی که دیده میشه جریانش چیه سوراخ هستش یا نه؟
با تشکر از حوصله و جوابهای شما
Last edited by yonsen; 27-01-2014 at 11:36.
بدون خارج کردن از باکس راهی برای محکم کردن هارد درون کیس وجود داره؟؟
سیگتتون usb 2 هست؟...فرمت fat32 یا ntfs ؟؟
سازگاری هاردهای usb 3 با کنسول(ps3) و TV چطوره؟
تشکر.![]()
سلام .
برندهای ADATA و یا Silicon power چند مدل آنتی شوک و یا ضد ضربه (که در واقع هردو مفهوم یکسانی را تداعی میکنند) تولید میکنند ولی توصیه میکنم قبل از هر چيزي این پست ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) را بخونید .کلا هارد پرتابل ضد ضربه یا ضد شوک وجود داره چه مدلی؟
هارد خود لپ تاپ چی تو ماشین صدمه میبینه؟
ضد ضربه با ضد شوک بودن یکیه؟
به هر حال توصیه میکنم اینکار را نکنید . همانطوریکه قبلاً هم گفتم بهتره که از فلش مموری برای اینکار استفاده کنید .همین هارد وسترن را اگه تو کیف ضد ضربه تو ماشین استفاده بشه بازم مشکلی بوجود میاد؟
حتی اگر نوع فرمت هم یکسان باشد و اگر هم هیچ دیتایی روی آن پارتیشن ذخیره نشده باشد در سایزهای متفاوت کلاستر ، Used space های متفاوتی خواهیم داشت به دو عکس زیر دقت کنید .از فرمول خاصی برای محاسبه حجم هر پارتیشن با توجه به سایزهای متفاوت کلاستر ، نوع فرمت پارتیشن و ... اطلاعی ندارم .در مورد فرمتهای مختلف نگفتید فرمولی برای حجم هارد وجود داره؟ مثلا هاردو با ntfs یا fat32 و.. فرمت کنیم تو حجم باقی مانده تاپیری داره (فرمولی داره؟)
4K Cluster size
64K Cluster size
باید دیتاشیت هارد را بررسی کنید که کدام مدل 4K هستند .این فرمت جدید هارد وسترن تو کدوم محصولاتش وجود داره؟
اونها سوراخ نیستند صرفاً نقشهای رنگین هست . روی آن صاف هست ولی نه صیقل ؛ قسمت زیرین هم به صافی روی آن نیست .راستی این هارد پپرتابل وسترن مای پاسپورت (همچنین الترا) دارای سطحی تقریبا زبریه ؟ اون دایره هایی که دیده میشه جریانش چیه سوراخ هستش یا نه؟
خب تا زمانیکه هارد را باز نکنید و در محفظه خودش (با تبدیل مناسب برای هاردهای 2.5 اینچی) پیچ نکنید راهی برای محکم کردن هارد در درون کیس نیست مگر اینکه خودتون بصورت ابتکاری چیزی درست کنید .بدون خارج کردن از باکس راهی برای محکم کردن هارد درون کیس وجود داره؟؟
usb2 هست و همچنین فایل سیستم بصورت FAT32 هست (برای ps3 استفاده میشه) .سیگتتون usb 2 هست؟...فرمت fat32 یا ntfs ؟؟
Last edited by ata.royalfalcon; 27-01-2014 at 22:37.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)