تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما قدرت ps3 ر چه حدي است

راي دهنده
1216. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالي

740 60.86%
  • خوب

273 22.45%
  • متوسط

84 6.91%
  • بد

16 1.32%
  • بسيار ضعيف

103 8.47%
صفحه 636 از 1219 اولاول ... 1365365866266326336346356366376386396406466867361136 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,351 به 6,360 از 12190

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Play Station 3

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

40 گیگ ها((FAT)) همه استوک هستن و اصلا ارزش خرید ندارن.........

یه 120 اسلیم بگیر،هارد اکسترنال هم داری که،پس خیر و برکت

fat با فریمور کپی خور حدود 310 واست درمیاد و اسلیم 120 هم حدود 400..........
    پس حدود 20 الی 30 هزار تومن پول کپی خور شدنشه ...
    حالاقیمتای حافظه های بالاترش چقدره مثلا 160 یا 320 یه سوال دیگم داشتم

من اگه این 120 گیگو بگیرم به مشکل بر نمی خورم آخه میگن یه سری بازی ها باید رو هارد اینترنال ps3 اجرا بشه ( از این می ترسم)؟
    بعدا از یکی . دو تا مغازه پرسیدم می گفتن بدون دانگل ه ک می کنن که میگن بعد یه مدتی بن میشه و دستگاه به مشکل بر می خوره
    ....... من چی کار کنم برم با همون دانگل دستگاه رو بگیرم یا بدون اون یعنی اون یکی روش که بدون دانگله ؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه honestbud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگه میخوای از بازیت ScreenShot بگیری که قضیش فرق می کنه و من راهی ندارم براش. اگه میخوای پروفایل PSN رو بذاری تو امضا باید بری تو سایت Playstation و بعد لاگین که کردی یک قسمتی داره میری یک کد میده بهت که تو بخش امضا فروم اون کد رو Paste میکنی و تو امضات پروفایل PSN قرار می گیره. البته باید اون فروم این قضیه رو ساپورت کنه. فکر کنم این فروم نمی کنه
    ممنون.از یکی از بچه های فروم تونستم چند تا لینک از جمله اونی که شما گفتی رو پیدا کنم

من الا ن امضام رو تغییر دادم.حالا نمیدون ممنظورتون از ساپورت نکردن نفهمیدم!

Screenshot راه براش زیاده !!

دوربین های فیلم برداری ای که Port IN دارن . یا سوئیچ هایی که بین کابل تصویر و دستگاه قرار میگیره و فقط با فشار دادن یک دکمه از تصویر عبوری SS میگیره و کارت Capture که راحترین راه هست.
    لینکی که آوزش داده باشه داری؟چون من هیچکدوم از اینایی که شما گفتید رو نمیشناسم!باید سخت افزار خاضی رو تهیه کنم؟با لپ تاب نمیشه!؟

3. این کاربر از honestbud بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال sony_W810i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پس حدود 20 الی 30 هزار تومن پول کپی خور شدنشه ...
    حالاقیمتای حافظه های بالاترش چقدره مثلا 160 یا 320 یه سوال دیگم داشتم

من اگه این 120 گیگو بگیرم به مشکل بر نمی خورم آخه میگن یه سری بازی ها باید رو هارد اینترنال ps3 اجرا بشه ( از این می ترسم)؟
    بعدا از یکی . دو تا مغازه پرسیدم می گفتن بدون دانگل ه ک می کنن که میگن بعد یه مدتی بن میشه و دستگاه به مشکل بر می خوره
    ....... من چی کار کنم برم با همون دانگل دستگاه رو بگیرم یا بدون اون یعنی اون یکی روش که بدون دانگله ؟؟؟

اگه از IrisManager استفاده کنی نیازی به داشتن هارد اینترنال بالا نیست. این منیجر میاد فقط فایلهای Split شده رو مرج میکنه میریزه تو هارد اینترنال و بقیه فایل های بازی رو از همون هارد اکسترنال میخونه.

با دانگل یا بدون دانگل فعلاً هیچ راهی نداره شما بتونی Online بازی کنی. پس دلیلی هم نداره به Internet وصل شی با PS3 تا BAN شی. و مسلماً اگه با دستگاه -- شده سعی نکنی به نت وصل شی BAN هم نمیشی. بدون دانگل -- کن. نیازی هم نیست پول بدی. خیلی خیلی آسون و بی خطر هست. هیچ کاری نداره. آموزشش هم بگردی تو این سایت هست.

با مولتی من،روجرو،گایا و اوپن روی FAT و اسلیم 320 گیگ امتحان کردم........
    به جز GT5 هیچ کدوم نیومد........

Iris manager رو اسمشم نشنیدم،اگه میشه یه لینک بذار...
    پیشاپیش مرسی...
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    البته LittleBigPlanet 2 رو امروز هر کار کردم بدون دیسک اجرا نشد.

================================================== =============================
    ممنون.از یکی از بچه های فروم تونستم چند تا لینک از جمله اونی که شما گفتی رو پیدا کنم

من الا ن امضام رو تغییر دادم.حالا نمیدون ممنظورتون از ساپورت نکردن نفهمیدم!

لینکی که آوزش داده باشه داری؟چون من هیچکدوم از اینایی که شما گفتید رو نمیشناسم!باید سخت افزار خاضی رو تهیه کنم؟با لپ تاب نمیشه!؟
    اون کدی که از خود سایت Playstation میتونی بگیری از نوع BB Link هست و این سایت BB رو ساپورت نمی کنه. ولی این سایتی شما ازش استفاده کردی کد HTML بهت میده و من هم از همین HTML استفاده کردم
    Last edited by sony_W810i; 01-04-2011 at 19:03.

5. 5 کاربر از sony_W810i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پس دانگل فقط باسه آنلاین بازی کردن. پس این یارو فروشنده چی می گفت دانگل لازمه .

1.بچه ها والا من مخم قاطی کرد یکی به من بگه داستان این -- چیه پاک قاطی کردم؟؟؟
    2. یه سوال دیگه من از طرف شنیدم یه دیسک اورجینال هم باید بگیرم تا بتونم بازی کنم درسته؟؟؟
    3. آقا من باید چی کار کنم پاک قاطی کردم یکی راهنماییم کنه ؟؟؟........................................

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پس دانگل فقط باسه آنلاین بازی کردن. پس این یارو فروشنده چی می گفت دانگل لازمه .

1.بچه ها والا من مخم قاطی کرد یکی به من بگه داستان این -- چیه پاک قاطی کردم؟؟؟
    2. یه سوال دیگه من از طرف شنیدم یه دیسک اورجینال هم باید بگیرم تا بتونم بازی کنم درسته؟؟؟
    3. آقا من باید چی کار کنم پاک قاطی کردم یکی راهنماییم کنه ؟؟؟........................................

دوست من کلاً دو روش وجود داره واسه ه ک PS3

روش قدیمی اینه که یک دانگل میخری 30-40 تومن. اونو وصل میکنی و بازی کپی اجرا میکنی تو PS3 . این روش رو فیرم ویر 3.41 جواب میده و ازون به بعد سونی جلوی این باگ رو گرفته و دیگه کار نخواهد کرد.

روش دوم استفاده از کاستم فیرم ویر هست که میان همون فیرم ویر اصلی سونی رو یکم سیخش میدن تا بشه نرم افزار نصب کرد روش و بازی کپی هم اجرا کرد. برای اجرای بازی کپی به یک سری برنامه نیاز هست که تو PS3 بعد از اینکه کاستم فیرم ویر نصب کردی توش نصب بشه. به اینها میگن Backup Manager. مثل:

Multiman
    Gaia Manager
    Rogero Manager
    Open Manager
    .
    .
    .
    و Iris Manager که جدیدترین و با امکانات ترینشون هست.

دانگل برای Online نبود بلکه واسه این بود که بشه نرم افزار های مختلف از جمله این Backup Manager ها رو روی PS3 نصب کرد.

برای استفاده از روش دوم که همون کاستم فیرم ویر یا CFW هست باید روی PS3 فیرم ویر اصلی سونی ورژن 3.55 نصب باشه. بالاتر اگه نصب باشه کلاً نمیشه هکش کرد. فعلاً تو بازار همه PS3 ها وقتی میخری یا 3.55 دارن یا قدیمی تر.

آخرین Firmware هم که اومده 3.6 هست.
    Last edited by sony_W810i; 01-04-2011 at 19:58.

8. 4 کاربر از sony_W810i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پس با این حساب ps3 که من می خرم باید از روش کاستم فریم ور ه ک شده باشه نه از روش اول که همون استفاده از دانگل هست وگرنه رفته تو پاچم درست میگم دیگه ؟؟؟؟

به طور مثال ps3 که من می خوام بخرم مثلا یه 120 یا 320 اسلیم باید از روش کاستم فریم ور ه ک بشه چون اگه دانگل باسش بگیرم بعد از یه مدت به کارم نمیاد و باید دوباره از روش دوم استفاده کنم و به طور کلی دانگل رفته تو پاچم درست می گم ؟؟؟؟

لطفا کمک کنید ؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پس با این حساب ps3 که من می خرم باید از روش کاستم فریم ور ه ک شده باشه نه از روش اول که همون استفاده از دانگل هست وگرنه رفته تو پاچم درست میگم دیگه ؟؟؟؟

به طور مثال ps3 که من می خوام بخرم مثلا یه 120 یا 320 اسلیم باید از روش کاستم فریم ور ه ک بشه چون اگه دانگل باسش بگیرم بعد از یه مدت به کارم نمیاد و باید دوباره از روش دوم استفاده کنم و به طور کلی دانگل رفته تو پاچم درست می گم ؟؟؟؟

لطفا کمک کنید ؟؟؟؟
    PS3 باز شده نگیر. آک باید باشه. مثل PS2 نیست که -- شده بهت بفروشن دوست من.

بگیر حالا یا بده بیرون یا خودت بشین تو Net بگرد تو همین سایت آموزشش هست. اصلاً کاری نداره . خطری هم نداره. خودت ه کش کن.

همین الان هم اگه دانگل بخری ببخشیدا ولی رفته تو پاچت

11. 5 کاربر از sony_W810i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پس من خواستم ps3 بگیرم حواسم باشه از روش کاستل فریمور cfw ه ک شده باشه نه از روش دانگل ممنونم از همه

می خواستم بدونم برای اجرای بازی ها آیا به یک دیسک اورجینال نیاز دارم یا نه؟؟؟؟؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پس من خواستم ps3 بگیرم حواسم باشه از روش کاستل فریمور cfw ه ک شده باشه نه از روش دانگل ممنونم از همه

اگه نباشه جاش خالی می مونه honestbud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اساتید بهتر میدونن ولی فکر کنم دیگه نمیخواد.
    البته فکر کنم واسه آنلاین بازی کردن لازم داشته باشه!

یه سوالی داشتم!
    اگه کپی خور کنیم دستگاه رو،واسه دستگاه ضرر داره!
    یه جا خوندم که فنش بیشتر از حالت عادی کار میکنه!

15. این کاربر از honestbud بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •