تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیرت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 636 از 1135 اولاول ... 136536586626632633634635636637638639640646686736 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,351 به 6,360 از 11350

نام تاپيک: اینترنت استان فارس

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوست گرامی این تاپیک مربوط به آسیاتک چه ربطی به صبانت داره؟

همچنین شما دوست عزیزم که مشکل جمع آوری داری اینو بدونید که یک پنل از شرکتهای خصوصی متصل هست به مخابرات که از اون پنل اطلاعات هر مشترک برای رانجه شدن و یا جمع آوری ارسال میشه به مخابرات که فلان خط رو رانجه رو قطع کنید و یا رانجه کنید. خیلی مواقع کارمندهای اون مخابرات و منطقه جمع اوری رو انجام نمیدن و یا در طول چندیدن روز انجام میدن و این ربطی به خود شرکت نداره وگرنه هیچ شرکت خصوصی دلش نمیخواد یکی از پورتهاش الکی پر باشه روی خطی که استفاده نمیکنه.

بنده وقتی رفتم برای ثبت نام بعد از یک هفته هنوز رانجه خط من انجام نشده بود وقتی شکایت کردم ازشون که هنوز خطم رانجه نشده گفتن ما ارسال کردیم به مخابرات اما این مخابراته که انجام نمیده شخصا رفتم به مخابرات منطقه و پی گیری کردم و یک آشنا پیدا شد که خوشبختانه از همسایه ما بود و رفت به مسئولش که خط ها رو رانجه میکرد گفتش و برگشت بهم گفت که در عرض ده دقیقه دیگه رانجت رو گفتم انجام بدند تو هنوز نرسیدی خونه وصله و همینطور هم شد من رسیدم خونه دیدم انجام شده!!.

پس خوبه یه کم اطلاعات کافی داشته باشم و شرکت های بیگناه رو زیر سوال نبریم.

در ضمن همسایه ما از صبا نت داره روزها بین 400 تا 613 دانلودش رو خودم تست کردم و شبانه رایگانش هم بین 120 تا 250 متغیر دانلود داره که عمرا شرکت آسیا تک به پای صبانت برسه.
    دوست گرامی ؛
    خواهش میکنم دقت بفرمائید وقتی در مورد اطلاعات دیگران صحبتی به میان میاورید !
    من تصور نمیکنم شما به اندازه بنده سابقه استفاده از ADSL یا تجربه استفاده از خدمات ISP های گوناگون رو داشته باشید.
    بنده نمیتوانم تصور کنم شما چطور به این نتیجه رسیدید که بنده اطلاعاتم ناکافی است که به این مسائل اشاره کردم.

دوست عزیز صبانتی که شما الان با اون آشنا شدید سابقا به ازای 1گیگ:1000مگ برای مشترکانش محاسبه میکرده و دزدی علنی جلوی چشمان مشترکان انجام میداده و پس از سال ها از این موضوع گذشته و مشترکانی را از دست داده تا برای شما 1024 مگ محاسبه می شود.
    بنده سابقا بخاطر عدم پشتیبانی در رفع مشکل قطعی سرویس به مدت 8 روز یکدفعه از این شرکت جدا شده بودم و این بار دوم است و اینبار بخاطر پنل ریز مصرف ضعیف | پشتیبانی و عدم رعایت ضوابط قرارداد برای بار دوم از این شرکت جدا می شوم.

دوست گرامی بنده با مسئول مربوطه در مخابرات و اداره نظارت بر خدمات تنظیم مقررات صحبت میکنم از عدم ثبت درخواست میگویند ، بعد شما که خارج از داستان هستید به بنده میگوید شخصی که اطلاعات ناکافی داره بنده هستم ؟
    مشکل کابل رانژه هم مخابرات ندارد و گفتند اگر درخواست بیاد انجام میدیم، حالا صبانت چه میگوید: صبا.س: چرا میخواین جمع آوری کنید ؟ من.پ: سرویس نامحدود از شرکت دیگر | صبا1: ما هم قبلا داشتیم اصلا خوب نبود جمعش کردیم | صبا2: ما درخواست را ارسال کردیم! | صبا3: اگر قصد جمع اوری داشته باشید 2-3 هفته زمان می بره مطمئنید ؟ | صبا4: ثبت نشده ؟ باشه ثبت میکنیم فردا تماس بگیرید ببینیم چی میشه.
    هرچند زیاد تعجبی نداشت تاپیک ADSL شهر شیراز را وقتی با تاپیک آسیاتک اشتباه میگیرید.

شما نمیدونید ظاهرا 4 روز از سرویس خریداری شده باقی مانده باشد حجم خریداری کنید و حجم را به اکانت اضافه نکنند و بخواهند از شما که سرویس جدیدی تمدید کنید و بهانه بیاورند که همه حجم های خریداری شده انجام شده فقط مال شما گیر کرده باید با تهران تماس بگیریم و در نهایت با تهدید به شکایت و صدا رو بردن بالا حجم رو اضافه کنند + n تا تماس به این شرکت. اینها همه در حالیست که کار ضرروی هم داشته باشید

نوش جانتان سرویسی که خریداری کردید و توصیه میکنم قبل از اینکه اینگونه از شرکت های بیگناه حمایت کنید بیشتر تامل کنید در خصوص نظری که میدهید.
    این رو هم بدونید که پورت و باند آزاد زیاد دارند شما نگران اونها نباشید.
    بنده قبلا بدون شارژ خطم 1.5 سال از کارا امین ارتباط رانژه بوده ، هم اکنون بیش از 2 ماه است خطم از صبانت رانژه مانده و طی تماس هایی که داشتم جمع نکردند.

شما برو ببین وصلت میکنند به مدیریت......
    هر چند این تبلیغات و حمایت های رسوا هم دیگه دردی از صبانت دوا نخواهد کرد.

البته صحبت من پیشنهاد به کسانی بود که گوش شنوا دارند، تصمیم با خود کسانی است که اینکارو میکنند ، پست زده نشد اطلاعات ناکافیم رو به رخ کسی بکشم.
    Last edited by Alone-Star; 13-08-2012 at 16:20.

2. 5 کاربر از Alone-Star بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال اینترنت آسیاتک
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

دوست گرامی ؛
    خواهش میکنم دقت بفرمائید وقتی در مورد اطلاعات دیگران صحبتی به میان میاورید !
    من تصور نمیکنم شما به اندازه بنده سابقه استفاده از ADSL یا تجربه استفاده از خدمات ISP های گوناگون رو داشته باشید.
    بنده نمیتوانم تصور کنم شما چطور به این نتیجه رسیدید که بنده اطلاعاتم ناکافی است که به این مسائل اشاره کردم.

دوست عزیز صبانتی که شما الان با اون آشنا شدید سابقا به ازای 1گیگ:1000مگ برای مشترکانش محاسبه میکرده و دزدی علنی جلوی چشمان مشترکان انجام میداده و پس از سال ها از این موضوع گذشته و مشترکانی را از دست داده تا برای شما 1024 مگ محاسبه می شود.
    بنده سابقا بخاطر عدم پشتیبانی در رفع مشکل قطعی سرویس به مدت 8 روز یکدفعه از این شرکت جدا شده بودم و این بار دوم است و اینبار بخاطر پنل ریز مصرف ضعیف | پشتیبانی و عدم رعایت ضوابط قرارداد برای بار دوم از این شرکت جدا می شوم.

دوست گرامی بنده با مسئول مربوطه در مخابرات و اداره نظارت بر خدمات تنظیم مقررات صحبت میکنم از عدم ثبت درخواست میگویند ، بعد شما که خارج از داستان هستید به بنده میگوید شخصی که اطلاعات ناکافی داره بنده هستم ؟
    مشکل کابل رانژه هم مخابرات ندارد و گفتند اگر درخواست بیاد انجام میدیم، حالا صبانت چه میگوید: صبا.س: چرا میخواین جمع آوری کنید ؟ من.پ: سرویس نامحدود از شرکت دیگر | صبا1: ما هم قبلا داشتیم اصلا خوب نبود جمعش کردیم | صبا2: ما درخواست را ارسال کردیم! | صبا3: اگر قصد جمع اوری داشته باشید 2-3 هفته زمان می بره مطمئنید ؟ | صبا4: ثبت نشده ؟ باشه ثبت میکنیم فردا تماس بگیرید ببینیم چی میشه.
    هرچند زیاد تعجبی نداشت تاپیک ADSL شهر شیراز را وقتی با تاپیک آسیاتک اشتباه میگیرید.

نوش جانتان سرویسی که خریداری کردید و توصیه میکنم قبل از اینکه اینگونه از شرکت های بیگناه حمایت کنید بیشتر تامل کنید در خصوص نظری که میدهید.
    این رو هم بدونید که پورت و باند آزاد زیاد دارند شما نگران اونها نباشید.
    بنده قبلا بدون شارژ خطم 1.5 سال از کارا امین ارتباط رانژه بوده ، هم اکنون بیش از 2 ماه است خطم از صبانت رانژه مانده و طی تماس هایی که داشتم جمع نکردند.

شما برو ببین وصلت میکنند به مدیریت......
    هر چند این تبلیغات و حمایت های رسوا هم دیگه دردی از صبانت دوا نخواهد کرد.

البته صحبت من پیشنهاد به کسانی بود که گوش شنوا دارند، تصمیم با خود کسانی است که اینکارو میکنند ، پست زده نشد اطلاعات ناکافیم رو به رخ کسی بکشم.
    داداش جان چرا ناراحت ؟!!

من چیزی که برای خودم پیش اومد رو گفتم براتون گفتم شاید شما هم مثل من قضیت شده باشه و فرستاده باشن و اونجا برات انجام نداده باشن. همین. قصد ناراحت کردنت رو که نداشتم و فکر هم نمیکردم که اطلاعتتون کافی باشه.

نیت خیر بوده و صحبت کردن که شاید چیزی که برای من پیش اومده شاید برای شما هم همین پیش اومده باشه قصد کمک بوده وگرنه من چرا باید سر خودمو درد بیارم و اینجا داستان خودم رو تعریف کنم. و یا من از کجا علم غیب داشته باشم که اطلاعات شما در این کافی هست و همه این مراحل رو میدونید؟

در هر حال من صادقانه صحبت کردم و چیزی جز این هم نیست . خدا هم که همیشه اون بالا هستو داره میفهمه کی دورغ میگه و کی راست میگه پس دیگه فکر نمیکنم جای صحبتی باشه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوست عزیز این تست سرعت نیست!!!
    منم میتونم برم کافی نت دانشگام یه فایل با سرعت 3 مگ بگیرم بذارم اینجا بگم این نت منه!!
    شما برو سایت speedtest.net نت رو تست کن عکسش رو برا من بذار!!

اینم آسیاتک 256:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by iranzaminn; 13-08-2012 at 16:40.

5. این کاربر از iranzaminn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال saurron's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    IN MY CURSED DREAM

پيش فرض

.
    حالا که کار به اینجا رسید بذارید منم در این بحث شرکت کنم و عرض کنم دزد تر از صبانت خودشه
    پشتیبانیش هم زیر صفر و تا دلت بخواد دروغ میگن
    رانژه رو هم از قصد جمع نمیکنن تا مشتریهاشون پشیمون بشن. اینکه مخابرات کارشو درست انجام نمیده درست، ولی اینا هم الکی طولش میدن.
    من 2 سال پیش از این شرکت سرویس داشتم و بعد از چند بار که با پشتیبانیه مزخرفش حرف زدم تصمیم گرفتم دیگه سراغ این شرکت نرم و نرفتم.
    سرعت روزانه هم به نظر من نه تنها خوب نیست بلکه از یه حدی بگذره برای اکثر مردم بده. من خودم تا حالا چند بار خواستم یه فایل رو اشتباه دانلود کنم و تا اومدم جلوشو بگیرم 4_5 مگابایت از حجمم کم کرده . برای همین الان سرعت اینترنتو محدود کردم.

7. 3 کاربر از saurron بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

دوست عزیز این تست سرعت نیست!!!
    منم میتونم برم کافی نت دانشگام یه فایل با سرعت 3 مگ بگیرم بذارم اینجا بگم این نت منه!!
    شما برو سایت speedtest.net نت رو تست کن عکسش رو برا من بذار!!

اینم آسیاتک 256:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    دوست عزیز مگه صبا نت مال بابامه یا مال خودمه که بخوام تبلیغش رو بکنم .

این عکس رو هم به تقاضای من همسایه گرفت بهم داد اونم دو هفته پیش چون یکی از دوستان دیگه هم باورش نمیشدکه 512 صبانت اینقدر باشه .
    Last edited by amin885; 13-08-2012 at 20:55.

آخر فروم باز gamekhor2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

آقا رفیق من هم صدرا شیراز هست تازه گرفته صبانت 512 میگه سرعتش 500-600 هست

10. این کاربر از gamekhor2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

حالا که کار به اینجا رسید بذارید منم در این بحث شرکت کنم و عرض کنم دزد تر از صبانت خودشه
    پشتیبانیش هم زیر صفر و تا دلت بخواد دروغ میگن
    رانژه رو هم از قصد جمع نمیکنن تا مشتریهاشون پشیمون بشن. اینکه مخابرات کارشو درست انجام نمیده درست، ولی اینا هم الکی طولش میدن.
    من 2 سال پیش از این شرکت سرویس داشتم و بعد از چند بار که با پشتیبانیه مزخرفش حرف زدم تصمیم گرفتم دیگه سراغ این شرکت نرم و نرفتم.
    سرعت روزانه هم به نظر من نه تنها خوب نیست بلکه از یه حدی بگذره برای اکثر مردم بده. من خودم تا حالا چند بار خواستم یه فایل رو اشتباه دانلود کنم و تا اومدم جلوشو بگیرم 4_5 مگابایت از حجمم کم کرده . برای همین الان سرعت اینترنتو محدود کردم.

بهتر بود کل جریانی که برای من اتفاق افتاد و رفتم مخابرات و فهمیدم مقصر شرکت نبوده و کارمند مخابرات هنوز انجام نداده بود رو میذاشتید نه این یک خط رو که کسی فکر کنه من دارم طرفداری جایی رو میکنم

در ضمن این اتفاق برای من برای شرکت آسیاتک افتاد و بنده خودم از آسیاتک سرویس دارم و فکر میکنم شما کامل تاپیک رو نخوندین.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

من سوال كردم گفتن بستگي به مركز مخابرات داره. تجهيزات بيست نت هنوز كامل نيست و بين 1 تا 3 ماه طول ميكشه. يعني اينكه فعلاً منتظر بمونيد خودمون خبرتون ميكنيم . من هم مثل شما منتظر هستم تا خبر كنن .
    من كه مجبور شدم برم سمت مبين نت.
    ممنون کسی نمی دونه من باید چیکار کنم ؟

سلام
    من چهار ساله از شاتل اشتراک دارم با پیش شماره 722 مخابرات مدرس
    الان منزل رو در حال تغییر هستیم و چون کارم با اینترنت هست می خواستم در منزل جدید زودتر اینترنت رو راه بندازم بعد که تماس گرفتم شماره جدید مرکز حافظ هست با پیش شماره 225
    که می گن روی فیبر نوری هست شرکت های خصوصی مثل شاتل که نمی تونند اشتراک بدهند و الان شرکت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که طرف قرارداد مخابرات هست ثبت نام رو انجام دادم ولی می گه باید یکی دو هفته صبر کنید تا تجهیزات کامل نصب بشه
    نمی دونم منظورشون چیه
    الان کارم لنگه چیکار بکنم دوستان لطفا راهنمایی کنند
    با تشکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mr7 Illusive's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    www.server3ax.in

پيش فرض

ممنون کسی نمی دونه من باید چیکار کنم ؟

سلام
    من چهار ساله از شاتل اشتراک دارم با پیش شماره 722 مخابرات مدرس
    الان منزل رو در حال تغییر هستیم و چون کارم با اینترنت هست می خواستم در منزل جدید زودتر اینترنت رو راه بندازم بعد که تماس گرفتم شماره جدید مرکز حافظ هست با پیش شماره 225
    که می گن روی فیبر نوری هست شرکت های خصوصی مثل شاتل که نمی تونند اشتراک بدهند و الان شرکت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که طرف قرارداد مخابرات هست ثبت نام رو انجام دادم ولی می گه باید یکی دو هفته صبر کنید تا تجهیزات کامل نصب بشه
    نمی دونم منظورشون چیه
    الان کارم لنگه چیکار بکنم دوستان لطفا راهنمایی کنند
    با تشکر
    خوب شد از دست شاتل خلاص شدی
    برو اسیاتک تنها گزینه انتخابی فعلا و ظاهرا همینه

14. این کاربر از Mr7 Illusive بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز arashsard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

دوست گرامی این تاپیک مربوط به آسیاتک چه ربطی به صبانت داره؟

همچنین شما دوست عزیزم که مشکل جمع آوری داری اینو بدونید که یک پنل از شرکتهای خصوصی متصل هست به مخابرات که از اون پنل اطلاعات هر مشترک برای رانجه شدن و یا جمع آوری ارسال میشه به مخابرات که فلان خط رو رانجه رو قطع کنید و یا رانجه کنید. خیلی مواقع کارمندهای اون مخابرات و منطقه جمع اوری رو انجام نمیدن و یا در طول چندیدن روز انجام میدن و این ربطی به خود شرکت نداره وگرنه هیچ شرکت خصوصی دلش نمیخواد یکی از پورتهاش الکی پر باشه روی خطی که استفاده نمیکنه.

بنده وقتی رفتم برای ثبت نام بعد از یک هفته هنوز رانجه خط من انجام نشده بود وقتی شکایت کردم ازشون که هنوز خطم رانجه نشده گفتن ما ارسال کردیم به مخابرات اما این مخابراته که انجام نمیده شخصا رفتم به مخابرات منطقه و پی گیری کردم و یک آشنا پیدا شد که خوشبختانه از همسایه ما بود و رفت به مسئولش که خط ها رو رانجه میکرد گفتش و برگشت بهم گفت که در عرض ده دقیقه دیگه رانجت رو گفتم انجام بدند تو هنوز نرسیدی خونه وصله و همینطور هم شد من رسیدم خونه دیدم انجام شده!!.

در ضمن همسایه ما از صبا نت داره روزها بین 400 تا 613 دانلودش رو خودم تست کردم و شبانه رایگانش هم بین 120 تا 250 متغیر دانلود داره که عمرا شرکت آسیا تک به پای صبانت برسه.
    من خودم صبانت داشتم... مسخره ترین و به درد نخورترین و دزدترین شرکت بعد شاتل صبانت هستش... مرکز فیاض بخش پشتیبانی صفررررررررررررررررررررررر

16. 2 کاربر از arashsard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •