بنده آخرین پچ رو نصب کردم اما:
دایرکتس میخواهید. از داخل CD/DVD بازی تون DirectX رو نصب کنید.
فرقی داره پچ نصب کنی یا مستقیم از خود بازی اپدیت کنی؟ فقط برای نقل و انتقالا
من نميدونم از دست اين داويد ويا چيكار كنم؟ از نوك حمله سرخود پاش مياد از دفاع آخر توپ ميگيره!!!
هر وقت توپ دست پويول يا پيكه س وقتي رو به مركز زمين پاس ميدم بجاي اينكه ژاوي يا اينيستا يا كيتا توپ رو بگيرن ويا مياد و توپو ميگيره و همه ش وسط زمين داخل دايره ي مياني واسه خودش ول ميگرده. موقعي كه بازي رو از جلوي دروازه م شروع ميكنم اغلب مابين دفاعها و هافبكهام قرار داره و وقتي كه توپ رو به كناره ها ميبرم يا از وسط حمله ميكنم زياد جلو نميره و همه ش متمايل به عقب بازي ميكنه. تركيب هم Default خود بارسلونا ست و اصلا بهش دست نميزنم.در صورتي كه در تركيب جاش داخل محوطه ي 6 قدم حريفه!!!
Last edited by urumchi; 05-06-2011 at 01:27.
بله، داخل بازی آپدیتی که انجام میشه رسمی و مال خود کونامی هستش، اما خارج از اون پچ های غیررسمیه که خیلی تغییرات میتونه داشته باشن مثلا لباس تیم هایی که کونامی لیسانسشون رو نخریده، درسته.
برای آپدیت از داخل بازی، باید بازی تون اصل باشه.
اگر پچ های رسمی رو بخواهید، میتونید خارج از بازی دانلود و نصب کنید.
فقط "ویا" اینطوریه؟ کلا ترکیبت چطوریه؟
خب پستش چیه؟؟ توی 6قدم حریف گذاشتیش، با پست SS؟؟ CF بزار!
Last edited by resident; 05-06-2011 at 07:38.
دوست خوبم دخالت نباشه ولی اگه اشتباه نکنم منم یک همچین مشکلی داشتم که گفتن به خاطر فایل dll هست و اون فایلو که دانلود کردم درست شد![]()
تركيب كه -3-3-4 تركيب پيش فرض خود بارسا ست و ويا هم اتفاقا CF هست نه SS
من می خوام مسی رو بخرم واسه رئال !
زدم برای مذاکره بعد اینو می نویسه من باید چیکار کنم ؟
enter transfer negotiations
can still negotiate with :
4 players
proceed?
من اینجا yes رو می زنم ! این میگه من بایستی 4 تا از بازیکنان خودم رو چیکار کنم یه راهکاری بدین ممنون /.
مشکل پول ندارم من .
تاييد ميشه
منم اين مشكلو داشتم اون فايل dll رو دانلود كردم هم در داخل پوشه system32 و هم داخل پوشه ي پچ كپي كردم و مشكلم حل شد. اين مشكلو من در بازي assassins creed هم داشتم و همينطوري حلش كردم.
مشكلي نيست شما در واقع به مسي پيشنهاد داديد و حالا بايد منتظر جواب باشيد و ممكنه 3-2 هفته طول بكشه تا جواب داده بشه ولي احتمال زياد پيشنهاد شما رد خواهد شد.البته بستگي به تنظيمات نقل و انتقالات داره كه روي چه لولي داريد بازي ميكنيد. اگه روي لول High باشه پيشنهاد شما به احتمال زياد قبول ميشه ولي اگه روي Normal و Low باشه احتمال رد پيشنهاد توسط بازيكنان بزرگ و گرانقيمت زياد ميشه.
اون عدد4 هم نشون ميده كه شما ميتونيد به 4 بازيكن پيشنهاد بديد كه يكيش رو به مسي داديد حالا ميمونه 3تاش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)