سگ رفته تو اینترنت
اما به علت تایم اوت به لونش نرسیده
Last edited by AliMirzaie; 21-01-2013 at 11:38.
هنوز سرعت شبانه به سرعت روز میرسه؟ امروز به محض اینکه ساعت. 6 شد سرعت فایل های 16-30 کیلوبایتیم، یهو رفت رو 120-130
این که یعنی شبانه داغونه
شبانه دیشب مشکلی نداشت.... میانگین سرعت من بالای 270 بود دیشب هم مثل هر شب...
البته من دیگه فیلم دانلود نمیکنم! رفتم تو کار نرم افزارهای زبان و کتابهای صوتی زبان و فیلم اموزشی زبان و ...
به ادم زور داره برای یه کتاب کوچیک 60 صفحه ای با سی دیش 3-4 هزار تومن بدی!! ... یا یه نرم افزار 2 گیگی رو 10-12 تومن بخری!!
معلومه که یه کاربر به صورت نا محدود همش دانلود نمیکنه!
اگه به این مسائل توجه میشد، باید میفهمیدن که بعد یکی دو ماه برای مردم این سرعت ها عادی میشه ،و چند تا pc با حداقل پاور 450 و مانیتور 50-100 وات. چندین ساعت روزانه خاموش میشد!
فعلا هم صبر میکنم، تا 22 بهمن درست شد، نشد، میرم شارژ رزروم رو پس میگیرم.... نهایتش اینه که با نامحدود 512 سر کنیم!
راستی منیجر که با چند کانکشن بگیره، رو سیستم آندروید وجود داره؟
Last edited by ShadowDragon; 21-01-2013 at 14:06.
من خودم اندروید ندارم ولی فقط به خاطر تو:
1. ADM Pro
2.Turbo Download Manager
3. Turbo Downloader
4. FasterDownloads
5. Premium Downloader
اولیه بیشتر توصیه میشه.
امروز که با 2020 در مورد کم کردن 2 مرتبه ای حجم در یک بازه مصرفی صحبت کردم گفتن که این موضوع تو تعرفه های یک سالمون فقط هستش و تعداد کمی این مشکل رو دارن و گزارش دادن که تمامی حجم هایی که دوبل حساب شده در وسطای هفته آینده به حساب کاربرا بر میگرده در مورد سرعتم من با اینکه 2 مگم هنوز رو 120 درجا میزنم گفتن که هنوز مشکل سرعت پا بر جا هستش
قطعی و کم بودن سرعت کمه این سایتهای دانلودم دیگه از وضعیت نت مسخرتر شدن.
اپلودبار که ریده، اکسپرس لیچ محدود گذاشته رودفایل از اینا داغونتر هر کدوم یه داستان دارن،
همه دنیا رو به جلو میرن ما همینیم که هست هر روز یه فیلیم داریم باهاش.
ممنون،
125 رو پیدا کردم، دو تاشون rar بود و بعدا امتحان میکنم اما اولی نصب شد...
فایل های پرحجم رو دان نمیکنه، یه 200 کیلوبایتی رو با 2 کانکشن دان کردم، که خرابش کرد و فایل اجرا نمیشد
با این وضع فقط download balazer کار میکنه :-(
ببخشید، گفتم که خودم اندروید ندارم ولی سرچ کردم و اینا رو پیدا کردم. اولی رو میگفتن خیلی پایداره و اصلا فایلا رو خراب نمیکنه.
آقای Prance Dark پیام خصوصیت رو چک کردی؟
گول نخوری این مشکل سرعت تو شهر ما با کرمانشاه فرق داره ها. این جا هرگز ابدا هیچ موقعی سرعت بالای 130 نمیرفت ها. حتی موقعی که کرمانشاه با 300 دانلود میکردن. من بعد از پیگیری زیاد مال خودم رو درستش کردم ولی باز هم کامل محدودیت رو برنداشتن و حالا رو 240 هستش در حالی که دوستان اینجا اکثرا با 300 به بالا دانلود میکنن.
Last edited by AliMirzaie; 21-01-2013 at 20:14.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)