دوست گرامی ؛
خواهش میکنم دقت بفرمائید وقتی در مورد اطلاعات دیگران صحبتی به میان میاورید !
من تصور نمیکنم شما به اندازه بنده سابقه استفاده از ADSL یا تجربه استفاده از خدمات ISP های گوناگون رو داشته باشید.
بنده نمیتوانم تصور کنم شما چطور به این نتیجه رسیدید که بنده اطلاعاتم ناکافی است که به این مسائل اشاره کردم.
دوست عزیز صبانتی که شما الان با اون آشنا شدید سابقا به ازای 1گیگ:1000مگ برای مشترکانش محاسبه میکرده و دزدی علنی جلوی چشمان مشترکان انجام میداده و پس از سال ها از این موضوع گذشته و مشترکانی را از دست داده تا برای شما 1024 مگ محاسبه می شود.
بنده سابقا بخاطر عدم پشتیبانی در رفع مشکل قطعی سرویس به مدت 8 روز یکدفعه از این شرکت جدا شده بودم و این بار دوم است و اینبار بخاطر پنل ریز مصرف ضعیف | پشتیبانی و عدم رعایت ضوابط قرارداد برای بار دوم از این شرکت جدا می شوم.
دوست گرامی بنده با مسئول مربوطه در مخابرات و اداره نظارت بر خدمات تنظیم مقررات صحبت میکنم از عدم ثبت درخواست میگویند ، بعد شما که خارج از داستان هستید به بنده میگوید شخصی که اطلاعات ناکافی داره بنده هستم ؟
مشکل کابل رانژه هم مخابرات ندارد و گفتند اگر درخواست بیاد انجام میدیم، حالا صبانت چه میگوید: صبا.س: چرا میخواین جمع آوری کنید ؟ من.پ: سرویس نامحدود از شرکت دیگر | صبا1: ما هم قبلا داشتیم اصلا خوب نبود جمعش کردیم | صبا2: ما درخواست را ارسال کردیم! | صبا3: اگر قصد جمع اوری داشته باشید 2-3 هفته زمان می بره مطمئنید ؟ | صبا4: ثبت نشده ؟ باشه ثبت میکنیم فردا تماس بگیرید ببینیم چی میشه.
هرچند زیاد تعجبی نداشت تاپیک ADSL شهر شیراز را وقتی با تاپیک آسیاتک اشتباه میگیرید.
شما نمیدونید ظاهرا 4 روز از سرویس خریداری شده باقی مانده باشد حجم خریداری کنید و حجم را به اکانت اضافه نکنند و بخواهند از شما که سرویس جدیدی تمدید کنید و بهانه بیاورند که همه حجم های خریداری شده انجام شده فقط مال شما گیر کرده باید با تهران تماس بگیریم و در نهایت با تهدید به شکایت و صدا رو بردن بالا حجم رو اضافه کنند + n تا تماس به این شرکت. اینها همه در حالیست که کار ضرروی هم داشته باشید
نوش جانتان سرویسی که خریداری کردید و توصیه میکنم قبل از اینکه اینگونه از شرکت های بیگناه حمایت کنید بیشتر تامل کنید در خصوص نظری که میدهید.
این رو هم بدونید که پورت و باند آزاد زیاد دارند شما نگران اونها نباشید.
بنده قبلا بدون شارژ خطم 1.5 سال از کارا امین ارتباط رانژه بوده ، هم اکنون بیش از 2 ماه است خطم از صبانت رانژه مانده و طی تماس هایی که داشتم جمع نکردند.
شما برو ببین وصلت میکنند به مدیریت......
هر چند این تبلیغات و حمایت های رسوا هم دیگه دردی از صبانت دوا نخواهد کرد.
البته صحبت من پیشنهاد به کسانی بود که گوش شنوا دارند، تصمیم با خود کسانی است که اینکارو میکنند ، پست زده نشد اطلاعات ناکافیم رو به رخ کسی بکشم.