Ctrl + Shift + 2
2- میخوام پروژه کارشناسیم رو تایپ کنم، میدونید استانداردش چه فونتی با چه سایزیه؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ویرایش : nelahe عزیز ببخشید من پست زدم با هم اومد پست من و شما.
Ctrl + Shift + 2
2- میخوام پروژه کارشناسیم رو تایپ کنم، میدونید استانداردش چه فونتی با چه سایزیه؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ویرایش : nelahe عزیز ببخشید من پست زدم با هم اومد پست من و شما.
سلام.
این خیلی خیلی مهمه برام.
من یه جدول در ورد ایجاد کردم، یه سری از جداول قراره اعدادی رو بگیرند و در انتها از طریق فرمول نویسی خود ورد، دو تا از جدولها با هم جمع و از آخری کم میشن.
خب، تا اینجا مشکلی نیست، مشکل اینجاست که من میخوام اعدادی که وارد میکنم، به وسیله ی کاما، یا هر چیز دیگه، 3 رقم 3 رقم جدا بشن. ( میخوام خود ورد، اعداد وارد شده تو ستون رو به صورت خودکار کاما بده. مثلا وقتی میدم 2000 بکنتش 2،000. وقتی دستی این کار رو می کنم تو فرمول قاطی می کنه )
مثل توی اکسل.
منتظرم...
سلام به دوستان عزيز
يه مشكلي هست، اونم اينه وقتي دارم با يه فونت خاص، مثل نازنين و يا هر چيز ديگه، تايپ ميكنم و وسط كار مثلا گيومه ميذارم، اون گيومه ديگه از اين فونت تبعيت نميكنه و ميره رو times new roman و ادامه متن هم همون times new roman تايپ ميشه، خيلي بده ديگه.. ايا اين مشكل راه حل داره؟
ممنون
گیومه رو با چه کلیدهایی از صفحه کلید می زنید
شيفت گ ...
با سلام
یه فایل ورد دارم که توی چند قسمتش زیر حروف یه نقطه انداخته که وقتی اون حروف رو حذف میکنی بازم نقطه هستش.راهنمایی کنید ممنون میشم.(زیر یکیشون هم علامت مد~ افتاده)
شما برای زبان فارسی باید گیومه را با shift+L (کلیدم) و shift+K (کلید ن) بزنید
« » که اینطور می شود
سلام
میشه نمونه فایلتون رو اینجا بزارید.
تازگی توی word دیگه نمیشه تایپ فارسی کرد.هرچی دکمه های حروف را فشار بدم هیچی نمینویسه.عدد مینویسه.انگلیسی هم مینویسه ولی برای تایپ فارسی اول باید یه space بزنم یا یه عدد بنویسم تا بعدش شروع کنه به تایپ
لطاف راهنمایی کنید. من از equation برای نوستن فرمول استفاده کردم اما وقتی فایل رو تبدیلش میکنم به pdf فرمول ها نامفهوم میشن مثل شکل زیر. در حالیکه فرمولی رو که از یه پایان نامه کپی کردم این مشکل براش پیش نمیاد.
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)