تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 636 از 2014 اولاول ... 13653658662663263363463563663763863964064668673611361636 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,351 به 6,360 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

آخر فروم باز mstf666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    خیال

پيش فرض

سایت خبرگزاری پرسپولیس زده 8
    کم کم استرس بازی و حضور کریمی داره میگیرتم
    خودمونیما.این نویسنده ها استاد تحریک کردن هستن.
    خدا کنه یه گزارشگر درست حسابی باشه
    تایید میشه !

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    خیال

پيش فرض

حق داشته که گفته البته نه به اون تندی

طرف باباش سکته مغزی کرده بوده به خاطرش رفته بوده اون وقت میگن رفته دلالی بازیکن
    هه هه !
    .....

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    خیال

پيش فرض

پرسپوليس - پگاه؛ در ضيافت آزادي‌
    همه نگاه‌ها به علي كريمي است
    جام جم آنلاين: هفته هشتم ليگ، يك مهمان ناخوانده دارد كه اتفاقا هميشه با پيراهن شماره 8 در ميادين فوتبال حاضر است. امشب براي پرسپوليسي‌ها بيشتر از هر چيز بازگشت علي كريمي با پيراهن قرمز اهميت دارد. آنها كه 7 سال پيش با بازيكن محبوبشان خداحافظي كردند، حالا در آستانه دربي مي‌خواهند شاهد هنرنمايي مرد تكنيكي فوتبال ايران و آسيا باشند.

قطبي كه خيلي اميدوار است ورزشگاه آزادي به خاطر بازگشت علي كريمي به پرسپوليس بيشتر از هميشه تماشاگر به خود ببيند، امكان تغيير در تركيب پرسپوليس را رد نكرده است. به هر حال خصوصيت متفاوت بازي كريمي او را مجاب مي‌كند كه تغييراتي چند در تركيب تيمش به وجود آورد.

علي كريمي امشب براي اولين بار تجربه حضور در ليگ برتر ايران را پيدا مي‌كند. آخرين فصل حضور كريمي در پرسپوليس ، مصادف بود با آخرين دوره جام آزادگان در فصل 80 - 1379.

كريمي در آن سال 15 بار با پيراهن پرسپوليس در ليگ بازي كرد و 5 گل هم براي اين تيم به ثمر رساند. 7 بازي در جام حذفي و 4 بازي در جام باشگاه‌هاي آسيا، ديگر بازي‌هاي كريمي در آخرين سال حضور اين بازيكن در پرسپوليس بود.

امشب هواداران پرسپوليس براي چهل و چهارمين بازي كريمي در پرسپوليس لحظه شماري مي‌كنند. كريمي در طول 3 فصل حضور در پرسپوليس، 43 بار براي اين تيم به ميدان رفت و 11 گل هم زد.

كريمي پس از ترك پرسپوليس طي 7 فصل گذشته، 120 بازي باشگاهي با پيراهن تيم‌هاي الاهلي امارات، بايرن مونيخ آلمان، القطر و السيليه قطر انجام داد، اما 57 گل از 65 گلش را با پيراهن الاهلي به ثمر رساند تا مشخص شود بهترين روزهاي مرد شماره 8، در ليگ امارات بوده است.

يك هفته قبل از دربي‌
    هفته هشتم براي پرسپوليس و استقلال با بقيه هفته‌ها فرق دارد، چراكه آنها خود را براي دربي بزرگ پايتخت آماده مي‌كنند. اين 2 تيم خواسته يا ناخواسته امتيازات بازي‌هاي قبل از دربي را براحتي از دست داده‌اند تا براي حضور در ديدار سنتي كمتر دچار مشكل شوند.

آخرين نمونه براي اين ادعا بازي‌هاي فصل پيش است كه پرسپوليسي‌ها قبل از بازي برگشت با استقلال با 2 گل مغلوب ذوب‌آهن شدند و استقلال هم قبل از رويارويي با پرسپوليس، هر 2 بازي رفت و برگشت را به سپاهان واگذار كرد. با اين حال قطبي صراحتا عنوان كرده است كه اين 3 امتياز را قرباني دربي نمي‌كند.

پرسپوليس در آخرين بازي خود، تيم پيام مشهد را با نتيجه 2 بر يك شكست داد تا پس از 3 هفته ناكامي بار ديگر امتيازاتش را به صدرنشين نزديك‌تر كند. آنها با وجود ايستادن در مكان پنجم جدول، اين شانس را دارند كه با پيروزي بر پگاه، در آستانه دربي به صدر جدول ليگ تكيه بزنند.

در پرسپوليس عليرضا نيكبخت واحدي به دليل 3 اخطاره بودن نمي‌تواند تيمش را همراهي كند و مجتبي شيري به عنوان تنها بازيكن‌ 2 اخطاره، اگر مي‌خواهد دربي را از دست ندهد، در صورت حضور در ميدان بايد با احتياط بيشتري بازي كند.

ابراهيم توره و سپهر حيدري، غايبان احتمالي پرسپوليس در بازي امشب هستند، هر چند تيم پگاه هم چند بازيكن اصلي خود از جمله آدريانو آلوز برزيلي را در اين بازي در اختيار نخواهد داشت.

برق - مس؛ جدال بالانشينان‌
    يكي از حساس‌ترين بازي‌هاي هفته هشتم با توجه به جدول رده‌بندي، ديدار 2 تيم برق شيراز و مس كرمان است. اين 2 تيم كه با 11و 12 در رده‌هاي سوم و دوم قرار دارند، با توجه به بازي خارج از خانه ذوب‌آهن خيلي اميدوارند كه با كسب يك 3 امتياز صدرنشين ليگ شوند. اين بازي كه در ورزشگاه حافظيه برگزار مي‌شود، براي هواداران شيرازي از اهميت بيشتري برخوردار است.
    برنامه هفته هشتم ليگ‌
    پنجشنبه 4 مهر: برق شيراز با مس كرمان (ساعت 30/19 در ورزشگاه حافظيه)،داور: احمد صالحي‌

پرسپوليس با پگاه گيلان (ساعت 20 در ورزشگاه آزادي)،داور: سعيد مظفري‌زاده‌

سپاهان با فولاد (ساعت 20 در ورزشگاه فولاد شهر اصفهان) ،داور: محسن تركي‌

صباباتري با پيام خراسان (ساعت 20 در ورزشگاه يادگار امام قم)،داور: رحيم مهرپيشه‌

استقلال اهواز با پيكان (ساعت 20 در ورزشگاه تختي)،داور: نويد مظفري‌

پاس با ذوب‌آهن (ساعت 20 در ورزشگاه قدس همدان)،داور: قاسم واحدي‌

ابومسلم با مقاومت سپاسي شيراز (ساعت 30/20 در ورزشگاه ثامن الائمه مشهد)ِ ،داور: هدايت ممبيني‌

شنبه 6 مهر: استقلال با راه‌آهن (ساعت 20 در ورزشگاه آزادي)،داور: عليرضا فغاني‌

يكشنبه 7 مهر: ملوان با سايپا (ساعت 20 در ورزشگاه تختي انزلي) ،داور: يدالله جهانبازي‌

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    خیال

پيش فرض

با كريم باقري، كاپيتان باسابقه پرسپوليس
    مثل سپاهان فيناليست آسيا مي‌شويم
    جام جم آنلاين: 4 گل و 2 پاس گل در 6 مسابقه ابتداي فصل پرسپوليس، كريم باقري را در زمره امتياز‌آورترين بازيكنان ليگ هشتم قرار داده است. او و نيكبخت واحدي از اين حيث آمار مشابهي دارند و كريم مي‌خواهد براي آقاي گل شدن به شماره 10 پرسپوليس كمك كند.

در بازي آخر پرسپوليس مقابل پيام هم هر 2 گل پرسپوليس با همكاري اين دو به دست آمد هر چند بيشتر كارشناسان معتقدند قهرمان فصل پيش ليگ برتر در اين بازي نمايش ايده‌آلي ارائه نكرد.

2 هفته ديگر پرسپوليس و استقلال بايد در داربي حساس تهران مقابل هم قرار بگيرند و كاپيتان باقري معتقد است پرسپوليس رفته رفته به شرايط ايده‌آل نزديك مي‌شود.

او به جام‌جم مي‌گويد: پس از قهرماني فصل پيش مي‌خواستم از فوتبال خداحافظي كنم، اما چون احساس كردم هنوز بدنم جواب مي‌دهد تصميم گرفتم يك فصل ديگر ادامه بدهم. او قول قهرماني در ليگ را مي‌دهد اما درباره جام باشگاه‌هاي آسيا معتقد است: پرسپوليس مي‌تواند با موفقيت در اين مسابقات شگفتي‌ساز شود. او رسيدن به فينال ليگ قهرمانان و تكرار افتخارات سپاهان را هدف پرسپوليس در آسيا مي‌داند و مي‌گويد: پرسپوليس نسبت به فصل قبل بازيكنان بهتري جذب كرده و دور شدن اختلاف و حاشيه از تيم مهمترين فاكتور موفقيت پرسپوليس امسال خواهد بود.

از فصل گذشته شروع كنيم، چرا پرسپوليس اين‌قدر حاشيه داشت؟

مشكل بزرگ اين بود كه افشين قطبي شناخت چنداني از فوتبال ايران نداشت و اجازه مي‌داد هر اتفاقي در مجموعه رخ دهد و با شرايط فوتبال ايران و حاشيه‌هايي كه وجود داشت آشنا نبود.

يعني مديريت نداشتن او در مجموعه؟

اسم اين مساله را نمي‌توان مديريت نداشتن سر مربي گذاشت، مربي خوبي بود ولي حريم رفتارهاي ساده با بازيكنان را بلد نبود و همين مساله دردسرساز شده بود.

اين مشكل چطور بايد حل مي‌شد؟

از ابتداي فصل وقتي مدير عامل ديد اوضاع اين‌گونه است، بايد يك نفر را كه با شرايط فوتبال ايران آشنا بود، مامور مي‌كرد تا انضباط بازيكنان را كنترل كنند كه متاسفانه اين اتفاق رخ نداد كه حتي كار به اخراج برسد.

منظورتان شيث رضايي است؟

شيث آنقدرها هم كه سال گذشته مي‌گفتند اذيت نمي‌كرد. او جواني پرانرژي بود كه كسي بهش ياد نداده بود نبايد اين‌گونه انرژي‌اش را صرف كند. اگر مسووليت‌هاي گذشته با من بود، هيچ وقت كار به اخراج كشيده نمي‌شد.

حميد استيلي چرا به قطبي كمك نمي‌‌كرد؟

استيلي به اندازه خودش كار داشت و نمي‌‌توانست اوضاع را كاملا تحت‌نظر بگيرد، از ابتداي فصل قرار بود تمام مسائل زيرنظر سرمربي باشد و وظايف تفكيك نشد كه همين موضوع هم گاهي در طول فصل اختلاف ايجاد كرد.

پس قبول داريد كه از هفته سوم به بعد تيم مدام درگير اختلافات سرمربي و كمك‌هايش بود؟

من هيچ‌وقت منكر اين اختلاف‌‌ها نشدم، ولي هميشه اين را گفتم كه همين اختلافات در روزنامه‌ها پررنگ‌تر جلوه مي‌كرد؛ چون آنها دنبال تيراژ بودند و به منافع پرسپوليس اهميت نمي‌دادند.

چه اتفاقي رخ داد كه همه در تيم يك‌دل شدند؟

وقتي قهرماني را از دست رفته ديديم، همه تغيير كردند، اختلاف‌ها از ياد رفت و حتي كساني كه قبل آن تمرين هم نمي‌كردند، تغيير عقيده دادند و بهترين نفرات تمرين شدند تا پرسپوليس با اتحاد قهرمان ليگ هشتم شود.

نقش كاشاني در اين موفقيت چقدر بود؟

حاج حبيب براي رسيدن پرسپوليس به قهرماني خيلي زحمت كشيد. ايشان بهترين امكانات را با دست خالي فراهم كردند و هيچ‌وقت بدقولي نداشتند. همه اين مسائل باعث شد بازيكنان دغدغه مالي نداشته باشند و فقط به موفقيت فكر كنند. كاشاني خيلي به مجموعه روحيه مي‌داد و تمام درگيري‌ها را هم به بهترين شكل جمع كرد تا بعد از 6 سال دل مردم را شاد كنيم.

خواندن شما در جشن قهرماني خيلي جالب بود؟

در آن بازي ما تيمي را برده بوديم كه در چند سال اخير هميشه مانع قهرماني در جام حذفي مي‌شد. از سپاهان بايد يك انتقام اساسي مي‌گرفتيم. پس وقتي سپهر حيدري آن گل را به ثمر رساند، من هم بلندگو به دست آواز خواندم تا در آن روز با شكوه رهبر اركستر پرسپوليس باشم و صدهزار نفر همراهي‌ام كند.

چرا بعد از آن بازي خداحافظي نكرديد؟

وقتي ليگ هفتم آغاز شد، قصد داشتم در صورت قهرماني پرسپوليس و بالا بردن جام‌ روي سرم از دنياي فوتبال خداحافظي كنم. ولي وقتي يك سال رويايي را پشت‌سر گذاشتم، پيشمان شدم و با تشويق اطرافيان فعلا قصد خداحافظي ندارم.

اما تمام همدوره‌هاي شما مثل عزيزي و دايي مربي شدند؟

من همدوره خداداد عزيزي و علي دايي بودم، ولي هر كدام از اينها چند سالي از من بزرگ‌تر بودند. اگر الان بازي مي‌كنم، براي اين است كه بدنم جواب مي‌‌دهد و شرايط خوبي دارم. هر وقت احساس كردم به درد نمي‌‌خورم، خيلي راحت‌ فوتبال را كنار مي‌گذارم.

بهتر نيست در اوج اين اتفاق رخ دهد؟

كريم باقري هنوز افت نكرده كه حسرت روزهاي خوب گذشته‌اش را بخورد. در بهترين شرايط به سر مي‌برم و فكر مي‌كنم عملكردم در 2 سال اخير گوياي همه چيز است.

چه چيزي باعث شده تا سن 34 سالگي در اوج بمانيد؟

سالم زندگي كردن باعث شد من تا امروز يكي از بهترين‌ها باشم. در طول جواني از خيلي تفريحاتم زدم تا بهترين باشم و هنوز هم خيلي مسائل را رعايت مي‌كنم پس يك ورزشكار وقتي سالم باشد، بيشتر در اوج خواهد ماند.

امسال هم ما كاپيتان آماده را خواهيم ديد؟

بهتر از سال گذشته هم خواهم بود. كاپيتان هميشه بايد خوب باشد، 6 بازي گذشته و تغيير پست بهتر هم شدم. 4 گلي هم كه زدم، گواه اين ادعاست.

اما با آمدن علي كريمي شايد نيمكت‌نشين شويد؟

اگر اين اتفاق به نفع پرسپوليس باشد،‌ من با كمال ميل آن را قبول مي‌‌كنم در تيم كه بهترين‌ها بايد بازي كنند و اسم‌ها هيچ اهميتي ندارد.

با اضافه شدن كريمي به تركيب تيم، ترجيح مي‌‌دهيد كه يك خط به عقب برويد يا نيمكت‌نشين شويد؟

من هميشه بازي روبه جلو و كمك به خط حمله را دوست داشتم، امسال هم وقتي تغيير پست دادم، پرسپوليس هم بهتر شد. پس با اضافه شدن كريمي به مجموعه ترجيح مي‌دهم نيمكت‌نشين باشم تا اين كه يك خط به عقب برگردم.

يعني ما كاپيتان پرسپوليس را نيمكت‌نشين مي‌بينيم؟

در اين سال‌ها كه فوتبال بازي مي‌كنم، آنقدر با تجربه شدم كه در هر رقابت ميدان را خالي نكنم. با اضافه شدن علي كريمي به تركيب تيم من آنقدر خوب خواهم بود كه مربيان براحتي از اسمم نگذرند.

برگرديم به پرسپوليس با قهرماني تيم افشين قطبي تهران را ترك كرد، برگرداندن او كار درستي بود؟

قطبي شرايطي داشت كه آقاي كاشاني نمي‌توانست بپذيرد پس خيلي صادقانه گفتند تا در كار مشكلي پيش نيايد. ولي وقتي ايشان رفتند، شرايط مالي تيم با هدايتي بهتر شد و توانستند سرمربي را به تهران بياورند. وقتي هم كه تيم سرمربي نداشت، آقايان با من مشورت كردند و گفتم قطبي بهترين گزينه است.

چرا از آمدن دنيزلي حمايت نكرديد؟

اين درست كه دنيزلي نسبت به قطبي ديسيپلين بيشتري داشت، ولي به نظر من حفظ قطبي عاقلانه‌تر بود؛ چون او سرمربي تيم برنده بودو بين هواداران بسيار محبوب، تيم ما با قطبي امسال هم خوب نتيجه خواهد گرفت.

اما خيلي‌‌ها معتقدند افشين قطبي اشتباه كرد و محبوبيتش را از دست مي‌‌دهد؟

قطبي در صورتي محبوبيتش را از دست مي‌دهد كه پرسپوليس خوب نتيجه نگيرد كه بعيد است اين اتفاق رخ دهد. چون همه چيز براي موفقيت مهياست.

از دست دادن حميد استيلي به نفع پرسپوليس شد؟

استيلي بخوبي مي‌توانست حاشيه‌هاي تيم را جمع كند، ولي به نظر من با توجه به تجربه‌هايي كه كسب كرده بود، بايد به نفر اول بودن فكر مي‌كرد. پس با جدايي از مجموعه تصميم درستي گرفت.

مطمئن باشيد اگر حميد استيلي امسال تيم نگيرد، سال آينده به اين هدف مي‌رسد و خيلي چيزها را ثابت كرد، چون او از لحاظ فني مربي خوبي است و مي‌تواند نفر اول باشد.

شما واقعا با استيلي مشكل داشتيد؟

تمام آنهايي كه من را مي‌شناسند، خيلي خوب مي‌دانند كه كريم باقري با كسي مشكل ندارد و با همه خوب است. حميد استيلي هم يكي از همبازي‌هاي خوب من بود كه خاطرات خوبي در كنار هم داشتيم وقتي هم مربي شد، هميشه احترامش را نگه داشتم و مشكلي با هم نداشتيم.

پرسپوليس امسال هم درگير حاشيه مي‌شود؟

قطبي امسال با شرايط ليگ ايران آشنا شده و اجازه نمي‌دهد حاشيه‌هاي سال گذشته تكرار شوند. علاوه بر اين، او از من كمك خواسته و سعي دارم مشكلاتش را به حداقل برسانم تا تيم در آسيا موفق باشد.

در ليگ هشتم چقدر شانس قهرماني براي پرسپوليس قائلي؟

شانس قهرماني پرسپوليس در اين فصل بسيار بيشتر از سال گذشته است. ما مهره‌هاي بهتري در اختيار داريم و همين مساله شانس نتيجه‌گيري را افزايش مي‌دهد. تيم ما حتي در آسيا هم مي‌تواند افتخارآفرين باشد.

اما نبود بازيكني مثل خليلي خيلي به پرسپوليس ضربه زد؟

محسن خليلي يكي از بهترين‌هاي تيم ما در فصل گذشته بود. جاي محسن در تركيب پرسپوليس واقعا خالي است و مهاجم خوبي مثل ابراهيم توره هم نتوانسته جاي او را در تركيب پر كند. ما اگر خليلي را داشتيم، بهتر بوديم.

نيكبخت هم نتوانسته جاي او را پر كند؟

عليرضا در خط حمله خيلي خوب كار كرده و آمار همه چيز را نشان مي‌دهد. 4 گل و 2 پاس گل در 6 بازي يعني او عملكرد فوق‌العاده‌اي داشته و اميدوارم همين روند را ادامه دهد.

چه اتفاقي افتاد كه قطبي با حضور نيكبخت در پرسپوليس موافقت كرد؟

وقتي قرار شد قطبي به تهران برگردد گفتند او عليرضا را نمي‌خواهد، همين شايعات باعث شد نيكبخت با من تماس بگيرد و پيگير موضوع باشد. وقتي با قطبي در مورد او صحبت كردم، گفت دوست ندارد حاشيه‌اي در اطراف تيمش وجود داشته باشد و من تضمين دادم اين بازيكن تحت هيچ شرايطي اعتراض نكند و مطيع نظرات قطبي باشد.

تا آخر فصل نيكبخت به قولش عمل خواهد كرد؟

عليرضا مي‌داند اگر به قولش عمل نكند با من طرف است. او حتي اگر سكونشين باشد، هيچ اعتراضي نمي‌كند و فقط به فكر موفقيت پرسپوليس است و البته آقاي گل خودش كه با كمك من به اين هدف خواهد رسيد.

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    خیال

پيش فرض

شوت - گل
    ماركوپولوي پرسپوليس‌

جام‌‌جم: مسافرت‌هاي دستيار قطبي به برزيل تقريبا روزانه شده است. ماركو كه همين 2 روز پيش قهر كرد و به برزيل رفت، ديروز هم به‌خاطر فوت پدرش مجبور شد مسير طولاني ايران تا برزيل را از طريق هواپيما طي كند. او كه پيش از اين چند بار ديگر هم به‌خاطر بيماري پدر و مادرش به برزيل رفته بود، تا يك هفته به ايران باز نخواهد گشت.
    غيبت جباري در جلسه معارفه‌
    جام‌‌جم: مجتبي جباري كه اين روزها حسابي با كادر فني استقلال اختلاف پيدا كرده است، حاضر نشد در جلسه معارفه مديرعامل جديد باشگاه شركت كند. به دنبال غيبت هافبك معترض استقلالي‌‌ها، آشتياني در صحبت با اطرافيان خود اعلام كرد تا زماني كه جباري به استقلال برنگردد، از پول خبري نيست.
    طالب‌لو شنبه بازي مي‌كند
    برنانيوز: مربي دروازه‌بانان استقلال گفت: وحيد طالب‌لو 2 روز است كه تمرينات خود را با استقلال آغاز كرده و مشكل حادي ندارد. حميد بابازاده افزود: طالب‌لو مشكلي براي بازي با راه‌آهن ندارد و اگر از نظر آمادگي در شرايط ايده‌آلي باشد، مقابل اين تيم تهراني به ميدان مي‌رود.
    مرفاوي محكوم و ورمزيار توبيخ شد
    ايرنا: آراي كميته انضباطي فدراسيون فوتبال درخصوص متخلفان هفته‌هاي اخير ليگ برتر اعلام شد كه طبق آن عبدالصمد مرفاوي مربي تيم استقلال به دليل درگيري لفظي با صادق ورمزيار مربي صباباتري به پرداخت مبلغ 500 هزار تومان و ورمرزيار هم به توبيخ كتبي و درج در پرونده محكوم شدند. همچنين سياوش اكبرپور بازيكن تيم استقلال به دليل انجام حركت زننده روي بازيكن حريف، به پرداخت مبلغ 500 هزار تومان و يك جلسه محروميت محكوم شد. همچنين باشگاه‌هاي استقلال و پگاه به دليل اهانت تماشاگرانش به داور در ديدار هفته دوم اين 2 تيم، هر يك به پرداخت 5 ميليون تومان جريمه نقدي به حساب سازمان ليگ برتر محكوم شدند.
    مظلومي: با ضعف بدني روبه‌رو شده‌ايم‌
    جام‌جم: پرويز مظلومي، سرمربي تيم فوتبال مس كرمان معتقد است با نزديك شدن به پايان ماه مبارك رمضان، بازيكنانش مثل ساير تيم‌ها با قدري ضعف بدني روبه‌رو شده‌اند.

او مي‌گويد: تيمش با تركيبي كه استقلال و پرسپوليس را شكست داده، به ديدار برق خواهد رفت. البته جلال اميديان مدافع چپ‌پاي اصفهاني مس با مصدوميت روبه‌روست.

عباسي: اميدواريم مس هجومي‌ بازي كند
    جام‌جم: محمد عباسي، سرمربي تيم فوتبال برق شيراز، حريف امروز خود مس كرمان و مربي آن را تحسين مي‌كند. عباسي اميدوار است مسي‌ها بازي تهاجمي در برابر برق انجام دهند تا شاگردانش از فضاهاي به دست آمده بهره‌مند شوند. عباسي مي‌گويد تيم ما هنوز نباخته است و اميدواريم امروز با پيروزي بر مس به صدر جدول برگرديم.
    ذوالفقارنسب: پرسپوليس را هم مي‌بريم‌
    جام‌جم: «پگاه همواره در مقابل تيم‌هاي بزرگ بهتر بازي مي‌كند، تنها برد امسالمان هم مقابل استقلال به دست آمد و مي‌خواهيم اين نتيجه را در ورزشگاه آزادي مقابل پرسپوليس تكرار كنيم.» اين جان كلام بيژن ذوالفقارنسب، سرمربي تيم پگاه است. ذوالفقارنسب شرط اين موفقيت را استفاده بهينه بازيكنانش از فرصت‌هاي پيش آمده در بازي امشب مي‌داند.
    بگوويچ: ذوب آهن سرعتي است‌
    جام‌جم: وينگو بگوويچ، سرمربي كروات پاس همدان مي‌گويد فيلم بازي‌هاي ذوب آهن را ضبط كرده و پس از تماشاي آنها متوجه شده در مقابل تيمي سرعتي و خوب قرار مي‌گيرد. وينگو مي‌گويد: نتيجه گرفتن در مقابل چنين تيمي اصلا ساده نيست بويژه آن كه آسيب‌ديدگي غلام‌نژاد و غفوري ضربه بزرگي به پاس زده است.
    ميثاقيان: جبران مي‌كنيم‌
    جام‌جم: اين روزها استقلال اهواز اصلا حال و روز خوشي ندارد، پس از باخت 6 بر صفر از استقلال، ميلاد ميداوودي ستاره اين تيم هم از استقلال اهواز جدا شد و به الاهلي امارات پيوست. احمد كاظم ستاره عراقي آبي‌پوشان مصدوم است و مهرزاد رضايي به دليل فوت مادرش،‌ به ديدار بعدي نمي‌رسد. اكبر ميثاقيان اين روزها جز برگزاري جلساتي براي بازگرداندن روحيه به بازيكنانش، كار چنداني نمي‌تواند بكند، او مي‌گويد: در مسابقه با پيكان بايد همه توان خود را به كار ببنديم و باخت هفته پيشين را جبران كنيم.
    پاتيني سرمربي تيم ملي امارات شد
    فارس: به دنبال استعفاي برونو متسوي فرانسوي از سرمربيگري تيم ملي فوتبال امارات، فدراسيون فوتبال اين كشور، دومينگو پاتيني مربي 54 ساله فرانسوي را به عنوان سرمربي جديد امارات انتخاب كرد. پاتيني كه دستيار برونومتسو بود، در مقاطع كوتاهي سرمربيگري تيم ملي امارات را عهده‌دار بوده است.

گفته مي‌شود فدراسيون فوتبال عربستان سخت به دنبال جذب برونو متسو براي هدايت تيم ملي فوتبال اين كشور است.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

[دا کنه بازی را پگاه نبنده تا یه بازی قشنگ ببینیم

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    خیال

پيش فرض

رئيس هيات مديره قرمزها تغيير موضع داد
    پرسپوليس به فرد واگذار نمي‌شود
    جام جم آنلاين: چند وقتي است كه خبر‌هايي مبني بر واگذاري باشگاه‌ پرسپوليس به فرد مطرح مي‌شود. ديروز كيومرث هاشمي، معاون سازمان تربيت بدني در واكنش به اين شايعات عنوان كرد: اصولا باشگاه‌‌هاي استقلال و پيروزي به دليل شرايط خاصي كه دارند، امكان واگذاري آنها به افرادي خاص وجود ندارد.

در اين ميان، فروش سهام يكي از راهكار‌هاي واگذاري باشگاه‌‌هاي استقلال و پرسپوليس است و البته تا زماني كه اين باشگاه‌ها به درآمدزايي نرسند، امكان فروش سهام آنها هم وجود ندارد.

به گفته هاشمي، سازمان تربيت بدني هيچ تصميمي مبني بر واگذاري اين باشگاه‌ها به اشخاص ندارد و اين مي‌تواند شرايط همكاري حسين هدايتي با پرسپوليس را تغيير دهد.

رئيس هيات مديره پرسپوليس كه پيش از اين گفته بود بايد سهام اين باشگاه را به او واگذار كنند تا براي اين تيم پول خرج كند، ديروز با چرخشي 180 درجه‌اي تغيير موضع داد و گفت: چه سهام باشگاه به بنده واگذار شود و چه نشود تا زماني كه زنده‌ام به عنوان يك حامي در خدمت پرسپوليس خواهم بود.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

معلومه سازمان نمیزاره
    حالا هدایتی میره یه شرکت عمومی میزنه به عنوان نماینده شرکت سهام میخره.

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    خیال

پيش فرض

رفته بودم ازنبى امضا بگيرم

احمدرضا عابدزاده:
    ديدارم با رييس كميته انضباطى اتفاقى بود

ايران ورزشى- ماجراى سه جلسه محروميت عابدزاده مسأله اى است كه اين روزها به شدت فكر پرسپوليسى ها را به خود مشغول كرده است. او يك جلسه از محروميت خود را در بازى با پيام سپرى كرده و توسط سازمان ليگ جزو محرومان اين هفته - بازى امروز برابر پگاه- اعلام شده است و اين در حالى است كه محروميت او در استيناف است براى بررسى مجدد! عابدزاده در مورد بازى با پگاه حرفى نمى زند و قول هفته بعد را مى دهد براى گفتن از دربى اما در مورد محروميت خود و حضورش در كيمته انضباطى و فدراسيون صحبت مى كند. شايد عدم صحبت كردن عابدزاده در مورد بازى با پگاه و استقلال به ممنوع المصاحبه شدن پرسپوليسى ها برمى گردد!
    خبر جديدى در مورد محروميت تان نشده است
    نه، خودم هم مانده ام و نمى دانم بالاخره مقابل پگاه مى توانم روى نيمكت بنشينم يا نه!
    در بازى با پيام اجازه ندادند روى نيمكت پرسپوليس بنشينيد
    نه، در بازى با پيام اجازه ندادند روى نيمكت بنشينم. فكر مى كنم روال كار به اين منوال باشد كه تا حكم صادر شده قطعى نشده است اجرا نمى شود اما در مورد من در حالى كه حكم در استيناف است و رايى براى آن صادر نشده در بازى با پيام حكم را اجرا مى كنند و از نشستن روى نيمكت پرسپوليس جلوگيرى مى شود كه به نظر مى رسد كار آنها غير قانونى باشد.
    چرا مى گوييد اين كار غيرقانونى است
    مگر در راى صادره درج نشده «قطعى نيست» مگر حكم به استيناف نرفته چطور حكمى كه قطعى نيست اجرا مى شود خب اگر اين سه جلسه محروميت اجرا شود و بعد از آن در استيناف من تبرئه شوم چه سودى دارد من كه محروميتم را پشت سر گذاشتم!
    دليل حضورتان در كميته انضباطى چه بود
    من به كميته انضباطى نرفته بودم. براى پيگيرى يك نامه شخصى رفته بودم كه در آن جا اتفاقى مجتبى شريفى مسؤول كميته انضباطى را ديدم.
    گفت وگويى هم با او داشتيد
    بله. طى صحبت هاى كوتاهى كه انجام داديم قرار شد من حضور فعالى در آرام كردن هواداران داشته باشم. ضمن اينكه من به ايشان گفتم شما حركت بازيكن مس را نديديد. حركت او بود كه باعث تحريك هواداران شد نه من. ايشان هم گفتند ما اين مسأله را نديديم وگرنه پيگيرى و بررسى مى كرديم.
    ماجراى پيگيرى نامه شخصى تان چه بود
    طى مراحل استخدام پسرم در يك مدرسه انگليسى از من نامه تاييديه از فدراسيون خواسته اند كه نشان دهد ۷۷ بازى ملى دارم. براى اين مساله راهى فدراسيون شده بودم.
    مشكل حل شد
    هنوز كه نه. يك ماهى است منتظر امضاى نبى هستم اما هنوز موفق نشدم امضاى او را بگيرم. اميدوارم زودتر موفق شوم تا ديگر مجبور نشوم اينقدر به فدراسيون بروم و حرف و حديث هم به وجود نيايد.

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    خیال

پيش فرض

نيكبخت به كميته انضباطى احضار شد

عليرضا واحدى نيكبخت كه در جريان بازى مقابل پيام بارها و بارها با جليلى بازيكن حريف درگير شد قرار است به كميته انضباطى احضار شود. اينطور كه از شواهد پيدا است احتمال محروميت نيكبخت هم وجود دارد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •