پس حدود 20 الی 30 هزار تومن پول کپی خور شدنشه ...
حالاقیمتای حافظه های بالاترش چقدره مثلا 160 یا 320 یه سوال دیگم داشتم
من اگه این 120 گیگو بگیرم به مشکل بر نمی خورم آخه میگن یه سری بازی ها باید رو هارد اینترنال ps3 اجرا بشه ( از این می ترسم)؟
بعدا از یکی . دو تا مغازه پرسیدم می گفتن بدون دانگل ه ک می کنن که میگن بعد یه مدتی بن میشه و دستگاه به مشکل بر می خوره
....... من چی کار کنم برم با همون دانگل دستگاه رو بگیرم یا بدون اون یعنی اون یکی روش که بدون دانگله ؟؟؟
اگه از IrisManager استفاده کنی نیازی به داشتن هارد اینترنال بالا نیست. این منیجر میاد فقط فایلهای Split شده رو مرج میکنه میریزه تو هارد اینترنال و بقیه فایل های بازی رو از همون هارد اکسترنال میخونه.
با دانگل یا بدون دانگل فعلاً هیچ راهی نداره شما بتونی Online بازی کنی. پس دلیلی هم نداره به Internet وصل شی با PS3 تا BAN شی. و مسلماً اگه با دستگاه -- شده سعی نکنی به نت وصل شی BAN هم نمیشی. بدون دانگل -- کن. نیازی هم نیست پول بدی. خیلی خیلی آسون و بی خطر هست. هیچ کاری نداره. آموزشش هم بگردی تو این سایت هست.
با مولتی من،روجرو،گایا و اوپن روی FAT و اسلیم 320 گیگ امتحان کردم........
به جز GT5 هیچ کدوم نیومد........
Iris manager رو اسمشم نشنیدم،اگه میشه یه لینک بذار...
پیشاپیش مرسی...
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته LittleBigPlanet 2 رو امروز هر کار کردم بدون دیسک اجرا نشد.
================================================== =============================
ممنون.از یکی از بچه های فروم تونستم چند تا لینک از جمله اونی که شما گفتی رو پیدا کنم
من الا ن امضام رو تغییر دادم.حالا نمیدون ممنظورتون از ساپورت نکردن نفهمیدم!
لینکی که آوزش داده باشه داری؟چون من هیچکدوم از اینایی که شما گفتید رو نمیشناسم!باید سخت افزار خاضی رو تهیه کنم؟با لپ تاب نمیشه!؟
اون کدی که از خود سایت Playstation میتونی بگیری از نوع BB Link هست و این سایت BB رو ساپورت نمی کنه. ولی این سایتی شما ازش استفاده کردی کد HTML بهت میده و من هم از همین HTML استفاده کردم