کسی میتونه سیو های بازی Sniper Ghost Warrior را برام بزاره و طریقه وارد کردن اون
کسی میتونه سیو های بازی Sniper Ghost Warrior را برام بزاره و طریقه وارد کردن اون
دوستان گرامي كسي ترينر world of warcraft رو داره؟(ورژن اصلي)
دوستان اگه میشه یه سیوی چیزی از بازی Split Second بزارید تا تموم ماشین ها و جاده های بازی ازاد شه !! ممنون![]()
خدمت شما
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به این ادرس برید و بر روی یکی از میرور ها کلیک کنید تا دانلود شروع شهکسی میتونه سیو های بازی Sniper Ghost Warrior را برام بزاره و طریقه وارد کردن اون
طریقه نصبکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به محل نصب بازی برید بعد پوشه ی game و فایلیو که گرفتید رو در پوشه ی game کپی کنید
Go to <Gamedir>/Game/ and replace the orginal with this
سلام
کسی رمز مورتال کمبت 5 واسه PC داره ؟
سلام دوستان. کسی کدتقلب یا ترینر آنلاین Black Ops رو داره؟
برای بازی Need for Speed: Hot Pursuit یه ترینر خوب می خواستم.اونی که توی صفحه قبل هست کار نمی کنند
از دوستان یکی لطف کنه این سیو بازی Street Fighter IV رو که تموم شخصیت هاش باز شن رو بزاره - ممنون![]()
لینکشو چک کردم درست بود اگر هم منظورت اینه رو بازی کار نمیکنه من خودم ازش استفاده میکنم و مشکلی ندارم
شاید هم شما پچ جدید رو ریخته باشید که در این صورت باید صبر کرد تا براش ترینر بیاد البته ترینر براش اومده ولی پولیه
سلام این ترینر هست که تو توضیحاتش نوشته همه شخصیتت ها رو باز میکنهاز دوستان یکی لطف کنه این سیو بازی Street Fighter IV رو که تموم شخصیت هاش باز شن رو بزاره - ممنون![]()
Unlock All Characters, Unlimited Health, Fill Revenge Bar, Fill Combo Bar, One Hit KO, Weak Enemy
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)