تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 636 از 3745 اولاول ... 13653658662663263363463563663763863964064668673611361636 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,351 به 6,360 از 37449

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

کاربر فعال آفيس soroosh_cz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

همه اش تقصیر بچه های لایزره شوخی کردم. اصلا نمیدونم جریان چی شده این هفته.

داره خودمونی میشه omidefatemeh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من تقریبا 10 تا از دوستام لایزر بودن در نواحی مختلف تهران هم زندگی میکنن از پیروزی و افسریه و پرستار و امامت و و و و و و همه شون منتقل شدن به آسیاتک و اینکه من زنگ میزنم آسیاتک میگه شما که اومدید خراب شده ما پهنای باند درخواست دادیم حرف من اینه شمایی که هنوز پهنای باند نگرفتید چرا قبول کاربر جدید میکنید از طرفی خسارت این چند روز قطعی ما و این سرویس گِل گرفته چی میشه B09 لایزر کجا و چلچله 10 گیگ هرچند این اواخر لایزر هم افت های زیادی داشت اما خیلی بهتر بود......من پارس آنلاین خواستم برم تعرفه هاش اصلا جالب نیست....خونه ما پیروزی هستش اینجا شاتل پینگش بالاست خوب نیست پارس آنلاین خوبه ولی تعرفه هاش گرونه و جالب نیست لایزر تعرفه هاش خوب بود آسیاتک جدا میگم تعرفه هاش از هر شرکتی که من دیدم بهتره مثلا شما با ماهی ٢٠/٩٠٠ میتونی 2MB اینترنت داشته باشی در حالی که 2MB در پارس آنلاین 70000 میشه البته نامحدود ولی غیر از نامحدود برای 2MB گزینه ی دیگه ای نداره و این یه حُسن برای آسیاتک اما مشکل اصلی ما لایزری ها سرویسی که الان بهمون دادن منb09-1 سرویس گلد لایزر داشتم الان جایگزینش چلچله 10 گیگ بهم دادن با سرعت 512 ولی سرویس دهی خیلی ضعیفه اگه سرویس دهی بهتر بشه کما اینکه روز اولی که سرویسم راه افتاد از لایزر هم بهتر بود اما بعدش همین جوری نزول پیدا کرد. امتیاز دیگه ای که آسیاتک داره اینه که شبانه از 1 تا 9 رایگان هستش درحالی که لایزر تا 7 و پارس آنلاین تا 6 رایگان هستش در کل اگه سرویس دهی آسیاتک بهتر بشه و دیسیش کمتر بشه همینجا میمونم و میخوام اینترنت 2MB تجربه کنم از نظر پشتیبان هم آسیاتک و بهتر از لایزر دیدم هر بار تماس میگیرم بایکی صحبت میکنم ولی لایزر خدا نکنه بخوای پشت تلفن وایسی شماره 5 شماره 5 شماره 5 شماره 5 بعد از 50 بار گفتن حالا میگه شماره 4 خلاصه یه ربع بایدپشت تلفن باشی و گوشت قرمز بشه تا اینکه بتونی با یکیشون صحبت کنی هرکدوم هم یه چیزی میگفتن من پشتیبان آسیاتکم بهتر دیدم ولی خب مهمترین چیز کیفیت سرویس دهی هستش که لایزر خیلی بهرت بود دوستان منتظر نظرات و پیشنهاداتتون هستم

3. 2 کاربر از omidefatemeh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال jackson2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    اینترنت...+ DialUp2!!!

11

من دانلود شبانه ام درسته ولی نمیدونم چرا بیشتر سایتها رو به شدت بد و مدت دار باز میکنه.
    یه هفته اس اینجوری شده آسیاتک.
    برای من هم شبا پیج رو سخت باز می کنه جدیدا
    حتی گوگل رو حداقل 10 ثانیه صبر می کنه تا لود شروع بشه
    سلام به دوستان عزیز
    یه همچین چیزی برای من هم اتفاق افتاده (البته با شاتل)
    مدت زیادی نیست ولی احساس میکنم با یه واسطه ای وارد هر سایتی میشم و بعضی وقتها واقعا احساس میشه و بعضی وقتها خیلی محسوس نیست. کلا یکم مشکوکه ناگفته نماند که 100٪ مطمئن نیستم فقط یه حسه

حـــــرفـه ای alex_pk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اتفاقا به نظر من هم یه واسطه ای این وسط هست!
    چون فقط اولش یه مقدار طول میکشه بعدش مشکلی نیست.

پروفشنال jackson2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    اینترنت...+ DialUp2!!!

11

اتفاقا به نظر من هم یه واسطه ای این وسط هست!
    چون فقط اولش یه مقدار طول میکشه بعدش مشکلی نیست.
    من هم همین رو میگم ولی چون نمیخوام اطلاعات غلط بدم اصراری هم به صحتش ندارم
    ولی این امکان وجود داره که یا اطلاعات وبگردی ما جایی ثبت میشه یا یه حالت سوئیچینگ داره اتفاق میافته (همش گمانه زنیه)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

آییی بیچاره شدم به دادم برسید من لایزری بودم تازه دیروز متوجه شدم که آسیاتکی شدم البته از قبلا میدونستم لایزر قرار منحل بشه و اصلا هیچ اطلاعی به ما ندادن.
    من لایزر سرویس 128-768 کیلو بیت بر ثانیه با سه گیگ در ماه 22000 تومن داشتم سرعتم قدیما 200 کیلو بایت در ثانیه بود بود واسه دانلود یعنی 1.6 مگابیت بر ثانیه خوب بود راضی بودم بعدها کم شد رسید به70 تا 110 کیلوبایت برثانیه دانلودم.
    حالا هم که اصلا اعصاب ندارم یه پیج درپیتی کم حجم هم میخام باز کنم اذیت میشم خلاصه امروز زنگ زدم ساعت 8 صبح به آسیاتک یکی برداشت گفت هنوز مسئوش نیومده نیم ساعت دیگه بزنگ دیگه حالا هر چی زنگ زدم مگه ج میدادن آخه واقعا پشتبانیشون افتضاح خلاصه باکلی تلاش و کوشش فهمیدم یوزر پس ام همون قبلیه و باید برم کجای سایت بعد من هنوز 270 مگ از اکانت قبلیم با لایزر موند تا 20 ام هم وقت دارم که استفاده کنم اما الان نمیدونم رو چه سرویسی هستم اصلا ازشون پرسیدم هم گفت ما هم نمیدونیم چون زد سرویس های قدیم!!!! (یعن اونا ندون من دارم الان از چی استفاده میکنم کی باید بدونه؟؟؟؟)
    بعد با کلی سعی و تلاش رفتم تو اکانتم دیدم سرویس های عجیب غریبی داره اسمهایی عجیب حامی -چالاک و چلچله و چابک- کیمیا
    حالا نمیدونم چیو انتخاب کنم واسه تمدید بعدیم و نمیدونم شبام اصلا ریگانه یا نه چون سرویسم معلوم نیست!!!!چیه!
    یکی در مورده این سرویسها میخام بدونم یکی دیگه اینکه شماها چه جوری این پشتیبانی رو تحمل میکنید آخه؟؟؟

8. این کاربر از donmehrdad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

شما کدوم مرکز هستی؟؟
    اون اسمها به ترتیب از 128 هست تا 2 مگ
    باید اول زنگ بزنی 66566111 و اونجا تکلیف اکانت قبلیت رو معلوم کنی
    منهم از لایزر اومدم ... این یک هفته برام فاجعه بود!!
    ظاهرا آسیاتک قبلا خوب بوده ولی الان که در حد افتضاحه!!
    کلا اگه حوصله داری از من بشنو برو دنبال یه شرکت بهتر ... من چون تازه تمدید کرده بودم مجبوری باید فعلا تحمل کنم ...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

شما کدوم مرکز هستی؟؟
    اون اسمها به ترتیب از 128 هست تا 2 مگ
    باید اول زنگ بزنی 66566111 و اونجا تکلیف اکانت قبلیت رو معلوم کنی
    منهم از لایزر اومدم ... این یک هفته برام فاجعه بود!!
    ظاهرا آسیاتک قبلا خوب بوده ولی الان که در حد افتضاحه!!
    کلا اگه حوصله داری از من بشنو برو دنبال یه شرکت بهتر ... من چون تازه تمدید کرده بودم مجبوری باید فعلا تحمل کنم ...
    من مرکز عاطف (تهرانپارس)
    زنگ زدم اکانت قبلیم 15 روزه دیگه وقت داره اگه تویه این 2 هفته آسیاتک درست شد که هیچ اگه نه که خط و میگم خالی کنن برم یه شرکت دیگه. ولی مشکل اینه که این دو هفته که مونده معلوم نیست که از چه سرویسی استفاده میکنم به آسیاتک هم زنگ زدم یه خانومه گفت معلوم نیست الان چه سرویسی استفاده میکنی. حالا امشب تست میکنم ببینم اصلا رایگان دارم یا نه! این عکس از اکانتم
    Last edited by donmehrdad; 24-04-2012 at 13:58.

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

و من هم از لایزر اومدم و هر روز در انتظار بهبود شرایط هستم البته از دیروز بهتر شده و سرعت دانلودم تقریبا مثل لایزر شده چند روز دیگه تعرفم تموم میشه نظرتون چیه؟ بمونیم به امید خرید پهنای باند و بهبود شرایط؟ یا به isp دیگه ای بریم؟ و حالا کدوم isp شاتل که اوضاش خرابه پارس آنلاینم که اگه بخوای 1mb بگیری باید ماهی 50 تومن اینطورا پول بدی بقیه شرکت ها هم که ... کلا شاتل و پارس آنلاین و لایزر خوب بودن که لایزر پرید آسیاتکم میگن خوب بوده ولی الان nope در انتظار دریافت پهنای باند از مخابرات هستند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

وضعیت اینترنت من در طی هفته اخیر
    سرویس اینترنت پرسرعت چلچله 10 گیگ (512)

###آخرین نتیجه برای همین الانه

13. این کاربر از omidefatemeh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •