تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 636 از 1138 اولاول ... 1365365866266326336346356366376386396406466867361136 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,351 به 6,360 از 11376

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

نمایندگی رسمی برای خودروهای آمریکایی نداریم/با آمریکا تجارت مستقیم داریم

معاون مدیرکل دفتر مقررات صادرات و واردات سازمان توسعه تجارت گفت: تاکنون حتی یک مورد گواهی فعالیت نمایندگی از شرکت‌های آمریکایی ثبت نشده است که این موضوع مربوط به واردات خودروهای آمریکایی هم می‌شود.
    ساسان خدایی درباره گزارش‌های منتشر شده مبنی بر ورود خودروهای آمریکایی به ایران در آینده نزدیک توضیح داد: ممکن است خودروهای آمریکایی وارد مناطق آزاد کشور شده باشند اما موردی مبنی بر واردات رسمی خودروهای آمریکایی به خاک اصلی نداشته‌ایم.
    او با اشاره به این‌که کلیه خودروهای وارداتی باید ضوابط چهارگانه را رعایت کنند، در پاسخ به این سوال که آیا امکان واردات خودروهای آمریکایی از خاک این کشور به ایران به صورت مستقیم وجود دارد؟ گفت: طبق قانون ما فقط اجازه واردات مستقیم از رژیم اشغالگر قدس را نداریم و در مورد سایر کشورها منع قانونی وجود ندارد. در مورد آمریکا نیز اگرچه رابطه تجاری مستقیم شاید چندان وجود نداشته باشد، اما کالاهای تجهیزات پزشکی به صورت مستقیم از این کشور وارد ایران می‌شوند.
    خدایی در پاسخ به این سوال که فرایند واردات خودروهای آمریکایی به مناطق آزاد چگونه است؟ گفت: آمار واردات در مناطق آزاد در آمار گمرک ایران وجود ندارد و ممکن است خودروهای آمریکایی وارد این مناطق نیز شده باشند.
    در شرایطی که سال‌ها از قطع رابطه ایران و آمریکا می‌گذرد، زمزمه‌های واردات خودروهای آمریکایی از این کشور به ایران شنیده شده است. براین اساس یک شرکت واردکننده داخلی از بازگشت مجدد خودروهای آمریکایی جنرال‌موتورز و برندهایی چون کرایسلر، شورلت، جی.ام.‌سی و بیوک به ایران خبر داده است.
    در این زمینه یکی از کارمندان این شرکت در تهران به خبرنگار ایسنا گفت: این خودروها شامل دو نوع جیپ و برندهایی چون کرایسلر، شورولت، جی.ام.‌سی و بیوک است که هم‌اکنون در حال ورود به گمرک مرز ارس است.
    وی از برگزاری نمایشگاه‌هایی از این خودروها ظرف یک تا دو ماه آینده در تهران خبر داده و تاکید کرد که تمام این خودروها با پلاک ایران و نه پلاک موقت عرضه خواهند شد.
    این کارمند شرکت ائل خودروی ارس در پاسخ به این سوال که آیا واردات خودروهای آمریکایی و عرضه آن با پلاک ایران عجیب نیست گفت: خیلی‌ها در تماس با شرکت چنین اظهاراتی را داشته‌اند اما ما در حال انجام این کار هستیم!
    در این شرایط یک واردکننده خودرو در کشور نیز گفت: طبق قانون خودروهای آمریکایی جز در مناطق آزاد امکان تردد در دیگر نقاط کشور و دریافت پلاک ایران را ندارند بنابراین عرضه آنها در تهران غیر ممکن به نظر می‌رسد.
    وی خاطرنشان کرد: البته هر واردکننده‌ای می‌تواند خودروهای آمریکایی را از کشورهای همسایه جمع‌آوری کرده و وارد مناطق آزاد کند.
    در همین حال قائم مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت درباره آغاز واردات خودروهای آمریکایی به ایران ابراز بی اطلاعی کرد.
    مسعود موحدی با اشاره به این‌که گزارشی درباره واردات خودروهای آمریکایی به ایران نشنیده‌ است، گفت: واردات کلیه خودروهای با حجم موتور بالای 2500 سی.سی چه آمریکایی و چه غیر آمریکایی ممنوع است.

منبع : مجله ماشین 92/2/7

2. 6 کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

همانطور که میدانید برای نوا فن برقی نصب کرده بوده و تا به حال با یک کلید معمولی روشن و خاموش میشد.دیروز به دنبال مهره فن پراید کاربراتوری بودم (مارک سامفر) ولی پیدا نشد.اما یه مهره فن رنو که مارک FAE که ظاهرا ساخت اسپانیا هست گرفتم که روی دمای 82 درجه فن رو روشن میکنه و تا 68 درجه دما رو پایین میاره .به نظر شما این دما برای موتور شورلت مناسب هست؟
    ضمنا این مهره فن 2 تا جای فیش روش هست و مثل مهره فن پراید نیست که تک فیش باشه.ایا این هم به اتصال بدنه نیاز داره(یعنی پایش رو به بدنه وصل کنم) و باید سیم مثبت رو به یکی از پایه ها بدم و دیگری رو به فن؟
    این هم عکس مهره فن

4. 3 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

اين كار رو قبلا براي نوا دوستم انجام داده بوديم، منتها براي روشن كردن فنهاي نصب شده در جلوي كندانسور، و با استفاده از مهره فن پرايد كاربراتوري كه با ابداع خاصي روي جنت بالاي رادياتور سوار شد و البته يك منفي بدنه هم به اون داديم.
    در مورد مهره فن پرايد مارك سامفر، احتمالا توي بازار يدكي چراغ برق بتونين پيدا كنين ولي فرق چنداني با نمونه هاي ديگه نداره.
    مهره FAE اسپانيايي است و از اون در پژو و سمند هم استفاده ميشه و روي مخزن رادياتور سوار ميشه.
    چون مخزن از جنس پلاستيك و عايق ساخته شده، احتمال ميدم منفي بدنه رو با يكي از همان فيشها به به آن رسانده ميشه.
    حرارت 68 تا 82 درجه از نظر من مناسبه و در حد كاركرد معمولي موتورهاي خودرو به حساب مياد، البته بدون ترموستات، وگرنه ميتونه بيشتر از اين هم باشه.

Last edited by camaro lt; 28-04-2013 at 12:34.

6. 4 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

مهره ی سامفر پراید رو در چراغ برق هم پیدا نکردم ولی مارک زیمنس و یه مارک ژاپنی بود که من به اصلی بودن اونها شک داشتم.اتفاقا دیروز قیمت لاستیک هم گرفتم و همانطور که قبلا فرمودید خیلی فرق کرده و چند برابر شده.مثلا لاستیکهایی که شما تهیه کردید شده 1300000 تومات و همان مارک (کره ای هانکوک ولی 215 مثل لاستیکهای خودم )شده 1400000 تومان.
    ضمنا یک نفر یک دست رودری ابی بیوک نو رو 450000 تومان خرید و میشه گفت نسبت به سایر چیزها رشد قیمت کمتری داشته.

8. 4 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال amir_toos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    كنار بارگاه امام رضا (ع)

پيش فرض

سلام.
    در مورد صندلی صحبت شد
    میشه یک دست کامل صندلی ها کادیلاک رو برای بیوک نصب کرد؟
    بد فرم نمیشه؟؟؟
    من از پشتی صندلی خیلی رنج میبرم ( مدل بالایی) هیچ جای تنظیمی نداره. ارتفاع صندلی هم برای من زیاده!!!
    آیا امکانش هست روی صندلی فابریک بشه از این ضامن ها نصب کرد؟؟؟
    همین طور ارتفاع رو کم کرد؟؟؟

10. 5 کاربر از amir_toos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام.
    در مورد صندلی صحبت شد
    میشه یک دست کامل صندلی ها کادیلاک رو برای بیوک نصب کرد؟
    بد فرم نمیشه؟؟؟
    من از پشتی صندلی خیلی رنج میبرم ( مدل بالایی) هیچ جای تنظیمی نداره. ارتفاع صندلی هم برای من زیاده!!!
    آیا امکانش هست روی صندلی فابریک بشه از این ضامن ها نصب کرد؟؟؟
    همین طور ارتفاع رو کم کرد؟؟؟
    صندلی جلو کادیلاک رو که دیدم برای بیوک نصب کردن و فکر کنم خیلی خوب میشه.اما عقبش رو ندیدم ولی فکر نکنم مشکل خاصی داشته باشه.

12. 5 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

اگه یادتون باشه مدتی پیش تصاویری از طبقهای جلوبندی نوا قرار دادم که در اون تعادل واشرها ی طبق بالا رو بهم زده بودن و واشرهای فلزی رو از یک طرف برداشته بودن و به طرف دیگه اضافه کرده بودن.
    خلاصه من کلی نگران شاسی شدم که نکنه اون مشکل داشته که این کار شده .خلاصه اچار برداشتم و پیچهای طبق بالا رو در هر دو طرف شل کردم و اون واشرهای اضافی رو برداشتم و طبق تصویر زیر پشت هر یک دو واشر قرار دادم و بستم .نتیجه اینکه کمبر لاستیکها که قبلا به هم خورده بود و باعث میشد لاستیکهای جلو از داخل فرسوده بشن حل شد.البته فشار زیادی که این کار به سیبک طبق های بالا اورده بود باعث شده بود یکیشون به جیر جیر شدید بیفته که باید عوضش کنم.
    در این تصویر بوش طبقها هم گریس خور دارن.

ضمنا در همه ی ماشینها باید کمبر لاستیکها صفر باشه و مثبت و منفی نباشه چون باعث فرسودگی لاستیکها میشه (اون هم با این قیمت لاستیک)

این هم وضعیت قبلی طبقهای بالا

البته الان چرخهای جلو کاملا میزان شده و این از روبرو و اطراف کاملا مشهوده.
    Last edited by MJ1970; 01-05-2013 at 17:05.

14. 6 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

زاويه كمبر رو توي كارخانه با همين روش تنظيم ميكنن، و گاهي توي يه ماشين صفر كه داراي سيستم طبق به همين شكل باشه، از همين لاينرها ميبينيم كه بين شاسي و طبق گذاشته شده. فكر كنم براساس تايرهاي قبلي و يا شايد هم عدم مهارت تعميركار لاينرها رو اضافه يا كم گذاشتن.
    عمودي ايستادن تاير رو ميشه با تراز هم تنظيم كرد( از روي رينگ) همينطور زواياي TO IN و TO OUT

كاديلاك سويل با پلاك قديم اصفهان در ايالت ويرجينيا آمريكا

Last edited by camaro lt; 02-05-2013 at 06:52.

16. 5 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

سلام به همگی

من دنبال یه شورلت وانت قرمز بودم ...

مث این

بعد دیدم یکی آگهی زده
    شورلت بلر
    عکس هم این بود

ولی هر چی سرچ کردم دیدم اصلا شورلت بلر این شکلی نداریم !!!

کسی فروشی سراغ داره؟ این مدل ها ؟

ولی این مدلی که کنار ماشین مث عکس زیر هست رو اصلا دنبالش نیستم!

هر چی اطلاعات داره این ماشین رو هم میخوام
    میزان سوخت - طرز رانندگی - نمیدونم چقدر مهمه اشنا باشیم با تعمیر و ... موتور و ... همه چی
    مرسی

18. این کاربر از manya-atashin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

نام وانتي كه شما دنبالش هستيد، S-10 است كه در ايران گاها به شورلت كانادايي هم معروفه، چون گويا ساخت كانادا است.البته در آمريكا هم توليد ميشه و پلتفرم اون فكر كنم از ايسوزو گرفته شده چون طراحي مشابهي داره.

تعدادي از اونها در اوائل دهه 90 ميلادي و زمان جنگ عراق و كويت به ايران وارد شد( توسط پناهندگان كويتي و بعضا ايراني) كه به سرعت مورد توجه قرار گرفت،
    چون با داشتن ظاهر ساده و شيك و كارايي بالا خيلي راحت تونست از وانتهاي هم دوره خودش مثل تويوتا محبوبيت بيشتري پيدا بكنه، اما در ادامه و كم كم با ناياب شدن لوازم يدكي اون مشكلاتش هم بيشتر و بيشتر شد.

تا جايي كه من ديدم، در ايران مدل تك و يك و نيم كابين وجود داره و موتورهاي چهارسيلندر اونها با حجم نسبتا بالا و داشتن يك سوپر چارجر، قدرت و شتاب خوبي دارن.موتور هاي 1900 و 2500 دارن، و اگر اشتباه نكنم نمونه هاي 6 سيلندر خورجيني هم داره كه من تابحال نديدم.
    قدرت موتورهاي 2500 سي سي حدود 100 اسب بخار بايد باشه و البته 1900 قدرت كمتري داره، فكر كنم بيشتر نمونه هاي موجود در ايران 2500 باشن چون موتورهاي بازشده اونها رو ديدم كه سيلندرهاي بزرگي داره( تقريبا اندازه نوا و شايد كمي هم بيشتر)

مشكل بزرگي كه اكثر اونها پيدا كردن، خراب شدن كامپيوتر و سيستم تزريق سوخت انژكتوري بوده كه نهايتا و به ناچار با يه كاربراتور تعويض شد و اين كار از كارايي ماشين كم ميكنه و نصب كاربراتور هم نياز به تجربه كافي داره كه بعدا نشتي سوخت و فلوت كردن پيدا نكنه( همون مشكلي كه براي كاپريس با سيستم تزريق سوخت وجود داره)

بيشتر تعدادي كه ديدم داراي گيربكسهاي دستي بودن و تنها يك نمونه اتومات ديدم كه نميدونم در حالت D چند دنده عوض ميكرد، شايد سه و يا چهارتا ( اوردرايو)

اگر قصد خريد دارين، حتما با كسي كه آشنايي خوبي با ماشين آمريكاي داره و بتونه از نزديك اون رو براي شما چك بكنه مشورت كنين چون خيلي راحت ممكنه يك عيبت بزرگ از ديد شما پنهان بمونه و بعدا مخارج سنگيني رو بايد متحمل بشيد.

20. 5 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •