تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 636 از 773 اولاول ... 136536586626632633634635636637638639640646686736 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,351 به 6,360 از 7724

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید HDTV مناسب(لطفا در مورد قیمت و محل خرید صحبت نکنید)

داره خودمونی میشه saeed3w's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان حرفه ای تر نمیدونم چرا جواب نمیدن یه سری سوالات برای من مطرحه

samsing 40d6920 میتونه هارد با ظرفیت بالا مثلا یک ترا رو بخونه و فیلمهاشو پخش بکنه؟

آیا ارزش داره بلو ری پلیر رو برای کاهش قیمت کل حذف کرد؟ برای کم شدن هزینه حدود 200 تومن کمتر میشه بدون بلوری ولی قیمت بلوری خودش 250 هست .
    مودم وایرلس و وایمکس هم اصلا به کارم نمیاد اگه جائی قیمتشو کم بکنه بنفع من هست اما مثل اینکه این یک قلمو کم نمیکنن

از نماينگي چهارراه جمهوري كارگر پرسيدم 170 كم مي كرد اينجا بلوري رو بگيري بهتره از نماينگي هاي ديگه سوال كنيد قيمت بلوري هديه 230 تومن هست

من TV رو گرفتم با اينكه هدايا رو نخواسته بودم اينترنت 2ساله وايمكس مبين نت آوردند 2تا عينك و 4 تا فيلم بلوري سه بعدي كارتون شرك داخل جعبه عينك بود.

من يه هارد اكسترنال وسترن ماي پاسپورت 500 گيگ داشتم تست كردم پخش كرد فيلم اچ دي از روي هارد امتحان كردم پخش كرد مشكلي نداشت.

باز هم اگر چيزي امتحان كردم دوست داشتيد بدونيد برايتان خواهم نوشت

با قيمت 1464 كه من خريدم بنظر خودم ارزشش رو داشت فعلا از خريدم راضي هستم

2. 2 کاربر از saeed3w بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال die my darling's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

ميدونم گفتم كه مقاله كس ديگري بود كه روي تصميم گيري من خيلي موثر بود كه از سايتهاي ديگر يافتم از اين سايت طبق نظر يكي از دوستان متوجه شدم ارزش ندارد 400هزار بيشتر بدهم تا D6960 را بگيرم البته هنوز هم نمي دونم اين قابليت بيشتر تبديل تصاوير دو بعدي به سه بعدي كه در مدل D6960 نسبت به مدل D6920 هست باعث خواهد شد يك روزي از اينكه اون رو نخريدم پشيمون باشم يا نه؟

قبول دارم مصرف برق پلاسماهاي جديد آنقدر زياد نيست (دوبرابر ال اي دي هست) و در ماه 4هزارتومن به فيش برق اضافه خواهد شد اما من به شخصه تصوير ال اي دي را بخاطر نور بيشتر ترجيح دادم و اينكه زيبايي ظاهري اين مدل از پلاسما هم قيمت خودش ST30 بهتر است.
    مصرف برق پلاسما نهایت ماهی 1000 یا 2000 تومن بیشتر از ال ای دی در میاد که پول یه ساندویچم نمیشه عوضش برای چشم خودت ارزش قائل شدی و نرفتی یه دونه شبه تی وی به اسم ال ای دی بخری که مشکل زاویه دید داره و کنتراستش پائینه و مشکیو آبی نشون میده و واسه خودش موشن بلور میزنه برایتنس پلاسماهای جدید پاناسونیک مثل همون st30 اگه از ال ای دی بالاتر نباشه کمتر نیست کنتراست پلاسماها تو نور خیلی زیاد پائین به نظر میومد الان دیگه با اومدن مدلای 2011 این مشکلم الحمدلله بر طرف شده بالاخره بعد از 10 سال که از عمر فلت پنلا گذشت ملت میتونن یه تی وی واقعی بخرن.

4. 3 کاربر از die my darling بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

12

از نماينگي چهارراه جمهوري كارگر پرسيدم 170 كم مي كرد اينجا بلوري رو بگيري بهتره از نماينگي هاي ديگه سوال كنيد قيمت بلوري هديه 230 تومن هست

من TV رو گرفتم با اينكه هدايا رو نخواسته بودم اينترنت 2ساله وايمكس مبين نت آوردند 2تا عينك و 4 تا فيلم بلوري سه بعدي كارتون شرك داخل جعبه عينك بود.

من يه هارد اكسترنال وسترن ماي پاسپورت 500 گيگ داشتم تست كردم پخش كرد فيلم اچ دي از روي هارد امتحان كردم پخش كرد مشكلي نداشت.

اقا مبارکت باشه اگر میش ود چندتا عکس از tv میگذارید + وسایل چندتا فیلم باید در هنگام تحویل بهتون دادن درضمن پشت tv زد ساخت کجا؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام
    من میخوام یه led بگیرم که مشخصات زیر رو داشته باشه
    البته من زیاد اطلاعات ندارم و اماتورم و اگه شما چیزی رو صلاح میدونید به مشخصات اضافه کنید

فول hd باشه (hd هم شد حالا زیاد فرق نمیکنه ولی فول اچ دی بیشتر مد نظرمه)
    کنتراست بالا داشته باشه
    هرتزش بالا باشه 120به بالا
    عمرش زیاد باشه
    برایتنس برام مهمه
    3d زیاد فرقی برام نداره ولی اگه بود که چه بهتر
    امکاناتش زیاد باشه
    کیفیت صدا داشته باشه
    گیفیت تصویر هم برام از همه چیز مهم تره
    مارکش خوب باشه
    اگه نکته ای رو صلاح میدونید اضافه کنید

46 inch
    قیمت تا 2 ملیون خوبه
    از همه ممنون

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اقا مبارکت باشه اگر میش ود چندتا عکس از tv میگذارید + وسایل چندتا فیلم باید در هنگام تحویل بهتون دادن درضمن پشت tv زد ساخت کجا؟
    در هنگام تحويل به من بجز تلويزيون جعبه عينك كه توش دوتا عينك و 4 تا فيلم بلوري 4 تا فيلم شرك بود دادند و مودم وايمكس ايستاده مبين نت با 2 سال اينترنت كه فعال كرد البته منطقه ما فعلا تحت پوشش وايمكس مبين نت نيست

جايي از تلويزيون نديدم ساخت كجاست ولي خود نصاب مي گفت ساخت كره است.

8. این کاربر از saeed3w بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    من میخوام یه led بگیرم که مشخصات زیر رو داشته باشه
    البته من زیاد اطلاعات ندارم و اماتورم و اگه شما چیزی رو صلاح میدونید به مشخصات اضافه کنید

فول hd باشه (hd هم شد حالا زیاد فرق نمیکنه ولی فول اچ دی بیشتر مد نظرمه)
    کنتراست بالا داشته باشه
    هرتزش بالا باشه 120به بالا
    عمرش زیاد باشه
    برایتنس برام مهمه
    3d زیاد فرقی برام نداره ولی اگه بود که چه بهتر
    امکاناتش زیاد باشه
    کیفیت صدا داشته باشه
    گیفیت تصویر هم برام از همه چیز مهم تره
    مارکش خوب باشه
    اگه نکته ای رو صلاح میدونید اضافه کنید

46 inch
    قیمت تا 2 ملیون خوبه
    از همه ممنون

D6920 سامسونگ 2300 با هدايا بدون هدايا دورو بر2 ميليون انتخاب خيلي خوبي است كه خودم 40 اينجش رو انتخاب كردم و خريدم

البته هنوز بخش سه بعدي رو بدليل اينكه درايو بلوري نخريدم امتحان نكردم

هرتز ( فرکانس تصویر ): 100HERTZ انطباق تصویر: 200HERTZ

10. این کاربر از saeed3w بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

آقا دستت درد نکنه کیفیت سه بعدیش چطور هست؟

چه فرمتهائی میتونه از هارد بخونه؟ mkv مثلا میخونه؟

عمر باتریهای عینک چقدر هست یعنی چند ساعت میشه استفاده کرد از عینک

بازیهای و کلا وضعیت برنامه های تلویزیون رو اگه میتونی یه توضیح بدی ممنون میشم

امکان اتصال به اینترنتش هم همینطور

ممنون

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

دوستانی که میخواهند دو میلیون تومان پول ال ای دی سامسونگ بدهند بهتر است به جای آن پلاسمای st30 پاناسونیک بخرند که از نظر کیفیت تصویر فرسنگها نسبت به ال ای دی 6920 سامسونگ جلوتر است و قیمتش هم 1,850,000 تومان است که با کارت هدیه پاناسونیک که حداقل 50 هزار تومان هست 1,800,000 تومان تمام میشود و واقعا عالی است.

پروفشنال greena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زیر نور زیبای خدا

پيش فرض

یکی هم جوواب مارو بده بد نیست...............

سلام ودرود

من میخوام یه تلویزیون ال ای دی بگیرم ..................حدود چهل اینچ....

با قابلیتهای روز از جمله فول اچ دی ،نصب فلش و .........

من یه 32 ایکس ویژنم دیدم که تصویرش در حد فوق العاده بود ،سونی و سامسونگ و جی وی سی رو هم دیدم اصلا خوب نبود ....
    حالا به نظرتون شارپ و ایکس ویژن چه طورن اگه ممکنه به جز اینا مدل و مارکی که کیفیت خوب تصویر داشته باشه معرفی کنید.........

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

یکی هم جوواب مارو بده بد نیست...............

سلام ودرود

من میخوام یه تلویزیون ال ای دی بگیرم ..................حدود چهل اینچ....

با قابلیتهای روز از جمله فول اچ دی ،نصب فلش و .........

من یه 32 ایکس ویژنم دیدم که تصویرش در حد فوق العاده بود ،سونی و سامسونگ و جی وی سی رو هم دیدم اصلا خوب نبود ....
    حالا به نظرتون شارپ و ایکس ویژن چه طورن اگه ممکنه به جز اینا مدل و مارکی که کیفیت خوب تصویر داشته باشه معرفی کنید.........
    قضاوت کردن از پشت ویترین مغازه اشتباه کامل هست چون بعضی فیلمهای تبلیغی کیفیت بهتری نسبت به بقیه دارن بعضی فیلما hd هستن بعضی full hd حتی برخی کابلها و پلیرها با هم فرق میکنند که تاثیر دارد.
    در کیفیت تصویر مهمترین عامل کنتراست هست که در زیر نور زیاد مغازه قابل تشخیص نیست برای همین حتما باید led های مختلف را در زیر نور کم برابر با نور منزل خود تست کنید با شرایط یکسان از نظر فیلم و دستگاه پخش یکسان چون خدایی نکرده بعد از هزینه زیاد در منزل بعد از مدتی که با فیلمها و سریالهای واقعی نه دموهنای تبلیغاتی تی وی نگاه کنید کم بودن کنتراست به سرعت خود نمایی میکند.
    من قبلا یه ال ای دی سامسونگ خریدم و برعکس تصویر زیبایش در مغازه که یک دموی خوش آب و رنگ بود در منزل با یک افتضاح واقعی مواجه شدم.
    به عنوان یک پیشنهاد به شما توصیه میکنم پلاسمای پاناسونیک st30 رو نگاهی بیندازید نگران مصرف برق آن نباشید شاید در ماه 2000 هزار تومان بیشر از ال ای دی برق مصرف کند که در عوض کیفیت تصویر فوق العاده اش ارزش دارد.
    Last edited by ............; 11-10-2011 at 15:55.

15. این کاربر از ............ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •