والا اکثرا میگن adsl بهتر از وایمکسه،بهتره بیشتر تحقیق کنی که وایمکس تو منطقه شما دقیقا چطوره که یموقع خدایی نکرده پشیمون نشی
اما جدا از این درمورد وایمکس میتونم با توجه به حرفای دوستان بگم که طرح جدید که 1به4 شده،خیلی سرعتو بهتر کرده،من که طرح 1به8 رو دارم سرعتم حداکثر تا 65 میاد با 512 اما دوستانیکه از طرح جدید استفاده میکنن میگن خیلی موقعا سرعتشون دوبرابر حداکثر سرعت منه،یعنی 120 البته باهمون 512!!!
پس این از این،متوجه شدی که طرح جدید از طرح قدیم کیفیتش بهتره
حالا چیزی که هس باید برین با 512 adsl هم از نظر قیمت و هم سرعت و دانلود شبانه مقایسه کنین تا به جواب جامع تر برسی(اکثرا میگن adsl سرعت خوبی تو شب نداره و به مراتب پایین تره اما حداقل مبین نت خوبیش اینه که شب و روز تقریبا سرعت دانلود یکیه یا حداقل واسه من اینطوری بوده،البته یکمکی شبا سرعت میاد پایین و دقیقا اندازه روز نیس)
درمورد طرح یه مگ مبینم بگم که اگه تو روز زیاد استفاده نمیکنی و دانلود شب واست مهمه طرح خوبیه،والا نه چون قطعا مجبوری حجم اضافه بخری،چون اون حجم و اون پهنای باند باهم تناسب ندارن
ولی من محاسبه کردم واسه خودم،اگه اون طرحو بگیرم و ماهی 2 گیگم مصرفم کنم(البته مجبورم حجم بازم بخرم)بازم به نفع منه نسبت به سایر طرحا،البته واسه من که بیشتر از 2 گیگ مصرف نداره(دانلود شبانه رو حساب نکردما)
واسه اینکه تبلیغ اون تعرفه نشه بیشتر از این بازش نمیکنم