تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 636 از 2199 اولاول ... 13653658662663263363463563663763863964064668673611361636 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,351 به 6,360 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

آخر فروم باز alone one's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خوب به نظر شما طبق اون چیزایی که گفتم بگیرم یا نه؟
    مصلا 1mb یک ساله میدن 65 تومن با مجدودیت 10 گیگ بیگرم؟
    این پست قبلیمه برای این کپی کردمبدونین وضعیتو
    -------------------------------------------
    میگم دوستان توی شهر ما تازه این سرویس اومده 512 دوستان میگن تا 120 تا هم شبها دانلود میده همهجا همینجوریه یا اینجا تازه اومده اینجوریه؟
    راستی کدوم سرویس برای من مناسبه طبق این
    کدوم نوع سرویسش خوبه قیمت هم مهمه برام با دانلود
    من خودم الان Adsl دارم 128 نامحدود شبا 30 تا دانلود میده صبح ها هم 23تا ماهی هم 25 میدم
    حالا به نظرتون کدوم خوبه؟

_
    والا اکثرا میگن adsl بهتر از وایمکسه،بهتره بیشتر تحقیق کنی که وایمکس تو منطقه شما دقیقا چطوره که یموقع خدایی نکرده پشیمون نشی
    اما جدا از این درمورد وایمکس میتونم با توجه به حرفای دوستان بگم که طرح جدید که 1به4 شده،خیلی سرعتو بهتر کرده،من که طرح 1به8 رو دارم سرعتم حداکثر تا 65 میاد با 512 اما دوستانیکه از طرح جدید استفاده میکنن میگن خیلی موقعا سرعتشون دوبرابر حداکثر سرعت منه،یعنی 120 البته باهمون 512!!!
    پس این از این،متوجه شدی که طرح جدید از طرح قدیم کیفیتش بهتره
    حالا چیزی که هس باید برین با 512 adsl هم از نظر قیمت و هم سرعت و دانلود شبانه مقایسه کنین تا به جواب جامع تر برسی(اکثرا میگن adsl سرعت خوبی تو شب نداره و به مراتب پایین تره اما حداقل مبین نت خوبیش اینه که شب و روز تقریبا سرعت دانلود یکیه یا حداقل واسه من اینطوری بوده،البته یکمکی شبا سرعت میاد پایین و دقیقا اندازه روز نیس)
    درمورد طرح یه مگ مبینم بگم که اگه تو روز زیاد استفاده نمیکنی و دانلود شب واست مهمه طرح خوبیه،والا نه چون قطعا مجبوری حجم اضافه بخری،چون اون حجم و اون پهنای باند باهم تناسب ندارن
    ولی من محاسبه کردم واسه خودم،اگه اون طرحو بگیرم و ماهی 2 گیگم مصرفم کنم(البته مجبورم حجم بازم بخرم)بازم به نفع منه نسبت به سایر طرحا،البته واسه من که بیشتر از 2 گیگ مصرف نداره(دانلود شبانه رو حساب نکردما)
    واسه اینکه تبلیغ اون تعرفه نشه بیشتر از این بازش نمیکنم

2. این کاربر از alone one بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه maxmen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها ای نامحدودش ارزش داره؟واسه یک مگ؟
    اگه اینترنتی پرداخت کنم خودشون فعال میکنن دیگه احتیاجی به تماس گرفتن که نیست؟
    سرعت 1مگ معمولی با نامحدود که فرقی نداره داره؟
    زود جواب بدین

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

بچه ها ای نامحدودش ارزش داره؟واسه یک مگ؟
    اگه اینترنتی پرداخت کنم خودشون فعال میکنن دیگه احتیاجی به تماس گرفتن که نیست؟
    سرعت 1مگ معمولی با نامحدود که فرقی نداره داره؟
    زود جواب بدین
    دوست عزیز دورو بره نامحدود اصلا نرو که مفتش گرونه.اطلاعات بیشتر در لینک امضا

5. 3 کاربر از dokhtarak_e_darya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه maxmen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگه اینجوریه نخواستیم بابا مال خودشون همون 40 تومنو ریختم که بازم بیشتر از اونیه که باید بگیرن

آخر فروم باز Mehrdad092000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

والا اکثرا میگن adsl بهتر از وایمکسه،بهتره بیشتر تحقیق کنی که وایمکس تو منطقه شما دقیقا چطوره که یموقع خدایی نکرده پشیمون نشی
    اما جدا از این درمورد وایمکس میتونم با توجه به حرفای دوستان بگم که طرح جدید که 1به4 شده،خیلی سرعتو بهتر کرده،من که طرح 1به8 رو دارم سرعتم حداکثر تا 65 میاد با 512 اما دوستانیکه از طرح جدید استفاده میکنن میگن خیلی موقعا سرعتشون دوبرابر حداکثر سرعت منه،یعنی 120 البته باهمون 512!!!
    پس این از این،متوجه شدی که طرح جدید از طرح قدیم کیفیتش بهتره
    حالا چیزی که هس باید برین با 512 adsl هم از نظر قیمت و هم سرعت و دانلود شبانه مقایسه کنین تا به جواب جامع تر برسی(اکثرا میگن adsl سرعت خوبی تو شب نداره و به مراتب پایین تره اما حداقل مبین نت خوبیش اینه که شب و روز تقریبا سرعت دانلود یکیه یا حداقل واسه من اینطوری بوده،البته یکمکی شبا سرعت میاد پایین و دقیقا اندازه روز نیس)
    درمورد طرح یه مگ مبینم بگم که اگه تو روز زیاد استفاده نمیکنی و دانلود شب واست مهمه طرح خوبیه،والا نه چون قطعا مجبوری حجم اضافه بخری،چون اون حجم و اون پهنای باند باهم تناسب ندارن
    ولی من محاسبه کردم واسه خودم،اگه اون طرحو بگیرم و ماهی 2 گیگم مصرفم کنم(البته مجبورم حجم بازم بخرم)بازم به نفع منه نسبت به سایر طرحا،البته واسه من که بیشتر از 2 گیگ مصرف نداره(دانلود شبانه رو حساب نکردما)
    واسه اینکه تبلیغ اون تعرفه نشه بیشتر از این بازش نمیکنم
    ممنون دوست عزیز والا Adsl هایه اینجا همه نماینگی رها نت هستن که همشون یکین اکثرا فرقی نداره
    این مبین الان که داره اینجوریه میده بعد ها احتمال داره کم کنه؟
    من مصرف توی روزم دارم مثل بازی تراوین یا استفاده از مسنجر کلا با این 128 توی ماه میانگین 20 تا 25 گیگ حداقل مصرف میکنم
    اما میخوام ببینم اگه واقا 290 تا دانلود بده همون 1 میگ بگیرم دانلود هامو شب بزارم دیگه توی روز ندازم
    بازم نمیدونم
    الان ماهی 25 به Adsl میدن میشه سالی 300

8. این کاربر از Mehrdad092000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز alone one's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون دوست عزیز والا Adsl هایه اینجا همه نماینگی رها نت هستن که همشون یکین اکثرا فرقی نداره
    این مبین الان که داره اینجوریه میده بعد ها احتمال داره کم کنه؟
    من مصرف توی روزم دارم مثل بازی تراوین یا استفاده از مسنجر کلا با این 128 توی ماه میانگین 20 تا 25 گیگ حداقل مصرف میکنم
    اما میخوام ببینم اگه واقا 290 تا دانلود بده همون 1 میگ بگیرم دانلود هامو شب بزارم دیگه توی روز ندازم
    بازم نمیدونم
    والا چی بگم،از بعد کسی خبر نداره،هر چیزی ممکنه
    با این مواردی که گفتی قطعا حجم واسه یه سال کم میاری و باید بخری
    قانونا یه مگ باید حداکثر سرعتش روی 128 کیلو بایت بر ثانیه باشه که فعلا مثه اینکه بالاتر این حرفا میره،مطمئن باش اگه به جز وبگردی کار دیگه ای با اینترنتت نکنی(یعنی دانلود)زیاد به مشکل بر نمیخوری،شبا میذاری واسه دالود و احتمالا 2.5 تا 3.5 گیگ یا شاید شاید شاید بیشترم دانلود میکنی،روزام هرکار دیگه ای که تو وب خواستی ولی میگم اگه با وبگردی بیشتر از 2 گیگ ماهی مصرف نداشتی(دانلودا جدا،چون اونارو میندازی شبا)این طرحش می صرفه البته باید 15گیگ به جز اون 9 گیگ بخری که در مجموع حدود 192400 هزار تومان با 24 گیگ حجم(البته فقط واسه وبگردی استفاده میکنی) و سرعت یه مگ خواهی داشت و احتمالا ماهی 90گیگم ئانلو خواهی داشت
    به نظرم اینطوری بازم کمتر هزینه میکنی
    این چیزیه که من بررسی کردم و به این نتیجه رسیدم که واسه من خوبه،حاالا شما نیازات بامن فرق میکنه،بازم خوب طرحاشو بررسی کن و ببین کدوم واست میصرفه

---------- Post added at 12:03 AM ---------- Previous post was at 12:01 AM ----------

راستی واسه چه سرویسی و با چه سرعتی؟
    شبا رایگان داره؟
    شبونه چقد سرعت داشتی؟

ناظر انجمن گنو / لینوکس
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پیرو صحبتهای دوستان منم لازم دونستم نظر خودمو بگم. به نظر من تعرفه های مبین و طرحهایی که میگذاره خیلی محدودیت داره و خیلی مسخره است. مخصوصا طرحهای سه ماهه و شش ماهه و یک ساله ای که جدیدا گذاشته.

مثلا طرح B43 به نظر شما به چه دردی میخوره؟ یک مگابیت سرعت و در مقابل 9 گیگ حجم اون هم برای یک سال؟؟؟؟
    یا طرح R43 که سرعت 128 هستش و 6 گیگ حجم برای یک سال؟؟؟

این طرحها حتی برای چت و چک کردن فیس بوک و ایمیل و .. هم کفاف نمیده.
    نکته ی جالبتر اینه که مبین نت تو طرحهای حجمی سرعت 256 رو اصلا نداره و این هیچ توضیحی هم نداره.

به نظر من به جای اینهمه شاخه شاخه کردم مبین بباید بیاد و برای هر سرعتی دو طرح ماهانه بده (به جای طرح های سه و شش ماهه و یک ساله) مثلا برای 128 بیاد یک طرح 5 گیگ بده و یک طرح 10 گیگ و برای سرعتهای دیگه هم به همین منوال.

نکته ی دیگه اینه که مبین در سایتش هیچ توضیحی برای خرید حجم اضافه نداده و من به شخصه نمیدونم چجوری باید حجم اضافه بخرم. کلا سایت مبین یک سایت ناکارآمد هستش که فقط مشترک رو گیج میکنه.

11. این کاربر از vahidmir2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

13. این کاربر از adcomputer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

نمیدونم. این هم لود نشد.
    سایتش بگیر نگیر داره. میگیره، ول میکنه. فعلاً که درست شده. بالا میاد.

15. این کاربر از saeediranzad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن گنو / لینوکس
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من چون همیشه از بدی های مبین گفتم ایندفعه اومدم که یه حرف متفاوت بزنم.

در این دو سه روزی که طرحم رو از 128 (یک به هشت) به 512 (یک به چهار) ارتقاء دادم این نتایج حاصل شده:

سرعت دانلود حدود 90 کیلوبایت در تمامی ساعات شبانه روز. (دیشب یک کارتون رو از سایتی ایرانی با سرعت 120 کیلوبایت ثابت دانلود کردم که واقعا شگفت انگیز بود)
    سرعت آپلود خیلی پایینه. البته سرعت آپلود مبین کلا پایینه. برای سرویس من الان حدود 10 کیلوبایته که خیلی اذیت میکنه .
    اما نکته شگفت انگیز این وسط پینگ خیلی خوبه این دو سه روزه. در تستهایی که گرفتم پینگ همیشه زیر 300 بوده و در بعضی اوقات حتی زیر 200 که این خیلی عالیه البته اگر همینطور بمونه.

در کل از سرویس جدید خیلی راضی تر از قبلی (128) هستم. نوسانش کمتره و سرعتش از استاندارد بالاتر. امیدوارم مبین کیفیتش رو حفظ کنه و ارتقاء همچنان ادامه داشته باشه.

ضمنا من ساکن بزرگراه یادگار امام / خیابان آزادی هستم

17. 2 کاربر از vahidmir2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •