beach head 2002 & 2008
beach head 2002 & 2008
نه این نیست...گرافیکش خیلی عالی بود در اون زمان خودش....یعد فقط هواپیما بود که باید میزدی نه آدم....
همش هم روی ضد هوایی مینشستی در تمام مراحل ....سبک هواپیماهاش هم مربوط به قدیم و جنگ جهانی بود....خیلی باحال بود...
سلام
اومدم جواب پ خ که دادی بودی رو بدم دیدم اینجا هم پرسیدی پس اینجا ادامه میدیم.
خب من هم می خواستم همین beach head رو بگم و فکر کنم همین باید باشه چون تو همین هم کلا تا اخر داخل یک سنگر نشستیم و هم هواپیما میزدیم و هم پیاده نظام
اما وقتی میگی فقط هواپیما باید کمی فکر کنم چیزی به ذهنم نمیرسه
البته بعضی مواقع هم روی ناو جنگی بودش وسط دریا ولی کلا فقط هواپیما میزدی...
منم این بازی رو میگید بازی کردم.مال خیلی وقت پیشه..اسمشم یادم نیست بازی جالبی بود.هواپیماهاشم همشون ازین قدیمیا بودن مال جنگ جهانی و اینچیزا
آره دیگه ولی گرافیکش خدایی زمان خودش خیلی عالی بود....
وقتی هواپیما توی رادار میومدن آژیر خطر بصدا درمیومد تا میومدی به خودت بجنبی آسمون پر میشد از از هواپیما که روی سرت داشتن بمب مینداختن پائین.
در هر مرحله هم مهمات ات مقدار مشخص و محدودی بودش.باید نشونه گیریت دقیق می بود و درست شلیک میکردی که تیرهات تموم نشن
//
حداقل یکی بگه سبک اینجور بازیها چیه شاید اینجور بشه از توی لیست بازیها در ویکیپدیا پیداش کرد..... (البته با وجود اینکه کمی بعیده)
مرسی.
یادمه بعضی همواپیماها که دورتر بودن رو باید جلوتر ازشون تیر میزدیم که بهشون بخوره .هرچی نسبت فاصله شون بیشتر بود باید جلوترشون تیر زده میشد..اسم ایرانیش یادمه یه ضدهوایی داشت..سرچ کن شاید پیدا شه
ای جان....دقبقا همینجوری بود...
سرچ کردم چیزی نیست...
دیگه واقعا دیوونه شدم...
Last edited by Lord of english; 09-11-2013 at 15:36.
دوستان بازی تو سبک punisher سراغ دارین؟
که به بدترین نحو افرادو بکشه هربار هم فرق داشته باشه و این جور چیزا
قبلا خیلی با پانیشر حال میکردم![]()
سلام دوستان یه بازی تو مایه های Gta 5 میخوام...
کسی سراغ داره...
یعنی ازاد باشی همه کار بکنی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)